Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
synar
őstag
Ma meglesz az 50000!!!
-
synar
őstag
válasz
pabics333
üzenetére
Ezt még kipróbálhatod: ZTE Blade készülék szoftverének frissítése
-
synar
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Azért kérdeztem, mert úgy tűnik ebben már minden benne van, ami a minimum 2x ennyibe kerülő márkásabb tabletekben található csak meg. Lehet, várok még egy-két hónapot, hátha lesz még nagyobb választék, esetleg olcsóbban is.
-
synar
őstag
Szerintetek ez megéri ennyiért?
7" Kapacitív Tablet PC Epad 1Ghz 3D CPU + 8GB SD -
synar
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
lehet, hogy mégis lesz frissítésük?
Android 2.3-ra frissül az Xperia X10 -
synar
őstag
válasz
Razor_alpha
üzenetére
A CM konyhában valami nagy dolog készül, szerintem ma éjszaka jelentős frissítésre számíthatunk, szép kövér a lista az n28 óta.
-
synar
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
Ennél már csak boot animáció a hasznosabb.

-
synar
őstag
válasz
drUmmZ
üzenetére
A csodazip-et nem érdemes feltenned, mert már az újabb rom van fent nálad is (414 MB).
Olvasgass és ismerkedj a jelenlegi rendszereddel egy pár napig, hogy az esetleges hibákra fény derüljön. T-s 2.2 még nincs, azt javaslom, hogy várj még a főzött rom telepítéssel és csak akkor rakd fel, ha már ezzel nagyon elégedetlen vagy valamiért. -
synar
őstag
EZ is N.E.W.S!!!
cm_blade_full-28.zip -
synar
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
Igen, az alap launcherben a menü nem fordul el, de más programnál kipróbálhatod, pl böngésző. Ha felteszel egy másik launchert, pl marketről: Launcher pro-t, vagy Go lanuncer-t, azoknál beállítható hogy elforduljanak. Nekem spec. jobban tetszik a launcher álló formátumban.
-
synar
őstag
válasz
SteveBeard
üzenetére
"Ilyen bizonytalan működésű sd kártyával nem szabadna a "csodazipes" vagy hasonló típusú műveletet végrehajtani."
Talán az sem véletlen, hogy a hivatalos T-s frissítésnél is pc-ről és nem sd-ről, kivett aksi mellett történik a telepítés, több hibafaktort is kizárva ezzel. Legutóbb már én is ezt a módszert használtam. -
synar
őstag
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Feltettem én is. Először tátottam a számat, aztán egy órát játszottam vele, pörgött szépen cm7n6-on, a sebességgel semmi baj, a fogyasztást nem tudom. Szerintem se nyújt többet, mint egy jól belakott launcher, kezdtem is megunni, úgyhogy ment vissza a jól bevált go...
-
synar
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy nálatok a CM7 nightly 6 romban a proximity működik-e rendesen, mert amikor én próbáltam, csak a töltőre dugás hozta vissza a fekete képernyőből, hívás után, pedig úgy tudom, hogy elvileg ebben már javítva van a bug. köszönöm a választ előre is -
synar
őstag
Egy kis csemege, ha valaki még nem ismeri:
PAW Server for Android - A legújabb sláger! -
synar
őstag
Sziasztok!
Ha már repülő mód, tegyük fel, hogy bekapcsolom és úgy szállok fel a BP-London járatra. Nem fog nyakon vágni a légi utaskísérő, ha meglát agribördszözni, vagy zenét hallgatni egy telefonon? Na utána már magyarázhatom, hogy csókolom, én kérem szépen bekapcsoltam a repülő módot, így miattam nem fogunk lezuhanni...
Vagy, hogy van ez? Tapasztalat? -
synar
őstag
AllCallRecorder, ingyenes Marketről letölthető. A beállításoknál be kell pipálni, a "Record other party voice" opciót, így rögzíti a másik fél hangját is. Tapasztalataim szerint sajnos 2.2-es rendszereken nem működik megbízhatóan, nem rögzíti végig a beszélgetéseket elég nagy százalékban. A T-s 2.1-en hibátlan, én is úgy használom.
-
synar
őstag
válasz
energy_
üzenetére
"Azt a recovery managert probálta már valaki?"
Rendszeresen ezzel telepítek, frissítek recoveryt, akár csodazip alól is (csak root kell neki és működik). Ennél kényelmesebb, egyszerűbb megoldást még nem találtam. Nem nagyon merem propagálni, mert egyszer már belinkeltem, de több veterán is "lediplomatatáskázta". szvsz nekem bevált. -
synar
őstag
-
synar
őstag
válasz
üzenetére
Látom a HW gombok a gyengéid...
egyiknél az a baj, hogy nem tudod eleget nyomkodni, a másiknál meg, hogy túl sokat kell nyomkodni...
Egyébként, ha másik gombbal is be tudnád kapcsolni, az azt jelenti, hogy nem is alszik a telefon, tehát fogyasztja az aksit, jobban mint kéne. -
synar
őstag
Csak fülessel működik a rádió, mivel azt használja antennának is.
(#34579) Luissimo
A 2.2-es főzött ROM-okban nem működött a gyári 2.1-hez készült rádió, ezért Andorko fórumtársunk készített egy új radio app-ot, amin mellesleg megoldotta az RDS-t is és az egész golyón ezt használják. Itt nem működik a külső hangerőszabályzó, azért van felül az a kék kör, amivel tudsz hangerőt állítani. Jól tudom? -
synar
őstag
Egy remek hír, a Modaco-ról:
ZTE Blade is now officially supported by CyanogenMod. So from now on, it shouldn't be necessary to fetch any patches, or clone any git repos, just a repo sync. -
synar
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére

-
synar
őstag
válasz
Frenky69
üzenetére
Sziasztok!
Én ezt tapasztaltam:
Az Allcallrecordert, biztosan sokan használjátok rajtam kívül is, hívások rögzítésére, én már nem tudnék meglenni nélküle. Többen írták vele kapcsolatban, és magam is tapasztaltam, hogy valamilyen okból, ritkán ugyan, de nem rögzíti a beszélgetést. Ma reggel frissítette magát a Marketről, aztán meg is feledkeztem róla. Később volt két hívásom, amit nem rögzített, viszont utána leteszteltem és megint működött. Arra gondolok - de cáfoljatok meg, ha nincs igazam - hogy a frissítés következtében, megszakadt a program futása a háttérben és ez a kikapcsolt állapot addig fennállt, amíg vissza nem akartam hallgatni a hívásokat és az ezt követő tesz már ezért sikerülhetett. Esetleg másnál is ez okozhatott galibát.
Ugyanez a téma:
Kérem, valaki próbálja ki, hogy működik-e az Allcallrecorder rendesen Froyo alatt. Most 2.1-es custom romot használok, de korábban azt tapasztaltam, hogy 2.2-es rom-ok esetében (többet is kipróbáltam R11, R11hun, RLS8), elindult ugyan a hívás rögzítése, de minden esetben megszakadt egy idő után, a beszélgetés közben. Próbáltam tesztelni, hogy összefügg-e esetleg a proxy működésével, ki is hangosítottam, de fogadott és indított hívás esetén is, egyaránt hibásan működött. Ahogy visszatettem a 2.1-et újra hibátlan, akár fél órás dumát is felvesz a végéig. Ha szántok rám egy kis időt, érdekelne a véleményetek, köszönöm.
Most újra feltettem a legújabb R8-at, tesztelni fogom, ha nem működik hibátlanul a az Allcallrecorder, akkor megy vissza a Declair.
A felvett fájlokat (3gp) pl. a MixZing-el, vagy az alap Zenelejátszóval lehet visszahallgatni. -
synar
őstag
válasz
üzenetére
"Ki kell egészíteni szájbarágósra, mert ez így tömör..."
Szerintem meg pont az eredeti volt a jó, tömören, vastag betűkkel, ha valaki nem olvas alaposan, pánikol és kapkod akkor is feltűnjön neki, hogy a Csudazipekben nincs rom, sipirc vissza a recoverybe, romot telepíteni. szvsz -
synar
őstag
válasz
üzenetére
"A csudazipekben nincsen ROM, nem is tud tovább bootolni, ezért áll a zöld robotnál. Csudazipek után tulajdonképpen csont üres a telefon. Vissza recoverybe, majd új ROM install, vagy régi ROM backup. Wipe sem kell, mert nincs mit wipeolni."
Szerintem jól összefoglaltad a lényeget, érdemes lenne Kelzsoca blogjába is beszúrni ezt a pár sort, ha szabad ilyet javasolnom.
-
synar
őstag
Sziasztok!
Még nem láttam , hogy lett volna szó a recovery telepítés ezen módjáról:
RecoveryManager.apk
kipróbáltam működik. Rendszer alól indíthatók vele a recovery műveletek, az image mappában automatikusan megtalálta az ott levő recovery.img fájlt és telepítette is rendesen. -
synar
őstag
-
synar
őstag
válasz
pista59
üzenetére
meg fogja kérdezni, hogy mit állítson custom-ra
más
lassan, de biztosan... várjuk...
CM77 Feb 2011 beta 2 md5: 5a9fdfc2c931a0e21aa66de8648a664f
Fixed EGL
Added Omx libs
GPS working (no reboot).
Some sensors working (no light or proximity)
Camera works. Video camera does not. No preview in camera.
There is a problem with surfaceflinger/egl that will sometimes blank (white) the screen.
Lights would work, but I forgot to include the lib. -
synar
őstag
-
synar
őstag
Sziasztok!
Talán valaki még keresi az ideális keyboard-ot, nekem ez vált be, ezen ütök legritkábban mellé, álló helyzetben is lehet két ujjal gépelni:
Thumb Keyboard (Phone/Tablet) -
synar
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
pü ment
-
synar
őstag
Egy kis csemege:
-
synar
őstag
Ami korábban volt már angolul is:
Hoppá! A ZTE a negyedik legnagyobb mobilgyártó? -
synar
őstag
Sziasztok!
Gmail környékén nem jövök rá valamire, hogy lehetne az összes email-emet olvasottként megjelölni és ne csak egyenként, hanem valami select all funkcióval, amit nem találok. A figyelmeztetés így használhatatlan, ha minden új rom után kijelzi, hogy 227 olvasatlan email-em van. Köszönöm a valszt előre is. -
synar
őstag
Sziasztok!
Az Allcallrecordert, biztosan sokan használjátok rajtam kívül is, hívások rögzítésére, én már nem tudnék meglenni nélküle. Többen írták vele kapcsolatban, és magam is tapasztaltam, hogy valamilyen okból, ritkán ugyan, de nem rögzíti a beszélgetést. Ma reggel frissítette magát a Marketről, aztán meg is feledkeztem róla. Később volt két hívásom, amit nem rögzített, viszont utána leteszteltem és megint működött. Arra gondolok - de cáfoljatok meg, ha nincs igazam - hogy a frissítés következtében, megszakadt a program futása a háttérben és ez a kikapcsolt állapot addig fennállt, amíg vissza nem akartam hallgatni a hívásokat és az ezt követő tesz már ezért sikerülhetett. Esetleg másnál is ez okozhatott galibát.
Ugyanez a téma:
Kérem, valaki próbálja ki, hogy működik-e az Allcallrecorder rendesen Froyo alatt. Most 2.1-es custom romot használok, de korábban azt tapasztaltam, hogy 2.2-es rom-ok esetében (többet is kipróbáltam R11, R11hun, RLS8), elindult ugyan a hívás rögzítése, de minden esetben megszakadt egy idő után, a beszélgetés közben. Próbáltam tesztelni, hogy összefügg-e esetleg a proxy működésével, ki is hangosítottam, de fogadott és indított hívás esetén is, egyaránt hibásan működött. Ahogy visszatettem a 2.1-et újra hibátlan, akár fél órás dumát is felvesz a végéig. Ha szántok rám egy kis időt, érdekelne a véleményetek, köszönöm. -
synar
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszönöm szépen, de (#27169) pkardos megoldása, működik.
-
synar
őstag
Sziasztok!
Tudnátok abban tanácsot adni, hogy miként lehet letiltani csak a telefon hálózatot? A Repülés mód azért nem jó, mert azt szeretném, hogy a wifi működjön, de hívni ne tudjanak, ha úgy adódik. Köszönöm a választ előre is. -
synar
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Köszönöm szépen, erre voltam kíváncsi.
-
synar
őstag
Próbálta valaki a Bladet sztereó BT fülessel? A hangerő miatt kérdezem, érdekelne egy összehasonlítás. Valahol azt olvastam, mivel a BT headsetnek külön erősítője van, így megoldást jelentene a hangerő problémára.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest