Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a tapasztalatotok, a V2 vagy az IA3 rom-nál jobb az akkumulátor idő?

-
macilacus
senior tag
válasz
Takilandbau
üzenetére
Nem semmi, sőt nagyon elgondolkoztató

-
kelzsoca
félisten
Ismét egy külföldi Ice Armor feldolgozás: Nueva rom CM7 + MIUI (mixMatch)
-
gabe96
aktív tag
válasz
Takilandbau
üzenetére
és abből lesz a terminátor

-
Takilandbau
csendes tag
Android kicsit másképp!Videó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
callvote
senior tag
ILYEN A FEJHALLGATÓ csak itt nyerészkednek a 999ft-os cuccal

-
callvote
senior tag
válasz
macilacus
üzenetére
a rózsaszín az csak sima mikrofonos..a feketén van hangerőszabályzó is a kábelen a mikrofonnál

amugy viszik mint a cukrot..amikor utoljára láttam pár darab volt már csak....mondjuk ennyiért még próbaképpen is megéri megvenni...
ja és jár hozzá egy kis fekete zsákocska szövetböl amibe bele tudod tenni ha nem használod
-
Gorky01
tag
Üdv!
Meg lehetne valahogy oldani, hogy rezegjen a teló ha Gmail-en mailt kapok? Mint amikor pl.: sms jön?
-
callvote
senior tag
válasz
DessertFox
üzenetére
valószinüleg megmaradnak a rendes fiokodban is...
gmailnál sem tünik el a gépröl
jelez a telefon hogy levél van elolvasod és kész....az ugyanugy megvan ha gépröl nézed meg
-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Lenne egy amatőr kérdésem: ha a Skate-n V2 rom ) beállítom a céges email fiókomat, akkor csak a telefonon lesznek meg a levelek vagy benn maradnak a fiókban is és más gépen is láthatom ? Köszi a választ.
-
robicheck
csendes tag
nektek mennyire szokot felmelegedni a telo? a battery solo widget szerint 1,5 ora netezes utan 35° homersekletet ertem el. 19° volt a kezdo homerseklet.
volt mar ennel magasabb is, 40° is... jah es nem kezben van tartva, szoval a kezem melege nem befolyasolo tenyezo. -
T1k3
tag
'SkaTe V2' alatt nem működik a headset mikrofonja vagy csak nálam jött ez elő?
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
(#13858) Keeperv85
Én összetettem a kettő kezem, hogy 35k el tudtam nyomni főleg úgy, hogy porosodni kezdet a kijelző.
Rá adásul 150 km utaztak érte, mert csak ZTE Skate telefont szerettet volna. Meg néztem csak nem jutott eszembe „vodafonesmartstore”. Igen mert ezt itt már régebben ki beszéltük, ha jól emlékszem a zsoca egypárszor belinkelte.Ez gyári független. Nem kell vele trükközni...
Igen tudom,hogy gyári független de használtért akkor is sok a 50k. Az enyém szilikon tokkal,fóliázott (matt tehet nem maradt új lenyomat) kijelző védő fóliával ment el 35-ert
(#13860) andyTM
Mert „vodafonesmartstore” mindig is független volt, ha nem hiszed kérdezd meg a zsocát.
-
bubus66
nagyúr
válasz
andyTM
üzenetére
Keeperv85 igaza van nem kell link a t-nél is le ment az ára. Sok szerencsét, de 50 k aranyat veszek mert annak mindig lesz értéke. Jó nagy ma-ha lesz aki 50 k meg veszi akkor nem nézet körül még. Max 75% meg adom érte. De a reális ár az 35-37 között van. Én is csak halkan mondom.Nem kell valakinek egy optimus P970 100000 kemény magyar ft. jaj kicsit elszálltam. -
bubus66
nagyúr
válasz
macilacus
üzenetére
Igen azért az meg maradt. De mivel a ZTE csak egy beugró volt (viszont jó is volt tetszett is) így vissza tértem az LG-hez. De az Black meg vagyok elégedve, gyors, alapból Flash player, meg nagyon sok program, gyors, minden elfut rajta. Ha tudok venni a lánynak, csak az IA III dobom rá.
(#13852) hunaqua
....ha nem lenne ZTE,akkor ki milyen telefont venne?
Nokia 3210-es maga idejében király volt, kicsivel később meg SE K800i. Ja meg ami az aláírásomba van. Meg azért vennék Skatet is. Vagy is szeretnék a lányomnak.
-
hunaqua
addikt
....ha nem lenne ZTE,akkor ki milyen telefont venne?
-
skidrowkill
aktív tag
Ki jon a Veletech 2012 re a mobilarena szervezeseben?
-
scyllarus
veterán
+1 Egyszerűen nem tudok vele megbarátkozni, pedig Isten a tanúm, megpróbáltam párszor. De ronda!!!!
Badboys: értsd meg: az alkalmazás méretének (MB-okban) NINCS köze ahhoz, hogy elfér-e a kijelzőn az ikonoktól. Csak az általa lefoglalt képernyőterület (pixelek száma) határozza meg, hogy engedi-e a főképernyőre kitenni.Egy olyan widget, ahol ki kell rajzolni az órát nagyban, időjárási képet, a helyet, hőmérsékletet, esetleg akkuállapotot, foglalt tárhelyet, stb. olvasható méretben a képernyőre, sok helyet foglal el, és nem fér az ikonok mellé (alapesetben). A megoldást már megadták: másik launcher, jól beállítva. Hiába töltesz le egy 2 megás widgetet az 5,7 MB helyett, az sem fog jobban elférni, legfeljebb csúnyább lesz a képe.
-
aldebaran
addikt
azt áruljátok már el légyszíves, hogyan veszem le a fényképező hangját IA3-ban? Néztem a menüt, néztem a hangerő gombokat, de semmi.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe
üzenetére
(#13827) mrskatejoe
...vagy 1 SGS -t és most azt forrasztja
Azt hittem te forrasztod, az SGS -t vagy esetleg formázod? Ahogy olvasom, nem tudják mi az az iPhone?

-
andyTM
őstag
válasz
skidrowkill
üzenetére
- csak egy időre,míg helyrejövök anyagilag,utána veszek még egy újat, de csak függetlent.(a t. lejjebb vitte az árát, de a független megint emelkedett egy ezrest)
-
Mr X
veterán
válasz
skidrowkill
üzenetére
Nekem a WP7 kizáró tényező. Itt van előttem egy WP7 HTC, hát ez egy förmedvény...
-
Mr X
veterán
válasz
skidrowkill
üzenetére
Telefon, elég jó kamerával, masszív felépítéssel. [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
skidrowkill
üzenetére
A Blade topikban övé most az utolsó hsz. Meg az aláírásából ítélve most tabletezik.

-
Mr X
veterán
válasz
skidrowkill
üzenetére
Vett egy iPhone-t, azóta egy sötét sarokban kuporog és azt üvöltözi, hogy "De akkoris megérte megvenni!!!"

-
skidrowkill
aktív tag
Rég láttam itt fórumon Apeelme-t... mi van vele???

-
Badboys
őstag
Bocs lejárt a szerkesztés jelenleg ami fönt van sensés az 5,7 MB és kint van az 5 fontos widget nem tudom miért nem engedi ez kitenni?
-
bacsi2
csendes tag
Végigfutva az oldalon, azt hittem hirtelen rossz topikba keveredtem...
-
Badboys
őstag
válasz
üzenetére
Maga a program ennyi 1.5 Mb,kiteszem a fő oldalra és amikor Pl. navi ikont ki tenném fölugrik egy ablak benne a szöveg ezen az oldalon más nem fér el 5 indító ikont használok a fő oldalon meg az időjárást tenném oda,ez lenne a működő.Amelyiken nem tudom elindítani az időjárást ez lenne storeből letöltött oda viszont engedi az 5 ikont kitenni,de ezen nem indul el az időjárás.Végül is a működőhöz engedné kitenni az 5 ikont az lenne a nyerő.Lehet valahogy kényszeríteni?
Bocs,ha értelmetlenül fogalmaztam
-
Badboys
őstag
Valaki használja az LG féle 3D időjárás és óra widgetjét?Letöltöttem a store ból,de az időjárás helyén egy analóg óra fityeg és sehogy sem tudom időjárás mutatására rávenni mi lenne a megoldás kulcsa?Főleg,hogy a helység kijelzés Baját mutassa.Valami hasonlót sikerült működésre bírnom,de más már szerinte nem fér el a kijelzőn mert 1,5 MB a program.Egyből kukába teszi.
-
hunaqua
addikt
http://www.aliexpress.com/store/103919/0-360070700/10-2-flytouch-3-android-2-3-tablet-pc-GPS-1GHz-512MB-3G-WIFI-Camera.html
Nekem van egy ilyen,de jó lenne rá valami kelzsoca féle Rom (tudom nem lesz
) .Annyit adnak el mint a szemét,azt még sincs rá semmi "normális"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kihúztam, visszadugtam - teszteltem de semmi... Ezért gondoltam, hogy felteszem a kérdésem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)