Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
istnag
addikt
-
Nova96
őstag
Játékra melyik 2.2 tegyem fel és hogyan kell?
-
TRob1
veterán
válasz
istnag
üzenetére
Megbocsájtok
Persze hogy ott nézem (persze 1 pillanatig megfordult a fejemben, hátha a mikrón kellene beállítani
)
Ráadásul az a ... már megint mindent összekutyult (egy csomó csoportot létrehozott, nem a telből jeleníti meg a számokat hanem a gmail-ről, ha telt szinkronizálom android managerrel, akkor már ott is mail-es ként jelöli a neveket, nem egy telefonnal...) -
Lasy
veterán
Megcsináltam én is a kis tesztemet a ZTE BLADE telcsimről.
Még egy kicsit frissíteni fogom, mert a videók nem teljesek, hiszen nincsenmég fent csak a játékokról a videó. -
garai210
csendes tag
és nincs valami más progi ehez?
-
Artika
aktív tag
Lehet hogy láma kérdés:
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy ha hívás közben valaki hív akkor ne vibráljon bele a fülembe....
Először majdnem besz@rtam....
-
syl5
őstag
Ki mondta azt, hogy ti meg a fel vilag hulye? En nem olvastam ilyet...
Linkelve lett egy uj, hivatalos cm7, tovabba idezve lett, hogy ismert hibai nincsenek. Kiprobalas nelkul senki nem tudja megmondani, hogy valoban javitottak-e a telefonalos hibat. Vagy te ures know issues bejegyzes utan meg tudod allapitani, hogy tenyleg valos-e amit a fejlesztok irtak? -
-
garai210
csendes tag
heló nekem az a problémám hogy ZTE blade vel felmegyek wifivel egy oldalra(farmerama.hu) belépek és csak szürke és nem tölt de más oldalon meg kis kockát rak ki és szerintem valami bővitmésny kell hozzá de nem tudom hogy mi a neve és igy nem tom leszedni marketből
valaki megmondaná mit kéne leszedni hozzá hogy jó legyen?: -
embe
nagyúr
Csak hogy legyen mire figyelni. ADRD trójai.
-
istnag
addikt
Nézd én belépek a Menü-beállítások-fiókok és Szinkronizálás ba , ott látom a xy@gmail.com -ot arra rányomok, bejön, hogy Szinkr. névjegyek, naptár, gamil, Picasa mellette van egy zöld pipa amelyiknél megengedtem neki.
Aggregátor: Nekem az mindig is volt
Sosem hagytam ki a telepítését -
atees
őstag
Ezt láttátok:
[link] -
TRob1
veterán
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Ne legyél már ennyire lelkes, újonc! Na csak hogy tudd: elég sokszor benéztem az említett menübe, ahol van 3 menüpont: Szinkr.Névj., Gmail, Naptár és semmi több. Nem lehet pipálni, törölni, stb. Ha véletlen hozzáérek a mail fölötti névjegyhez (tudom, vigyázzak), már szinkronizál is. De még ha ide nem is jövök, akkor is, amint beállítok 1 gmail címet, máris hozzáadott 1 plusz csoportot (az összes névjeggyel), ha törlöm ezt a csoportot, akkor meg törli az összes névjegyemet. Na ezekért nem tetszik ez az egész gmail-es szinkronizáció.
-
Most sajnos csak fél órát volt időm nézegetni, majd holnap újra felrakom.
Igaz kicsit lassú a képernyők közötti lépkedés, és az alkalmazás menü, de ez az ADW-nek tudható be. Ha minden effektet bekapcsolok, 2.2-n is akad.Telefonálni nem próbáltam, de van pár nagyon jó beállítás:
-ki lehet kapcsolni hogy a beszélgetés elején ne vibráljon
-hogy a hívásnaplóba vigyen vissza beszélgetés után
-hogy a képernyő ébren maradjon beszélgetés alatt
-van valami beállítás a proximity-re isVan egy DSP manager nevű program, amivel bass boost-ot és equalizert lehet állítani.
Újra vannak SIM programok.
Amit még kiemelnék, az a CM beállítások menü, VM heap size-t meg minden extra dolgot lehet állítani.Meg van még pár újdonság, amit most idő hiányában nem tudtam megnézni.
De ha kijavítják a bugokat, lesz egy fasza romunk
(#34940) Saccco: mondom nem akarok külön programot használni

(#34942) llaszlo: akkor figyelmesebben megnézem majd.
-
m_peti01
csendes tag
az alapértelmezett képet hogy lehet kiszedni egy témából?
esetleg valaki linkelne nekem egy olyan green feliratos képet ami a zsoca Xgreen témájában van? -
pista59
őstag
Taskkiller az ébresztő kedvence

-
Acsifun
aktív tag
üdv
Azt már elfogadtam,hogy a teló nem kel fel ébreszteni ha kikapcsolom,nade ha töltőn van és nincs kikapcsolva akkor sem? -
Beleczkil
tag
Sziasztok!
kelzsoca 2011.02.13-ai romját használom - szuper a rom és minden tiszteletem a készítőknek - és az lenne a kérdésem, hogy lehet egyedi és csoport csengőhangot megadni.
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a segítséget. -
syl5
őstag
válasz
buszospeter
üzenetére
Not call log programmal ha jol emlekszem be lehet allitani, hogy lezarjon a kepernyo hivas befejezese utan. Fent van marketen. De ha ezzel nem is lehet megoldani, akkor biztos hogy talalsz ilyen appot marketen.
-
válasz
üzenetére
-be kell állítani hogy a magyar qwertz billentyűzetet használja (alapból be van állítva, de az angol elől ki kell szedni a pipát)
-egy szövegbeviteli mezőben (pl sms íráskor) hosszan nyomod, és előjön a bevitel menü. Ott kell az AnySoftK.-t beállítani.(#34907) istnag: én ezt használom. most már teljesen jó.
(#34908) Glatius: byte-ra ugyanaz a kettő.
-
TRob1
veterán
Ezzel kapcsolatban jut eszembe: azt meg lehet csinálni valahogy, hogy a tel. a google-val egyáltalán ne szinkronizálja a névjegyeket (nem tetszik), csak és kizárólag a telefonon lévő névjegyeket lássam/használjam és persze csak ide is mentsen, de a leveleket ill. a naptárat meg szinkronizálja?
(#34911) magic-box: Tőlem aztán nem kell bocsánatot kérned, én itt nem vagyok senki, csak gondoltam szólok, mielőtt egy mod/admin teszi.
(meg aztán engem 'annyira' nem is zavar, csak már sokszor láttam hogy szólnak ennek-annak) -
kelzsoca
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Mert másik recovery kell hozzá: [link]
-
stomi78
tag
Sziasztok !
Ha jól olvasok a sorok között akkor a Blade -ben lévő AR6002 -es chip nem csak a 2,4 -es de az 5 GHz-es Wifi hálózatokat is támogatja.
Az adatlapja: ftp://88.198.93.219/developer/foresight/Publications/AR6002Bulletin.pdf -
Glatius
őstag
-
istnag
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Nem tudom jól értelemezem -e amit írtok,de én a SlideIT Keyboard Pro -t használom és nem találkoztam benne egy kockával sem meg ilyesmikkel. Rom: FLB R8 hun all_in. Gondoltam megosztom veletek,hasznos volt vagy sem azt nem tudom

Ja és van hozzá magyar szótár, magyar ékezetes karakterek. -
TRob1
veterán
Tegnap én is pont ezt csináltam, adatok kuka, alkalmazások nálam valami maradt féligmeddig (újra kellett tenni), valami teljesen törlődött. A rom 2.2es maradt (kb úgy mintha most tennéd rá a rom-ot újonnan)
(#34902) sto1911 : Ezt próbáltam én is, de nem engedte. Mindig azt írta, valaminek szüksége van rá. (pedig alkalmazásoknál kilőttem "mindent" amit úgy gondoltam hogy használja, de ezekszerint mégse
) -
Pumika1975
senior tag
-
Lasy
veterán
FLB8 rom alatt nem akadnak a játékok...
youtube
GT Racing
Brother in arms2 -
hito
nagyúr
Sziasztok! Szeretném törölni a készülékben lévő gmail fiókot, de csak a gyári beállítások visszatöltésével lehetséges. Kérdésem az, hogy ha ezt megteszem akkor minden visszaáll eredetire, tehát a 2.2-es hackelt szoft is vissza fog állni 2.1-re vagy azt nem érinti és csak a beállítások fognak visszaállni? Alkalmazások megmaradnak?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már nem tudom honnan indultunk,de van egy ilyen a névjegyzékben,hogy Megjelenítési beállítások és, ha ott megadod neki, hogy csak azokat jelenítse meg amihez telszám van.

)

Csak feltűnt, hogy az egyik (talán angol) romban volt, majd a magyarban eltűnt. Aztán újra van.

. Meg amúgy van asszem 50 sms egy hónapban a csomagomban,de ha 20 küldök akkor sokat mondok, így nem foglalkoztam vele

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)