Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Érdekes, nekem adott találatot

-
Csocsó111
csendes tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Küldtem egy e-mailt magamnak, de nem jelzett és nem is jelent meg a nitibarban. Viszont ha a böngészőben megnézem ott van a vállalati fiókban csak nem tudom megnyitni a csatolmányt. A levelet magát el lehet olvasni. A K-9 mail meg nem csinál semmit csak azt irja ki hogy a 25 levél szinkronizálása, de nem látszik semmi sem. Pedig már jó idelye szinkronizál.
-
scyllarus
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Próbáld meg a keresőt itt a fórumban...
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Tudtok adni egy direktlinket adobe flash playerről ami biztos megy Skate-n?
Az 1.hsz alatt lévő már nem megy
Köszönöm! -
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111
üzenetére
Sejtettem

Felejtsd el a böngészőt - mármint a levelezésednél. A notibar a felső lehúzható sáv, ahová neked az értesítések is jönnek. Ha jön egy levél (mondtam: küldj magadnak egyet egy excel fájllal a vállalati címedre), kapsz egy kis értesítést a bal felső sarokba. Lehúzod, rámész, megpróbálod megnyitni a csatolmányt.Apaxp: ehhez már nálam okosabb kell. Nekem is ez az első droidom, sőt az első okostelefonom, úgyhogy az ilyen ROMból eltűnt alkalmazásokban már nem tudok tanácsot adni...
-
Apaxp
senior tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Akkor nálam vmi gebasz van mert kizárólag google fiók lehetőség van. A gyári email progiban meg nem tudom megnézni mert az szőrén-szálán eltűnt. Lehet hogy újra kéne raknom a romot.
Pedig ahhoz most nincs kedvem.
Konkrétan a fájl kezelő és az email appokat keresem? ha valaki megszánna nem kéne romot raknom.
(#13690) Csocsó111
Indítsd el a böngészőt utána nyomd meg a telo középső gombját. A megjelenő ablakban egyebek/letöltések, itt nézd meg hogy van-e letöltés. Ha van akkor letöltötte. Ez a gyári böngésző. Én ezt használomEzt megnézted mert erre nem reagáltál

-
Csocsó111
csendes tag
-
Csocsó111
csendes tag
A beállitások-fiókoknál hozzá van adva a vállalati fiók zöld a szinkronizáció jele.Akkao mi van ha mégsem engedi?
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111
üzenetére
Indítsd el a böngészőt utána nyomd meg a telo középső gombját. A megjelenő ablakban egyebek/letöltések, itt nézd meg hogy van-e letöltés. Ha van akkor letöltötte. Ez a gyári böngésző. Én ezt használom
(#13678) scyllarus
Basszus, mióta szenvedünk, eszembe sem jutott, hogy böngészővel próbálod...

-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111
üzenetére
És ezt kb hány hete nem mondtad el? Ilyenkor nem megnyitni hanem letölteni kell a csatolmányt és akkor a telóra kerül a word vagy excell állomány amit pl. smart office vagy quick office progival lehet megnyitni.
A Titaniumban hogyan kell letiltani a böngészőt?
Ne tiltsd le hanem keresd meg a menüben az email progit és állítsd be a fiókot. Ha az nem megy akkor meg fent a válasz.
-
Apaxp
senior tag
Közben én is kérnék szépen. Valaki fel tudná tenni a gyári email appot mert nekem eltűnt a skate v2-ből.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111
üzenetére
A titanium backup programban tudod jegelni a böngészőt, vagy uninstallálod.
Ezután az email csatolmányra klikk. Itt fog (elméletileg) kérdezősködni hogy mivel akarod megnyitni.Ha le van tiltva vagy el van távolítva hogyan tud felajánlani valamit is?
Ez most azt jelenti hogy a böngészőben nézed az emailokat és nem email klienst használsz?
-
Csocsó111
csendes tag
Igen azt akarok megnyitni.Hogyan lehet ideiglenesen letiltani a böngészőket?Ezt nem igazán értem: "Figyelj oda hogy mit ajánl fel aztán először próbáld ki és utána a következő megnyitáskor adj neki alapértelmezett jogot."Ha le van tiltva vagy el van távolitva hogyan tud felajánlani valamit is?
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111
üzenetére
Jól értem az email csatolmányt akarja a telo böngészővel megnyitni?
Ha igen akkor ideiglenesen tiltsd le vagy távolítsd el az összes böngészőt és úgy próbáld meg megnyitni. Figyelj oda hogy mit ajánl fel aztán először próbáld ki és utána a következő megnyitáskor adj neki alapértelmezett jogot. -
coyote66
aktív tag
Sziasztok. Az OTG kábelt támogatja a készülék? Köszi a válaszokat.
-
Csocsó111
csendes tag
#13640) hsz-re tudnátok valamit mondani?
-
callvote
senior tag
ezt a szókirakóst nem tudnátok valahova feltenni,mert amarket nekem azt irja,nem kompatibilis..és így nem tudom leszedni

-
Csocsó111
csendes tag
Sziasztok! Sajna megint előjött egy probléma a Skate-nél. Amikor pl valamelyik oldalról/ Origo/ meg szeretnék nyitni egy képet, vagy videot ezt irja ki
FW-1 at triton1 : access denied. Mit jelent ez és mit kellene tennem hogy megnyissa a képet?Valami beállitási hiba lehet és azért nem nyitja meg szerintem a csatolmányokat sem a vállalati e-mailből. Vagy nem? Segitsetek már!!SOS!!! -
matec7
tag
Valaki fel tudta telepíteni Skatere a Szókirakóst?
Nekem bármennyi szabad helyet is csinálok nem elegendő neki. -
Badboys
őstag
Látom,hogy az IA 2 ben van olyan app,hogy téma választás csak az a gondom,hogy szinte semmi választási lehetőség sincs benne amennyiben témázni szeretném,hova kell rakni a témákat,és mi a folyamat hogy legyen választási lehetőség vagy esetleg lehet sima jpg.t is beletenni.
-
macilacus
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszokat

-
macilacus
senior tag
Kellemes ünnepet mindenkinek

Több olyan képet láttam itt a fórumon amin a kijelző képe látható, ezeket a képeket valamilyen programmal csináljátok, ha igen akkor kaphatnék egy nevet vagy linket?

Előre is köszi a választ.
-
Adamis
őstag
CM9 AOKP helyzetjelentés: ledúrtam, eddig bírtam...
Folyamatos laggolás, állandó FC-k, sok-sok hiba, ez nem használható még így! Sajnálom... 
Valakinek tapasztalat?ui.: amúgy tényleg jobban bírja szuflával! Ennyi pozitív!
-
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
link2sd vel megy át minden..a rom friss feltétele után az volt az elsö alkalmazás fent,hogy onnantól minden azt extre menjen...automatikusra van beállítva a link2sd amiota telepitve van....
mit lehet csinálni most a belső memo fogyással???idegesitö hogy riasztgat holott van még több mint 300MB ext ... -
okoska74
senior tag
válasz
callvote
üzenetére
Én ugyan így voltam vele IA3 alatt, ezért olvasgattam a neten és találtam egy jó leírást miszerint a data mappát is át lehet tenni az ext -re. Azóta a belső tárhelyemen 107Mb, az ext -n 310Mb üres helyem van.
Az utólagosan telepített progik (a teljesség igénye nélkül):
Adobe flash p 11.0
Better keyboard 8
Chrome
Dokuments to go
ES File Explorer
Google play
3 betüs navi
köpönyeg
mx player + kodexek
Root explorer
sygic
terminal emulator
text edit
youtube frissített
gmail frissítettMindenkinek Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
-
pusihusi
addikt
Ice Armor III-hoz témákat merre találok? Lehet hogy elkerülte a figyelmemet
Köszi! -
kelzsoca
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
Pontosítás:
azt nem árt tudni hogy még 256mb ext-et sem tudsz megtölteni úgy, hogy ne fogyjon el a belső data, ha darktremor féle A2SD van a romban, ugyanis ez a megoldás szerencsére nem mindent irányít át az ext-re, így szinte párhuzamosan töltődik az ext és a belső data tároló.
(#13614) skidrowkill
A link2sd-t csak példaként mondtam, azzal megoldható, hogy az adott alkalmazás minden "porcikáját" átmozgasd ext-re, viszont ez a módszer eléggé gyilkos tud lenni (az SD-re) és akár sebességbeli problémák is lehetnek.
-
skidrowkill
aktív tag
Kelzsocának teljes mértékben igaza volt avval kapcsolatban,hogy a google térkép folyamatosan fut a háttérben és szívja az akksit...
Aki tudja törölje.!!!(#13613) kelzsoca azt vettem észre,hogy ha rácsatlakoztatod a képre a telefont,ugye akkor leválasztja az sd-t és utána már nem működik olyan jól a link2sd
-
kelzsoca
félisten
válasz
callvote
üzenetére
Arra még nem gondoltál, hogy esetleg az egyik helyen csak linkelés van? de megnézheted, töröld ki az egyik helyről az egyik fájlt, és nézd meg mi történik aztán.
Illetve azt nem árt tudni hogy még 256mb ext-et sem tudsz megtölteni úgy, hogy ne fogyjon el a belső data, illetve ha mindenképpen az ext-re szeretnél mindent tenni, akkor link2sd-vel küldj rá mindent, csak ne csodálkozz rajta ha gyorsan kifekszik az SD és alapból belassul a készülék.
-
callvote
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
de minek van mindkét mappában ugyanaz?????
nem ugy van hogy ezt teszi ide azt meg oda...hanem minden duplán van meg....
azt sem értem hogy a rom telepités ota megy az ext3..akkor hogy fogyott el a belsö memo???
az ext3nak a fele sem fogyott és és elvileg oda kéne mennie mindennek..de mégsem mert a belsö fogy el...
igy mi értelme az ext3nak?...
valami nem jo...de nem tudom mi,csak bosszantó hogy minek kell duplán lennie mindennek,és miért fogy a belsö helyem amikor 512ext3 azért lett csinálva,hogy ne rinyáljon a rendszer... -
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111
üzenetére
Lejárt az idő

Tehát: mailcím-jelszó-tovább
Domain\felhasználónév megadása, jelszó megint, szerver megadása és kész.
Szerk.:
Nem biztos, hogy a @ utáni rész. Kérdezd meg a rendszergazdátokat.
Ja értem. Nekem a quickoffice pro megnyitotta a csatolmányokat, gyári böngésző és Dolphin HD alatt is. -
Csocsó111
csendes tag
válasz
scyllarus
üzenetére
a szerver neve micsoda? A kukac utáni rész?Egyébként azzal nincs is gond hogy jöjjenek a levelek, mert azok jönnek is csak a csatolmányokat nem tudom elolvasni. Csak weblapként nyitja meg, ott meg nem tudom szerkeszteni őket. Wordben vagy excelben nem nyitja meg őket. Egyébként milyen böngészőt használsz? Ez nem befolyásolhatja?
-
andyTM
őstag
1 kis újdonság!
- nemrég foglalkoztunk, illetve téma volt, hogy x86-os processzor-architektúrára épülhet-e android? - a válasz: igen! ;- méghozzá a Lenovo K800 személyében, 4.5"-os kijelzővel és1280 X 720-as felbontásban Android V4.0-el Medfield x86 1.6GHz(Intel CPU)-val
infó a "szörnyetegről": [Lenovo K800]
idézet a mobilarena-ról:"A Consumer Electronics Show alkalmával mutatta be az Intel és a Lenovo az első Medfield processzor köré épülő okostelefont, mely az amerikai processzorgyártó korábbi referenciamodelljeitől eltérően a nagyközönség számára is elérhető lesz. Az Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó jövevény technikai paramétereit nem érheti panasz, hiszen 4,5 hüvelykes, 720x1280 képpontos kijelzőt, HD videók rögzítésére is alkalmas 8 megapixeles autofókuszos kamerát, HSPA+ átviteli képességet, GPS, WLAN és Bluetooth 3.0 modult, 1,6 GHz-es egymagos Intel Atom Z2460 processzort, valamint HDMI kimenetet és 1460 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Ez utóbbi ugyan nem tűnik túlságosan izmosnak, de a hivatalos bejelentés szerint 9 órányi beszélgetési időre, 45 órányi zene- vagy 5 órányi videólejátszásra, vagy akár 14 napos készenlétre is elegendő. A Kínában várhatóan már a második negyedévben piacra kerülő Lenovo K800 ára egyelőre nem ismert."
-
callvote
senior tag
Kelzsoca!!!
V2+sdext
miért van a data/app és a data/sdext2 nevű mappákban ugyanazok a programok?
1-1ben ugyanaz...
lehet törölni valamelyiket,hogy ne legyen meg minden kétszer?
mert elég idegesítő hogy 512 ext3 ellenére is rinyál a telefon hogy kevés a hely
vagy miket és honnan lehetne még eltávolítani?
nem hiszem el hogy ekkora ext particio mellett is elfogy a belső memo....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pedig ahhoz most nincs kedvem.

Mivel apk kiterjesztésű, nem jutott eszedbe telepíteni?

FW-1 at triton1 : access denied. Mit jelent ez és mit kellene tennem hogy megnyissa a képet?Valami beállitási hiba lehet és azért nem nyitja meg szerintem a csatolmányokat sem a vállalati e-mailből. Vagy nem? Segitsetek már!!SOS!!!