- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Ez a kalibrálás az amire gondolok hogy fullra lemeríteni majd fél napig tölteni? Mert ez hülyeség! [link]
-
Gyb001
senior tag
Egy régebbi hsz ben írtam hogy az flb r9 ben nem müködik a wifi de most próbáltam más rom ott sem ment rátettem egy csoda zip et de akkor sem Wifi jelet talál max erősségen de nem tudok róla netre fölmenni valakinek volt már ilyen? Csak t mobilos csere segít?
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
nov2016
csendes tag
válasz szezso155 #37988 üzenetére
Tapasztalatom az akkuval:
A bekalibrálás ok, érdemes megcsinálni, de már kalibrált állapotban is előfordult hirtelen merülés (pl. egy éjszaka alatt 20%), pedig előtte 1-2% merült csak ennyi idő alatt.
A probléma nálam az, hogy vmi miatt nem tud elaludni a telefon, bármelyik alsó gomb nyomására felébred. Nem tudtam rájönni melyik alkalmazás miatt van, hiába lövögettem ki a task-okat. Egy újraindítás segít.Így aztán néha tesztelgetem a telefont, megnézem hogy feléled-e Menü gombra, mert akkor nem alszik és durván merül.
Kikapcsolt képernyőnél 125MHz-re korlátozott procival (bekapcsolva fix 600MHz) csak telefonként használva 5-6 napot is kibír.
Netezve, update-elések, telepítésekkel együtt is elmegy 3-4 napot.A mindennapos töltés volt a legnagyobb félelmem az okostelefonokkal kapcsolatban, szerencsére nem vált valóra.
-
frici15
csendes tag
sziasztok...az lenne a kérdésem hogy nálatok fordult-e már elő az a hiba hogy ha hívtak titeket a telefon nem jelezte....és más telefonszámot mutat mint amiről eredetileg hívtak. Nem kapok meg smseket.....Nektek voltak ezek a problémák?
Azt mondták hogy frissíteni kell a telefon op. rendszerét....lehet ehhez köze a hibáknak?
előre is köszönöm.Xperia™ Arc S
-
barnam_
nagyúr
válasz bodoraudio #37990 üzenetére
apndroid, első hsz.
-
troszti
aktív tag
válasz vtommy #37003 üzenetére
Szia!
Olvastam ez egyik hozzászólásodat, amiben megemlítetted hogy feltetted a cm7 új kerneljét. Nem tudnál nekem egy linket küldeni vagy a file-t magát eéküldeni?
És egy kis segítséget a telepítéshez? Még nem csináltam ilyet de nem hiszem hogy nagy cucc lenne...Előre is köszi! További szép estét!
Üdv, Troszti!
fiokmuhely.hu ...ahol nem csak fiókok készülnek
-
Artika
aktív tag
Nem tudom ki hogy van vele de a Poweramp ot még szűz ROM ra sem tudtam feltelepíten úgy, hogy elindítson egy zenét
HLP PLZAz idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
szezso155
csendes tag
válasz PpenoO #37991 üzenetére
Köszi Lemerítem teljesen mindent benyomok (értsd:lájv háttérkép,gps,bluetooth,3g wiwfi,fényerő max ,ilyesmi )
Benyomtam a fényerőt maxra,nem is tudtam,hogy ilyen nagy a fényereje[ Szerkesztve ]
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
csaresz002
senior tag
-
PpenoO
őstag
válasz szezso155 #37988 üzenetére
Merítsd le teljesen. Kalibrálatlan állapotban nálam elég drasztikusan merült, kb 10%-ot óránként, alvó állapotban. A végén meg 16-14%nál meg megáll ez a folyamat és bírja még fél napig... Az a 25% elég durva.. lehet tényleg valami megy a háttérben, én gTabsimiclock-ot használok . Nálam az a nyerő!
-
bodoraudio
aktív tag
skacok. valami a gprs beindulásra ha lekapcsolom a vifit?
nem tudom kilőni sehogy.
nyílván a beállításoknál minden rendben mégis átvált gprs-re.[ Szerkesztve ]
-
andorko
csendes tag
válasz Luissimo #37691 üzenetére
-az hogy kilehessen hangosítani a rédijót, az csak naív álom marad?
válasz:valószínülegés hogy több állomást lehessen rajta eltárolni, azis?
válasz:nem valószínülegéshogy rendesen hozza az RDS-t, nekelljen rajta trükkösen nyomogatni gombkombinációkat azis?
válasz:v0.6-ban már nem kell semmit nyomogatniéshogy a hangerő +/- is szabályozza a hangerőt, azis?
válasz:ez is csak idő kérdésevagy túlsokat kérdeztem ??
válasz:valószínüleg -
Nohab61
aktív tag
válasz kmisi99 #37983 üzenetére
Hát igazából ez csalóka, mert a quadrant ad szerintem irreális magas pontszámot a stagefright-ra, ami ugye benne van a 2.2-ben is, de ott igazából azért kellett kikapcsolni mert egyes dolgok nem működtek megfelelően vele. Az hogy magas pont lesz miatta, azt mindegyik androidos telefon produkálja (nem tudom a modacon miért erre hivatkoztak). Szóval a helyén kell kezelni a dolgot és igazából ezért nincs értelem ezeknek a teszteknek max. ha 2.2-t 2.2-vel hasonlítsz össze és így a 2.3-at 2.3-al persze csak egy készüléken típuson belül .
-
PpenoO
őstag
válasz szezso155 #37961 üzenetére
Üdv!
Pörög a topik, nem vitatom, de olyan sokat nem kellett volna visszaolvasnod, hogy megkapd a választ...
A simán lemerül az mit jelent nálad? Mennyire meríted le? A drasztikus esés 100ról tipikus kalibrálatlan akku jelenség. Két lehetőséged van: vagy kivárod azt az 1-1,5 hetet és közben folyamatosan nullára meríted le a telefont és éjszaka a töltőn hagyod vagy bekalibrálod 1. hsz alapján. Ennyi.
Rom frissítés elött érdemes menteni a batterystats filet és új ROM feltelepítése után azt bemásolni, így elkerülöd a fennt ecsetelt procedúrákat.
szerk.: azért én megnéznék egy battery use statisztikát mielött rákenném a merülést egy appra .
[ Szerkesztve ]
-
szezso155
csendes tag
Ez hasznos lehet mindenki számára!
Rájttem a brutális akkumulátor merülés okára: A circle battery widget annyira llenőrzi az akkumulátor töltöttséget,hogy csak úgy sippantja le a telepet! Szal ne használjátokGoogle fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó programot amivel Geocachingelni tudnék?
Feltettem egyet de az valami más szabvánnyal jelzi a koordinátákat és nem tudom használniMelyik programmal és hogyan tudom a turistautakat rátölteni úgy hogy kirándulás közben láthassam GPSen hol sétálok? köszi
-
bodoraudio
aktív tag
cm7-ben hogy tudom a gprs-t kikapcsolni mert mindig bekapcsol ha kilövöm a wifit.
-
angyall
tag
válasz fredikrugo #37971 üzenetére
Természetesen meg lehet kérdezni, a válasz: szerdán! Egyébként keresőbe beír, ok, és lőn világosság!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
Watto1991
senior tag
válasz fredikrugo #37969 üzenetére
Szerdán.
-
kmisi99
addikt
Na fent van a cyanogen 7 eddig tökéletesen megy! quadrant ba 840 pontot kapok amit gondolom el kell osztani vagyis 420. Témát lehet rá tölteni? Mert ebben a vidiben pl [link] A menü háttere is más!
-
mira72
őstag
válasz bodoraudio #37968 üzenetére
mert lehet hogy full beta.. és semmi se megy rendesen rajta és nem ajánlott mindennapi használatra
nem?ezért nem kellett volna kitenni még, mert most fű-fa felteszi és lesz vélemény hogy de szar
(#37969) fredikrugo : na de rég olvastam ilyen kérdést kezdett hiányzani
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
fredikrugo
csendes tag
sziasztok
van már eredeti 2.2 ?? -
bodoraudio
aktív tag
tudnátok egy rário appot cm7-re.a régi nem mükszik valamiért.
kösz. -
-
Lenry
félisten
Tudom kicsit off, de nem jutott jobb topik eszembe
Dolphin HD-ben mivel emulálom a scrollklikket? Tehát hogy a linkeket új fülön nyissa...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Joshi
titán
válasz Glatius #37914 üzenetére
"Ugyanott lehet bekapcsolni, ahol a többi vidgetet: hosszú "nyomás" a screenen, és a helyi menüben vidget hozzáadás, és kiválasztás."
Hát ez az hogy nekem nincs ott, elsőre én is widgetként akartam visszatenni a wifi-gps-bluetooth bekapcsoló gombokat. Ha belehúzom a kukába a kirakott widgetet attól még azt vissza lehetne tenni nem? De akkor hova lett?
Kelzsoca esetleg lenne ötleted?
-
joni20
csendes tag
Kelzsoca!
Kérlek segíts!!!!
Feltettem az flb-8_hun romot, majd az flb-8a_kernelt. Viszont híába teszek fel bármilyen setcpu-t, mikor elinditom csak fekete képernyöm van. A hom-al ki tudok belőle menni, de a setcpu nem működik!!! -
szezso155
csendes tag
-
szezso155
csendes tag
Indítottam újra,de nem történt semmi...
Neked mikorra állt be normális értékre?kelzsoca:
Rendben most leszedtem minden widgetet,egy fél órát várok nézem hogy merül,
ha nem változik akkor nagy merítés következik[ Szerkesztve ]
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
kelzsoca
félisten
válasz szezso155 #37955 üzenetére
Az hogy milyen romot használsz az nem feltétlenül befolyásolja az akksi időt.
Próbáld ki azt hogy most estére lemeríted teljesen, majd éjjelre rajta hagyod a töltőn.
2 feltöltés alatt azért nem fog beállni.
Szedd le az összes widget-et, és nézd meg akkor mennyire merül.
[ Szerkesztve ]
-
szezso155
csendes tag
válasz kelzsoca #37954 üzenetére
Jó de ilyen drasztikusan?
10 perc alatt 8 %?
A te romod van fenn lehet valami köze annak,hogy ez volt a 2. töltés?Lesz ennél hosszabb az üzemidő?
A widgetek név szerint:
-3 D weather clock
-circle battery widget
-rss widgetboard[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz szezso155 #37953 üzenetére
Nem használtam rajta semmit,kb 3 folyamatosan frissülő widget van kint és ennyi!
Ez tényleg nemsok, csak az a baj, hogy már 1 widget is szipkázza lefelé az akksit, nem hogy 3
(#37952) kmisi99
Leszeded az update.zip változatot és recoveryvel felteszed a friss recovery-t.
(#37951) anglergab
Modacon lehet olvasni a hibákról.
[ Szerkesztve ]
-
szezso155
csendes tag
Sziasztok!
Bocsánat,hogy megint zavarok, de neketk mikor állt be az akksitok a 2 napos üzemidőre?
10 perce töltöttem és már 92 %-nál jár :$
Nem használtam rajta semmit,kb 3 folyamatosan frissülő widget van kint és ennyi!
Lécci segítsetek!Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
anglergab
addikt
válasz kelzsoca #37948 üzenetére
Kelzsoca: az új CM alapú rom-odban a proximity sensor jól működik?
Lehet lefagyásokra számítani? Melyek az ismert bugok? Továbbá az akkumulátort nem meríti le gyorsabban, mint a 2.2-es rom-ok?
Továbbá sikerült Ubuntut (!) elindítanom Android alatt a ZTE Blade-en, részletek hamarosan.
Ez itt lentebb screenshot a Blade kijelzőjéről![ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
ADW laucherbe azt csináltam hogy amivel feljön a menü rá húztam egy játékot az hogy kell újra oda tenni?már mind1[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Egy kis csemege, ha valaki még nem ismeri:
PAW Server for Android - A legújabb sláger! -
Luissimo
veterán
válasz kelzsoca #37943 üzenetére
egybajom van az Opera minivel. (többis, de ez most kritikus)
némely bank bankolási oldalait egyszerűen nemtölti be.
(pl. Budapest Internetbank müxik, ellehet jutni a jelszóbeadási ablakig, az MKB Netbank nemmüxik, nemcsinál a linkre semmit)
tennétek vele egy próbát Ti is ??Lehet ehhez találni kiegészítőket, beépülőket , ilyesmiket? Vagy más a gond?
-
Nova96
őstag
Ez egy nagy off:
Ki is az aki játékokat tesztel bladen és fel teszi youtube-ra? -
Watto1991
senior tag
A tesztek alapján a Skyfire.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Miskolc nem kötekedett csak kikapcsolta és hozta a másikat.
Melyik a leggyorsabb böngésző?[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Üdv ki lett cserélve a teló mindjárt megy rá kelzsoca romja
-
Luissimo
veterán
Pusztán szakmai kérdésben zavarnék !
Tessékmondani holkell beállítani, hogy a teleptöltöttség-riasztás hány százaléknál jöjjön fel ?
vagy ez bevan vasalva a ROM-ba, nincs rá juzer-settings ?? -
kelzsoca
félisten
#############################
Cyanogenmod 2.3_hun_beta
#############################
Ez egy korai, általam módosított kiadás.
Csak teszt jelleggel vagy kíváncsiságból tegyétek fel a telefonra.A fordítás nem teljes, nagyon nem, hibák is vannak, és magát a szoftvert mindennapi használatra nem ajánlom.
A rom alapja: cyanogenmod Nightly Builds 6
Annak minden hibájával és problémájával!
MD5: 2db6a273d96fc42fb28af4970a9828cf
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz RAiN91 #37916 üzenetére
Az asztalra:
Desktop VisualizeR█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
synar
őstag
Sziasztok!
Ha már repülő mód, tegyük fel, hogy bekapcsolom és úgy szállok fel a BP-London járatra. Nem fog nyakon vágni a légi utaskísérő, ha meglát agribördszözni, vagy zenét hallgatni egy telefonon? Na utána már magyarázhatom, hogy csókolom, én kérem szépen bekapcsoltam a repülő módot, így miattam nem fogunk lezuhanni...
Vagy, hogy van ez? Tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
-
szezso155
csendes tag
válasz kelzsoca #37912 üzenetére
Kelzsoca te egy isten vagy
Felraktam az r8 allin-edet,és mintha egy teljesen más telefonom lenne.Sehol nem szaggat, nem akad meg a zene ha elindítok valamit!!
Szóval csodás a romod mindenki nevében köszönöm,hogy ezt megosztottad velünk!Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Fail3D!
addikt
iphon programot jatekot van valami esely futatni androidon?
-
RAiN91
őstag
Hali
Az appok ikonjait hogyan tudom lecserélni? (nem letöltött témát szeretnék, hanem én szeretnék csinálni ikonokat).
ZTE blade, és CM7 van rajta, itt a témákat telepíteni kell, .apk fájllal. Az ezekben levő ikonokat kell lecserélni? -
Glatius
őstag
Ugyanott lehet bekapcsolni, ahol a többi vidgetet: hosszú "nyomás" a screenen, és a helyi menüben vidget hozzáadás, és kiválasztás.
Screenshotot én a Myphoneexplorerrel szoktam: Kliens a marketből, pc program Őgugliságától, és bekapcsolt usb kapcsolatnál az extrák menüpontban van a képernyő betöltése. Ezzel szoktam a kontaktokat krbantartani, sms-eket gyomlálni is, stb.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
kelzsoca
félisten
válasz csonkadavid #37909 üzenetére
Tiszta telepítés után: 10.42mb szabad hely marad a system partíción.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Az r8 update all in rom van fenn és a vezeték nélküli ki/bekapcsolás "widgetet" kidobtam a kukába, azt amelyik alapban a romban volt. Ezt hogy lehet visszaállítani?
A másik pedig hogy milyen progival lehet a legegyszerűbben screenshotokat készíteni a teló kijelzőjéről?
-
csonkadavid
tag
Sziasztok.
Valaki meg tudná mondani, hogy egy friss flbr9 telepítés után mennyi szabad hely marad a 128 megás system partíción?
Tegnap küzdöttem vele hogy az r8 update.zip -ből feltegyem a nekem kellő alkalmazásokat.
Nem jelent meg egy csomó. Ekkor vettem észre root explorer-el, hogy nincs több szabad hely a system partíción.
Az érdekes az, hogy a recovery azt írta hogy installed.
Kidobtam egy pár dolgot és így fel tudtam tenni a nekem kellő alkalmazásokat.
Az r9 ennyivel nagyobb? -
magic-box
csendes tag
válasz espista #37811 üzenetére
A Titanium Backup Pro beállításainál van ilyen, hogy market linkek helyreállítása, programok alapján megkeresi a linkeket és helyre is állítja ami törött vagy hiányos. Jelenleg a 3.7.2-t használom, ott hibátlanul ment a dolog. Gyanítom a sima verzióban ilyen nincs...
ZTE Blade «=-Ginger Stir Fry b18-=»
-
Glatius
őstag
válasz kelzsoca #37896 üzenetére
Ennek az apró fogásnak szerintem lenne helye az 1. hsz. -ban is. Persze csodazip is megoldás, de ez nem annyira radikális.
cruyff
Próbáld ki az 12345 kódot. Ha jl emlékszem a 6280-asomon az volt az alapértelmezett kód.
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
cruyff
tag
Most vennék Bladet és ma adom el az 5800-mat.
Gyári beállítások visszaállításánál (hard reset) biztonsági kódot kér?? vki tudja hogy hol lehet azt megtalálni??
bocsi h ide írom de rendkívül sürgős, és az 5800 topic kihalt. hátha itt van vkinek ötlete, tapasztalata?nagyon köszi
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest