Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
geri0001
csendes tag
CSAK AZ A BAJ HOGY NINCSEN SEMMI ILYENEM!
-
kelzsoca
félisten
válasz
geri0001
üzenetére
Először is nyugodj meg, ha ez megvolt, vedd ki az SD kártyát a telefonból, majd tedd be egy kártyaolvasóba vagy bármi olyan eszközbe amit össze tudsz kötni a számítógéppel, és ezen keresztül tudsz az SD kártyára másolni.
Töröld ki a romot úgy ahogy van.
Ezután töltsd le és másold fel a csodazip tartalmát, tehát az image mappát az SD kártya gyökerébe.
Indítsd el a telefont a hangerő fel nyomvatartásával, elkezd lefutni a szöveg, és ha végzett gyári állapotra állítja vissza a telefont.
-
geri0001
csendes tag
Hiába veszem ki az akisit és teszem be ujra be sem kapcsol a telefon csak az az android ember jön be és a gép sem ismeri fel most mitt csináljak?
-
kelzsoca
félisten
-
geri0001
csendes tag
meg jelenik az androidos kis emberke és onnan semmi
-
árulo
csendes tag
Sziasztok.......
Legyetek szivesek segitsetek..ezt a mozgásérzékelöt.....játékokhoz...hogy tudom kalibrálni??Nem az igazi
sztem....Elejétöl fogva itt vagyok...nem találtam semmit visszanézve..lehet én vagyok a láma..

eredeti t rom 2.1....
köszönettel.....áruló....
-
geri0001
csendes tag
Hali én vagyok az akinek megát ez a rom de már be sem kapcsola telefon mitt csináljak?
-
mira72
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
18 hsz.el előbb is kérdezted
miért kell 2x ??? -
dragon1993
addikt
FONTOS
FONTOS
BLADE BOOT.IMG KÖZBEN 94% NÁL MEGÁLLT KELZSOCA ALL IN ZIPJE KÖZBEN.
MIT KELL TENNI ? -
Saccco
nagyúr
válasz
sastam
üzenetére
Akkor szoktak eltűnni a dolgok a memóriakártyáról, ha nem biztonságos eltávolítással lesz leválasztva a kártya.
(#36810) gregreg:
Üzenetkezelő elindít -> menü gomb -> beállítások -> értesítés pipa ki.(#36830) Hosszuful:
Lenyomod a menü gombot + a hang fel gombot + ezek után a bekapcs gombot és minden nyomvatartod amíg meg nem áll a zöld robotnál.(#36857) szezso155:
Viszi a kijelző meg addig felskálázódik...
#36867) Lenry:
Első hsz app2sd részét olvasd el. -
sztyui2
őstag
válasz
kutyaxx
üzenetére
Na visszavittem, mondtátok, hogy írjak a fejleményekről.
Szóval bevittem tegnap, hogy szar a hátlap, megpróbáltuk haver ZTE Blade-jének a hátlapjával is az enyémet, és az passzolt rá, szóval egyértelműen az én hátlapom szar volt. Mondta is, hogy nem biztos hogy megelégszenek ennyivel hogy hátlap, de majd rányomja hogy néha lefagy vagy ilyesmi, és akkor mehet a csere. Szóval szerencsére volt is raktáron ZTE Blade, rá is írta az egyikre a nevemet, hogy lefoglaltam, ma bementem, kb fél óra alatt ki is cserélték a telót, és most boldogan használhatom végre a telefont, hátlap recsegés, ropogás nélkül
Igazából tényleg nem árt ha úgy viszitek vissza, hogy néha-néha lefagy vagy nemtom, de mindegy, meg kell kérdezni, de T-mobile teljesen korrekt volt és nagyon barátságosan állt a dolgohoz, tényleg max respect a segítőkészségükért, és hogy így kicserélték.
Annyit még hozzátennék hogy én nem nyomtam semmi root-ot vagy mittoménmit a telóra, csak a marketből szedtem le néhány free appot, szóval szinte a szoftver is teljesen új állapotban volt, nameg a készülék is teljesen új állapotban volt a hátlapot leszámítva. Azt nem tudom hogy hogyan mennek ezek a garanciavesztős rootolások, de igazából annyira nagyon nem foglalkozott a szoftveres résszel a csávó se, szóval még az is lehet hogy be lehet játszani. A fülhallgatót és a töltőt a sajátomat adta vissza, azt nem adott újat, csak készüléket, memkarit, meg akksit. A memkarit is a "sajátot" akarta adni az új helyett, de mondtam hogy legyen inkább szűz új kari, úgyse volt rajta semmi. Az akksit meg azért adott újat, mer mondta hogy ha fagyogat meg mittomén, akkor az akksi is lehet esetleg az oka vagy nemtom, ezért most töltöm a hosszú töltéssel az új Blade-t.
Jah, még annyi hogy érdemes már az üzletben megnézni amikor megkapjuk az új telefont, hogy annak a hátlapja jó-e, nehogy megint szart hozzunk el. Nameg ellenőrizni pixelhibát, kjelzőt, stb-t, hogy mindent rendben van-e. Nálam most minden oké.Tehát hátlap problémám megoldva. Már csak egy értelmes zenelejátszó kéne, meg normális hangerő(garanciavesztés nélkül) és maradéktalanul boldog lennék.
-
dragon1993
addikt
hello.
van egy gyerek a lapomon akinek a kelzsoca flb 8 all in megállt boot.img-nél na most mit kéne csinálnia.20000 ből 1 nagy számok törvénye.
-
Lenry
félisten
no. megérkezett a Blade, haza is értem végre, úgyhogy nekiállnék a testreszabásnak.
mivel sosem csinálta ilyet, így azért megkérdem a biztonság kedvéért:
innen nekem az FLB R8_HUN_All in rész kell ugye?
és csak az ott leírt 3 pontot kell végigcsinálnom, és lesz egy működő, magyar nyelvű 2.2-es Androidom?
és ezzel már tudni fogok a kártyára is telepíteni? -
G4ng3r
tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Abban az esetben nem kell egyik sem, ha a gyártó/forgalmazó úgy dönt, hogy nem foglalkoznak javítással, hanem egyből cserélik ha probléma van...
Ezzel pl a logitechnél tökéletesen működik is, már egy pár 100 Ft-os javítás helyett is tényleg küldik is az új terméket, ellenben a T-nél valaki fentről biztos küldött egy e-mailt a szerziveseknek hogy csak rendkívül indokolt esetben cseréljék a terméket... -
Lasy
veterán
igen ez jó, de viszont sajna működik az app2sd része, de ami a memkarin van az nem indúl el.
ha meg átteszem a telefonra akkor megint le szeretné tölteni az összes fájlt, mert nem találja.
Még várni kell vele 1-2 hetet, hogy ténylegesen használható legyen.
De gyorsan fejlődik az tuti. -
TRob1
veterán
válasz
Beleczkil
üzenetére
Ezekszerint senki nem használ tokot, csak te

Köszi szépen 1ébként, sejtem milyen, nem muszály a kép. Én inkább vmi telefonkihúzós, vagy csak simán zsebbetevős bőrtok szerűt (vagy vmi kimélőbb anyagút) keresek. Azt beszélik a Nokia E sorozatos tokjai is jók hozzá pl., csak kiváncsi lettem volna a véleményekre (ki-mit használ, mennyire koptatja stb.), de itt ez nem jön össze asszem. -
ux1
addikt
Tedd fel hozzá recoveryből a GoogleAppleteket
és lesz market
-
klai
csendes tag
Hali!
CM7 -ben csak én nem találom a market-et?
-
PeliScan
addikt
Sziasztok,
ha nem fontos, hogy magyar legyen a ROM, ugyanolyan jó az angol is, melyiket válasszam?
Stabilitás a legfontosabb, de gyorsaság, testreszabhatóság, látványosság se baj.
A nyelven kívül egyébként van különbség pl a kelzsoca féle ROM és az eredeti között?Jól olvastam, hogy a FLB-Froyo G2 for ZTE (R9B) és a Japanese Jellyfish RLS9 jön szóba? Melyiket?
Nagyon köszi

-
esox
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Ne már... nem engedélyezik? Akkor ha porosodik az garis probléma? És mivel nem szedhetik szét, adnak / adtak egy újat?
-
tpeti78
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Elvileg ahhoz hogy forgalmazhassák,szervíz háttér és alkatrész utánpótlás is biztosítva kellene,hogy legyen.Ezek nélkül nem is szabadna forgalomban lennie,mert nincsenek biztosítva a jótálláshoz szükséges dolgok...
-
dragon1993
addikt
hello.
Panaszkodtam a neten , hogy elhajtottak a porosodással . Ők erre azt írták a gyártó nem engedélyezte nekik a telefon szétszerelését.
Ez csak nekem érdekes ?Kelzsoca írta , hogy Flb 9 hun-t teszteli mikor lesz az elérhető a számunkra ?
ui: Porosodik nem adnak újat ,de megpróbálom másik szervízbem mert valaki írta ,hogy adtak.
-
magic-box
csendes tag
válasz
Hosszuful
üzenetére
Nálam ugyanez a hibajelenség van
Igaz az enyém nem megy tovább, hanem megáll a zöld droidnál. Csak aksi ki-be segít. Régen működött, de most egyik bill.variációval se tudom elindítani. Csak ha reboot-olok recorvery módban a futó rendszerről akkor érem el a recovery-t. A vicc az, hogy csudazip felrakásánál működik a bekapcs + hangerő+. Egyre többen leszünk akinek ez a gondja... -
Hosszuful
csendes tag
válasz
istnag
üzenetére
Természetesen folyamatosan.
(a 3 gombot úgy értem, hogy a bekapcson kívül, mert ugye az alap)
3 telót csináltam meg cimbiknek már + a sajátomat.
A módszer ugyanaz volt mindig, ez most viszont kezd egy kicsit megviccelni.
A feltett kérdés azt akarta kipuhatolni (mivel nem olvastam már egy ideje fórumokat), hogy nem változott-e valami esetleg ebben a dologban, mert ami eddig hiba nélkül működött az most csődöt mondott.
Azt hiszem értelmes kérdésre kerestem értelmes választ, amit köszönök is.
Üdv: Hosszuful
-
tpeti78
senior tag
Srácok,Go Launcher EX-ben van olyan lehetőség,hogy a menü háttereként be lehet rakni egy fotót!Milyen felbontást,méretet ajánlotok a képnek,hogy szép is legyen?Hogy lehet ezt megoldani?
(Eddigi próbálkozásaim enyhén szólva is rondák lettek...)

-
Glatius
őstag
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: miért történt a bootloop az alábbi műveletsor után?
1. 4GB-os kártya ki
2. 2GB-os kártya be
3. Recovery mod
4. SD kártya partícionálás (512MB ext, 0M swap)
5. reboot system
6. telefon elindul
7. telefon kikapcs
8. 2 GB-os kártya ki
9. 4 GB-os kártya be (az sima fat32)
10. reboot
11. BOOTLOOPKíváncsi lennék, hogy ez miért okoz bootloopot
wipe dalvik cache nem segített, csak egy backup visszarakás.
Üdv
Chee -
ux1
addikt
válasz
bodoraudio
üzenetére
Legalábbis nem fagy bele a beszélgetés végén....

cheetah21021
És vajon ez melyik ROM?
Valószínűleg azért, mert egyből használatba vette az SD EXT2 fájl-rendszerét. És át is pakolt a /data-ból oda dolgokat. A másiknál meg nem találja

-
Hosszuful
csendes tag
Sziasztok ismét!
Előre elnézést a lámaságért!
Próbálnám root-olni az imént kiszállított telót, de mindig elindul a rendszer.
Az alap hang fel + be és nyomva tart nem megy.
Ezeket próbáltam még:Menu + Hang fel
Home + Hang fel
Vissza + Hang fel
Home + Vissza
Home + Menu
Menu + VisszaMás kombinációt nem találtam
(remélem 3 gombos azért nincs)A Hang le kombinációkkal nem törődtem, mert mert a kezdeti FTM screen bejön.
A Hang fel gomb a rendszerben működik.Ezer hálám, ha valaki rá tud vezetni a megoldásra!
Köszi!
-
ux1
addikt
-
sastam
tag
Koszonom a gyors valaszokat!
Megnezzuk

-
gregreg
csendes tag
Tudnátok abban segíteni, h. ha a handcent sms progit használom akkor a telefon alap üzenetkezelője ne mozduljon rá a beérkező üzenetekre? Mit kell ilyenkor kikapcsolni, vagy uninstallálni?
Üdv.: gregreg
-
istnag
addikt
Hogy magától letörölné a számokat,olyat még nem hallottam...a mem.kártya viszont sok embernél sz@rakodott,még az elején.
Szerintem a legjobb rom FLB R8 HUN kelzsoca logout blogjában megtalálod. Froyo és magyar is,ha ez számít...
greggreg: kapcsold ki az értesítéseket az alapnál
-
sastam
tag
Sziasztok!
Baratnomnek vettem anno egy zte-t (nekem pulse van, tehat kepben vagyok android temaban), es lenne nehany kerdesem.
Par napja azt csinalja a telefon hogy az sd-n tarolt zeneket ugy ahogy van letorli a telefon (legalabbis baratnom szerint, annyira nem bena hozza ugyhogy elhiszem neki
) kerdes hogy talalkozott mar valaki ilyennek?A masik hogy meg a gyari rom van rajta es gondoltam ideje lenne van normalis romot keresni ra... Az elso kommentben tok jol le van irva minden, annak segitsegevel menni fog a dolog (pulson gyakoroltam mar) de erdekelne hogy melyik jelenleg a legjobb rom? Mit erdemes hasznalni?
Koszi elore!
Sas -
ux1
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Ha már úgyis újrarakod.
Tölts le a témát GenerationX-Green
Totalcommander
egyik oldalon megnyitod a ROM.zipet
elmész system->frameworkmásik oldalon megnyitod a Téma zip-et
szintén system->framework
és a két fájllal felülírod a ROM-ban lévőt.
Majd ezt rakod fel. -
Hosszuful
csendes tag
Hali!
A sajátom után most vettem asszonykának egy vacsi új Blade-et és kezdeném a szokott kis metódusokat, hogy megbuheráljam a dolgokat.
Viszont már az első lépésnél elakad a dolog, mert hang+ gomb és bekapcs után mindig elindul a rendszer nem marad a kis figura.
Van valakinek valami ötlete?
Kösz! -
istnag
addikt
-
Pumika1975
senior tag
ugyan így szoktam cserélni. mégsem működik. ez van! én öt perc után feladom, huu tényleg nem egészen a splash után áll meg a téma felrakásnál a boot ,egy pillanatra beugrik a bootanim aztán fekete kép, a háttér világítása megy a telefonnak, és ennyi. rakhatom a romot újra.

most csináltam egy másik képet a terminálhoz.
tökéletesen működik!

köszönöm!
Aktív témák
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

sztem....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Köszönöm! Igazi user error