- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz spence225 #36297 üzenetére
Ez csak szoftveres változtatás. Nem hiszem, hogy fizikailag tönkretehetné a telefon kijelzőjét.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
-
spence225
aktív tag
Próbálgattam a napokban az LCD Density changer nevű progit. Ez ugye a képpontok sűrűségét változtatja. Ez az érték alapból 240-en van, ha lejeb veszem akkor olyan hatást érek el mintha nagyobb felbontásba kapcsolnék.
Kérdés ez vajon hosszútávon károsíthatja a kijelzőt ? -
gregreg
csendes tag
válasz Artika #36290 üzenetére
Jelenleg a telefonomon vannak fenn a névjegyek a system group/ my contacts alatt, csak nem merem elindítani a szinkronizálást nehogy azt történjen, hogy a gmail üres címjegyzékét veszi alapul és töröl minden nevet a telefonomról (mert jelenleg üres a gmail-es címjegyzékem - ebből azért töröltem a névjegyeket hogy ne tegye be duplán a telefonba)!
...vagymi ...
-
Pumika1975
senior tag
sziasztok! ux1 leírása alapján csináltam a kezdő zöld robot helyett egy képet.
terminálba mi a megfelelő parancs, hogy a helyére kerüljön?
előre köszönöm a segíséget!win 10, ....múkodj!
-
csaresz002
senior tag
Nem akarok hülyeséget kérdezni,de azt hiszem feltettem ezt az update-et: FLB-R8_HUN_updatemost néztem,van frissebb (gondolom én) FLB-R8_HUN_updateNem emlékszek rá,de ha most frissítek,akkor ugye factory reset szindróma lesz és pakolhatok mindent újra a pengére?tárgytalan.... oda van írva: A romot lehetőleg így tegyétek fel (minden adat törlődni fog!)
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
spence225
aktív tag
Kicsit töltök a telón aztán megnézem ezt a cm7-et csak a kíváncsiság kedvéért, már piszkálja a csőröm a kíváncsiság. Utána úgyis visszarakom az flb 8-at
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok. De örülnék neki, ha valaki elmagyarázna egy dolgot. Egszer az opera mobile 10.1 lejatsza az itteni fórumban a kis smile-k animációját, egyszer meg nem. Ez mi?
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
Szoszo94
őstag
Névjegyekhez nekem külön nem is enged, most néztem xD de ez legyen a legnagyobb gond talán vki tud segíteni
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
ska-punk
csendes tag
Elnézést lehet,hogy félreérthető voltam . Egyedi contactnak nem tudok külön csengőhangot beállítani. Pontosabban beállítom , meg is jelenik de nem müködik : külön embernek külön csengőhang. Nálatok működik ?
-
Luissimo
veterán
válasz balpeter04 #36285 üzenetére
bizonbizon.
Ez még a winmob-ban is így műkö(dött)(dik) és ami bevált, azon minek változtatni... -
balpeter04
tag
FLB-R8 ROM egyéni csengöhang beállítása:
1. Másold fel az SD kártyádta az általad kívánt csengöhangot.
2. A hangot indítsd el az alap androidos zenelejátszóban.
3. Lejátszás közbn nyomd meg a MENU gombot, majd válaszd a Use as ringtone opciót.
4. Kész is vagy -
mira72
őstag
-
sztyui2
őstag
válasz tariattila #35935 üzenetére
Uramisten tényleg durván pörög ez a topic
Szóval a hátlapnál lehet az is probléma hogy elkopott 1 hónap alatt a pöcök, hogy kb 10x lekaptam a telóról?
Egyébként néztem, ha az akksit kiveszem és úgy teszem rá a hátlapot, akkor jól illeszkedik, viszont ha az akksit berakom, akkor már szopó van.
Ha visszaviszem a telót, akkor esetleg cserélhetik, vagy foglalkoznak egyáltalán ilyennel? Már nem azért, de rendeltetésszerűen használtam, és ha szar, akkor csinálják meg, mert a gyárban nem ilyenre akarták ezt csinálni, ebben egészen biztos vagyok. Tényleg nincs valami ábra, amin ábrázolják, hogyan kell felrakni ezt a szar hátlapot? -
Fehercsoki
aktív tag
Erre nincs senkinek semmi ötlete?Fontos lenne=/
-
Beleczkil
tag
Guruk!
Szeretnék egy romot csak a saját használatomra alakítani, mi ennek a módja?
Kiszedni azokat a progikat amik nem kellenek, betenni ami kell, és a saját csengőhangjaimat beletenni.
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
Szoszo94
őstag
Én pár napja tettem fel a 2.2-es androidot, de a csengőhangom maradt a régi. Állítólag ha rádugom gépre, akkor elfelejti, ezt még nem próbáltam, remélem nem így lesz
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Artika
aktív tag
Megoldás:
Mentés!
Törölj mindent a telefonról :[link]
Szinkronizáld ezzel az Outlookot:http://www.appbrain.com/app/myphoneexplorer-client/com.fjsoft.myphoneexplorer.client
PC re[link]Én wifin szoktam csatlakozni.
Nekem sikerült. Ha dupláz akkor a removerrel egyenként töröl és akkor minden happy.
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
leszvigasz
csendes tag
válasz gregreg #36274 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha mindenhonnan törölsz minden névjegyet, és CSAK a gmail-es címtáradba beimportálod őket, aztán szinkronizálod a telefonnal, és a megjelenítési beállításoknál beállítod, hogy csak a gmail-es kontaktokat mutassa.
Így nem lesz duplikálva a tartalom, illetve ha a telefont újra rakod, akkor egy egyszeri szinkronizálás után ismét meglesz az összes névjegyed. -
gregreg
csendes tag
Nem tervez valaki egy jó kis leírást készíteni a gmail -os címjegyzék és az android-os telefon szinkronizálásáról!
Sztem nem csak én szenvedek vele...Nálam is megtörtén a duplázódás, szinkronizálás után, de olyan is előfordult miután kitöröltem a címjegyzéket a gmail-es postafiókomból, hogy a telefonon kitörlődtek a névjegyek a következő szinkronizáláskor... jelenleg ott tartok, hogy a telefon névjegyzékében a system group:my contacts alatt van egy használható névjegyzékem 380 névjeggyel, és a gmail-es címtáramat üresre töröltem (ugyanis nem akartam ismét a duplázódást javítgatni) viszont kikapcsoltam az automata szinkronizálást a "fiókok és szinkronizálás" menüben.
...vagymi ...
-
Fehercsoki
aktív tag
Letöltöttem az Angry Birds Seasont marketről,de letöltés után nem kezdte el telepíteni,erre marketben rámentem hogy cancel,majd újra a letöltésre,de erre kiírta hogy a letöltés megszakadt,és felrakta az angry birdst,viszont a 2. letöltést is megcsinálta,és felrakta.Szóval gyakorlatilag 30 megát foglalt el a 15 mega helyett,gondoltam valami bug,újraindítottam a telefont,és a 95 mega szabad hely helyett most 46 megát ír!Találkozott már valaki hasonlóval?
Minden alkalmazást amit felraktam letöröltem és így is csak 81,10mb szabad hely van.Mi lehet ez?Gyakorlatilag hiányzik a szabadon felhasználható memória fele!A telefon teljesen gyári pár napja vettem,2.1es T-mobileos rom.
[ Szerkesztve ]
-
leszvigasz
csendes tag
Előre is bocsánat ha itt nem szabad ilyet,de lehet hogy valakit érdekel.
Van egy ilyenem eszközöm, és kérdés hogy kell-e valakinek.Tehát eladom.
Ez azért hasznos, mert akinek a gépében a wifi nem támogatja az Acces Point-ot (hotspot), ennek segítségével megoldható. -
Artika
aktív tag
vagy
Ringtone maker [link]Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
ska-punk
csendes tag
Hello!
Azt mondtátok hogy a 2.2 romokban /r11, flb8/ az, hogy az egyedi csengőhangokat nem lehet beállítani egy bug. Kérdezem senkinek nem működik ezekben a romokban . Nincs erre valami alkalmazás a marketben?
-
lsebestyen
addikt
nemtom miota de vegre lehet youtubon nezni vevo-s videokat, mintha miltheten meg nem tudtam vna.eljen
[ Szerkesztve ]
-
-
beni3d
aktív tag
nem parázok, mentettem egyet, aztán átmásoltam a gépre
majd értesítelek titeket az eredményről -
Saccco
nagyúr
válasz beni3d #36257 üzenetére
Recovery -> Wipe
Vagy
Recovery -> Restore (Ha van backupod, feltételezem ez kimaradt.)
Vagy
Rom újratelepítésszerk:
Nem kell ám mindenért a csodazippet felpakolni. Ha van recovery akkor abból simán lehet másik romot telepíteni.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
beni3d
aktív tag
SOS
sikerült valahogy kreálnom egy bootloopot
megoldás? -
árulo
csendes tag
válasz dragon1993 #36115 üzenetére
Ha győri vagy ajánlom a kis Tpontot győrbe.......a dm mellett..nagyon nagyon korrekt a csapat....cserélnek ,segitenek....a magasabbik kopasz srác nagyon korrekt és segitökész..komolyan.Bármikor mehetsz hozzájuk...Nekem 13000 ft os visszautalást intézett a net barangolás miatt....mig le nem tiltattam a startnetet ZTe-be nagyon naprakészek.
A baross uti cicababák nullák.......nagy T
-
barnam_
nagyúr
-
zool1
őstag
Sziasztok!
Vettem egy T-Mobilos baldet és keveslem a rendelkezésre álló romot. Alapból kb 170 mega marad. 2.1 android van rajta. Mit lehet tenni, hogy a memóriakártyára is tudjak telepíteni. Az 1. hozzászólást olvastam, de nem szeretném a 2 éves garit+ készülék biztosítást kockáztatni, nem hivatalos rommal. Valaki tudna valamilyen megoldást?!
Thx
u.i.: privátban is várom ha létezik megoldás!!!!
[ Szerkesztve ]
-
aholy
tag
hello!
volna egy olyan kérdésem hogy a java alkalmazások futtatásához mi szükséges?gyári rom(egyenlőre) azt írja hogy nincs megfelelő alkalmazás?
előre is köszi!Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
Saccco
nagyúr
válasz beni3d #36246 üzenetére
114mega az ext részed? Akkor jól kitoltál magaddal....
Oda kerül az összes apk amit telepítesz, csak a dalvik cache marad a belső memóriában.512 fölé nem érdemes méretezni, de 256alá sem. Legalábbis szerintem.
Nekem:
Ext -> 788ból 654 szabad
Internal -> 272ből 154 szabad(Tudom, hogy nagy az ext particióm, de még nem értem le odáig, hogy kisebbre vegyem... )
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz kerekparos #36242 üzenetére
Mi a gond már megint?
-
Glatius
őstag
válasz Sztlaci #36216 üzenetére
Nekem akkor duplázott számot, amikor a myphoneexplorerrel feltettem a mentést, aztán - csak a matket miatt - megcsináltam a gugli fiókot és nem lőttem le időben, leszedte a nyomorult onnan is. Hogy miért, rejtély.
Billentyűzethez
Nem tudom miért, nekem tökéletesen megy az AnySoft magyar:
Frissen letöltött fonttal még a nyilak is a helyükre kerülnek.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Saccco
nagyúr
válasz beni3d #36241 üzenetére
Pl Quick System Info-t leszeded a marketből és az a2sd rész alatt kiírja.
Nem tudom, hogy az r8 kezeli-e az ext3at, ext2 szerencsésebb lett volna."hogyan tudom oda áthelyezni a programokat" - Nem tudod, maguktól kerülnek át. Olvasd el az első hsz app2sd részét.
[ Szerkesztve ]
-
beni3d
aktív tag
telómon 2.2 r8-as van
csináltam app2sd-hez egy ext3-mas partíciót recoveryben, közben leszedtem a Minitool Partition Wizard-ot, de mivel ott is látom nem használtam
a kérdés: hogyan tudom oda áthelyezni a programokat, hol láthatom, hogy a telefon valóban kihasználja e a partíciót? -
dome.no1
tag
Ezt egy másik forumon olvastam , de lehet, hogy jó lehet:
"Már a második példa igazolja, hogy a mostanában vásárolt blédeken nem működik a hangerő fel+ power gombos indítás, tovább megy az android logón és betölt rendesen. Hha vkinek ilyen baja van, az tegye fel a hivatalos Té frissítést, utána fog működni."
by W1cK3d
[ Szerkesztve ]
-
ichi22
csendes tag
Kösz a tippeket! Az itt leírt kalibrálást már próbáltam. Ahogy írtam a jószág 16 óra alatt 34%-ot fogyaszt az asztalon fekve (hozzá sem nyúltam és még csak őt sem hívták). A ROM csere előtt 32%-ot használt el 48 óra alatt. Azaz a fogyasztás UGYANOLYAN körülmények között több, mint háromszorosra nőtt. Ez nem kis különbség. Az információk szerint a különbségért az Android rendszer fogyasztása felelős. Majd kipróbálom az FLB 8-at, már töltöm.
Esetleg teljesen véletlenül most ment tönkre az akku, alig két hónapos alig használat után? -
Eclips21
őstag
válasz dragon1993 #36231 üzenetére
nah közben letelt a szerkesztési idő
nem jó itt is hangerő fel kombináció kell és ugyan úgy tovább megy a teló nem flashel semmmit
-
syl5
őstag
válasz ubalazs #36221 üzenetére
Mi a célja a biztonsági másolatnak? Garancia, vagy az, hogy ha nem tetszik a 2.2, akkor visszatérj a belakott 2.1-edre?
"Működhet-e ez, mármint, a recovery telepítése után nem lesz probléma a romnak, hogy már lett recovery felrakva (bár van abban is recovery, ezért nem hiszem.)?"
Nem lesz gond.
"Kell-e wipe telepítés elött, után?"
Előtte mindenképp!
"Valahogy le lehet menteni, és visszaállítani az sms-eket és a híváslistát?"
A Market határtalan, mint mindig:
[link]
[link](#36225) beni3d
Szerintem ugorj neki annak a mondatnak még egyszer és akkor biztos, hogy több választ fogsz rá kapni!(#36101) Tomash95
Nálam ez a Skyfire nem igazán akar működni...Csak a végtelenségig tölt.[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
válasz dragon1993 #36231 üzenetére
kösz akkor úgy csinálom
-
dragon1993
őstag
Itt az 1. môdszert csinàld meg.
Recovery-t romot telepít ès Particôz
link
http://ztebladeportal.co.cc/rom-csere/
(mobilról vagyok) -
syl5
őstag
válasz ska-punk #36217 üzenetére
Most ez olyan, hogy a szakértő Urak azt is mondogatják, hogy formázzuk az akksit, stb.
Ha nincs net előfizetés/csomag a sim-edhez rendelve, akkor biztos, hogy nem fog fizetős adatforgalmat generálni. Ez nem szakértelem, ez tapasztalat.
De amúgy egyszerű a dolog.
Ha nem használsz mobilnetet és nincs is a simedhez semmilyen net csomag rendelve, akkor nincs gond, akkor 1000 %, hogy nem csinál fizetős adatforgalmat az agps.Ha használsz mobilnetet, akkor meg könnyen és gyorsan te is letesztelheted, hogy csinál-e adatforgalmat, vagy sem. Leszedsz marketről egy adatforgalom számlálót (Netcounter, stats, callmeter ng, stb.), bekapcsolod az agps-t, mész pár kört és megnézed a programmal, hogy generál-e adatforgalmat.
De mondom én akárhányszor használtam agps-t sose kaptam meglepetés számlákat...
[ Szerkesztve ]
-
spence225
aktív tag
-
beni3d
aktív tag
valaki a választ a "(#36171) beni3d" kérdésemre?
komolyan kicsit benyugtatózhatnátok magatokat, lobog a hajam olyan gyorsan kell olvasnom...ez már nem is fórum, szinte chat -
harait
tag
-
RAiN91
őstag
aki CM7-et használ: milyen launcher-t használtok? Mert nekem a legtöbb a drawerben nagyon picit laggol. Kivéve az alap 2.3 launcher-t, ezt használom most. GO launcher, ADW, és LP-t néztem. (tudom ADW-nél ki kell venni a wallpaper hack-et, megtettem, javított rajta, de nem az igazi)
Valahol mintha olvastam volna, hogy azért, mert nincs engedélyezve a 3d gyorsító.
-
ubalazs
csendes tag
Hello
Elhatároztam, hogy felteszek egy 2.2-es romot, mert a gyári már egyre jobban idegesít
Szeretnék biztonsági másolstot is a jelenlegi rendszerről, ehhez ezt a recovery-t teláltam a legjobbnak: [link] pláne, hogy ehez van allin telepítő is.Illetve ezt a romot néztem ki, szintén allin változatot: [link]
Működhet-e ez, mármint, a recovery telepítése után nem lesz probléma a romnak, hogy már lett recovery felrakva (bár van abban is recovery, ezért nem hiszem.)?
Kell-e wipe telepítés elött, után?Létezik-e olyan rom ami szintén magyar, és eleve benne van az RDS-es kernel?
Valahogy le lehet menteni, és visszaállítani az sms-eket és a híváslistát?
Elnézést a sok kérdésért. -
Eclips21
őstag
Akkor senki nem tud segíteni?
Nem tudom feltenni a recovery-t mivel nem tudom bootloadba tenni a telefonom, nem jó a billentyű kombináció (hang fel + bekapcs vagy hang fel + menü + bekapcs) előtte volt már bladem (de hibás volt és kicseréltettem,de azzal működött) -
istnag
addikt
szerintem a legjobb a SlideIT keyboard, egyszerűen minden benne van... magyar szótár a slidehoz -ez természetesen kikapcsolható- ékezetes karakterek. meg még egy csomó plusz dolog.
-
Sztlaci
aktív tag
válasz vampire17 #36206 üzenetére
Korábban szenvedtem a szám duplázással, a SIM kártyáról törölni kell mindent.
A vcf kiírásakor kiírja a SIM-en és telón levő számokat is, beolvasva viszont mindent a teló memóriájába tölt vissza. BUG nem tudja szeparálni mit honnan mentett. Mióta nincs a SIM-en szám, nem dupláz. Ha jól emlékszem a SIM kivétele nekem nem segített, valószínűleg a gyorsabb működés miatt a SIM tartalmát a telefonba másolja, a vcf készítésekor duplázott. SIM törlés után nem.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
balpeter04
tag
Én anno a ZT-180 tabletemen ezt a magyar ékezetes billentyűzetet használtam: SoftHunKeyboard
Egy próbát megér... -
masek
csendes tag
én is átváltottam anysoft-ról smart keyboard-ra, de a magyar ékezetek csak hosszú nyomásra jönnek elő.
kéne találnom olyan kiosztást, amin van ékezet? (csak a Z-Y cserélődik, ha a HU-EN gombot nyomom...)
ha van benne, akkor hol? (végigmentem minden beállításon, de csak nem találtam meg) -
syl5
őstag
válasz ska-punk #36196 üzenetére
Egy biztos! Ha nincs semmilyen net előfizetés/csomag a sim-edhez rendelve, akkor biztos, hogy nem csinál fizetős adatforgalmat! Tapasztalatból mondom!
Sőt szerintem az AGPS-hez nem is kell egyáltalán net előfizetés, hiszen adatcsomagokat anélkül is tud küldeni, fogadni a telefon. Ezt erősíti, hogy az AGPS-t akkor is be tudod kapcsolni, hogy ha nincs net előfizetésed, és ha fizetni kellene érte, tehát adatforgalmat generálna, akkor arról csak bökne eléd valamit a telefon. Továbbá nekem net előfizetés nélkül másképp is viselkedett picit a helymeghatározás, amikor be volt kapcsolva az AGPS, tehát ez is azt bizonyítja, hogy nem kell hozzá net elérés, nem csinál fizetős adatforgalmat.
Szerintem ez a hülyeség, hogy az AGPS olyan adatforgalmat generál, amiért fizetni kell csak egy nagy félreértés, ami abból ered, hogy voltak/vannak olyan GPS szoftverek, amik netről szedik le a térképet, és egyéb netes szinkronizációt végeznek (ezek persze, hogy adatforgalmat generálnak, de azok se az AGPS miatt!).Szerintem azokban 2.2-es romokban, amelyekben nem lehet állítani az AGPS-t, ott ki van kapcsolva.
Az egyéni csörgés meg bug.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
én 1x nagyonmegszívtam a vfc-vel... mikor megvettem a mobilt teli volt a sim számokkal... ugy kb 230db, és persze rámásoltam a mobilra majd biztonsági mentésként egy vfc-be. node tele voltak ékezetekkel és azokat helyettesítette mindenféle krixkraxokkal. nemis lenne ezzel gond, de mikor ráraktam a froyo-t abban nem támogatta a több névjegy törlését.... és erre akkor jöttem rá mikor már rámásoltam a vfc-böl a contactokat a telóra (amit még megis duplázott) és így kézzel töröltem ki majdnem a felét, mikor megtaláltam a contackts removal progit.... azóta csak gmailsync-et használok
sudo rm -rf /*
-
barnam_
nagyúr
válasz kelzsoca #36178 üzenetére
Üdv,
A DesireSense-FLB_hun témában a menü feliratok színét kijavítanád feketére? Ilyen nálam mindenhol, ahol menü gombot nyomok
Köszi.Mennyi pixelhibától cserélik a telefont? Egy miatt még gondolom nem...
Csak mert mintha felfedeztem volna egy világító zöld pixelt :/vampire17: "átüt" a status bar-on, úgyhogy nem csillag
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz kutyaxx #36200 üzenetére
Mindenki 12éves, mindannyian oszt.társak voltunk.
(#36204) vampire17:
Nekem eddig minden alakalommal tökéletesen betette a contactokat vcfből. Pedig 2 vcf is van a kártyámon.@36206:
Maradi vagyok, valamiért nem akarom szinkronizálni a gmailembe a számokat.[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Pontosan!
A vcf neha bugos, duplazza a kontaktokat, stb... Szinkronnal egyszer kell szepen megszerkeszteni gépen(!) a kontaktlistát es onnantol fogva mindig megmarad.
Nekem van egy szepen megszerkesztett kontaklistam gmail-ben (ZTE-Balde mappában) a telefonon erre a mappara allitom a szinkront, ez melle meg berakom a facebook szinkront is, az azonos nevueket szepen osszefuzi a blade igy nem kell foglalkoznom azzal sem, hogy pl kepeket rendeljek az emberekhez, mert a facebook kepuket hasznalja hivaskor.
Sztm ez a legjobb megoldas.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz gregreg #36199 üzenetére
Azért teszi oda, mert be van kapcsolva, hogy szinkronizálja a telefonod a névjegyeit a google fiókoddal.
Nincs ezzel gond, sőt nagyon is jó ez! Így nem kell többé a vcf-ekkel bajlódni egy esetleges friss rom esetén, csak netet kell adni a telefonnak és rögtön lekapja a fiókodból a névjegyeid.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel