Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jano_023
őstag
válasz
callvote
üzenetére
Itt tudsz érdeklődni tablet ügyben.
Kelzsoca:
Amit készítettél Xtab-70-re a simára azok rámennek?
Te hogy használod rajta a netet hogy csak wifi van rajta ? Használsz mellé mobil Hotspotot vagy telefonról osztod neki a netet ? -
scyllarus
veterán
válasz
callvote
üzenetére
Ezt felejtsd el! Olvastad a speckót?
256MB RAM, REZISZTÍV!!!!! 800x480-as kijelző.... A GHz-es proci nem minden.
Volt a kezemben egy Huawei Ideos S7 Slim, az jó cucc volt, nem tudom, főzött rom dolgában hogy áll, de ilyet ne vegyél, amilyet írtál, mert fél óra múlva falhoz b.szod. -
callvote
senior tag
válasz
Jano_023
üzenetére
valami ILYESMIRE gondolok,nem tul fapados de nem is nagyágyu...
arra kéne ha megyek valahova ne kelljen laptopot vinni a netezéshez..ilyesmikhez
csak nem tudom ez mennyire jó vagy nem,nem néztem körbe a tablet piacon mi kéne hogy benne legyen,milyen proci tipussal hogy ne legyen annyira elavult

nem azt mondom hogy szakítson rajta az ICS,de ha futtatható rajta akkor menjen rendesen pl
-
aldebaran
addikt
válasz
callvote
üzenetére
http://gamepod.hu/tema/re_wayteq_xtab-100_ipad_olcson/friss.html
Kelzsocáék csinálják rá a rom-ot. -
callvote
senior tag
Mondjatok már 1-2 androidos tablet márkát ami nem tul drága,nem is fapados és vannak rá fözött romok

-
-
hunaqua
addikt
Na,kipróbáltam most megint egy pár Romot,de kelzsoca a legjobb.
-
macilacus
senior tag
Valami bibi van mert a marketet nem lehet elindítani mindig leál

Újraindításnál meg sem akartam nyitni a markettet és egyből beadta a lenti szöveget.Sajnáljuk!
A(z) Market alkalmazás com.
android.vending folyamata
váratlanul leállt. Kérjük,
próbálja újra. -
macilacus
senior tag
Na sikerült felrakni a V2-őt

-
MP4-23
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan naptár app-ot, amibe vissza lehet nézni eseménynaplóként az összes emlékeztetőt?
thx
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok a Viber program csak kihangosítással működik, rendesen nem lehet beszélni vele... Ötlete valakinek?
-
Adamis
őstag
válasz
skidrowkill
üzenetére
Nekem nem tetszik...
-
FeRkE
őstag
válasz
skidrowkill
üzenetére
Én ezt használom, már Blade óta

-
skidrowkill
aktív tag
egy szuper téma CM-7 re
-
hunaqua
addikt
Én a Nightly és az IA3 Romot szoktam felváltva használni.Ezt az új Nightly-t biztos ki fogom próbálni.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
hunaqua
üzenetére
Szerintem jó, eddig
Tegnap raktam fel, mivel az ICS le kellett szednem a Bluetooth miatt, és hirtelen ötlettől vezérelve nem a v2-őt raktam fel, hanem valami újat, ha már cserélni kell. A Coldfusion (és az IA3) miatt tetszettek a CM romok, így ezt választottam a Svéd Hó rls 4 helyett. Nekem nem volt gondom a letöltéssel.
1 nap alatt semmi gondom nem volt vele, később több tapasztalatom lesz. Amíg tilal meg nem oldja az ICS bluetooth gondját, ez marad. Azt ígérte, az lesz a legfontosabb projektje, de legalább egy hét kelleni fog neki szerintem. -
GZoli7
senior tag
Sziasztok.
Az érdekelne, hogy az ICE ARMOR 3+ romban (+frissítés), hol lehet bekapcsolni, hogy a telefon lefordításánál lenémítsa a hívást és a vissza gombra hosszan, leállítsa az alkalmazást?
Nem találom!
Ja, 16GB class10 kártyával gond lesz? Csak mert olvasom, hogy a Class6 lenne ideális. -
viperabácsi
addikt
Üdv urak!
Érdekelne a véleményetek , mi lehet a gond , akkor ha a telcsi(sKate V2 rom) egyszer csak elkezdett nem működni a proxymity szenzor .Hiába kalibrálom , újra is húztam a romot akkor sem.Mi a teendő ilyenkor?
-
gabe96
aktív tag
írtam e-mailt az E-Care-nek, a válasz:
Az érintőfelület cserét meg tudjuk csinálni a készülékén. Ha csak az érintőfelületet kell cserélni akkor 15000 Ft+áfa a javítás. Ha a cserét mi végezzük és a javítás közben nem találunk más sérülést a készülékben, akkor a garancia tovább él.üdvözlettel: E- Care
-
macilacus
senior tag
Még egyszer mindent köszönök mindenkinek

Ha lesz rá időm akkor még ma felrakom a V2-őt
-
macilacus
senior tag
Szeretnék kérdezni pár dolgot

Körülbelül mennyi idő felrakni egy V2 romot, és hány százalékos aksival érdemes belefogni?
Ha jól értelmeztem ez a menete a rom felrakásnak, javítsatok ki légyszi ha nem

"A romot lehetőleg így tegyétek fel:
(minden adat törlődni fog!)Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Kiválasztod a romot (a romot az sdcard gyökérbe kell rakni?), majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)"
Előre is köszi a segítséget

-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
Jaj futok most úgy meg ijedtem, hogy az csak na. Egyszer már írtam neked miért szólsz olyanba bele amiben nem vagy biztos. Hát jobban is érzem az LG topicban magam mert ott nincsenek ilyenek mint te.
(#13722) ^Clown
Igen tudom, de van Class 8-as, még ha nem is el terjed, amit linkeltem ott csak a minimum írásí/olvasási sebességet adták meg, ez lehet mondjuk a Class 4 esetében 4-5Mgb/s?
#13724) Adamis
Mert amit belinkeltem ott a minimum írásí/olvasási sebességet adták meg, ez lehet mondjuk a Class 4 esetében 4-5Mgb/s?
A kérdésem akkor az lenne, hogy lehet a Class 4-nél fentebb említett sebesség. mivel a minimum 4Mgb/s, ettől lehet nagyobb?
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
(#13714) callvote
A kártyák sebességét a típusuk utáni class 2, class 4, class 6, class 8, class 10 adja meg, amiben a class utáni számok a kártyák minimum írási/olvasási sebességét jelölik MB/s-ban.
Tényleg ugye akkor ez baromság. Ja de te jobban tudod, mint akik leírták, különben is nem az volt a kérdés milyen van, ha nem mit jelent a CLASS utáni szám. De közben meg találtam, tőled meg csak. ezt a segítséget vártam.. Szerintem se létezik CLASS 8
Itt sincs?Neked egy kis olvasmány....
[link] itt is van Class8-as
-
callvote
senior tag
class 8 nincs

-
Csocsó111
csendes tag
válasz
Takilandbau
üzenetére
Már korábban irtam, hogy ezt irja ki: A beállitást nem lehet befejezni. Nincs hálózati kapcsolat a kiszolgáló felé. / I/O hiba/ Ezt a vállalati fiók beállitásánál irja ki.
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
Csocsó111
üzenetére
Szia! Van aktív net kapcsolatod? Valamint a válalati exchange jól van beállítva? Szerver/domain/felhasználó cím is stimmel? Mert ha nem szinkronizál egyből akkor valami gebasz lesz a szerver kapcsolattal. Amikor hozzá adtad nem panaszkodott, hogy valami nem oké neki? Másra nem tudok gondolni, mint hogy azzal lesz valami gond.
Egyébként ha ott sikerül beállítani a dolgokat, és van fent egy office kezelő program akkor alapjáraton azzal nyitja meg. Ha segítség kell a szerverhez való kapcsolat kialakításában és tényleg vállalati e-mail-t használsz és nem tudod az adatokat akkor kérdezd meg a helyi rendszergazdátokat.
Hirtelen más nem jut eszembe, de mindjárt letesztelem az enyémen 
#13640-re válaszolva valami firmware gondja van, frissíteni kéne szerintem. A gyári T-mobil-os frissítést megcsináltad?
És valószínűnek tartom, hogy ez is bezavar a letöltésekbe neked, mert összefügg. -
bubus66
nagyúr
kelzsoca vagy Zsolt_72
Egy kérdésem lenne hozzátok, az SD kártyánál a CLASS 4 -6-8-10 az a kártyaírási olvasási sebességét adja meg? Bocs tudom egyszer már ki tárgyaltuk, de kerestem vissza nem találtam sehol.
Adamis Te is válaszolhatsz, ha esetleg tudod.
-
Nyertes480
csendes tag
Most melyik gingerbread romot érdemes a leginkább feltenni?
A stabilabb és friss változatok érdekelnek leginkább. Tudnátok ajánlani egyet?
Most IA3 van fent. -
Adamis
őstag
válasz
Csocsó111
üzenetére
Mivel van gmail fiókod (gondolom van az android miatt), a fontos e-mail-t küldd át magadnak, így az átmegy csatolmányostul. A gmail appban biztosan le kell töltenie, mert van egy olyan gomb, hogy "letöltés" a csatolmány mellett! Ne mondd, hogy hosszú művelet, mert kb. fél perc az egész!

Ha ez sem jó, akkor valami marha nagy gebasz van nálad!Szerk.: Amúgy áruld már el, hogy melyik office programot használod?
-
Csocsó111
csendes tag
#13640-re valaki tudna megoldást? Megköszönném.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
-
RtgLaci
tag
válasz
bluobluo75
üzenetére
"Ez messze nem direkt link" De, sőt közel is az, nekem rögtön lejött

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GS95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

is lehet beszélni vele,részemről headset-tel szoktam, kényelmi szempontból is jobb így ha már beszélsz a viberen akár 1órát is