Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
DSP Manager-t tud valaki r8-hoz, vagy úgy általában froyo-hoz Blade-re? Ez az equalizer ami a Cyanogen romokban alapból benne van. Jó lenne egy apk vagy zip. Találtam mindkettőből, de egyik sem működött...
-
tha_answer
őstag
ha mér nem annyira penge a penge h lejátsza a flasht akor hh youtube videokat meg le tud?

-
mira72
őstag
-
gregreg
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg arra van javaslototok, hogy ha beimportálok névjegyeket azt miért a telefonkönyv/xxx@gmail.com/my contacts/ alá teszi be a telefon ?
Nektek is nagyon lassú a keresés? Ha pl. 3 betűt beírtok amire szűkíteni kellene a névjegyeket, nekem kb. 20 mp mire visszatér a telefon a keresésből!(rom: flb-froyo-blade-r8_hun.zip)
-
Fail3D!
addikt
válasz
mira72
üzenetére
tegnap mintha valami szoba jott volna letre az ilyen jellegeu beszelgetesekre de lehet tevedek es akkor ujra el lehet kezdeni itt a napi programjaim reszeletes kifejetesere kezdve a reggeli wc-s tortenettel es hogy ne legyen annyira off mar reggeltol hasznalaom a mobil hozzam not es tokeletesen mukodik nincs por gps jo bar a wc bol nem fogja a jelet..

-
mira72
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
sterimob kitisztítja a port akárhol is van a készülékbe, és utána többet tuti nem lesz gondod vele. T-sek még ehhez sem értenek?
a hangszórót default hallgatni kell, nem lehelgetni
ez kb mint a wc-teszt, keressük ami normál használatnál nem látszik, mert az jó dolog, akkumulátor ki, és akkor tuti nem lesz gond a érintő működéssel
nem kell visszatenni ..... -
energy_
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
nekem is porosodott és rögtön cserélték
jó helyre kel menni én arénába voltam 
-
spence225
aktív tag
válasz
Glatius
üzenetére
Megy a billentyűzet köszi a linket.
(#36090) Tomash95:
Nem, a proximity sensor az a közelségérzékelő aminek az a feladata, hogy kikapcsolja ideiglenesen a kijelzőt addig amíg telefonálsz hogy ne nyomódjon be rajta semmia Nightly-k azok a cm7 frisítései ha jól értem , amiben megpróbálják korrigálni a hibákat (egyfajta javított verzió, dehát egyenlőre a proximity még nincs kijavítva)
-
válasz
spence225
üzenetére
A proximity szenzor az ugye az amitől elfordúl a telefon képe
?
És mi a különbség a Nighty és az R cm7 ek között
? 
(#36089) dragon1993: Ez szerintem a telefonod hibája, mert nekem 3hónapja van meg a telefon, valószinüleg a 2. szériábol mert fekete bekapcsoló gombos, és semmi por nincs benne, próbáld ki hogy belehelsz a jack kimeneten, a hangszórón, vagy a mikrofonnál, ahol be fog párásodni az üveg valószínűleg ott lehet a gond
spence225: értem, köszi
-
dragon1993
addikt
Jó regglet / napot mindenkinek.
Most ,hogy eltünt a sok off talán kapok választ a kérdésemre:
1.Kérdés Mit csináltok a belülről porosodó képernyővel ?
(pont a képernyő közepén van idegesít)Bementem a T Szervizbe azt mondták ,hogy ha szétszedik akkor ugyan azt az érintőkijelzőt nem lehet visszatenni , meg ez ragasztva van lényegében újat kéne adniuk csak úgy lehetne megoldani ,de nem adnak.
2. Véletlen észrevétel téli hidegben vagy 10-20 percet utána és belehelsz a hangszóróba akkor 20 perctől - 1 óráig nem működik az érintő akkumulátor ki/be sem segít rajta.
(#36088) Beleczkil
Nekem is ilyen hibája volt cserélték a mostaninak a fenti írt hibája van.
-
törölt tag
Nemistudom mibajotokvan a wifivel.
Ezt most a földszintröl irom a Bladeröl, ugy, hogy a router az emeleten van és van köztünk egy vasbeton födém és 2 pöttyön van a térerö.
Tegnap pl. a reptér elött a parkoloban szolt rám a kütyü hogy elérhetö wifihálozatok vannak.-
Rom: Zsoca r8
Nelem teccik. -
Glatius
őstag
válasz
spence225
üzenetére
Az anysoft keyboard kell neked. A recoweryvel kapcsolatban nem az a kérdés hogy lehet-e cserélni, hanem hogy kell-e. Még nem tudom, hogy a 2.3 mivel fog fölmenni... addig pedig marad az flb r8
Luissimo
Ez olyan lehet mint a fül probléma, ha halk a készülék. Nincs két egyforma vas. Az a legszarabb, hogy van amelyik működik, de harmatgyenge...

-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Tud valaki olyan billentyűzetről ami magyar kiosztású (gondolok itt arra hogy az ékezetes betűk is láthatók)
Próbáltam a már korábban belinkelt smart keybord-or de ott ahol ki kell választani a nyelvet a magyart nem találom
Próbáltam más nyelveket kiválasztani ahol esetleg kidob ékezetes karaktereket de olyat nem találtam ahol minden ékezetes magánhangzó látható lenne (pl.: á betű helyett ä betűt nyom)
Esetleg valamit nem jól csináltam ?(#36076) Glatius. Én tegnap tettem fel a 3.0.0.6-os recovery-t
-
-
beni3d
aktív tag
tudom hogy állandóan ezen pörög a topic, de a tisztázás végett:
a FLB R8_HUN_All in 2.2es romot felteszi nekem anélkül, hogy nagy macera lenne? csak a megadott módon elidítom a telefont, és megcsinálja nekem tutira?
-
A topik első hozzászólását kénytelen voltam kiegészíteni egy ponttal:
Fontos 5!
Mindenki használja a Szerkesztés gombot és ha több embernek szeretne választ adni, akkor foglalja össze mondandóját egy hozzászólásba!Törekedjetek a betartására, mert a notórius egymás után posztolók legközelebb fél-egy óra pihenőt kapnak.
-
ux1
addikt
CM 7 új Nightly

cm_blade_full-2.zip
md5sum: a3cae92ab2272ad3e17dcd19813e7314 83.26 MB 2011-02-20 00:39:05 Fliblesan sokat mókolt rajta
-
gordonfreemN
addikt
Mivel mostanában sokat érdeklődtek eziránt, egy kis betekintő:
ciánmod történet röviden -
gblasius
csendes tag
Sziasztok!
Olyan dologba szeretném a segítségetek kérni hogy van jó pár olyan csengőhangom,ami full hangerőre rakva nagyon torzít!
Létezik olyan része a telónak hogy equalizer?
Tudnék valahol visszavenni a mélyből?
Vagy van estleg más tippetek?
Köszönöm!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
mira72
üzenetére
anglergab: Amennyiben tartalom van amögött amiket itt tudományosan prédikálsz, abban az esetben ne törődj senkivel, nekem tetszenek a részletes leírásaid, szívesen olvasom.
De ismétlem, amennyiben a tudomány jelenlegi állásainak megfelelnek az állításid, tehát a minimum, hogy leellenőrzöd önmagad google-val, vagy inkább hagyd is.
-
Fail3D!
addikt
jobb kesobb mint soha hogy kiderul koddal nem jo fuggetleniteni... de mar bachatjuk paran
amugy meg ahoz hogy most ezen megofgjanak olyan szinten bele kell nyulni a bladbe hogy az eselye elegge halovany, de attol fuggetlenul ezek utan mar en sem ajanlanam magamnak
-
Prof01
veterán
Nagyon jó ez a 2.2, csak a szövegbevitelnél hiányzik a swype és magyar szövegkorrekció.

-
spence225
aktív tag
Feltettem a cloclwork 3.0.0.6-ot aztán feltettem az flb 8 at.-
Zöld logo után bejön az android boot logo és utánna semmiPlease help!!
Megoldódott!!!
Újratettem a rom-ot. -
kutyaxx
csendes tag
simán úgy
-
spence225
aktív tag
recovery-clockwork-3.0.0.6-blade-update_signed - ezt csak simán fel lehet tenni a már fent lévő recovery-ből install zip from sd card-al vagy megint végig kell menni minden eljáráson mint amikor először raktam fel ?
-
MartOOn
addikt
valaki ajánlana a gyári képnézegető helyett valami GYORSAT? mert ez a gyári egyenlő egy tescos-szatyorni hígtakonnyal... má bocs de valami borzalom...
igen, használtam a keresőt de nem tláltam semmi infót.valaki?
thx előre is!
-
kutyaxx
csendes tag
összességében ez a cyanogen mod vagy az egész 2.3 miben több ezeknél a 2.2-eseknél?mi új van bennük?
-
spence225
aktív tag
Ha felteszem a 3.0.0.6-os recovery-t akkor azzal ugye ugyanúgy fel tudom majd rakni a 2.2-es rendszereket is ?
-
spence225
aktív tag
válasz
djkrisz1
üzenetére
Hát én már nem tom mit rontottam el:
Megpróbáltam feltenni a live wallpapers.apk-t amit linkeltél (root explorer-el a system/app mappába felülírtam az eredetit) és nem megy.
Aztán visszatettem az eredeti live wallpapers.apk-t és már azt sem látja pedig újraindítottam a telót. -
-
spence225
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Véleményed szerint miért éri meg mondjuk egy Flb 8-at leváltani erre a 9-re ?
csak azért érdekel mert lehet kipróbálnám. -
djkrisz1
csendes tag
válasz
spence225
üzenetére
Erre gondoltal? [nexus s livepaper]
-
Nohab61
aktív tag
válasz
spence225
üzenetére
Kiszedtem nektek a CM-es háttereket, használjátok egészséggel

CM7 hátterek -
dragon1993
addikt
Valaki használja az FLB 9 romomat ? (nincs nagy módósítás benne)
Ha igen találtatok benne hibát ? (én nem) -
spence225
aktív tag
válasz
barnam_
üzenetére
Az alábbi képen látom a cm7 témaválasztóját, és ha jól látom akk a középső ábra háttere a nexus live wallpaper-hez hasonlít csak itt ilyen hullámok vannak a háttérben.
Kérdés : melyik ez az élő háttér aminek ez a hullám a háttere? Láttam én ezt már máshol is csak nem tom mi volt a pontos neve. A színt meg ha nem lite verzió akk gondolom lehet változtatni
-
válasz
spence225
üzenetére
Nem, a CM-es témák nem mennek Froyo-n, másképp működnek. Ott egy .apk-t kell telepíteni, és utána a beépített témaválasztó programmal lehet kiválasztani.
Prof01: hát a névjegyzéket, sms-eket, ilyesmi adatokat nem árt lementeni.

Illetve ha valamit elrontanék, akkor a csodazippel teljesen gyári 2.1-re vissza tudom állítani, ugye?
Igen. -
válasz
spence225
üzenetére
Hát stabilnak stabil (fogjuk rá), csak bugos

Szerintem pár hét és jó lesz.
Ez a téma van a képen, megy 2.2-n is.
A CyanogenMod témák amúgy sokkal igényesebbek: [link]Szval jók a cm7 hátterei? Ki tudom ezt valahogy szedni (mármint a háttereket) anélkül hogy felraknám a romot ?
Én is ezen gondolkozom. Ha valaki elmondja merre találom őket, kimásolom. -
spence225
aktív tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hello, bocsi most olvastam az üzeneted, most értem vissza.
Köszi a leírást, valószínűleg várok akkor egy darabig hátha lesz egy stabil verzió.
Igazság szerint megszállottja vagyok a nagyobb játékoknak ugyh mindenképp egy stabil verzió kell majd.
Viszont nekem leginkább a téma tetszik, már amennyit képeken láttam (de ha azt mondod hogy tron téma ADW-vel akk lehet feldobom.)
Szval jók a cm7 hátterei? Ki tudom ezt valahogy szedni (mármint a háttereket) anélkül hogy felraknám a romot ?
A válaszokat előre is köszi. -
Fail3D!
addikt
-
Artika
aktív tag
Launchers ha valakit még feldobnak az érdekességek:
Tron:[link]
Crazy home:[link]
Matrix:http://anonym.to/?http://www.duckload.com/download/2949773/mp144adw.apkTop rated all in one (LauncherPro Plus v0.8.3 (all 28 themes) GO Launcher EX v2.0.2 (all 7 themes/plugins), ADW Launcher EX v1.2.2 (no themes!)
[link] -
Prof01
veterán
Nem tudom érdemes-e várnom a hivatalos 2.2-re, lehet inkább felrakom valamelyik főzött 2.2est.
A sok rom közül melyik a legstabilabb, amiben magyar nyelv is van? -
-
dragon1993
addikt
Köszönöm a facebook feljelentéseket, csak egy sygic linket akartam kiírni.
Ez az üzenet letiltott tartalmat tartalmaz, korábban sértőnek vagy durvának jelölték. Tudasd velünk, ha szerinted téves.
Megtaláltam az off topicot. Sorry
-
Artika
aktív tag
Megtaláltam a programot hogy ne vibráljon a füledbe ha vonalban vagy és sms-t vagy hívást kapsz..
Smart Vibrator Donation v3.6.8 [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)