- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz
#19617792 #46414 üzenetére
Igaz, néha kicsit lekezelően válaszol egy-egy kérdésre
Igen, ezt írtam lentebb én is.
Vagy triviális a kérdés, vagy az első hszben benne van, vagy csak keresni kellett volna, vagy a kérdés user error-ra is visszavezethető, vagy szimplán saját magának megválaszolta a kérdést az illető, vagy csak mocsok egy napja volt a melóhelyen, stb
Ha ilyen gondjai vannak, akkor egyszerűen nem kell beírni semmit, és kész, nem generál további problémákat.
egyrészt kurva sokat dolgozik nekünk, ingyen
Szerintem azért ez nem így megy. Magának dolgozik elsősorban, csak közzéteszi mások számára is. A sokat azt nem tudom, de volt már példa hogy x perc alatt összehozott valamit (inkább a tesztelés a hosszabb idő, de lehet hogy tévedek)
Az ingyenesség, meg amit megírtam már: elég sokszor esik itt szó a pénzről, mégha csak minimális is. Én pl. az Igo Primohoz készítgetek már több mint fél éve branding-et (saját színes ikonok legyenek a gyári kék lufik helyett), elsősorban magamnak kezdtem el csinálni, de közzétettem, mert láttam hogy sokan keresik. Viszont soha meg sem fordult a fejemben, hogy akár 1 fillért is kérjek bárkitől is, pedig nem kevés órát dolgoztam/dolgozok vele (nembeszélve arról, hogy a navim is már x@rrá megy lassan a rengetek be/kikapcsolástól). -
turho
addikt
válasz
#19617792 #45455 üzenetére
Akkor lesz ebből is Zsoca-féle?
Gondolom jobb alap mint a keleti "R4", és feltételezem (óvaosan) hogy a Svédeknél is ugyanolyan hardververziós Blade-t árulnak mint itt. (kamerafelbontás és társai).Már megfogalmazódott bennem, hogy nem lehetséges az, a T-nél azért árultak jópár 256 Mb-os Blade-t mert nemmentek át valami minőségellenőrzésen és "B"-kategóriásak?
Persze unlockoltuk a maradék 256 megát, de a sok fagyás nem ilyesmik miatt van egyeseknek, notóriusan? -
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #41311 üzenetére
A témákat ma frissítettem, szedd le amelyik kell (logout blogom) jók az angol romhoz is, és alapból benne van az értesítő sávban a power widget
(#41302) Reverting
Kimaradhatott, de felrakhatod hozzá szerintem a 9-es romban találhatót.
(#41318) Ben96
A 2.3-as cyanogenmod azoknak való, akik az ilyen dolgokat kérdezés nélkül megoldják, tehát hozzáértőknek (remélem nem sértődsz meg, csupán jóindulatból írom)
-
rjg
őstag
válasz
#19617792 #41244 üzenetére
Ez nem a JJ vs Paul féle különbség. Az FLB és a Paul féle ROMok közös forrást használnak. Ahogy írtam is, recoveryből feltelepült a zip. Egy JJ féle update zip (téma, vagy tárcsázó, bármi) minden alkalommal errort-t dob a Paul féle ROM-okon; itt nem erről van szó. A teleptés végig megy, csak a feltelepített alkalmazás hibás.
-
rjg
őstag
válasz
#19617792 #41235 üzenetére
Tegnap tettem fel a Paul féle R12-t., az R10 után. Látszik, hogy közös forrásból dolgoznak, ezen sem megy a ZTE dialer, ezért fel tettem a Dialer One-t. Most feltettem az általad linkelt zipp-et, felment, de nálam is bezár force close-zal, illetve Contact-okból eltűntek a nevek és amikor a display option-nál kiválasztanám, hogy "miket mutasson", akkor percekig csak +gondolkozik".
-
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #41237 üzenetére
Mindjárt kiderül hogy ki a legény a gáton
Úgy látszik én vagyok, mivel megoldottam hogy a stock ZTE Dialer tökéletesen működjön az R10b-s romban és a szervizmenü is tökéletesen megy.
Ha nem tudja megoldani flibblesan majd talán küldök neki egy privátot modacon
(#41242) V.Stryker
A lite romhoz nem kell ext partíció, de a full romhoz igen.
-
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #41112 üzenetére
(#41123) LaTisza
Esélytelen a garanciás történet, várd meg amíg lehet külön beszerezni előlapot a készülékhez. (a T-nél 40k-ért megoldják)
Mondtam hogy az üveget ne a karcoktól féltsétek, hanem hogy földre ne kerüljön, mert 1 ejtés 90% hogy üvegtöréssel fog járni!
(#41115) V.Stryker
Hát van pár rom ami egész jó, modacon is találsz párat, vagy ha gondolod akkor flb-r8_hun_update_lite a logout blogomban.
(#41128) LaTisza
Ez esetben nem fog működni, elhajtanak vele.
-
mira72
őstag
válasz
#19617792 #40959 üzenetére
2x leírtam már neki én is
de hát ha nagyobb tudású mondja, akkor az úgy van....
én tudom mi az a sleep, és használom is ( mac.. ) ... win-esek körében, főleg asztalin ritkább dolog a használata, ott hibernálnak.. de nem baj, majd 3000-be kiderül az igazság
(#40960) TRob1 : 2000be G4-es powerbook.om tudott sleepet
wint sajna nem ismerem annyira hogy... ( de nem is akarom ismerni.. )
ma már 2-3 ember nagyon szeret minket
mindenbe csak belekötünk(tök..).. de bakker, nem bírom elnézni a f@szságot, ez van.. sorry ha mást is zavar...
-
TRob1
veterán
válasz
#19617792 #40959 üzenetére
2000 ezer elején is már volt hybrid sleep? Ezt nem tudtam
(#40961) mira72: Ez költői kérdés volt. Én ismerem a sleep-et is, a hibernálást is, meg a hibrid alvást is (ami a 2 vegyítése)
(#40962) EarL 007 :Én tudom. Csak te a hibridet írtad arra, hogy ővele mi volt 2000 elején
, ezért lásd fentebb is: csak költői kérdés volt (pedig nem is vagyok költő
)
-
ux1
addikt
válasz
#19617792 #35579 üzenetére
Hajjaj.... Mily yo is volt az VAX/VMS-t soros porti amber vagy green moncsis terminállal buzergálni... naphosszat
Akkor még a fantasztikus filmekben se létezett ilyen teló
Max a StarTrek-ben a tricorder
(#35584) Pumika1975:
Mindjárt utána nézek... Melyik téma kellene?
és nem ártana recovery update 3.0.0.6-ra.
recovery-3-0-0-6-clockworkmod-recovery-for-zte-blade -
anglergab
addikt
válasz
#19617792 #35573 üzenetére
A terminál nem egyenlő ez esetben a parancssorral.
A parancssor PC-n van, a terminál a Blade-en.
fastboot parancs/program PC-n van, flash_image parancs/program a Blade-en.
Az persze más kérdés, hogy a Blade terminálját lehet PC-ről kezelni, meg a PC parancssorát is lehet a Blade-ről kezelni megfelelő beállítások után.
Minden terminál parancssor is egyben, de nem minden parancssor terminál.
A különbség oka: Windows -> parancssor, Linux -> terminál a jellemző elnevezések. -
gregreg
csendes tag
válasz
#19617792 #35557 üzenetére
Sziasztok!
Esetleg arra van javaslototok, hogy ha beimportálok névjegyeket azt miért a telefonkönyv/xxx@gmail.com/my contacts/ alá teszi be a telefon ?
Nektek is nagyon lassú a keresés? Ha pl. 3 betűt beírtok amire szűkíteni kellene a névjegyeket, nekem kb. 20 mp mire visszatér a telefon a keresésből!(rom: flb-froyo-blade-r8_hun.zip)
-
tibz03
őstag
válasz
#19617792 #35194 üzenetére
Ok, akkor majd rászánok pár órát, és kikísérletezgetem, hogy nekem melyik a jobb. Köszönöm a segítséged!
(#35204) sonique:
"a galaxy természetesen jobb" - Természetesen?! Hát én nem osztom a véleményedet. Szerintem a Blade kb. mindenben alázza a Galaxy 3-mat.
SZERK: Na látom, félreértetted a dolgot.
-
tibz03
őstag
válasz
#19617792 #35182 üzenetére
Rendben, köszi a választ. Egyébként én JJ9-et használok. Amikor megvettem a Blade-et, akkor ez volt az aktuális "sláger-ROM", úgyhogy ezt tettem fel, és nincs is vele semmi gondom (azt leszámítva, hogy a rendszer bebootolását követően hibaüzenetet dob, de azt leokézom, és minden rendben). Van értelme R9-re váltanom szerinted? Van valami érezhető plusz a JJ9-hez képest?
-
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #33380 üzenetére
Hozzá sem nyúltam, csak átemeltem a 2.3-as romból, alapból tud magyarul
(#33379) gregreg
Azért nincs benne csengőhang mert ki van takarítva a sok szemét.
1. hsz-t elolvasod és létrehozol egy könyvtárszerkezetet a hangoknak és ennyi.
(#33385) embe
Mi az hogy benne maradt
Root explorer-el eltávolítható.
-
Joshi
titán
válasz
#19617792 #33019 üzenetére
Köszi a választ nagyjából lejött a lényeg.
Igen ám de ÓÓÓRIÁSI gáz van, a recovery indítás nem működik. Kelzsoca által leírtak alapján:
Ha ezzel végeztél akkor kapcsold ki a telefont, húzd ki a töltőt/kábelt, vedd ki az akksit, majd pár másodperc múlva tedd vissza. A kábelt még ne csatlakoztasd.
Tartsd nyomva a hangerő + gombot, és így kapcsold be a telefont. Ne engedd el a gombokat, várj kb. 10 másodpercet.
Akkor jó, ha a zöld droid figura marad a képernyőn, és látszólag itt megáll.
Csatlakoztasd a telefont közvetlenül a számítógéphez az usb kábellel.A fenti leírás alapján semmit nem csinál a telefonom, ha normálisan azaz a bekapcsoló gombbal kapcsolom be a telefont akkor minden ok vagyis normál módban bekapcsol a teló és működik.
2011.01.24.-én vásároltam a telót természetesen a T-Mobil berkeiben ha ez számít valamit. -
syl5
őstag
válasz
#19617792 #31840 üzenetére
"Gyári megoldás nekem is gányolta a SIM-en a kontaktokat, mit szívtam, mire rájöttem a megoldásra..."
És mi a megoldás egyébként?
"A kérdés még mindig adott (
), csak FAT-ra formázott kártyával is működik az app2sd+ és a dalvik-cache is átkerül FAT-ra?"
Nem, az a2sd és az a2sd+ is igényli az ext partíciót.
(#31883) Gyb001
Elképzelhető, hogy működik, én nem látom akadályát.
Asszem valaki próbálta már bluetooth-os billentyűzettel.. -
sonique
őstag
válasz
#19617792 #31802 üzenetére
esetleg ha kicsit visszabb olvasol
http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_31767-31767.html -
d@minator
addikt
válasz
#19617792 #31341 üzenetére
Köszi a válaszokat (Aggregátornak is)! Most már értem, hogy a csuda nem csoda.
A telepítendő ROM pedig firmware vagy op rendszer? és a telefon ROM-ja sem ROM hanem valami Eprom vagy FlashROM aminek kettős feladata van egyrészt az oprendszer tárolása másrészt a oda kerülnek a telepített progik. Ha ezt nézem akkor az ext2 partíció a ROM egyfajta kiterjesztése hiszen a telepített programok száma ezzel növelhető (vagy ahogy kelzsoca mondta, hogy a Froyo-hoz nem is kell ilyen) mivel a programok egy része vagy a programnak egy része ide átkerül.
De hogy ne csak (fél) off legyek ma újratettem az R11-et majd utána az R8-at (természetesen formatok meg wipe-ok után). Egyelőre annyi tapasztalatom van, hogy az NFS Shift gyakrabban megakad, mint az R11-en.
-
válasz
#19617792 #31445 üzenetére
Hát én ezt nem értem...
Felraktam a csudazip1-t, belépek a recoverybe -> install from sd card -> reboot = zöld droid 5 perce :/
Az ugye nem baj hogy nincs benne a sim kártya?A körmöm meg már leszakad, annyiszor szedtem le azt a rohadt hátlapot
szerk.:
milyen 2.2-t ajánlanátok, ami megbízhatóbb? Most már az se baj ha nem magyar, ennyi szenvedés után nincs kedvem visszatenni a magyar 2.1-t. -
Glatius
őstag
-
-
synar
őstag
válasz
#19617792 #31335 üzenetére
"Ki kell egészíteni szájbarágósra, mert ez így tömör..."
Szerintem meg pont az eredeti volt a jó, tömören, vastag betűkkel, ha valaki nem olvas alaposan, pánikol és kapkod akkor is feltűnjön neki, hogy a Csudazipekben nincs rom, sipirc vissza a recoverybe, romot telepíteni. szvsz -
válasz
#19617792 #31349 üzenetére
Így már világos
De a csudazip2-vel akkor sem megy fel a rom, úgyhogy szerzek egy kártyaolvasót, aztán visszaállítok mindent a csodazippel, utána meg a csodazip1-el teszem fel a recovery-t.72mviktor: hát nekem nem :/ És ahogy olvasom nem csak én vagyok az egyedüli akinek azzal nem megy.
-
zozyk
addikt
válasz
#19617792 #31349 üzenetére
Látom te vágod azért a dolgot,akkor segits nekem légyszives.
Ha jól értelmezem,csinálok ide - /etc/init.d/ - egy - 80redirectcache - file-t,
amibe beleírom,amit ott irtak,és elvileg megy is a cache átírányitás?Amit alatta terminálba kell írni,az mire való?
El kell indítani vagy csak tesztelésre való? -
válasz
#19617792 #31335 üzenetére
Nem nem:
- Leformáztam az SD kártyát FAT32-re.
- Az image mappát bemásoltam az SD kártya gyökerébe.
- Ugyanúgy a gyökérbe a kelzsoca_r11_hun.zip-t.
- Hangerő fel+bekapcs-al felment a csudazip2.
- Hangerő le+bekapcs-al bejön a recovery.
- Megcsináltam a backupot.
- Wipe/factory reset
- Install zip from sdcard/choose zip from sdcardEnnél a pontnál kb. 10 mp alatt végez a telepítéssel (amit furcsának találok hiszen pl. a restore is eltart legalább 1-2 percig). Majd reboot, és nem jut túl a zöld droid-on.
És ahogy nézem a visszaállított backup-nál sem.
powers: hát akkor valahonnan szereznem kell egy kártyaolvasót, aztán holnap újra próbálkozok.
-
synar
őstag
válasz
#19617792 #31320 üzenetére
"A csudazipekben nincsen ROM, nem is tud tovább bootolni, ezért áll a zöld robotnál. Csudazipek után tulajdonképpen csont üres a telefon. Vissza recoverybe, majd új ROM install, vagy régi ROM backup. Wipe sem kell, mert nincs mit wipeolni."
Szerintem jól összefoglaltad a lényeget, érdemes lenne Kelzsoca blogjába is beszúrni ezt a pár sort, ha szabad ilyet javasolnom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
#19617792 #26889 üzenetére
Tudsz róla küldeni egy képet, hogy mi van ott pontosan?
Minimum 3x csörrenj rá a mobilra, és aztán nézd meg, hogy van -e kocka ott.
(#26890) kmisi99
Tipp: az élő háttérképek feleslegesen terhelik le a processzort, ezáltal drasztikusan esik az akkuidő, érdemes mérlegelni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest