Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Aktív témák
-
pista59
őstag
10 perc múlva kezdődik a műsor.
-
latis666
aktív tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Jaaaaj ezt már annyiszor meg akartam kérdezni én is. Sőt legtöbbször ugy van hogy Bizonyos mappák ábc sorrendben (mintha gyakrabban használtak lennének) aztán még egyszer kezdődik az ábc más mappákkal.
Különben az előbb kérdeztem a csudazipet (csak a recovery egyszerü telepitése kell belőle). Ok hogy megszünt gondoltam felteszem ahogy a sajátomat (root, terminal emulator, recovery, reboot stb) Nem ment sehogy sem. Pedig anno nekem elsőre megvolt. Oriási szerencse hogy találtam egy csudazipet eldugva a vinyon. Be is hódolt a kis bladea recovery előtt.
Már az uj rom pöfög rajta. -
Vettem egy 8gb-os memória kártyát. Átmásoltam rá ami a gyárin volt. Betettem a telefonba, erre kiírta, hogy üres. Kártyaolvasóval a pc látja a tartalmát. A kártya ntfs fájlrendszerű.
rom: Flb_r9b_hun allin. Mit csináljak az új kártyával, hogy ne üresnek lássa a blade? -
lelaci
csendes tag
Az eladóval is elbeszélgetek ha valóban letiltották...
-
anglergab
addikt
válasz
dawoka
üzenetére
Részletesebben (és egyértelműbben) írd le, eddig úgy tűnik simán bootol (normál módba).
A piros villogó LED azt jelzi, hogy még nem regisztrált a GSM hálózatra a telefon.
Ha nem sikerül billentyűkombinációval elindítanod (már volt erre példa itt a fórumon) => 1. hozzászólásban találsz alternatív módszereket recovery telepítésére.Szerk.: normál módban bootol. Ugye egyszerre nyomod mindhárom gombot? A Hangerő gombnak a felső részét kell nyomni, nem pl. a közepét.

Ha nem sikerül, lásd ezen hozzászólás felső sorait.
-
dawoka
csendes tag
válasz
anglergab
üzenetére
Ha bebootol akkor valamit nem jól csinálok, vagy az addig ok hogy nyomvatartom, beindul, és
jobbalsó visszagomb pirosan villog?Sry hogy ennyire lámázok, értem én hogy mit kéne, de nem azt csinálja mint a leirtak...

(#40089) anglergab
Kikapcs
Sorban megnyomom: + menu bekapcs gombok
Ráfexem 12-14 másodpercre
Bejön kis zöld barátunk
Eltűnik és jön a ZTE függönyös animácio
Majd kéri a PIN kodot... -
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Feltettem az frissített r8-at.
Köszönöm Kelzsoca!
Egy kérdés:
Az vajon miért lehet hogy a fájlkezelőben a mappák abc sorrendben vannak,a fájlok pedig fordított abc sorrendben? -
Saccco
nagyúr
válasz
dawoka
üzenetére
Próbáld még a menü gombot is nyomni. Meg kell állnia a zöld robotnál.
Hang fel + Menü + Bekapcs
---------------
(#40078) róland:
Nekem ez vált be:RealCalc Scientific Calculator
-
anglergab
addikt
válasz
róland
üzenetére
Az Android stock számológépe is rendelkezik tudományos üzemmóddal, nyomd le a MENÜ gombot a kiválasztásához.
(#40073) dawoka
Nyomd az említett kettő gomb mellett a MENÜ gombot is kb. 10-15 sec-ig (egyszerre mindhármat), majd engedd el -- és látni fogod, hogy megállt a zöld robotnál. Ez a bootloader (fastboot) üzemmód. Ilyen állapotban csatlakoztathatod USB-n, drivereket kell telepíteni, majd használhatod a fastboot programot PC-n telefonos partíciók felülírására (esetünkben ugye csak a recovery partícióról van szó).
-
róland
veterán
Nem lehetne ROM-okban a Samsungok által is használt számológépet (oldalra fordítva a telefont tudományosra vált) alapértelemezttként telepíteni a gyári helyett?
-
embe
nagyúr
Üdv!
Kelzsoca nekem most a -froyo-blade-r8_hun_update.zip romod van fenn. Mivel levetted a csudazipet, ezért ne készítsek egy visszaállítást a gyári T-re? Majd ezután hozzam létre a particiókat ahogy anno leírtad? Mert ugye át lettek méretezve a particiók.Most ahogy elnézem ez majd 2x akkora rom mint a korábbiak. -
dawoka
csendes tag
Üdv!
Kéne kis help recovery telepitéshez/uj kelzsoca-ROM telepitéshez.
lassan 2 hete olvasgatom a fórumot, nem vok egy láma, csak nem akarom a 2 napos zte-met téglává varázsolni.
Annyi a bajom hogy a leirtak alapján anDroid baba (fel+bekapcs) továbbmegy, nem áll meg. Megprobáltam le+bekapcs, igy egy kis fehér téglalap jelent meg 3 betüvel...
Ha valaki ''rám'' érne, hálás lennék.Köszi,
d
-
kelzsoca
félisten
Látom nem érted, erre a készülékre NEM LEHET MEGVENNI mert nem támogatja a játék/játékok.
Azért warez, mert ha mégis ezzel játszol, vagy erről kérdezel, az biztos hogy nem tiszta úton van a készüléken.
Én csak szóltam, hogy ne legyen gond, mert ilyenekért is lehet pihenőre menni.
-
Mr.C
őstag
csak kérdeztem h van-e aki megvette és müködik? nem akarom azt h megveszem és nem fut... v én nem tudom mi a warez pontos fogalma? mindjárt utánanézek pontosan...
-
kelzsoca
félisten
válasz
mira72
üzenetére
Mint a huzat úgy tiltják, volt már nálam is olyan érdeklődő aki tiltott plédet akart "feloldatni" de hát nagyon eltévedt a dologgal

(#40052) Mr.C
Majd egy moderátor erre jár és repülsz a warez miatt.
De hogy a kérdésre válaszoljak ezek a játékok NEM a ZTE Blade-re készülnek, hanem a 3x ennyibe kerülő sokkal erősebb hardverrel szerelt készülékekre.
-
Mr.C
őstag
valakinek műkönek a gameloftos játékok? engem a Gangstar west coast hustle és a N.O.V.A. érdekelne azért, mert tervezem h megveszem őket, de ha nem indulnak v ilyesmi akkor nemkéne kidobni a pénzt az ablakon
ha müködnek akkor meg tudjátok írni h milyen rom-on? -
válasz
asanotadanob
üzenetére
Linux-on is csak azért nem terjedtek el a vírusok, mert a felhasználók 90%-nak nincs root joga...
-
lelaci
csendes tag
Üdv.
Vettem egy ZTE Blade típusú telefont kb 1 hónapja. Akkor volt 1 hónapos a telefon. Az eladó esküdött, hogy Dominoval vette. A mai napon egyszer rövidebb időre, majd most teljesen elment a térerő. Azóta nem talált hálózatot. Letiltották volna az általam vett telefont? Ha igen, mit tudok tenni? T-mobilos a telefon.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
asanotadanob
tag
Azt nem értem, hogy ez egy linux alapú rendszer, akkor meg hogy?Jah, hogy az appok rootolják a telefont...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pista59
őstag
válasz
asanotadanob
üzenetére
Számítógépemen azt használom. Hát, nem a legjobb, ha telefonon is kell.
(biztosan jót tesz majd az akkumulátornak, amikor végigvizsgálja a 32 gigás kártyát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
asanotadanob
tag
Hol, miben tárolja a titanium backup a hívásinfót, meg az sms-eket. Olvastam, hogy az sms-eket külön kell backupolni, de 2.2 alatt egy full restore mindent visszahozott. Most 2.3-nál nem tudok sull restort, mert behal a rendszer.
Most CM7 N8-ról átmentem N11-re és az első boot után elkezdte nekem letölteni az összes appot, amit N8-on használtam. Benyomtam valamit, amit eddig nem vagy ez új feature?
-
mira72
őstag
-
zcsongor
tag
Én feldobtam a lite-ot, eddig nagyon zsír (kb. 5 perces a rendszer
)! Az a kis E betű az óra mellett mi akar lenni? EDGE? Ugye nem 3G? -
intelpentium
csendes tag
válasz
Lucifer6280
üzenetére
De a telepíthető move2sd enablerrel átmegy az a kártyára, mert az r9 alapból rootolt.
Nekem csak az automata scr unlock, meg a fancy widget van a teló memóriájában, szabad hely 200 mega. +
2 navi, nfs, angry birds, mxmoto, asphalt, xconstruct. Ezek mind kártyán. -
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85
üzenetére
Te nem dobtad még fel?

(#40024) belsodavid
Kell vele azért foglalkozni, és vannak olyan hibái amik orvosolhatóak, de ahhoz meg kell ismerkedni a készülékkel, illetve vannak egyéb hiányosságai is, na meg persze előnyei is, olvasgatni kell róla teszteket, forumokat olvasgatni, és hamar megtalálhatóak azok a dolgok amiért érdemes mérlegelni.
(#40025) Keeperv85
Kínlódsz még vele kicsit?

-
TRob1
veterán
válasz
tpeti78
üzenetére
Aggregátor érdeme, én is csak miatta ismerem

-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nem nagyon jönnek panaszkodni hogy gond van a friss romokkal

(#40012) bodoraudio
Szódával elmegy?

Melyiket dobtad fel a lite vagy a full-t?
(#40018) latis666
Olyan sosem volt ami nem partícionált, eleve úgy indított hogy felülírta a partíciós táblát, max rom nem volt bennük csak az Allin változatokban.
(#40019) pista59
Hát igen, de most csak azért hogy dupla pontot dobjon

(#40014) belsodavid
Hát ha nem mozogsz otthonosan az androidban, illetve nem vagy tisztában a készülék képességeivel, akkor még akár csalódás is lehet a vége, láttunk erre itt már jó pár példát

-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Ha mostanában vennék egy ilyen telefont, milyen hátrányaim lehetnek? Olvasgattam hibákról, ez ma is megeshet egy új telefonnal?
-
bodoraudio
aktív tag
jo ez a 8-as rom gratula és hála érte.

-
m3ss
veterán
van mar vhol direkt blade-hez valo autos tarto? vagy mindenki omniazik? mi valt be nektek?
-
micky46
csendes tag
Ha csudazip2 volt felrakva utána pedig r9allin, akkor most hogy érdemes telepítenem az új romot, csak simán recoveryből tegyem fel? A csudazip2 tartalmazta azokat a módosításokat amiket a csodazip? Ha lámák a kérdések sorry, de eléggé amatőr vagyok még.
-
róland
veterán
Mi a helyzet ma a telefonmemória terén?
Mennyi is az annyi? Azaz tényleg 512 MB az 512 MB?
Az elmúlt hetekeben belefutottam többször az "Egyre kevesebb a szabad hely ..." üzenetbe. S ránézve a feladatkezelőre még jó 200 Mb-nyi szabad memóriát jelzett a készülék.
Nem hagyott nyugodni, hogy mikor fogy el, így elkezdtem programokat telepíteni. S egyszer csak sikertelen telepítéssel leállt az egyik. Bővebb információkat nézve a sikertelenség oka, hogy elfogyott a memória.
Elfogyott? - de hisz a feladatkezelő szerint még bő 190 MB-nyi szabad.
Vagy mégsem?
A beállításokban a telefon belső memóriájnál csak 1 MB-nyi szabad memóriát jelzett a készülék.
Ti hogy álltok a memóriával?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már az uj rom pöfög rajta.

VILLOGNI AKAROK!!!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, úgyhogy be kell érnem mással)
)! Az a kis E betű az óra mellett mi akar lenni? EDGE? Ugye nem 3G?