Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
itsDani
tag
válasz
hjanos1
üzenetére
NEM!
A GEN2 modellek gyárilag android 2.2-vel kerülnek boltba, és más a rendszermemória cím-kiosztásuk, tehát ha GEN1-es ROM-ot raknak rá, az olyan helyre is ír gondolom, ahova nem lenne szabad, így tönkre is mehet.A telenoros telók GEN1-esek (ask mr. pigfish), tehát nemhiszem, hogy bármilyen GEN2-es rommal működnének. (Bár lehet hogy a GEN2-es rom nem teszi tönkre a GEN1-es hardwert, én nem próbálkoznék vele)
-
kelzsoca
félisten
válasz
hjanos1
üzenetére
Persze hogy nincs róla infó, mert amig valami nem teljesen biztos addig nem keltenek pánikot.
Az információ megbízható forrásból van (ZTE-ből szivárgott ki, belsős embertől)
Egyébként valószínűleg semmi extra, ilyen sokszor előfordul máshol is, ott van például az AMD akinél ha elfogynak a selejt processzorok, akkor hibátlan processzort használnak és annak magjait deaktiválják (illetve addig butítják amíg el nem éri az éppen tipusra jellemző tulajdonságokat) ami feloldható. (pl: egy 2 magos processzor, valójában egy 4 magos)
(#46310) kentucky
??
-
turho
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Köszönöm János. Tehát zökkenőmentes, és látja az egészet, telemásolva is?
Rengeteg a hamis kártya, megkérdezhetem milyen típus/fajta? 8 és 16 GB közt vacillálok. Az mindenkor mindenre elég lenne.#45644: régebben a zsocáék is óva intettek az újabb cw-től, merthogy bugos. lehet hogy az egyetlen bug benne a villódzó képernyő, és egyébként jobb?
Mindenkinek előjött ez a villódzó kép teleptés közben? -
turho
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Visszábbolvasva láttam hogy van aki szív a 16 gigással, azért kérdeztem. Azt hittem, a Lasy is emiatt szeretné particionálni. Énmég a hozzáadott 2 gigásat nyüstölöm, de akarok nagyobbat venni, minimum class4-eset. De csak addig a méretig ami garantáltan működik, tehát 8 vagy ha tényleg jó, esetleg 16 GB.
-
kelzsoca
félisten
válasz
hjanos1
üzenetére
Uram

..............................
Egyébként attól hogy a full romban van pár program, esetleg olyan is amire éppen nincs szükségetek, azok törölhetőek, helyükre más is betehető, vagy tovább bővíthető stb.. de gondoltam ezeket a haladó androidos felhasználóknak nem kell leírnom

..............................
Ez a Paul féle R12 ami a modaco-ról származik? -
kelzsoca
félisten
válasz
hjanos1
üzenetére
Köszi uram, intézem

(#38592) Mr.C
Persze, tedd fel simán, ahhoz sem kell gurunak lenni

(#38591) Stirlitz
A romokat úgy fogom készíteni hogy beférjenek a 128mb alá is, továbbá data/app módszerrel fogom valószínűleg megoldani a további nem rendszer alkalmazások telepítését.
-
Glatius
őstag
válasz
hjanos1
üzenetére
Nem az android kevés a flashhez, hanem a processzor utasításkészlete nem elég.
Szoftveresen meg lehet jeleníteni a képet, de nagyon izzad a 600 megás kismotor.
fazekasg Az emberiség rossz szokása a lehetetlen dolgok megvalósítása.
A mulandó dolgok megőrzése, a szép dolgok másképp ábrázolása.... és a számítógép helyettesítése egy arra alkalmatlan eszközzel
) -
Saccco
nagyúr
válasz
hjanos1
üzenetére
Okés.

(#34627) syl5:
A bluetoothos game gripper még nem kapható, nemsokára kerül forgalomba. Viszont nem lesz éppen olcsó ~47USD... reméljük csak kezdő ár lesz.
(#34644) orrlyuk:
Volt teszt róla a mobilarénán... jó nagy fosh...
(#34701) Jama85:
Settings -> applications -> all -> market minden adat törlése -
válasz
hjanos1
üzenetére
Az ciki

Akkor azért nem ment nekem se. Hozzáadtam a magyar nyelvi fájlokat a magyar music.apk-ból, feltelepítettem, de semmi. Azóta meg hiába másoltam be az eredeti magyart, az se megy. Sebaj, úgyis felteszem majd az új romot
kexksz: pl.: Network Monitor
-
-
apeelme
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
ööö... ennek az akksi kijelzésnek nincs számozása?! (pl.: [http://ztebladeportal.co.cc/flb-r8-hun-by-kelzsoca/]
-
hjanos1
senior tag
válasz
hjanos1
üzenetére
Itt van, ez már jó.
BlueGingerbread-circlemod-FLB_hun
A hun utótag kimaradt, de persze attól még magyar
(#33049) kelzsoca
A MoDaCo-n jelenleg az összes FLB-hez való téma (a többit romhoz valókat nem néztem) módosítja a Music.apk-t és a DownloadProvider.apk-t.
Viszont ettől nem angol lesz, hanem eltűnik, mert valami hibásat raktak bele
-
-
sch_a
addikt
válasz
hjanos1
üzenetére
Nekem pl. jól jönne ez a netstart, mert utazgatás közben néha felnéznék facebookra, de hát egyrészt ezzel a telefonnal egyből átirányít a touch.facebook.com-ra, más részt nem hiszem hiszem hogy meg lehetne oldani hogy más addig ne használhassa a netet. Mobilnetért meg nem fogok fizetni, mikor otthon, fősulin, mindenhol van wifi. Úgyhogy szerintem Blade-el eszébe ne jusson senkinek bekapcsolni a netstartot.
Jut eszembe: Létezik hogy csodazip+2.2-vel jelentősen javult az akkumulátor?
-
Bounti
aktív tag
válasz
hjanos1
üzenetére
+1 itt is.
Vegre meg mertem csinalni a romcseret,foleg,hogy zsoca kifejlesztette a csudazippet. Most elvezem en is az uj rom elonyeit,csak van 1 apro user errorom. Ha gepelek a ginger keyboardon akkor nem a kulombozo szo lehetosegeket dobja fel,hanem a kontaktjaimat,es az Istennek sem tudok rajonni mi a problema.
Valaki esetleg? -
Hosiminh
tag
válasz
hjanos1
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat!
Amúgy a sima navigációt használtam ami rajta van gyárilag a telefonon. Akkor viszont lenne további kérdésem internet nélkül akkor ezek szerint nem is lehet használni a telefont mint GPS-t.
Valamint ezenkívül meg tudjátok mondani hogy hol tudom megnézni a telefon fizikai címét vagy IP címét vagy nem is tudom hogy hívjam ezt telefon terén, hogy wifi hálózatra fel tudjak csatlakozni(regisztrálni) többek között kollégiumban és könyvtáraban. Mivel néztem a telefon állapotán belül, ami a "Wi-fi adapter MAC címe" címszó alatt szerepelt azt nem volt jó
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 512GB Teljeskörű garancia
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenkinek előjött ez a villódzó kép teleptés közben?

) big thx

mondom én, mindig akk működik amikor nem kéne, vagy fordítva