Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
valaki megálmodhatná már azt, hogy nekelljen mindig a bekapcs-gombot használni a display-wake-up-hoz, mert az a gomb van a legtöbbet terhelve, asszen az lesz a teló gyenge pontja majd, az kis mikrokapcsoló nembír ki napi többszáz megnyomást, be fog sz@rni !!
(a tap-tap nemmegy.)
Valami más billentyűkombináció esetleg nemoldható meg ?? -
esox
senior tag
Létezik vmi olyan kliens (pc-a és androidos) amivel wifin keresztül elérem a blade-ben lévő kártyát? Nem webes megoldás érdekelne (wifi file explorer) mert azzal csak 1-1 fájlt tudok fel-le tölteni a telóra/ról.
-
Tudtok olyan Facebook klienst, amihez van átlátszó widget?
Vagy valami program amivel a widgeteket átlátszóvá lehet tenni? ADW-ben és LauncherPro-ban ilyet nem találtam. -
nyirzoz
aktív tag
-
Jama85
tag
Sziasztok
Az miért van hogy all-in után van pár olyan app amit nem talál a market? pl beautiful widget.
-
Fail3D!
addikt
nem igazan ertem most az hogy a google megszabja hogy bizonyos romoknak mekkora hw t kell biztositani ... magyarul minnel ujabb a rom annal erosebb hw kel akkor pl a 2.3-al hogy lehet gyorsabb a keszulekunkon mikor ez mar a 2 generacioval ujabb rom, tuti hogy jobban fog menni a mi bladeunkon.
-
Frozzy
őstag
-
hjanos1
senior tag
válasz
vtommy
üzenetére
+1
Szerintem is nagyon jó a Cyanogen rom
Ez az egy bugja van, de ezt szerintem el lehet viselni (a kamera fekete képe sokkal inkább visszatartott volna)
Játékok sokkal jobban mennek, mint az eredetivel, vagy akár egy 2.2-es rommal.
Irtak, hogy a Tank Hero nem megy 2.2-es romon, ezen megy az is.
Meg úgy összességében is szerintem jó.
Persze ezt a bugot azért ki kéne javítani
-
Artika
aktív tag
válasz
Gyb001
üzenetére
Én a feleségem Nokia töltőjével is töltöm.. az 5 V 500mA
a gyári töltő 5 V 700as.Asztali töltőt találtam délután a neten egy Sony Ericssont csak már elfelejtettem a számát.
A lényeg az hogy ne töltsd nagyobb feszültséggel mint 5 V és ne legyen 700 mA nál több az áramerősség.
Az autós töltőknél kell vigyázni az utángyártottaknál hogy ne legyen a gyárinál nagyobb érték.
(vannak 5,5V 1000mA osak is) -
Glatius
őstag
válasz
mira72
üzenetére
Az a lényeg, mekkora a nemmindegy....

A helyzet az, hogy ezeket már a notebookokkal kell összehasonlítani... méretben egyre kisebb a különbség, érban még kevesebb, viszont még mindig nagyságrendi eltérés van a tudásban. Akár egy kis sorozatú tanulmányautó. Én nem nézem többe őket mint a paraszt a zsiráfot: Szép szép, de otthonra nem kéne. -
Gyb001
senior tag
erről valaki vélemény menne a blade-el [link] Vagy tudtok jobbat ?
-
Frozzy
őstag
kezd kiforni a CYANOGEN(mod) elég jó már
tetszik 
-
-
embe
nagyúr
Ma reggel egy backup-ot akartam készíteni recoveryből. Ja a Kelzsoca féle ALLinOne cucc van fenn. A backup nem készült el, helyette pár másodperc múlva jelezte a gép, hogy formázni kell a memkarit. Innentől kezdve nem ismerte fel, sem recoveryben, sem betöltött állapotban.
Maradt a kártya formázása, rom újratelepítése. 
Más: volt itt egy olyan alkalmazás, amivel a hívást lehetett fogadni, oly módon, hogy nem kellett a "csúszkát" húzgálni a kijelzőn. Nem találom. Mi lehetett az?
valami jó kis hívásszűrő progit, ami esetleg túd magyarul, nem tudtok ajánlani? Köszi a választ!

-
dragon1993
addikt
Kelzsoca flb 8 romjában másonak volt olyan ,hogy teló bakapcs wifi bekapcs és ledobja a mobilhálózatot , a teló a hibás vagy a szoftver ? (nem user error mindent formáztam.)
-
mdani1
csendes tag
Sziasztok!
Most lehet kicsit megtöröm a témát, de belekavarodtam már a kommentekbe.

Az lenne az igazi kérdésem, hogy:
- most a Blade-re melyik ROM felrakási éri meg a legjobban?
- melyik most a legfrissebb magyar v. angol belőle?
- megéri a CyanogenMod avagy sem?Előre s köszönök mindent.

-
gabe96
aktív tag
volt a Telenornál?
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Stirlitz
üzenetére
Kb. olyan a design, mint az SGS-nél, tepsi-féle. Van benne amúgy 3G, lehet, hogy beszélni is lehet vele, skypeon biztosan... Szóval végül is telefon, nagy embereknek.
veector: alapvetően viccből, megláttam a designját: nem az iPadet utánozza, hanem a kedvenc androidos telóinkat.
-
orrlyuk
aktív tag
ÚÚÚ, gyerekek, csak most vettem észre, hogy már rég kapható egy igazi Blade-killer, még az SGS-nél is exkluzívabb megjelenésű, és fele annyiba kerül...

ps: no jó, a RAM kisebb, de hátha azt is ki lehet nyitni... offba tettem magam...
-
Gezuka01
csendes tag
Van olyan füles ami jó lenne hozzá???
-
syl5
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Nyugi én se adnék érte még 60-70-et se, sőt 50-60-at se, de úgy általában egyik telefonért sem.
Viszont ami volt Telenor-nak akciója abban szívesen megvettem volna. Annyit megér, 30k +1 év havi 5000, +1 év havi 2000.(#34533) axel0217
FLB r8-ra esküszik mindenki."nemtom h jön-e t-s hivatalos 2.2?"
Szerintem fog jönni, de nem mostanság az biztos. A Pulse 2.1-es gyári romot is már mindenki elásta, aztán egyszer csak megjelent a T honlapján, jó pár hónap késéssel, halogatással. -
kutyaxx
csendes tag
szia!nekem az ominózus pöcök már sehogy sem akadt be,mert úgy lekopott.úgyhogy forró késsel a pöcköt egy kicsit megnagyobbítottam,úgy hogy a pöcök hátlap felőli részéhez nyomtam a kést belűlről,kicsit ellaposítva azt,de megnagyobbítva a kellő irányban.nem tudom,meddig lesz jó,de most zsír.
-
Peat;)
veterán
Átrágtam magam az új telefonhíreken, nem gondoltam volna hogy egy modellre sem fogom rámondani, hogy talán megérte volna várni. Ugyanaz a 600mhz-es proci továbbra is, meg minikijelzős, qvga kijelzős szörnyetegek támadnak. Hozzáteszem ZTE sem mutatott be semmi extrát. Fene gondolta hogy ennyire jó ez a blade

-
syl5
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
És melyiket használod froyo-hoz?
A régit, vagy fejlesztettél valami sajátot?
Csak mert a régi szerintem nem használ semmit froyo alatt (nincsenek is a rendszerbe azok a fájlok amiket felül kéne írni)(#34540) balalev
Én a 72 órás cseregaranciát mindenképp kihúznám a gyári rommal. Ezalatt, ha történik vele valami, akkor nem kell semmit csinálnod, rögtön viheted vissza, meg ismerkedsz a rendszerrel (főleg ha első Android-os okostelód)."és ha felrakom ezt az all in-t nagyobb lesz a belső tárhelyem, RAM-om?"
Növeli a belső memóriát igen, átparticionálással. Viszont a RAM-ot nem tudja növelni, esetleg feloldani a másik felét, ha olyan szoftververzió van rajta, ami korlátozza. -
kelzsoca
félisten
válasz
csonkadavid
üzenetére
Benne.
-
hjanos1
senior tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Igen, mint minden FLB romban
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Még lenne egy kérdésem.
Az r8 update romban benne van a hangerő patch? -
syl5
őstag
válasz
pmikloska
üzenetére
Akik itt vannak, talán már a következő telójukat tervezgetik, nem a Blade - Telenor viszonyról elmélkednek.

(#34382) kutyaxx
Nem hiszem. Egyébként óvatosan felülről kell kezdeni visszapattintani a hátlapot. Először a felső kettő pöcökbe, majd a középső kettőbe és a legalsónál azt az oldalt kell először visszapattintani ami eláll picit, és akkor rendesen vissza fog pattanni, nem fog elállni.(#34522) Saccco
Néztem az Xperia Play-t és én is pont valami ilyen BT-s kontroller-re gondoltam.
Mikor lehet majd szerinted ilyet kapni? Vagy már lehet? -
Gezuka01
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani, vagy mutatni valami jobb fülest az eredeti helyett!!!
-
Lasy
veterán
Paul R12-őt hol érem el?
csak itt?
és itt hol? -
hjanos1
senior tag
válasz
gabe96
üzenetére
Na végre valaki, aki kipróbálja és megy neki

Nem tudom csihun-nál miért nem megy, de ezek szerint nem a módszerrel van a baj.Saccco: első hsz-ba be lehetne rakni: mobiltv 2.2-es romon
-
joni20
csendes tag
Kelzsoca! Lesz 2.3-as rom?, és ha lesz mikorra várható?
-
kelzsoca
félisten
válasz
balpeter04
üzenetére
A szerdai nap emlegetése egy vicc, elképzelhető hogy nem is lesz T-s 2.2 rom.
(#34608) joni20
Majd ha lesz olyan verzió amivel érdemes dolgozni akkor igen.
Valamelyik szerdán jön

-
tpeti78
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
34.900 volt 180 perces konstrukcióban,most 29.900-ért is csak tízrongyos havidíjjal lehet elhozni.Nekem pl. a havi tízes csak erre qrva sok.....
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a gyári töltő 5 V 700as.

Nem védeni akarom, de kár erőlködni....

tetszik 
Maradt a kártya formázása, rom újratelepítése. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)