Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
bala6120
senior tag
-
-
vampire17
addikt
Sebessegre milyen?
- video lejatszas
- menu
- gorgetes
- stb... -
kutyaxx
csendes tag
quadrant alapban telepítés után nem mutatja végig a teszteket valamiért,1000 körüli értéket ír,de gondolom ez rendellenes
ja a cm7-ről van szó -
vampire17
addikt
válasz
buszospeter
üzenetére
be lehet allitani h mennyi ido utan kapcsoljon ki a kijelzo ha nem nyulsz hozza. Beallitod a legrovidebb idore es kesz is.
-
buszospeter
tag
válasz
keletomi
üzenetére
"Magától is lezár autómatikusan , de nem értem a zsebedben mitől élne saját életet, amikor a képernyő érintés érzékeny. a kezed, meg gondolom nincsen ott, hogy a telefont tapizd." - Nem, nincs ott. Ott azért nem taperolom; még félre is értenék...
Lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam, de arra gondoltam a lezárásnál, hogy mint a régi telefonomon: bill.zár rajta --> hívás érkezik --> zöld gomb --> beszél --> hívás vége --> piros gomb --> bill.zár ugyanúgy rajta. Tehát csak a hívás ideje alatt aktív a telefon kijelzője.
-
djkrisz1
csendes tag
Na felment,eleg jol nez ki

-
kelzsoca
félisten
Látom elkészültek a srácok a rommal

-
keletomi
csendes tag
válasz
buszospeter
üzenetére
Magától is lezár autómatikusan , de nem értem a zsebedben mitől élne saját életet, amikor a képernyő érintés érzékeny. a kezed, meg gondolom nincsen ott, hogy a telefont tapizd.
vampire17
Köszi.
Azért a 600 kb/sec mégsem 22 -
bala6120
senior tag
Témát honnan szerezzek rá? CM7
-
buszospeter
tag
Sziasztok!
Friss blade tulaj vagyok - 10 napja használom - és nagyon elégedett vagyok vele. Sok minden még nagyon új nekem de majd szépen lassan megtanulom. ( olvasok, guglizok, stb.)
Van azonban egy dolog amit ma vettem észre, de lehet hogy eddig is így volt:
Ha bejövő hívást fogadok - lezárt képernyőnél - a hívás bontása után nem áll vissza a képernyőzár hanem a főoldal látszik. => bekapcs. gombbal kell a telefont lezárni.
Zsebben hordom a telót és jó lenne ha nem élne külön életet ott bent, mert nem zár vissza automatikusan.
Nem egy eget rengető gond, mert ha ez ilyen akkor majd megszokom.
De ha valaki hozzáértő tud rá megoldást megköszönöm a segítségét. -
kutyaxx
csendes tag
hát én bármit csinálok,install error van.
talán a 2.5-ös clockwork régi lehet? -
klai
csendes tag
A mirror eléggé lassú ezért felraktam magamhoz is.
Vampire17 féle feltöltés: Letöltés
-
djozsi
senior tag
Aki kipróbálja megnézhetné, hogy a google appok helyett milyen alternatívák vannak benne.
Elég meredeknek hat, hogy például a marketet kihagyják, de gondolom van valami helyette.
Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire "musthave" a google apps pack mellé.
Illetve a "signed" ROMokat, mint amilyen ez is ugyan úgy lehet módosítgatni, appokat kivenni a zipból, új appokat belepakolni, satöbbi vagy a signed-ség ezt ellehetetleníti?Tudom, amatőr kérdés...
vampire17:
idézek magamtól, mert úgy látom elkerülte a figyelmed:
"Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire "musthave" a google apps pack mellé."Mert írják, hogy ezek nélkül is teljes funkcionalitású a ROM, tehát valamilyen alternatívák vannak ezek helyett.
-
djkrisz1
csendes tag
Nekem kemeny 19,4 kb/s jon

(#34767) vampire17:
Kossz

-
vampire17
addikt
-
Jó, meggyőztetek, ha emberi sebességgel jön, még ma kipróbálom

Feltéve ha 128MB-s rendszerpartíción elfér...utána feltöltöm multiupload-ra ha addig más nem teszi meg.
vagy nem... 10-20kb/s
(utolsó lehetőség, hogy felkelek kb 2 óra múlva) -
djozsi
senior tag
A V7-es Cyanogenmod ha jól tudom 2.3, ezt se feledjétek.

-
-
Ja értem, tehát a Modaco-s srácok nekiálltak CM-t írni, csak közben Official lett a ZTE Blade támogatás.
Mostanra sikerült teljesen személyre szabni, belakni az R8-t, úgyhogy biztos nem cserélem le, de holnap/holnapután lehet kipróbálom ezt.szerk.: de a dátum keddi, akkor már rég kipróbálhattuk volna!

ja nem, szerda este írta a bejegyzést
-
klai
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Ha valakinek lejött már akkor ide tolja már fel: http://upload.v-portal.hu
köszi.
-
keletomi
csendes tag
Van valakinek olyan progija amivel az MD5 ös kódot lehet ellenőrizni, a google volt a barátom, de orosz vírusokon kívül nem leltem megoldást.
koncz-314
Mivel a 2.2 is megette, ez sem fog hőbörögni.vampire17
Erre én is gondoltam, csak nem merültem bele , hogy a Fájl menüben milyen lehetőségek rejlenek.
De így már megleltem a megoldást.
Köszi. -
koncz-314
csendes tag
Skacok, a CM7 megeszi az ext2-es particiót vagy formázzam vissza fat-ra?
-
bala6120
senior tag
Lehet hülye kérdés: flash után itt is kell wipe?
Már csak 50 kb/s

-
LevyKee
tag
Főleg ha magyar lesz.

-
klai
csendes tag
Csak nekem nem megy ez a link?
[link] -
syl5
őstag
válasz
energy_
üzenetére
Egyelőre nincs ismert hibája.
RC verzió, de mindennapos használatra is megfelelő."This version is a release candidate, but you will find it stable for everyday use."
(#34743) bala6120
Hát annyira nyugodtan, mint minden más alfa, béta, paul, jj, flb romot...
Backup-od legyen azért! Meg ugye azt mindig csinálunk.(#34745) klai
Gyakorlatilag senkinek se megy nyugi...
Mit vártál egy olyan telóra kidobott világhírű rom, kiadás napján történő letöltéséről, amely nagyon olcsó telóra 4-5 hónap alatt lett CM, ráadásul gingerbread alappal...
-
-
keletomi
csendes tag
-
m_peti01
csendes tag
sziasztok!
a CM7-ben hogy lehet szinkronizálni a névjegyzéket a gmail fiókkal?
nincs gmail kliens, nincs market, és ha a névjegyzékben akarok létrehozni új account-ot, akkor elkéri az emil címet, pw-t, aztán jön egy server settings ahol van egy domain\username ebben az ablakban villog a kurzor\usernevem előtt, és bármit írok oda, mindig visszadob...
help plíz!!! -
syl5
őstag
válasz
mdani1
üzenetére
Nem megy a Firefox Blade-en, nem támogatja...de olvastam már róla és azt írták nem nagy szám.
Ajánlott böngészők (szerintem):
-Opera Mobile (A legjobb teljesítményben és a leggyorsabb. Nem szaggat egyáltalán a görgetés és a nagyítás, az opera proxy-nak köszönhetően kevesebb adatforgalmat produkál, mint a többi böngésző viszont vannak olyan oldalak, amelyeket nem jól kezel. Utóbbi nagy hibájába csak nagyon ritkán botlok bele, ha ezt javítják, akkor ez lesz messze a legjobb android böngésző.)
-Dolphin HD (Mindent visz, de lassabb mint az Opera, és be- beszaggat a görgetés, nagyítás.)
-Miren (Ez még lassabb a Dolphin-nál is olykor, és szintén nem túl gördülékeny.)
-Skyfire (Szintén.)(#34718) Jama85
Mindig is fizetős volt a BW.(#34696) Aggregátor
Launcherpro-nak van olyan módosítása, amiben átlátszó widget-ek vannak. -
mdani1
csendes tag
Sziasztok.
Olyan kèrdèsem lenne, hogy valaki próbálta már a Mozilla által fejlesztett mobil böngészöt? Ha igen, akkor tapasztalatok? Még utána se olvastam nagyon, csak èpp valami jo böngészöt keresek épp telefonra. Elöre is köszönöm.
-
törölt tag
Kínai, ember, érted? KÍNAI.
voltmár neked kínai cuccod?
mi ment rajta tönkre először?
a bekapcsoló gomb (legyen az GPS, PNA, PDA, laptop stb stb)Nézd, megmagyarázni énis megtudom.

(értemén hogy gőzgép, de mi hajtja ?)én már láttam olyat , hogy egy gombnak többféle funkciója volt, állapotfüggő módon.
Tudod, én htc-n szocializálódtam és vannak nekik okos dolgaik, ezt pl megoldották úgy , hogy :
1, szétcsusztattad a qwerty-nél a billentyűzetet ( Tudom, nemjárható, mert nincs qwerty)
vagy:
2, ha kihuztam a stylust, felébredt a teló. (Tudom nemjárható, nincs stylus )
hidd el nekem, (nelegyen igazam), hogy az a 2 jüanos mikrokapcsoló nemlesz hosszúéletű a sok nyomkodástól.
demajd az idő megoldja, elvégre, ha minden örökké tartana, akkor sosevennénk új kütyüt, ezt már Murphy is megmondta, legfeljebb más szavakkal !!

.................................>>
ja és tessékmondani , a Lock Screen az vissza is kapcsol.??
Mert nem a lelockolással van a gondom, arra vannak egyéb alkalmazások is...#34709: Zsoca, Te egy kivétel vagy.

-
Jama85
tag
Én még marketről töltöttem le, és még frissült is
nem értem na mind1más
All-in ben nincs rádió progi, azt honnan tudom megszerezni? -
djkrisz1
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Tessek [transparent facebook]
-
Szelecki
csendes tag
Valaki tudna segíteni a rádió widgetes dologban?

-
jacis
nagyúr
Brutális, hogy milyen sebességgel pörög ez a topik....

-
Saccco
nagyúr
válasz
hjanos1
üzenetére
Okés.

(#34627) syl5:
A bluetoothos game gripper még nem kapható, nemsokára kerül forgalomba. Viszont nem lesz éppen olcsó ~47USD... reméljük csak kezdő ár lesz.
(#34644) orrlyuk:
Volt teszt róla a mobilarénán... jó nagy fosh...
(#34701) Jama85:
Settings -> applications -> all -> market minden adat törlése -
synar
őstag
válasz
üzenetére
Látom a HW gombok a gyengéid...
egyiknél az a baj, hogy nem tudod eleget nyomkodni, a másiknál meg, hogy túl sokat kell nyomkodni...
Egyébként, ha másik gombbal is be tudnád kapcsolni, az azt jelenti, hogy nem is alszik a telefon, tehát fogyasztja az aksit, jobban mint kéne. -
Beleczkil
tag
Szervusztok!
A következő problémába futottam, egyedi csengőhang megadásnál, hiába jelölöm ki a csengőhangot, a kész gomb megnyomására nem tárolja el, csak az alapértelmezett hangon hajlandó csörögni.
a használt rom: flb_r8_hun_update_Allin
Ha tudtok kérlek segítsetek
THX
-
Najlahu
csendes tag
-
Jama85
tag
Másik kérdés, újra raktam minden appot, de megint eltűntek a marketből a myapp-ből.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(utolsó lehetőség, hogy felkelek kb 2 óra múlva)

most kezdhetek mindent előről

nem értem na mind1