Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
dragon1993
addikt
Kelzsoca
Szerda van, kapunk ma FLB_9_HUN-t ? -
dragon1993
addikt
Kelzsoca példáját követve tisztázom a dolgokat.
Tegnap írtam ,hogy rossz a csodazip ami az 1.hszben van , én hostolom erre kértem ,hogy küldjenek egyet kaptam is pm-ben és ez is hibás volt 99%nál megállt a recovery.img , de most már szereztem egy normálisat raktároz módben lett zipelve nagyobb mint kicsomagolva az ellenőrzések miatt de ezen felül itt van az
md5:db3fdd25390305f947927b70b7a078b8
Kipróbáltam 2x is felmegy. -
nuvem
csendes tag
A mobilinternetem usb stick modemjéből kivett sim-mel hogyan varázsolhatok netet a blade-re? Hiába teszem át, nem akar kapcsolódni.

az nfs1.0.58-ot én is telepítettem, letöltött hozzá 100 mb -ot, aztán közölte, hogy this application is not authorized for use on your android device

-
bodoraudio
aktív tag
cm7 rádio force close

hogy lehet működésre bírni? -
kelzsoca
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
Néha beragad, de ezen csere sem segít, már néztem én is.
Olyankor lődd ki a feladatkezelőből azt az alkalmazást aminél bejön ez a fekete kép, majd indítsd újra, a második próbálkozásnál rendben lesz.A SetCPU különösen kényes erre, de a program fel is hívja a figyelmet erre egy kis ablakban.
-
Nálatok nem szoktak a root-ot kérő alkalmazások néha meghülyülni?
Nálam néha olyat csinál, hogy elindítom, és a nagy feketeségnél nem jut tovább. Pl. tegnap a SetCPU-t használtam, beállítottam a vezérlést conservative-ra (semmi tuning), plusz a min. órajelet a legalacsonyabbra (122 MHz). Kicsivel később próbálnám indítani, de nem megy. Újratelepítettem, de akkor se. Aztán később a switchpro is megadta magát.
De ugyanilyet csinált már a Root Explorer is, ott egy újratelepítés helyrehozta.
Nem lehet hogy valami gond van a super user app-al?(#37089) spence225: csak az NFS Shift-et próbáltam mindkettőn. Nagyjából ugyanúgy megy, R8-on megakadt egyszer, de ez lehet csak a véletlen műve.
ADW beállítást át tudnám küldeni, de az a baj hogy én ADW Ex-et használok.szerk.: de igazából a különbséget szerintem csak tesztekkel lehet kimutatni.
majd lehet hétvégén megnézek pár játékot (kellene valami progi ami kiírja az fps-t), meg benchmark programot. -
spence225
aktív tag
válasz
barnam_
üzenetére
A cm7-es és az flb8-es romokon futó játékok progik gyorsasága között te vettél észre valami különbséget? én nem, de lehet hogy az én pengém kecskült meg azért kérdezem.
Tegnap este feltettem a nightly 4-ez a kernelmódosítással és ami az flb8-on szépen ment az itt is szépen megy ami meg akadt az cm7-en is akadt.
Valamit rosszul csinálhattam mert itt valaki írta hogy milyen szépen szaladgál rajta az adw launcher, hát mikor én belépek a menübe akkor mindig megakad egy picit.(#37090) Aggregátor:Ilyet én is tapasztaltam setcpu esetén, én feladatkezelőben bezártam és újraindítottam akkor már ment. De van mikor nekem is meghülyülnek.
-
válasz
klugszi180
üzenetére
Próbáltam, 1.0.58, gyönyörűen, akadás mentesen megy. (FLB_R8 & CM7 RC1-en is.)
(#37081) hedler: sokszor nálam is meghülyülnek az alkalmazások, ilyenkor egy újratelepítés segít.
-
spence225
aktív tag
válasz
havast
üzenetére
Hát ez most olyan dolog hogy az NFS igényeit a Blade bőven kielégíti egy 2.2-es rendszer alatt. Szval ha mondjuk felmész a gameloft oldalára és onnan töltesz egy játékot akkor ugye ki kell választani a teló tipusát, és nem biztos hogy minden játéknál találsz a listán ZTE Blade-et, de ez még nem azt jelenti hogy a telón a játék nem fut vagy hogy használata warez lenne. Egyébként még nem keresterm olyan oldalt ahol kiírják az nfs alá a kompatibilis készülékeket.
Sőt sok helyen azt látom hogy Compatible phones: Android devices -
havast
aktív tag
azt hittem, hogy hivatalosan nincs NFS Blade-re
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spence225
aktív tag
válasz
klugszi180
üzenetére
Igen én próbáltam, tökéletesen fut.
Én az 1.0.4-es verziót használom az szépen fut.
Az 1.0.58 nekem is textúrahibás volt és én is csak a féklámpát láttam -
nuvem
csendes tag
A mobilinternetem usb stick modemjéből kivett sim-mel hogyan varázsolhatok netet a blade-re? Hiába teszem át, nem akar kapcsolódni.

-
klugszi180
csendes tag
Próbálta már valaki a NFS Shift játékot ZTE-n?
-
Igaz nem sokat neteztem eddig, de 2.5 hét alatt eddig vagy 5MB jött össze. Hol van az 500MB?
(Igaz youtube-ot meg 5mpx-es képeket nem nézek.)
Ajánlom az Opera Mobile-t is, elvileg összetömöríti az oldalakat, ugyanolyan gyors mint az alap böngésző, csak sokkal többet tud.(#37071) Glatius: hát én ezen nem látok kísérleti címkét

hedler: ebben nincs kernel, ez csak a rádió alkalmazás.
azért kellett update.zip formában, mert az R8-hun-allin-ben a rendszer alkalmazások között van a rádió app. -
hedler
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Lehet, de miután feltettem és élveztem a rádió adta gyönyört, vettem észre, hogy leállt a skypeom és azóta nem csatlakozik. Eddig (auto onra kapcsolva) 100-ból 100 sikeres kapcsolódás volt. Rádió óta nyente. Kelzsoca által kernellel együtt felrakott rádióval is simán ment minden. MIndjárt kipróbálom, hogy visszateszem a zsoca félét és akkor mi van.
-
bodoraudio
aktív tag
probálgatom a cm 7-est eddig nem rossz de nem látom az előre lépést az flb8 hu romhoz képest.
-
Lenry
félisten
a galériában látom az összes Picasa-s webalbumomat. ez azt jelenti, hogy letöltötte az összes képemet (aminek a forgalomkorlátos 3G miatt nagyon fogok örülni) vagy egyszerűen csak látom, és ha megnyitom, akkor tölti le a képeket?
-
Moon70
tag
Tovább kutatom, hogy mi lehet az oka, hogy nálam a névjegyek küldése sms-ben nem működik. Leteszteltük kollégámnál is, de nála rendben volt, elment, igaz az ő
ROM-ja kelzsoca_lite_jellyfish_rls8. Náálam : FLB_R8_HUn_ALL_in, és ezen belől anévjegyek app v2.2 és névjegytár app v 2.2 )
Mindkettőnknél a teló memóriájában vannak a névjegyek.Tippek? FLB bug?
-
sif85
tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Nekem is ez volt a probléma, feltettem a zippet és ment minden.
-
Saccco
nagyúr
válasz
bodoraudio
üzenetére
Wifi vagy 3g eleresed van?
Szerk:
Ha van es ugy nem megy akkor probald ujraflashelni hatha ott volt gond. -
kelzsoca
félisten
Szép jó reggelt mindenkinek!
Ismételten előjöttek olyan dolgok, amit úgy látom tisztázni kell, mert több ember szerint is felháborító és megengedhetetlen amit csinálok a topicban.
Hát akkor kezdjük azzal hogy az általam módosított romok a modacoról származnak, hátha van még olyan aki nem tudja, vagy a rom telepítésénél elkerülhetetlenül nem látja az eredeti forrás és rom készítője nevét.
A modacós szoftverek sincsenek ingyen, a tagságért fizetni kell, én fizetek is, tehát V.I.P. tagja vagyok a modaconak, az már megint más dolog hogy sokan ingyenesnek hiszik, ezzel sincs probléma.
Ha kell a forrásból fordítok/fordítunk a Blade-re, de mivel a romokat hozzáértők készítik el, erre nincs vagy csak ritka esetben van szükség, viszont volt már rá példa hogy Paul lefordította a forrást, aztán a többiek ellenőrzés nélkül csak átvették a munkáját (kallt_kaffe, flibblesan és társai)
Ekkor mi fordítottuk be a hibás alkalmazásokat.
Továbbá olvastam már olyat is, hogy kelzsoca nem csinál mást csak fogja a romot és kicseréli a csengőhangot, beletesz vagy kivesz programokat, és ezért az egyébként "ingyenes" szoftverért még adományokat vár el.
Ehhez inkább nem fűzök hozzá semmit.
A paypal donate gomb egy lehetőség ami senkinek nem kötelező, ha az lenne akkor emelt díjú sms-hez kötném a letöltést, ha már annyira a nyerészkedésen van a hangsúly.
A paypal donatra beérkező összegekből nem luxusautót szeretnék venni, hanem szeretnék némi ösztönzőt adni azoknak az embereknek akik segítettek a fordításban, továbbá az extrém használat miatt tönkrement SD kártyák pótlása, a gépek, áram, a munkába fektetett időt és energiát szeretném nem csak köszönömmel honorálni.
A link a moderátorok előzetes engedélyével került ki, tehát a fórum alapelveit nem sérti.A következő dolog amit említeni kell az a fórumban nyilvánosan hozzám szóló dicshimnuszok, az engem végletekig dícsérő hozzászólások.
Már említettem hogy erre semmi szükség, egyrészt feszültséget és írigységet gerjeszt a topic lakói között, és a túlzott dícséretek ezért nekem is kellemetlenül esnek.
Tehát megkérem a kedves urakat, hogy egy köszönöm, jó lett a rom, vagy hát ez nem sikerült, dolgozz még rajta mondattal köszönjék meg a munkát.Mielőtt valaki futna a modkerbe, vagy moderátorért sikoltozna, erre a kiiemelt írásra is engedélyt kértem.
Megkérek mindenkit hogy ne ennek a hozzászólásnak az elemzéséről szóljon a topic.
További szép napot mindenkinek!
-
Lasy
veterán
válasz
bodoraudio
üzenetére
kb 3szor volt már linkelve minimum...
google appok cm7-hez -
latis666
aktív tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Rakd fel a google apps kiegészitést hátha nekem ilyet nem dobott viszont a contact-ok auto szinkronja nem volt kipipálva.
-
bodoraudio
aktív tag
cm7-nél miért írja hogy unable to open connection to server?/google szinkron/.???
mi a teendő? -
sastam
tag
válasz
havast
üzenetére
nem maradt bedugva de koszi a figyelmeztetest.
format sd, all in zip, volume+ bekapcs, load amss.mbn 15% megallt, 5-10perc utan aksi ki, be. azota semmi, telefont bese lehet kapcsolni.
Letezik hogy lemerult? Lehet ilyenkor tolteni?Ha nem merult akkor vegleg osszekevertem rajta mindent?
Mostantol a szerviz dolog erdekelne, mit tehetek? Tmobile penzert helyrehozza, Vagy latja hogy nem a gyari rom van rajta (kerdes mivan rajta?
egy nagy katyvasz?) es hozza se nyul?Vagy van itt olyan illeto aki ert annyira hozza hogy helyrehozza? (persze penzert
)Koszi
Sas -
havast
aktív tag
tud valaki valamilyen scandisc fele appot bladere?
tegnap masolas kozben (pc-blade) kifagyott a gepem, aztan persze a blade is, csak akksi kivetel segitett rajta. latszolag minden mukodik, de azert raneznek az sd kartyara, formazni viszont nem formaznam,ha nem muszaly, mert tul sok ido ment el igy is arra, hogy mindent feltegyek, beallitsak a blade-n ami nekem kell. geprol meg nem tudok scandiscet futtatni, mert a kartya irasvedett. (legalabbis ezt irja a win, ha rakotom usb-vel a telefont.)
aminel elakadt,azt a file-t toroltem. vagy ne is foglalkozzak vele?
-
Frozzy
őstag
Legnagyobb csalódásomra ma hajnalban nem adtak ki Cyanogen Nightly modot

-
Glatius
őstag
válasz
sastam
üzenetére
Akkor most elárulok egy titkot: a csodazip és a csudazip nem ugyanaz. A csodazip az első javított gyári rom, firmware frissítéssel, ami tényleg teljes visszaállítás, a kódos függetlenítés kivételével. A csudaziprő és változatairól pedig 1. hsz.!!! Ha nem azt használod ami kell, csak még jobban összekócolod szegény nyomorult pengét. Ovasni kell(-ene)!!!
Neked most első a csodazip. Utána elolvasol 37000 hozzászólást, és mindent tudni fogsz a folytatáshoz. ;-)
-
sastam
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Joreggelt'
a 2.5.0.9 modaco-r2 recoveryt tettem fel.beallitasokba nem nyultam bele.
Osszegeznem mi tortent eddig: (ha tudom osszegezni ezt a kaoszt
)-eredeti gyari romra telepitettem a recoveryt a leirtak alapjan.
-majd a leirtak alapjan vegigmentem a wipeokon, stb
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
-wipe dalvik cache
- format boot
- format data
- format cache
-kartyara fel az flb 28 hun update, majd install
(erre nem tortent semmmi, zold logonal megallt..10-15percet vartam)
-majd olvastam a csodazipet hogy visszaallit mindent erdetire. en azt hittem hogy egy romot is felpakol de egy masik oldalon olvastam hogy csak recoveryt (jol olvastam?). nade ha recoveryt mondban inditottam, nem jott be mas csak egy feher kocka FLM felirattal.
ha siman inditottam akkor bejott egy rom, gondolom az eredeti rom maradvanya, 1-2 app, lassu, ujraindulos valami.
-akkor jott az all in zip, ez is lefutott, restart, zold logonal megallt.
-akkor gondoltam kiprobalom hogy formazom sd-t, hatha valami bezavar neki
-most azota a recoverybol installalos zipeket nem bontja ki es leall az install, all in futtatasa szinten leall menet kozben, vagyha felmegy akkor bootloopba kerulbackupot csinaltam az elejen, de lattam nem kell sd-t formazni ezert nem masoltam at, nade menet kozben valami total szetcseszte azt a konyvtarat is mindenfele hulye karakteru fileal lett tele a konyvtar

szoval van egy hasznalhatatlan telefonom amivel nem tudom mit kezdjek. van valamifele szerviz ahova beviszem es tudjak mirol beszelek es tudnak segiteni?
Koszi!
-
Glatius
őstag
válasz
sastam
üzenetére
A 3.0.0.5 nekem sem hajlandó becsatolni olyan kártyát, amin van ext2 partíció. Próbáld egy tisztán fat fájlrendszerűvel. Én a gyárit használom telepítéshez, a recowery nem keresi az ext2-t telepítés alatt. Bennehagyni persze nem szabad, annak bootolás, hanem butulás a vége.

-
apeelme
addikt
ez egy bug a ROMban, már jeleztem kelzsoca-nak, tud róla. a lényeg hogy a hang beállításoknál a rezgésnél bármit választasz ki, "elfelejti". úgy jelentkezik ahogy mondod, tehát SMS érkezésnél nem rezeg csak "visít", bármi van bepöttyölve akár a fő beállításokban, akár a SMS értesítésnél. a problémára a megoldás hogy felteszel egy easy reminder-t vagy missed reminder-t amiben beállíthatod hogy meddig és miként jelezze az elmulasztott hívást, mms-t, vagy sms-t, amivel átmenetileg megoldható a gond. én így használtam.
-
anglergab
addikt
Sziasztok!
Módosítani szeretném az FLB-R8 kernelét (boot.img) (config fájlt a forrrásban, majd lefordítani).
Honnan tudom a forráskódot letölteni? -
harait
tag
válasz
pista59
üzenetére
Kedves vagy, de nem az a bajom h a fejemre estem és nemtudom használni a guglit, hanem az zavar h a market korlátozza készülék szerint a találatokat vagy mivan?? Ez egy játék amit 1.5 millioan letöltöttek már marketről és én meg nem látom a telomon, de akkor más sem, szerintem Blade nem támogatja ezért marketen sem jelenik meg...
-
harait
tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nekem egyáltalán nem mozognak a smilek, engem különösebben nem izgat.....
-
gordonfreemN
addikt
válasz
kopuler
üzenetére
A Jelenség amit érzékelsz, szvsz placebo hatás.
remélem igy majd valaki felfigyel a kérdésre. Azon jelenséget figyeltem meg, miszerint a mobilos böngészökben pl a ph-s forumon, a mozgo, tehát animált smile-k nem mindig animáltak. Van mikor mozognak, van mikor nem. Ez igaz egyes hirdetésekre is, pl az sg.hu-n. Ez miért van?
3-adjára kérdezem napos eltérésekkel, ezért a félkövér. -
harait
tag
válasz
barnam_
üzenetére
Az itt levo qr koddal neztem mar market link van benne de azt irja not found engem meg az ideg szetvet.
Nem az a baj h nemtok jatszani vele hanem az aggaszt h miert nem latom a teloval a marketen amikor tuti ott van meg a webes installalasom miert hanyt be amikor eddig jo volt
-
pista59
őstag
Na, rákerestem itt a fórumban:
Eddig 165 hozzászólás szólt arról, hogy szerdán lesz.
-
harait
tag
Sziasztok ha valaki ebren van meg legyszi keressen ra pig rush nevu jatekra mert nekem egyszeruen nem talalja. Haver meg tud jatszani vele. Webes marketen sem engedi telepiteni. Kosz
-
esox
senior tag
válasz
mira72
üzenetére
Lónak a...
egyszerűen tetszik ez a kis robot 
De azon gondolkodtam, lehet hogy megcsinálom magamnak, az egyik androidify robotomat
-
xakta
tag
Hali mikor jön a hivatalos 2.2 vagy lemaradtam?

-
syl5
őstag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Röhögtem

Miért nem veszel egy jó neoprén tokot?
Kb. 600 pénzből kijön.
US $2.99 + free shipping
US $1.99 + $0.99 shipping -
Geree
senior tag
valakinek van ötlete miért nem rezeg a telefon SMS érkezésekor? a default üzenet progi van rajta kelzsoca féle FLB R8 HUN... már minden beállítást végignéztem, valamint a keresővel sem találtam működő megoldást..
-
spence225
aktív tag
Hát én nem tom lehet valamit elrontottam vagy nem tom mert feltettem a cm 7-et az új kernel módosítással és ha kilépek egy játékból utánna megfagy a kijelző.
Ráadásul pl. a Miami vindication ami az flb8-on futott az itt textúrahibás.Aprorpó, lehet megint én vagyok a vak de a feladatkezelőt hol találom? Milyen néven?
kelzsoca:Hát igen ilyenkor azért örülök hogy van egy flb8. Minden tiszteletem a stabil rendszerért,vissza is dobom. Majd ha kijön a végleges letesztelem azt.
-
sastam
tag
Uj kerdesem lenne. Szenvedesem kovetkezo allomasa:

Barmelyik romot probalom telepiteni recoveryben azt irja ra:
Opening update package...
E:cant open /sdcard/....zip
(bad)
Installation aborted.Otlet?
-
Nohab61
aktív tag
Jó hír
Már olvastam róla, de most én is teszteltem a CM7-el megszűnik a wifi probléma. Amúgy én úgy tudom ez a 2.3 androidnál lett kijavítva. 
-
Már én is várom a kész verziót, addig megleszek a 2.2-vel

-
-
válasz
barnam_
üzenetére
Nah emberek, most raktam fel a cm7 új kerneljét, amiben javítva van a proxy szenzor
, mit mondjak, nekem ez a rom már tökéletes
hibát nem nagyon találtam benne, ADW Ex- el megy mint a villám
Játékokat is tettem fel tesztelni, pl miami vindication sehol sem akadt rajta tartotta a kb 20-25 fps-t simán
(FLB8 on és jjf9-en akadt) szóval nagyon meg vagyok elégedve, Respect MoDaCo Team

Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Köszi!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Igaz youtube-ot meg 5mpx-es képeket nem nézek.)