Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Szia!
Ezek a CM romok nem kezelik úgy a sim kártyát, hogy folyamatosan onnan dolgozzon, be lehet importálni simről a kapcsolatokat és ennyi, én már nem használom a simen, mert exportálom vcf be és azt most már minden készülék gond nélkül kezeli.
és ha romot húzol újra, akkor csinálsz egy exportálás sd-re és utána meg importálás sd-ről és már meg is vannak a kapcsolataid.
SIM állandó kezelése mint a stock rom esetében olyan nem lesz a CM-ben..
Ha tévedek kijavítanak a szakik! -
bubus66
nagyúr
válasz
aldebaran
üzenetére
(B)(#12173) aldebaran(/B)
Bocs, de ezt én sem tudom, mert én soha nem mentettem a SIM kártyára, akkor a zsocától kérdezd, meg hogy hol lehet beállítani. Hogy a SIM kártyáról használja. Mert nekem a gépen is meg van meg a google fiókomban is. Mást nem tudok, mondani. szerkeszd meg ezzel ahttp://www.mediafire.com/?5f76396e50v95we programmal. Vagy mentsd le az SD kártyára. A MyPhoneExplorer látja külön a SIM-met is meg a telefont is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Futás, futópályák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Tudományos Pandémia Klub
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
és ha romot húzol újra, akkor csinálsz egy exportálás sd-re és utána meg importálás sd-ről és már meg is vannak a kapcsolataid.