Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
Nah, a csoda frissítést én is leszedtem, most kúszik fel, igaz, minden beállítás elveszett, de nem érdekel, azt vissza lehet csinálni.

Bejött! 512 MB RAM lett a telefonban.

-
gabe96
aktív tag
RDS-es vagy nem a rádiója(ahány oldal annyi info)
-
0Li
senior tag
Sziasztok
Valaki elküldené nekem amit sly küldött privátban. Most cseréltettem ki a telefont de ez is 256os. (más baja volt)
Kellemes ünnepeket!
-
gabe96
aktív tag
jól látom csak 150MB ROM van ebben?????!!!!!!
-
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Never mind. Megoldottam, ha némi kerülővel is...
-
kelzsoca
félisten
Felmásolod az sd-re, recovery mód, wipe reset, majd lehet telepíteni, ~30mp alatt felmegy egyébként a rom

Én inkább ezt a recovery-t ajánlom, mindenkinek:
recovery-clockwork-2.5.1.8-blade
Normálisan nem fejtetőn jelenik meg a menü, illetve végre normálisan lehet vele SD kártyát formázni

A témáknak menniük kellene, de sajnos nem volt időm ezt tesztelni.
-
gabe96
aktív tag
sziasztok
vacilálok elég erőssen 2 telefon között
ZTE Blade
LG Optimus GT540
valaki légyszi győzzön meg arról hogy melyik jobb és miért
előre is köszönöm -
djozsi
senior tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
"(és anyázó hibátlan 256-ról hibás 512-re váltók
)"Tekintve, hogy a 256osnál volt gradiens hiba is eddig, 512eseknél nincs ilyen ember nem nagyon van.

Amúgy korábban is megírtam és úgy néz ki be is bizonyosodott, semmilyen "újfajta" szállítmány nincs, pont ugyan arról a futószalagról jött le az 512es szállítmány is, csak ezt a friss szoftvert tették rá egyből, ennyi.
A szervizekbe nyilván azért nem adták még ki korábban, csak most, mert meg akarták várni, hogy ezzel van-e valami baj. Gáz lett volna, ha hibás és lehet menni másodszor is frissíteni pár hét múlva. -
gabe96
aktív tag
válasz
Murderer69
üzenetére
nem baj, akk se értem bocsi
-
DAVE_CH
csendes tag
Orange San Francisco OLEDesre való Android 2.2-es hol tudom letölteni?? Amit letöltöttem innen 2.2 alpha4 Lite logban hibákat dob. Gondolom a miatt mert ZTE Blade-re való, nem S.F.-ra! thx
-
gabe96
aktív tag
bocsi nem nagyon érteem: a t-mobilnál ha lefrissíttetem akkkor mi történik?
-
r0by
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszi, hogy megosztottad
, és a válaszokat is, ha lesz 
Azért egy megerősítés rámférne: nekem már fent van az alpha4. Elvileg akkor csak elég lenne felmásolnom az sd-re, és clockworkból egyből mehet is? Ha igen, akkor ez a verzió van most fent: 2.5.0.9-modaco-r2-blade. Ez jó lesz?
Valamint ezek a témák felmennek? -
kelzsoca
félisten
-
Mett
senior tag
válasz
Flagstaff2
üzenetére
+1
-
dome24
csendes tag
Sziasztok!
Elkuldene valaki nekem is a csodazip-et valamint egy leirast?

Koszi!
-
bunnyhu
senior tag
hehe, látom pörög az élet, megtáltosodott 256-os telefonok (és anyázó hibátlan 256-ról hibás 512-re váltók
) medúzák
Azért egy respectet megengedhetnénk a T fele, mert sokan nem hitték el, hogy tényleg csak szoftver bug a 256. Remélem gyorsan kint lesz a hivatalos T-s froyo is, enném már azt a joghurtot! -
Tomcy7
tag
Most hívott a szervizes kolléga, hogy tegnap óta elérhető számukra a frissítés!
Állítólag ma már volt is bent egy emberke és megcsinálták neki és működik is!
Én is viszem szerintem valamelyik nap. -
dodo76
tag
Sziasztok!Ha frissitem a telot akkor a névjegyek,tel számok,képek meg hasonlók el fognak tünni a telómból??Tapasztalatok???mert mennék frissitetni,de ha eltünnek akkor ezek az gáz lenne.Elöre is köszönöm a segitséget.Fontos lenne
-
[DE2JAY]
senior tag
-
bunzsan
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok itt, bár az elejétől kezdve olvasom a fórumot. Engem is a frissítés érdekelne, ezt a t-mobilnál is elintézik, ha bemegyek? Mert ha nem, valaki elmagyarázná mit kell tennem?
Előre is köszi. -
mukika009
tag
Arra még mindig nem érkezett válasz, hogy valaki frissítette e az 512-esét a T-sa csoda zippel valaki ?
Szerkesztve: Opsz, elnézést igazad van, figyelmetlen voltam ^^
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Van benne igazság is meg nem is. Hülye haverom mondása most idevág:
Minden nézőpont kérdése. -
Flagstaff2
senior tag
Szigorúan SZVSZ, kérem nem leharapni a fejem, csak elolvasni, elgondolkodni aztán továbblépni.
Nehari, lehet én látok rosszul dolgokat, de vannak olyan horderejű dolgok, amiket már nem lehet privátozgatni. Képzeld el mi lenne ha valaki aki a kiszivárogtatott FroYo ROM-okat szintén csak így privátban terjesztgetné. Sose jutna hozzá a közösség nagy része. Aki szeretne élni vele, az a közösség miatt tud is. Ezért ha más jól jár más szolgáltatónál lévő butított készülékével a kiszivárogtatott csodazip miatt, akkor ő élvezi a közösség áldásos hatását. Ha te jársz jól egy kiszivárogtatott 2.3 miatt a jövőben, akkor meg te leszel boldog hogy a közösség tagja lehetsz. Ha itt és máshol is te magad osztod meg magadtól, akkor most nem lenne ez az xy mekkora köcsög hogy learatta azokat a babérokat amiket te nem is akartál, mégis szarul esik. -
[DE2JAY]
senior tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Nektek is van olyan, hogy az Angry birds befagy a dúrvább pályáknál? Nem az enyém a teló barátnőmet idegesíti. sagesz93 első sorban tőled várnék választ, mert te tesztelsz legtöbbet játékot (rajtam kívül csak én lusta vagyok ide írogatni
) 
Ja gyári T-s 2.1 van rajta és 512-es alapból, csajom telóját nem főzögetem

(de még filózok, hogy benevezek egyre, nagyon megtetszett) -
orrlyuk
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nagyon szépen megy a japáni medúza, máris érezhetően jobb az alpha4-eknél.
Egy kérdés: vajon a "portable hotspot" funkciót nem lehetne valahogy beletolni ebbe a főzetbe? Én szívesen használom, ha utazom.
Mégegyszer: giga-riszpekt!
Ja, és ha valaki más is próbálkozik: bekapcsoláskor a medúza után elmegy a kép egy időre, de ettől még zajlik a boot, ki kell várni a végét!
-
kelzsoca
félisten
válasz
SutiAdi
üzenetére
(#14042) SutiAdi
Olyan szoftvert krell rá felrakni ami nem nézi azt hogy milyen SIM kártyával használod, az ilyen művelet visszaállítható gyári állapotra, tehát függő marad a készülék a gyári szofttal.
Az NCK kóddal való függetlenítéssel az a gond hogy mélyebben oldja meg ezeket a dolgokat (alaplapi szinten) és visszaállítani nem lehet.
-
Saccco
nagyúr
Gratula mindenkinek aki sikeresen upgradelte a Pengéjét.
-
Nekemnyoc8
csendes tag
Átnézegettem az első hozzászólást és a kommenteket is (nagyjából...), de ilyet nem nagyon láttam:
Gmail account - Névjegyzék szinkron nekem csak egyirányú. Azaz amit a gmailbe beírok az átjön de a telefonról Gmailre nem, márpedig ezt mondta mindenki legegyszerűbb kontakt recoverynek. Én vagyok a hülye?
-
gulyasleves
csendes tag
Sziasztok! Valaki PÜ-ben elküldené nekem is a "csoda.zip 256MB->512MB-t" és egy leírást arról, hogy hogyan kell felrakni?
Nagyon szépen köszönöm! 
-
SutiAdi
tag
válasz
sagesz93
üzenetére
Tulajdonképpen azért érdekelt a dolog, mert most T-s kártyával van használva a telefon, de van még a családban olyan, aki nem T-s. Na most, ha vennénk neki egy Blade-et, akkor ugye ki kellene függetleníteni, hogy vodás kártyával is használni tudja, ami nem is probléma, mivel meg lehet csinálni elég gyorsan. DE, ha valami garanciás ügyintézést kell csinálni, akkor nem annyira szerencsés, ha független a telefon. Viszont, ha ez a "csodazip" visszaállítaná a függőséget, akkor ez lenne a legjobb dolog a világon.
Mett:
én a magam nevében azt tudom mondani, hogy örülök syl munkájának, mert ha akarta volna, meg is tarthatta volna magának azt a zip fájlt, amit rajtahagytak a telefonján a szervizesek. De korrekt módon felajánlotta, hogy aki küld neki egy PÜ-t, annak szívesen elküldi, és még leírást is készített hozzá. Mivel nagyon friss volt ez a dolog, meg végülis nem teljesen szabályos otthon moddolni a telefont, érthető, hogy nem akarta rögtön a fórumon postolni a dolgokat. Ellenben segítőkész módon mindenkinek egyenként elküldte. Sokak nevében azt mondom, köszönjük neki. -
kelzsoca
félisten
válasz
ggeleven
üzenetére
Abban a romban amit én töltöttem fel reggel, semmi köze ahhoz a frissítéshez amivel a blade lite-ból, blade full lesz

(#14036) mira72
Nem az órajel felhúzására jó, hanem 50%-os AHB bus overclocking-ot lehet elérni vele.
(#14039) Mett
Ez nem volt szép dolog

Máskor a személyeskedést kerüljük el, ha kérhetem, vagy priviben küldd neki a véleményed.
-
dodo76
tag
Sziasztok!Ha frissitem a telot akkor a névjegyek,tel számok,képek meg hasonlók el fognak tünni a telómból??Tapasztalatok???mert mennék frissitetni,de ha eltünnek akkor ezek az gáz lenne.Elöre is köszönöm a segitséget
-
balpeter04
aktív tag
Van itt valaki olyan akinek alapból 512Mb-osa van és feltette rá az új 'peccset'? Tapasztalt valami változást?
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Örülök, hogy segíthettem sok sorstársamnak! Kicsit nehezen indult a dolog, de megoldottuk...(Várom már, hogy amikor hív a szervizes, és elmondja, hogy megtalálták a hibát, akkor elmondjam, hogy már én is
)Akihez még nem jutott el a csodaszer az írjon nekem egy pü-t, akkor is ha már küldött! De legyetek kicsit türelmesek, mert csak délután tudok majd reagálni!
Azonban nagyon elszomorító, hogy elég sokan hogy is mondjam más babérját akarják leaatni.... Ne tessék félreérteni! Nem az én babérom ez a frissítés, nem is akartam learatni érte a babérokat, és ennek rendje és módja szerint nem is adtam közre, csupán szépen halkan megjegyeztem, hogy tudok privátba segíteni! Én mindenkinek türelmesen segítettem pü-be...tegnap este vagy 100 pü biztos elhagyta a fiókomat! Erre bazd meg (már bocsánat a kifejezéséért) mit látok? 1 óra elteltével már más oldalon kint a frissítés (persze kicsit módosított leírással, átnevezett zip-el, hogy ő most már verhesse a mellét, hogy milyen frankó gyerek), már van belőle nem is egy tükör.... és itt most nem Gery85-re gondolok, mert ugye amint tudta korrigálta a hibáját, bár megjegyzem az sem tartom túl korrektnek, hogy más írását(amit pü-be küldött neki) egy az egybe bekopizva továbbadja...
Azért ilyet nem kéne emberek! Tiszteljük már egymást! Vagy legalább itt...Nap mint nap csak a mocskot látom! Mindenki átgázol a másikon! Senkit nem érdekel senki! Ha segítessz, akkor azért vagy szar, mert nem segítessz mindenkin, ha meg nem, akkor azért! Nagyon kiábrándító ez a világ...
Akihez még nem jutott el a csodaszer az írjon nekem egy pü-t, akkor is ha már küldött! De legyetek kicsit türelmesek, mert csak délután tudok majd reagálni! -
istnag
addikt
válasz
berinho
üzenetére
SD gyökérbe kell másolni a zipet, csinálni egy image nevű mappát szintén az sd gyökerébe. Ide kicsomagolod a zipet,de úgy hogy a gyökérbe is megmaradjon a zip. Teló kikapcs,sim kivesz,majd menü+hangerő fel +bekapcs. Elindul a frissítés,amikor végez a teló rebootol ekkor 3 mp -ig nyomva kell tartani a vissza gombot.
-
mira72
őstag
http://ipon.hu/?news=15304
ez beteg... hdd helyett csak beleszarunk valamibe és azon lesznek a filmek

-
berinho
csendes tag
Valaki leírná mégegyszer, hogy hogy kell megcsinálni a frissítést, mert én püt nem kaptam tegnap és nemtudom, hogy megy a folyamat. Sim kártya berak, kivesz, melyik gombokat kell nyomni, illetve kicsomagoltan hova kell a dolgokat bemásolni. Előre is köszönöm a választ.
-
litter
tag
Előre is bocs a banális kérdésért, de nem tiszta. Szóval ahogy levettem az előzőekből, ha felteszem az 512-esítő csodapakkot, akkor kapok egy full alap T-s, frissített ROM-ot. Ez gondolom 2.1-es verziószámú Droid. Namost ha ezek után visszateszem mondjuk az Alpa4-et, akkor megint 256-os lesz, ugye? Idővel gondolom készülni fog "okosított" 2.2-es is memória kérdésben, tehát akár érdemes arra várni?!
-
djozsi
senior tag
Amatőr kérdés jön.
Ha titaniummal backupolom az összes programomat, akkor az lementi a játékot magát és az általa generált fájlokat (például a beállításokat) is?
És ha felteszek egy teljesen új ROMot format után, akkor ezzel egyesével vissza tudom állítani a régi programokat a régi állapotukban akkor is, ha másik romom lett? -
Jama85
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem amire még sehol nem kaptam választ,
Sajna itt meló helyen Proxyn keresztül megy a net, de istenért sem tudom beállítani sehol a telóban a proxyt, van valami ötletetek mit lehetne csinálni?
-
SutiAdi
tag
Azoktól kérdeznék, akinek 256-os volt a telója, és független. Miután frissítettétek a telefont az új T-s szoftverrel, független maradt a telefon vagy ismét hálózatfüggővé tette?
-
rmatyi
tag
Valaki el tudná mondani hogy hogy kel feldobni ezt a frissítést?
-
rmatyi
tag
Valaki küldje el légyszi a 256->512 javítást!
Idő közben megtaláltam elnézést...

-
v64
csendes tag
Üdv!
Kb mennyi idő a frissítés? Már vagy fél órája az android logót bámulom. -
devast
addikt
-
Lalee007
csendes tag
Helo mindenki!
Szeretnék venni egy ilyen mobilt, de itt a Fórumban annyi infó van róla, hogy nem tudom, mit tegyek.

Nem vagyok egy műszaki zseni, ezért szeretnék valakit megkérni akinek van vagy ismeri, hogy összegezze nekem mit illene tudni róla. Itt minden féle ROM-ról meg ilyenekről írtok és nem értem, hogy most mi van.
Olvastam róla, hogy lassú, mert nagy a kijelző a CPU-hoz és , hogy a kijelzőjében pixel hibák vannak gyárilag?!
Ha most megveszem ugye nem kell vele 2 hetente szervizbe rohangálni, mert azt nem szeretném.
Érdekelne, hogy milyen navigációt lehet rajta használni ingyé és, hogy a videó lejátszójával mit lehet nézni. Valami volt a zenelejátszójával is, hogy halak?Megéri a pénzt?
Köszi a segítséget előre is
Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)"

Nagyon szépen köszönöm!