-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
endre33
csendes tag
Hello,
Nekem is IA3 van fent es nagyon meg vagyok elegedve vele csak neha elofordul olyan hiba hogy hivas utan nem jon vissza a kepernyo es olyankor nem tudok vele semmit sem csinalni.A proximyti kalibracio az en telomon nem mukodig ,ha azzal kalibralok akkor abszolute nem mukodik a proximyti.Egyenlore ugy hasznalom ,hogy feltettem hozza a IA 2 hoz kiadott proxi update2.zip et es azzal legalabb mukodik de sajna nem megbizhatoan.
Nem tudna valaki valamilyen megoldast ra?Elore is koszi mindenkinek.
-
endre33
csendes tag
-
endre33
csendes tag
Hello,
Szeretnem en is kiprobalni az Ice Armor III -at,de az en keszulekemen problemas a proximyty senzor es azt szeretnem kerdezni,hogy a III asba meg van e oldva ?Lehet e hasznalni a II eshez kiadott proximyty javitast vagy van hozza uj?
-
endre33
csendes tag
Nekem az aksi szempontjabol magasan a SKatie by Ceco - Android 2.3.5 verzio tunt a legjobbnak.Kedden reggel vettem le a toltorol es csak pentek este tettem fel tolteni ,de meg akkor is kb.40% on volt.
A CPU 940 re volt allitva es conservative modban.Viszont abban a ROM ban azt hiszem a galeria beolvasasa kozben tobbszor is elofordult,hogy restartolt a telo.Most a CM IA I van fent atlagos hasznalatra teljesen megfelelo.Lehet egy picit gyorsabban merul le de az legyen a legnagyobb bajom. :-).
Viszont ami nagyon hianyzik az origo CM7 hez kepest az az ,hogy a visszagomb viselkedese beallitasnal hianyzik az alkalmazas kikapcsolasa . Az nekem nagyon nagyon jo megoldasnak tunt ,hogy ,ha hosszan megnyomtam a vissza gombot akkor az eppen futo alkalmazast leallitotta.Elkerulheto vele olyan eset mint nalam ,hogy a Camera360 2 ora alatt leszivta a telomat 0 ra.3 percig hasznaltam es utana meg futott valahogy a hatterbe.A SKatie by Ceco -t innen lehet letolteni:
http://androidforum.sk/upravene-rom/skatie-by-ceco-android-2-3-5-t2154.html
A google fordito eleg jo leforditja az egesz oldalt.Lehet,hogy erdemes belenezni ebbe a ROM ba is.
-
endre33
csendes tag
"Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen."Királyok vagytok.Nagyon szépen koszonom.
Orommel jelentem, hogy proxi_update2.zip el tokéletesen mukodik a szenzor.
-
endre33
csendes tag
678,699
542,559
246,246
255,255
255,255
0,0
0.0
2,2
32,32Ezek az adatok a Ska Te v.2 beni adatok.
Amikor CMI ben kalibralok akkor ilyen ertekek jonnek ki:
1314
1051
246
255
255
0
0
4
32 -
endre33
csendes tag
Egy picit el kellett mennem.
Ott lemaradtam,hogy fel kell tenni a skate romot-kalibralni utana feltenni kis-t.NA EZT NEM TUDOM MI ES HONNAN LEHET LETOLTENI.
Elore is kosz.Amugy nekem nem mukodik a szenzor a 2. csomaggal sem .
-
endre33
csendes tag
Ok mar azt csinálom.
:-)
koszi
mindjart meg lessz -
endre33
csendes tag
Sajna nálam sem mukodik.
A megadott eretkek eggyeznek de a kepernyo nem sotetul el ,ha az arcomhoz teszem.Az elso bejovo hivasra pedig egybol fekete kepernyo es nem is jon vissza csak egy ujjabb hivasra vagy ,ha csatlakoztatom az usb-t. -
endre33
csendes tag
Én is itt vagyok.Midjart tesztelem.
-
endre33
csendes tag
Sziasztok,
Én is feltettem kipróbálásra CM7 Ice Armor ROMot de sajna én ezt sem tudom használni mivel az én telómon nem lehet mukodésre bírni a proximity szenzort.
A Skate ROMal mukodik okésan de sem a CM7 sem a tobbi CM7 alapú ROMmal nem mukodik.Gondolom valami az én telómmal lessz ,ha a tobbieknek mukodik,habár nem az én készulékem az egyetlen amelyiken a CM7 alatt nem mukodik a szenzor. A kalibrációt és egyéb cseleket már végigpróbáltam de sajna semmi sem segített.Most is úgy van ,hogy a kalibráció végig fut,kiírja ,hogy ok és ennek ellenére sem sotétul el a képernyo,ha elé teszem a kezem.Az én telómon ezek a szenzorok vannak:TSL2771 TAOS ver.1 proximity sensor.Accelerometer:LIS33DE/ADXL3463 axis,Light sensor:TSL2771-TAOS,Magnetic field sensor:AK89733-axis-Asahi Kasei,Orientation sensor:AK8973-Asahi Kasei.
Most ezt a ROMot próbálgatom SKatie by Ceco - Android 2.3.5 errol az oldalrol: http://androidforum.sk/upravene-rom/ska ... t2154.html .Eddig egész jól néz ki. Amúgy a SkaTe v2 by Kelzsoca ROM ot hasznalom nagy megelégedésemre.Mind a Skatie mind a Ska Te v2 vel mukodik tokeletesen a proximity.További szép napot mindenkinek.
-
endre33
csendes tag
Hello,
Én is koszonom szepen az uj ROM-ot.Tegnap felraktam es azota probalgatom, egyenlore nagyon tetszik. Nalam 940Mhz en fut a gep,feltelepitettem mindent ami az 1. ROM on volt.
Ma delelott elofordult hogy magatol kikapcsolt es pedig ugy ,hogy csak le volt teve az asztalra nem nyultam hozza kb. 1 oraja mikor meg neztem a pin-t kerte.
Majd figyelek ,hogy tobbszor is elo fog e fordulni.
Még 1 eszrevetel : nekem mintha sokkal sotetebb lenne a display(de lehet ,hogy megvakultam tegnaptol :-) ), eddig mindig auto beallitassal mukodtem,de most at kellett tennem a legnagyobb fenyerore.Az aksi is mintha jobban merulne.(lehet a fenyero miatt)Teljesitmenyileg:Quadrant standart-940Mhz-1162 pont
Ebbol a szempontbol a CM7 volt a legjobb 940Mhz-1410 pont,csak eppen az en vasamat azzal a softal lehet mindenre hasznalni csak telafonalni nem mivel,hogy a proximity sensort nem lehetett mukodesre birni sehogyan sem.
-
endre33
csendes tag
Hello,
Én is feltettem kelzsoca új romját elég szép és jó is,és valóban spórolosabb az aksival.Egyenlore hagyom meg próbálgatom.Még annyit szeretnek hozzátenni,hogy én személy szerint meg orulnék egy olyan funkciónak mint van a CM ben,hogy ,ha megtartom a vissza gombot hosszabban akkor leállítom vele az éppen futó alkalmazást.Az nagyon hasznos dolog tud lenni.
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged