- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
válasz
mrskatejoe #13299 üzenetére
igen, nálam sem műxik, de ha kiveszem a második http-t, akkor már OK
-
Csocsó111
csendes tag
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Édesapámnak van ilyen telefonja, mostanában panaszkodik a működésre....
Teljesen gyári állapot, nem ért hozzá, így biztos nem cserélt ROM-ot
Ami elsődleges hiba, hogy hívás után nem vált vissza neki a képernyő, marad fekete(pont ott voltam nála, és a hívott fél nem rakta le a hívás után, és csak akksi kiszedéssel tudtuk megszakítani a hívást
)
Olvastam az első hsz-ban a szenzor kalibrálást, mindjárt megyek és megcsinálom neki.
Tudtok esetleg javasolni neki egy ROM-ot, amelyik a legjobban bevált, 60+-s az öregem, semmi játék +meg ilyenek, csak telefonálás, esetleg emil illetve navigációra használja. Tehát, ha van valami minimalista ROM, ami gyors és megbízható olyan kéne neki, illetve tudtok-e javasolni valakit, aki segít neki a felrakásban?Köszi
Sanya -
callvote
senior tag
de amugy most megnéztem webről a freemailt,adatbázis hiba,be sem enged,jöjjek vissza később duma....
amúgy évek óta vacakol a freemail...nem is érdemes használni...akinek meg van az irányitsa át pl gmailra..jobban jár -
Csocsó111
csendes tag
Sziasztok! Miért nem tudja letölteni a Word és Excell mellékleteket? Munkahelyi Exhange fiókból szeretném letölteni és megnyitni. De nem tölti le a Freemail-ból sem, csak a Gmailból tölti le és onnan meg is nyitja. Mit kell beállitani, hogy a másik fiókokból is le tudja tölteni és meg tudja nyitni? Nagyon fontos lenne, hogy el tudjam érni a munkalelyi e-mailokat, mert a munkám inkább távol esik az asztali gépemtől. ZTE Skate-ról van szó.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mr.tamasbiro #13288 üzenetére
...mert csak a rúdlámpa alkalmazás fut rajta
mini rúdlámpa + fekete szigetelő szalag
egyébként nem támogatott
-
mr.tamasbiro
őstag
Van egy Skate és marketről letöltöttük a zseblámpát és nem megy rajta a Led világítás.
Viszont nekem a Galaxy Ace-n megy.Mi lehet az oka,hogy samsungon megy zte-n nem.Előre is köszi. -
malwy
senior tag
válasz
Takilandbau #13286 üzenetére
Hát ez nem valami vészes
Azt hittem valami nagyobb hibáról van szó.
Egyébként kijelző közepe felett egy centivel jobban remeg nekem, alul stabilabb.
De jó tudni, hogy ez is garanciális hiba.Én azt hittem ez a kapacitív kijelzők átka. Na mondjuk a rezisztív GPS mégjobban remeg + annál nem lehet átlós vonalat húzni szépet, meg függőlegeset sem igazán.
-
macilacus
senior tag
Most, hogy szó volt róla megnéztem én is a telefont képremegés ügyben. Most a csere után semmi gond nincsen vele, eggyáltalán nem remeg.
Pedig a csere előtti remegett mint a kocsonya. -
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne első körben. Miért van az, hogy néha felébreszti ha megnyomom a home menü vagy a kereső gombot, de néha nem...ugyan ez van a hangerő gombbal is. Néha működik néha nem. Ötlet?Másik. Porosodásért és képernyő remegésért cserélték a skate-t. Most márc 24.-én. A képernyő remegés megmaradt a porosodás nem
Mindent cseréltek kivéve a tartozékokat.
Firmware-ben lehetne csak megoldani a képernyő remegés gondot? Mert nem hiszem, hogy annyival más lenne az anyag használat mint más telefonoknál. DE a gyári stock romon nem remeg annyira mint az IA-n. DE ott is remeg ha fent van a custom recovery. Elviekben nem lehet sok köze hozzá...de ez a tapasztalatom...?Jah és még sok vicces ember van a modacon is
Meg van neki a hármas kernel
-
Joshi
titán
válasz
kelzsoca #13280 üzenetére
Ezt találtam, szerinted érdemes ennyit vacakolni vele?
Még valami. Root nélkül is telepíthetőek Launcher progik többek között a Go Launcher Ex is, de egyszerűen nem jegyzi meg a beállított háttérképet. Ha alvó módból visszajön akkor már megint a Kindle hátterek látszanak, elég bosszantó. Gondolom ezzel nem lehet mit kezdeni.
-
skidrowkill
aktív tag
XDA hírek:Írták,hogy a google kiadta nekik a 3.0 kernek forráskódját...XDA
Miért vártak ennyit? -
Joshi
titán
Egy egyszerű ideiglenes root progit tudnátok mondani? Köszi.
-
krystman
őstag
Szerintetek miért van, hogy Delphin böngésző alatt borzasztó gyorsan merül a telefon? Sőt most néztem Opera mini alatt is, és kb 10 perc alatt 5-6%-ot zuhant. Szinte alig van valami a telefonon, ez a két böngésző, meg egy zene lejátszó progi. V2 van jelenleg rajta. És fura módon, alig van rajta hely a belső tárhelyen, és már van néha, hogy kiírja, hogy nincs elég hely. Pedig szinte semmi sincs rajta. Tipp esetleg?
-
Badboys
őstag
Mostanság sok szó esett a csipszett változásáról.Így elgondolkodtam ez rendben mert haladni kell a korral a gondolatom ezzel kapcsolatosan fogalmazódott meg.Van 2 év gari bedöglik a kütyü szerviz ugye nincs mit kapok csereként,ha már kifut a készlet teljesen?Valószínűsíthetem,hogy az újabb konstrukciók nem lesznek ilyen áron elérhetők.Visszakapom az árát,de nekem nem a pénz kell hanem telefon?Mi van,ha nem tudom esetleg kifizetni a kettő közti különbséget ha fölajánlanak egy izmosabb darabot?Azért még lesznek itt érdekességek ezzel kapcsolatosan.
-
kelzsoca
félisten
=========================
Ice_Armor_CM9_ICS_kelzsoca
========================= -
callvote
senior tag
-
Csocsó111
csendes tag
Sajnos nem sikerült se letölteni, sem megnyitni a dokumentumot. Valami ötlet? Mit nem csináltam jól?
-
hunaqua
addikt
....mi volt a Samsung 25 éve? És a Sony 40 éve?
Mind így kezdte!
-
GRomeo
tag
válasz
Norbeee01 #13249 üzenetére
Nem akarják többen elfogadni,hogy a ZTE-vel számolni kell a jelenben is, pláne a jövőben mennyire kell majd
De ha nem ismerik a ZTE telóit,hogy mondhatnak véleményt róluk
Én nem ismerem az SE telóit nem is mondom rájuk,hogy s.arok
Ár-Érték ,ez határoz a vásárlásnálHa ebben jobb lesz a ZTE kínalata...
ezt fogom megvenni
-
macilacus
senior tag
Ismeritek ezt az androidos Total commandert?
Nekem nagyon bejön, root jog nélkül is rengeteget tud, root joggal meg egyszerűen szuper
Ja már megcsináltam a root jogot a telón (nagyon profi), most meg a V2-őn gondolkozom, de majd még meglátom
-
Csocsó111
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a Skate-nél hogyan lehet a háttérképet törölni, vagy megváltoztatni? Valamint azt, hogy miért nem tudja letölteni a Word és Excell mellékleteket? Munkahelyi Exhange fiókból szeretném letölteni és megnyitni. milyen progit kell esetleg feltelepiteni?
-
Norbeee01
tag
Egy kis olvamány nektek Zte-eseknek a #9971-es hsz-től indulnak be a dolgok és folytatódnak
-
malwy
senior tag
2G módban nem megy a net. Az a vicc 3G-nél is csak Edgere megy, mert nincs térerő (de úgy működik). Mit szúrtam el?
Ice Armor III -
scyllarus
veterán
válasz
#40993792 #13243 üzenetére
Én is úgy hallottam
Én csak válasznak írtam az Alcatelt, én már csak ZTE-ben gondolkodom.
Mostanában volt a kezemben egy Defy, amit eredetileg venni akartam, úgyanúgy 800MHz-es a proci (bár ha jól emlékszem, nem Qualcomm, hanem TI) és amit az összefagyott meg lassult nekem, ahhoz képest a Skate egy álom -
scyllarus
veterán
Én is megvárom a 2 év leteltét, és utána körülnézek, mit kínál a ZTE. Nagyon márkahű lettem ezzel a telóval. Játszani csak egy akasztófa, egy gombfoci meg egy pasziánsz van fent, azokra bőven elég ez a hardver, de a netezés, könyvolvasás, meg a 2-3 naponta töltés élménye megfizethetetlen. És én sem fogok 100k-t adni egy telefonért, ez elvi kérdés.
A SkaTe_V2 nálam is nyert, az ICS portokat csak akkor fogom kipróbálni, ha megy a BT, addig esélytelen.Most volt nálam beállításra egy 7"-os Huawei Ideos Slim. Kipróbáltam, nyomogattam, ha már így kézbe került. Jó, meg szép, de mindenhová nem cipelném magammal. A Skate viszont mindig kéznél van.
-
William84
csendes tag
Sziasztok,ha már a váltásnál tartunk érdekelne hogy akkor is megtartanátok e ezt a telót ha lenne egy 7" tabletetek mellette? Mert ugye olvasni filmet nézni stb. azon jobb. Van akinek esetleg van is mellete,ha igen akkor melyiket mire használod és milyen gyakran? Ez érdekelne.
-
unyadavid
senior tag
most kipróbáltam a coldfusion cm9-et meg miui-t (ics mind a kettő), de még nem az igazi egyik sem és sok türelem kell hozzájuk, beállítások újraindítások(indulások is akár) de próba szinten fellehet tenni őket
-
mrskatejoe
aktív tag
Megálltam a V2-nél. Nálam ez volt a befutó
Volt fent az IA mind, de a telefonom nem nagyon szerette, ugyanis véleményem szerint nem hozta azt a teljesítményt illetve nem nyújtotta mint a V2.
A V2 Konzervatívabb , nincs annyi állítási lehetőség de stabil és jól kezeli a hardvert. -
-
Mr X
veterán
válasz
#40993792 #13231 üzenetére
Valahogy én is így vagyok vele. Játszani nem játszom, mivel nagyon hamar rájuk unok. Olvasni viszont nagyon sokat szoktam. Arra pont jó. Egy normális fülest kell még vennem hozzá és kész is.
Ja, meg eldönteni, melyik romot használjam, mert most épp vacillálok az IA3, a ColdFusiun CM9 és a MIUI között.
-
hunaqua
addikt
Kínai csomagosok is elkezdték "szórni" a Tania-t.
http://www.aliexpress.com/product-fm/539080194-ZTE-X998-Tania-4-3-inch-screen-Windows-Phone-7-Edition-by-sfr-wholesalers.html
-
Danex
addikt
Személy szerint én is maradok, arra ez a telefon bőven elég, hogy ha kell egy filmet/email-t vagy bármi ilyesmit megnézzen. Kompromisszumok mellett még a játékok is elfutnak.
Az akksiról meg ne is beszéljünk, 3 naponta kell felraknom a töltőre ,hogy ha jön egy unalmas szünet akkor játszok rajta, vagy itthon is netezek rajta félórákat az ágyból, ha jól tudom más telefonok ezt már 1 napon belül elérem azt a mennyiséget, hogy a másnapot már nem bírná végig a suliban.
Köv telefon valszeg akkor lesz ha erről lemegy a fizetés... és ha lesz már normális áron HDMI-s, USB OTG-t támogató nagy kijelzős telefon (tehát a xperia arc-ok lemennének a 50-60as kategóriába
-
Badboys
őstag
Csak az a gond ezzel,hogy tàmogatàs nèlkül marad.Ezèrt vàltottam HTC HD 2 röl.Ugye ott is bejelentettèk,hogy megszüntetik a tàmogatàst. A rommerek is befejeztèk a fözèst. Akkor ugye kènytelen leszel vàltani. Sajnos màr most szinte eladhatatlan .
Màs: Tulajdonkèppen ezek a linkek amit följebb linkeltetek azt jelenti,hogy lesz 3 as kernel? Sajnos az Angol nem az erössègem.
-
GRomeo
tag
válasz
#40993792 #13225 üzenetére
Részemről sincs igényem nagyobb tudású telóra
igen azt hiszem maradok a zte vonalon tovább,megkedveltem a márkát és ugye Kelzsoca,ApeElme munkái
Na meg 100e ft-ot egy telóért
szerintem hülyeség adni ,persze akinek ez nem gond adjon
Nálam marad az ár-érték arány szempont vásárlásnál
-
hunaqua
addikt
...fogy a csapat,sajnos...
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
Szeretném meg köszönni, mindenikek a kitartó és lelkes segítséget, és természetesen a mestereknek a munkáját, akik elkészítetek a SkaTe V1 V2, Ice Armor II III. Melyek nagyon jók lettek.
Az előfizetésem lejárta miatt váltottam. Meg egyszer köszönet mindenkinek.
Tisztelettel bubus66. -
callvote
senior tag
válasz
scyllarus #13219 üzenetére
Devices that will benefit from this include ZTE's Blade, Skate, Crescent, Racer and Tureis, Sony's X8 and X10 Mini and X10 Mini Pro, Samsung's Europa, Ace and Mini, plus LG's P500 and P690. We have spoken to the CyanogenMOD ZTE Blade developers and they have advised that some binary blobs are needed for true Video Playback and Recording, but this is still a major breakthrough.
-
scyllarus
veterán
Ezt olvastátok?
[link] -
callvote
senior tag
ext3 512es..akkor csináltam amikor még semmi nem volt telepitve,friss romcserénél..élből be lett aktiválva...
most 270mb szabad hely van
a belsö ~160ból meg csak 43mb
tehát fogy mindenhonnan rendesen és nem értem miért...és ahogy fentebb irtam 2-3 mappában is szerepelnek ugyanazok az alkalmazások...
olyan mintha mindenhova feltenné duplán..vagy nemtom... -
Badboys
őstag
Hogy áll a májkrém van esetleg valami okosság vele?Vagy még a régi.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #13213 üzenetére
de akkor melyik cache-t töröljen ahhoz hogy a telo belső memoja több legyen?
van ext3 is de az is fogy,pedig nemsok dolog van fent..olyan mintha egyszerre fogyna....
vannak olyan alkalmazások ami a system/sd mappában is benne van és a dalvikban is..ugyanazok...vagyis nem...a data/app és a system/sd -ben is ugyanazok vannak és van system/ext2 nevű is,abban is ugyanazok...2x 3x vannak meg az alkalmazások de miérT?...
-
callvote
senior tag
az miért van ha törlöm a dalvik cache-t akkor látom hogy sokkal több helyem marad,de ha ujrainditok akkor megint elfogy a hely?
-
callvote
senior tag
kérdezze meg az e-care-t,ők mit mondanak rá
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
poisonborz #13204 üzenetére
18k, meg a munkadíj. Jobb, ha inkább lemond róla, ez a vég...
-
kelzsoca
félisten
válasz
poisonborz #13204 üzenetére
A helyzet az hogy ez is üveg
-
poisonborz
csendes tag
Sziasztok,
Barátnőm Skate-jének betörött a kijelzője. Van infótok róla, hogy mennyibe kerül ez T-Mo szervizben? Abban reménykedek, hogy mivel műanyagról van szó és nem üvegről, nincs a 30-40e-es Galaxy szinten... -
scyllarus
veterán
Valaki próbálta már a Logic-mod ROMot?
[link]
Ha igen, mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest