Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Fllb r8-ra melyik az a téma ahol mindenhol el lehet olvasni a feliratokat?
Az eredetivel az értesítések panalen nem voltak olvashatók a feliratok ha a zenelejátszó a háttérben futott. Ezután feltettem a desiresense témát de itt meg a menü gomb megnyomásakor nem olvasható mi van oda írva(Világoszürke alapon fehér betűk).
Van olyan téma ahol minden stimmel?szerk:természetesen magyar témára gondolok.
Esetleg a gyári? -
syl5
őstag
Lényeg:
What's fixed here?
Since the RC build as of the 15th:
*Autobrightness Values have been fixed
*Overclockable Kernel has been added -
latis666
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Baromi bosszantó az ilyen, főleg azért mert ha nem sikerül rendezni, nekem elvenné a kedvem a munkától, hogy más akar rajta nyerészkedni!

Az meg senkinek nem lenne jó.(#35778) Saccco igen de ő 02.18-i postot linkel ahol azt irják mindennapi használatra van. Akkoris ez a régi hibás?
-
Frozzy
őstag
Thomas barátommal most találtunk rá erre a kis csodára
Nightly cyanogen mod 7
mindjárt rakjuk is fel és telefonálunk egy jót
-
Artika
aktív tag
feltettem a myphone explorert:
- a telefonról nem szinkronizálja a névjegyzéket bárhogy állítom
DE az Outlook névjegyeket duplázza.Mit csinálok rosszul?
-
spence225
aktív tag
válasz
Prof01
üzenetére
Nálam is ilyen volt ez a probléma, akadt a rockplayer-el az avi.
Sajna a t6eló alapból hardveresen nincs kiépítve az avi fájlok lejátszására.
Már próbáltam elég sok avi lejátszóprogit. A Vplayer-el nem akad viszont késett a kép a hanghoz képest (olyan volt mintha magasabb fps-el nyomná a képet) -
[CM7Nightly] Nézzétek csak
Uj CM 

-
Tomate
veterán
válasz
Prof01
üzenetére
Mert talán nincs úgy kódolva a videód, hogy le tudja játszani. Avit-csak szoftveresen fog. Ami ha nagy felbontású, méretű vagy bitrátájú akadni fog. Viszont ha H264-el kódolod akkor menni fog röccenés nélkül. Any Video Convertert ajánlom. (ott van egy nexus-s profil amit ha kiválasztasz a videód 800x480-ba konvertálja és mpeg4-be és hardveresen működni fog.
-
syl5
őstag
-
Ballage83
csendes tag
továbbra se semmi gps ügyben?beállítások-hely és biztonság-használjon gps műholdat be van kapcsolva 2* 7 percet voltam kinn semmi nem lát semmit
-
Prof01
veterán
RockPlayer-ben miért nem engedélyezi a hardvered dekódolást? Csak szoftveresen indítja el, de egy egyszerű avi is akad.

-
kentucky
őstag
Valaki próbálta már az eredti cm7et bladere?
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83
üzenetére
Várni kell néhány percet (kb. max. 5 percet).
Milyen rom-ot használsz?Próbáld újraindítani, majd újrapróbálni. Ha kiteszed a Power Control widgetet, ugye világos zölden világít (nem pedig sötéten) a GPS-szimbólum alatti sáv?
ándrojid: Eszközkezelőben próbáld manuálisan beadni az 1. hozzászólásban linkelt xp drivercsomagot a különböző komponenseknek.
-
anglergab
addikt
-
anglergab
addikt
válasz
ándrojid
üzenetére
USB mass storage driver kell az SD PC-hez csatlakoztatásához, ezt minden modern operációs rendszer tartalmazza (az egyéb driverek gyorsan frissülnek, ezért nem adnak CD-t).
Meg sokaknak nincs is CD-meghajtójuk, meg azért idővel úgyis kidobálnák az 1. felesleges 2. gyorsan elavuló driver CD-ket a szemétbe, az újrahasznosításuk költséges, természetes úton meg nem bomlanak le. Papír alapú felhasználói útmutatót sem adnak. A CD és felh. útmutató hiánya teljesen érthető, lehet, van ilyen EU-s direktíva is.A problémádhoz visszatérve: jó eséllyel user error: 2.2-n gördítsd le a notification bar-t, majd válaszd ki az USB-t. Eltávolítás előtt ne feledd a Hardver biztonságos eltávolítását használni, mert ha kihagyod azt a lépést, lehet számítani adatvesztésre.
-
havast
aktív tag
epp most raknek fel egy ilyet:
[ROM]FLB R8_HUN_All in Update 2 by KelzsocaTelepítés:
1. bontsd ki és másold be az SD kártya gyökerébe az image mappát
2. kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs. gombbal (vagy hangerő fel+MENU+bekapcs. gomb)
3. várd meg amíg végez a flash-el, és újraindul a készülék a friss rommal!2-es pont megvolt, bekapcsoltam a telefont, az image mappa az sd gyokereben van. bekapcsolas utan egybol megjelent a droid, es mar kb 20 perce azt mutatja csak. most flashel, vagy kifagyott szerintetek?
-
vönnék
csendes tag
Létezik a készülékhez GPS állvány? Kerestem ebay-en, de nem találok...
Aki kocsiban használja az milyen állványt használ? -
OrLiX
tag
CyanogenMod 7 RC1: Gingerbread 17 készülékre
Köztük van a Blade is. :-)
-
ándrojid
csendes tag
hali! aki emlékszik annak mondom, hogy a SIM-mel volt baj, régi SIM-et nem akarta bevenni a készülék. jah kaptam egy relock cuccost, ami vissza is zárja a telót.
most olyan gondom lenne, hogy USB-n keresztül, hogy tudom csatlakoztatni a telót? milyen driver kell? hova kell telepíteni? eleve furcsa, hogy egy okostelefonhoz nem adnak CD-t, amin rajta vannak az ilyen dolgok. azt szeretném ha látná az SD-t háttértárként. szedtem le drivert, nem nem telepíti belőle, vagy a telóra kellene felrakni?
-
d@minator
addikt
Az miért van, hogy a tárcsázóban a hívásinfó a 17.-i hívásra azt írja, hogy tegnap?
(R8hun Allin) -
kelzsoca
félisten
Nos uraim, úgy gondoltam a következő dolgot Nektek is látnotok kell, persze privátban majd beszélgetek az oldal házigazdájával is:
Nos a sztori röviden annyi volt, hogy megkértem emberünket hogy ha már kiteszi a romot, akkor legyen olyan kedves és dobja ki alá a paypal donate linkem is, a paypal donate link kihelyezés meg is történt, csak úgy látszik ő egy kicsit másképp gondolta!
-
BladePocok
tag
Valaki letudná írni az ÖSSZES alkalmazást , ami origin 2.1-en van ?
-
anglergab
addikt
válasz
Ballage83
üzenetére
Ugye a GPS be van kapcsolva?
Ugye nem épületben (vagy vonaton) próbálkozol?
A telefon hátuljának legyen közvetlen rálátása az égre!
Továbbá a telefon felső részét ne érintsd meg a GPS használatakor, mert ott van a GPS-antenna.Megjegyzés: hibás GPS-ű Blade-ről nem hallottam, eddig mindig user error volt, ha nem működött a GPS.
-
Ballage83
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémám a blade-emmel: Annó a 2.1 gyári rom volt fenn és ott sem talált egy deka műholdat sem a gps szervizkóddal sem. Feltettem most a FLB R8_Hun romot ami amúgy nagyon frankó és itt sincs műhold a szervizkód gps tesztben. Feltettem a 3 betű navi programot, de csak keresi a műholdakat.... semmi. 5 let? Ez garanciális dolog?
-
Javert
csendes tag
Sziasztok. Kelzsoca féle allin kiválóan sikerült, köszönet érte.
Csak 2g hálózaton 60 óra használat után még 59% az akkuban. 
-
Barcomax
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy új T- Mobilos ZTE Bladem és ez a
"Tedd vissza az akkut, és a hangerő fel gombot nyomva tartva kapcsold be a telefont. A telefon nem bootol tovább a zöld Android logónál"
nem működik, a telefonom simán bebootol és kéri a kártyám pin kódját.Valaki segítsen légyszi, hogy mi a probléma, miért nem tudok biztonsági mentést készíteni ???
-
tha_answer
őstag
nektek flbr8as kelzsoca hunnal hogy tudtuk fbvel szinkronizálni? nekem ugyse megy ahogy a modacon le van írva, a sync all utáni done megynomaskor viiszatér a contactokba se nem pedig az fbs contactokat mutatja... thx
-
anglergab
addikt
válasz
Fail3D!
üzenetére
Az sdk-s Android emulátor a fejlesztőknek készült, tesztelni a programjaikat, nem elsősorban azok sebességét (sokkal fontosabb az autentikus emulációja a környezetnek, mint a sebesség!). Jelenleg a legtöbb PC-n lassan fut a JIT emuláció (a valós szoftveres emuláció definíció szerint lassú!), de így tökéletesen (!) van szimulálva a telefon környezete.
Tehát a PC-s emuláció a JIT, Dalvik VM, és az ARM utasításkészlet egzakt emulációja miatt lassú.Tehát abban semmi meglepő nincs, hogy a nem nagyközönségnek szánt Android emulátor PC-n 5-10 perc alatt bootol be; a telefonon pedig 10-20 másodperc alatt.
Ha gyors Androidra vágysz PC-n, akkor tölts le x86-os Androidot, és futtasd VirtualBoxban.
-
Artika
aktív tag
Kicserélik gariba ha az a qrva bőrtok belseje lekoptatta a fényezést a Pengén? Vagy fogok egy bőrdarabot és "egyedi bordó" színezést koptatok rá

-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Látom a következő lépcső a Cyanogen féle ROM lesz a ZTE világában. Mégis mikorra várható egy stabil verzió, amin rajta lesz a pecsét, hogy kelzsoca ajánlásával?

Azt ne mondjátok hogy szerdán, ahhoz most túl másnapos vagyok....
-
kelzsoca
félisten
válasz
Stirlitz
üzenetére
Hol olvastál olyat hogy én bárkit is lebeszélek bármiről???
Én azt mondtam hogy jó eséllyel azonos hibájú Blade-et nehéz kifogni, de nagy valószínűséggel lesz más hibája, ami lehet rosszabb lesz, mint amivel most cseréltetni szeretné a tulajdonos.
.....................................A hivatalos Froyoról meg annyit hogy a T-nél ~2 hónappal előbb tudnak róla ha valami általuk forgalmazott készülékre szoftverfrissítés várható, és jelen pillanatban tudtommal ilyen hír nem érkezett még hozzájuk

........................................
(#35741) MMA87Mivel több készüléken is folynak párhuzamosan a fejlesztések így azt mondom várhatóan ~1 hónapon belül érkezik egy stabil, mindennapos használatra kész verzió.
-
Glatius
őstag
válasz
Tonchi
üzenetére
Nem csak a Tré árul Blédet... egy angol, német, vagy francia rom fordítása sokkal egyszerűbb, mint a hardver és a szoftver összehangolása.
catroot A csodazip után 2 hónapot kellett várni a publikus változatra... mindenképpen túl sok, én akkor se várnám ki, ha ma megjelenne. Az FLB R8 HUN szerintem mindenkinek tökéletes, (örök hála kelzsocának) egy új fonttal a szépséghiba is eltűnt.
-
-
somasz
addikt
Hali!
Hogyan tudnám az öszes kontaktot a telefonból kimásolni, és számítógépen megszerkeszteni őket? Valamit félre nyomogathattam, mert mindenkiből 6 db van. Igazából a simről, telefon memóriából, gmail-fiókból és facebook fiókból rakja össze gondolom ezt a telefonkönyvet.
Kérdésem arra is irányulna, hogyan tudnám szépen elmenteni a gépre, hogy egy esetleges rom-frissítésnél ne kelljen mindenkit újra szerkeszteni. Tehát egy végleges szerkesztést szeretnék végrehajtani, valamint egy egyszeri, majd folyamatos mentést/szinkronizálást a kontakt-tárammal. Erre való a google-fiók?
Kéretik nem megkövezni a zöldfülű kérdésért...
-
panizzi
aktív tag
Nos, a wifi meg a bluetooth egyszerre nem működik

-
havast
aktív tag
es van olyan all-in rom, amiben minden olyan alkalmazas bent van,mint a gyariban? valahol olvastam valamit, h volt akinek nem ment a market, stb...
all-in azert kene, mert beginner vagyok romfrissitesben..
a gyari funkciokat meg mar megszoktam. -
Glatius
őstag
válasz
tpeti78
üzenetére
Ez könnyen lehet, koppgázon nekem is bántóan hangos, de nincs két egyforma fül, és nincs két egyforma Blade sem... nagyon nagy az alkatrészek szórása, az összhatás meglepően eltérő lehet. A gyári füles példának okádék... de legalábbis gyenge pont, tegnapelőtt kaptam egyet kipróbálni, kétségbeejtő volt az enyémhez képest. Egy jó minőségű fülhallgató sokat dob rajta.
-
madgie
titán
válasz
tpeti78
üzenetére
Mondjuk zenét még csak egyszer-kétszer hallgattam vele, akkor is jónak tűnt. Ugyanaz a Sennheiser füles, amit előtte az iPhone-nál meg az iPod-nál használtam, itt is jól szólt.
Stirlitz: lekopogom, de úgy tűnik, én elsőre jót kaptam. Mármint se pixelhiba, se vacak wifi. Ahol a laptop talál jelet a lakásban, ott még a Blade is

-
Stirlitz
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Egyszerűen nem értem a tulajdonosokat. Sokkal nagyobb az esély arra, hogy hibátlant kapsz,mint arra hogy rosszat.
Persze akit nem zavar/nem érdekel hagyja a fenébe a cserét, de hogy lebeszélitek a tulajdonosokat arról, hogy éljenek a garancia nyújtotta csere lehetőségével... 
Na, lehet leszedni a fejem, felkészültem rá.

Madgie: legtöbben hibátlant kaptak. Vagy olyan kevés pixel hibával, hogy észre sem veszik.

-
catroot
veterán
válasz
havast
üzenetére
Most nem mondom, hogy hivatalos 2.2 majd valamikor szerdán lesz, mert esélyes, hogy írják mások!

Szerintem érdemes felrakni a kelzsoca FLB R8-as romját (igaz én még az angolt használom, nekem megfelelt az is), érezhető, hogy gördülékenyebb az egész készülék használata. Szóval, ha tervbe volt véve, hogy főzöttet teszel, akkor uccu neki!
-
tpeti78
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
Én is teljesen jól elvagyok ezzel a hangerővel,számomra is ismeretlen ez a probléma a pengével. Zene hallgatás meg igazából nekem éppen elég hangos,de itt már megértem,ha valaki ezt kevesli kicsit....
(A rohadék Spica-m,na az halk volt,a belvárosban már úgy kellett nyomnom a fülemre,hogy halljak valamit a másikból.) -
havast
aktív tag
válasz
catroot
üzenetére
alairasodon behaltam

amugy a hivatalos froyo-rol tudni valamit? fogjonni valamikor? vagy csak legenda? mert akkor nem varom... mult heten vettem 2 bladet (1et magamnak, masikat asszonynak)
kivancsi lennek,h mennyit gyorsul a 2.2-vel a telefon...
ha nem jon hamar, akkor jon a fozott 2.2.
madgie: nekem meg olyan halk, hogy telefonalni nem tudok headsettel. (marmint a gyarival)
-
catroot
veterán
válasz
joni20
üzenetére
Ez komoly...?

Ezután mi lesz, a fényerő lesz szabályozva?

@donciccio
Nem erre ajánlták, hogy a Market gyorsítótárát kell üríteni? Nem rémlik pontosan...
@adokveszekBP
Köszi, kicsit pihent, nem?

Amúgy Laár András-költemény, van egy rahedli ilyen!
-
balalev
tag
nagyon remélem nem kapok vissza egy rosszabb telefont. ha egyáltalán adnak újat.
-
donciccio
csendes tag
miért nem tudok a marketba belépni. vlmi szerver errort ír ki. a gyári rommal sem ment,most meg a főzött 2.2el sem. vlki már felvetette a témát,de megoldás nem igen volt rá.
-
nuvem
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ.

"AD-HOC hálózatra nem tud csatlakozni." van esetleg olyan rom, amivel lehet, vagy úgy érted, hogy teljesen felejtős és ne töltsek órákat a keresésével? A live wallpaper.ről nem tudtam, hogy sokat eszik, a bladenek egyébként sem erőssége az akkuja, már a bt headset is túl sok neki. a task killer leckét pedig jelentem, megtanultam!

Köszönöm még egyszer!
-
joni20
csendes tag
Mindenkinek!!!
Kicsit utána olvastam a hangerővel kapcsolatban. Azért halkabb a telefon hangereje, mert az EU megszabta, hogy hány decibel lehet a telefonok hangja. A régebbi telefonoknál, még nem volt ilyen megszabás.

-
catroot
veterán
Először néztem, hogy WTF, aztán esett le a hír: LINK

-
leszvigasz
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem használok semmilyen task killer programot, csak azért lőttem ki feladatkezelővel, hogy megnézzem, hogy úgy is felébred-e a telefon.
Akkor ha jól értem, van egy gonosz kis programom, ami nem hagyja aludni, még azután sem ha kilövöm? Akkor hogyan tudhatom meg, hogy melyik az?
Vagy gyaluljam le, az egész telefont, az a biztos?
-
kelzsoca
félisten
válasz
leszvigasz
üzenetére
Megmondtuk már hogy NE használjatok task killer programokat, és főleg ne lőjetek ki mindent vele.
Egyébként valami program fut és nem engedi aludni a készüléket, hiába lövöd ki az visszamászik a memóriába.
Ez romtól független user error lesz

(#35706) tpeti78
Az enyém sem erős wifiben, sőt még pixelhiba is van rajta, wc tesztnél meg mintha a csillagos eget nézném, de nem gond, majd ha úgy látom viszem cseréltetni.
-
tpeti78
senior tag
válasz
balalev
üzenetére
Gondolom egy szervízben (T-s üzletben) csak van wifi.Te meg úgyis látod,hogy jobb e mint az előző.
Az enyém is ugyanez wifi téren,de Kelzsoca fején találta a szöget részemről....Mármint inkább nem erőltetem a cserét,nem szeretnék egy más dologban haldokló telefont sem jó wifi-vel,illetve hetente sem szeretnék szervízbe rohangálni mindig más problémával. -
kelzsoca
félisten
Szia!
AD-HOC hálózatra nem tud csatlakozni.
Próbáld ki ezt a widget-et, és ne használj semmiféle task killert: TypoClock
Live wallpaper nagyon megfogja a telefont, és jelentősen csökken az akksi üzemidő, én nem ajánlom a használatát, de benne van az Update csomagban amit a romnál megtalálsz: kimaradt alkalmazások címszóval!
(#35703) balalev
Az volt a cél, egyébként ne gondold hogy majd lesz ott időd próbálgatni tesztelgetni, amint megkapod a készüléket röptetnek is ki, és jön a következő ügyfél

-
leszvigasz
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: miért van az hogy a telefonomat nem tudom teljesen alvó állapotba tenni?
Tehát ha megnyomom a bekapcsoló gombot, azután a menü gombra nyomok és feléled a teló.
Próbáltam már úgy is hogy minden programot kilövök a feladatkezelőben, de akkor is ez történik.
Mi lehet a baj? (lehet h user error és láma vagyok)
Egyébként kelzsoca féle romom van, elegant steel téma, és launcher pro.Válaszotokat előre is köszönöm!
-
nuvem
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nekem is az FLB R8_Hun van fenn, kiváló munka, imádom! Mindannyian hálásak lehetünk neked. Van pár kérdésem, előre is kérlek, ne haragudj, ha nagyon láma kérdések. az itthoni wifivel tökéletesen működik, a nyitott (gondolom ad-hoc, de a wifi beállításoknál nem találtam erről infót) hálózatok esetében azt játssza el, hogy egy pillanatig kapcsolódik, azután szétkapcsol, majd újra és újra, a jelerősség kitűnő volt. A másik, hogy bármilyen óra-widgetet teszek fel, gyakran "lemarad" pár órával, csak akkor frissül, ha bemegyek a beállításokba. Az utolsó, talán leglámább kérdésem: hogyan lehet live wallpapert feltenni erre a romra? előre is köszönöm válaszaid!
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Nintendo Switch
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Uj CM 

(ha megillett valami, akkor élni kell vele)