Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Lasy
veterán
Mivel nem a telefonos karimat használtam benne, így a bug-ot nem is néztem meg, de most, hogy beletettem, így elég gáz, ha telefonálni szeretnék, és a kijelző elsötétedik, de onnan semmi vissza nincsen.
Így most mehet vissza a mentés.
És most jön a bibi, hagy a mentésemre azt mondja MD5 mismatch!
kelzsoca
Most már tudom miért írtad, hogy csak akkor teszed fel ha ez eltünik. -
djkrisz1
csendes tag
Nekem a szobamban van a router,az udvaron 15-20 meterre sem szakad meg a wifi.

-
anglergab
addikt
válasz
Beleczkil
üzenetére
Beleczkil, tpeti78: nagy az alkatrészek szórása, mivel különböző cégek termékei kerülnek az egyes legyártott sorozatokba. Made in China => ez manapság mindenre elmondható, nem szabad belelő semmilyen, főleg a minőségre vonatkozó konklúziót levonni!
Attól, hogy Kínában készült, illetve ott tervezték simán lehet a minősége kifogástalan! Sőt!Szeleczki: nem kellene olyan művelethez programot ajánlani, ami anélkül is (kézzel) egyszerűen megvalósítható.
-
tpeti78
senior tag
válasz
balalev
üzenetére
Megnyugtatlak,másik rommal sem lesz jobb a wifi.

Én már végig zongoráztam több romot és routert is.Az ismerösöm pengéje tökéletesen üzemel adott körülmények között,az enyém meg nem.Made in China,ennyi.....Beleczkil:Tudomásul lehetne venni,ha mind ilyen lenne.De egyik tökéletesen megy,másik meg egyáltalán nem.....
-
Beleczkil
tag
Nyuvasztottam kicsit a wifi-jét (Kelzsoca féle ROM-mal), tökéletesen működik, nem szakadozik meg ilyenek, csak max 5-6 méterről működik, ennyi. Számomra ez elviselhető kompromisszum. Kelzsoca-val értek egyett tudomásul kell venni ez Made in China.

-
Szelecki
csendes tag
válasz
cheetah21021
üzenetére
pl.ringdroid
-
balalev
tag
Kód bevolt írva telóba, és rögzítve volt, de én azt nem tudom. Azt csinálta kb 5-6 méterre 2 tégla falon át, hogy volt kb fél percig aztán semmi, és jóesetben 1 perc múlva visszajött megint fél percre. 3m ről aránylag normálisan működik. Most felraktam az R8 All in-t. majd 5-6 kor tudom megnézni, hogy működik e normálisan. Van olyan aki azt mondta, hogy első ZTE-je neki is olyan volt, vsszavitte 72 órán belül, kicserélték.
-
anglergab
addikt
válasz
cheetah21021
üzenetére
1. hozzászólást olvasd el, illetve kereső a fórumon!
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem kelzsoca All in ROMját, fasza nagyon. egy gondom lenne, saját csengőhangot szeretnék. Milyen progit tudtok ajánlani hozzá?
köszi
chee -
powers
tag
nekem (munkahely) kb 15 méter,mellettünk lévő épület földszintjéről veszi a jelet,főfalakon keresztül.most a telefon jó,vagy ilyen erősre van beállítva a szomszéd cég wifije?
-
istnag
addikt
-
balalev
tag
ja és 277mb a ram, az normális?
-
anglergab
addikt
válasz
balalev
üzenetére
Kipróbáltad legalább 3 wifi routerrel, különböző rom-okkal?
Tehát, próbálj ki főzött rom-ot (1. hozzászólást olvasd el; FLB-R8 Kelzsoca az ajánlott), próbálj ki több routert. Ha mindegyik kombináció (wifi routerek, rom-ok) esetén hasonló a helyzet a jelenleg tapasztalttal, akkor lehet garanciális csere.
ux1: a sötét anyag és energia azért "sötét", mert nem tudjuk, hogy mi az; csak széles körben elfogadott asztrofizikai elméletek megkövetelik a létüket. Egyébként nem értem, mire gondolsz.
-
-
synar
őstag
-
anglergab
addikt
válasz
balalev
üzenetére
A wifi chipekben is nagy a szórás, különböző gyártók alkatrészeit építik be. Könnyen lehet, hogy gyenge (~selejtes) wifi modult kapott a készüléked. A felmerült probléma akadályozza a telefon rendeltetésszerű használatát => garanciális csere.
Ugye nincs (fő)fal, fémlemez a wifi router és a Blade között?
Kipróbáltad több rom-mal? Több főzött rom-mal, gyári T-s rom-mal se látja az 5 méterre lévő routert úgy, hogy optikai rálátás van a routerre? -
balalev
tag
zte-men Itt pár méterre a wifi kb 3 de igy sem túl erős a wifi és gyakran lecsatlakozik. Amikor meg 5-6 méterre vok már egyáltalán nem látja. Mit csináljak vele?
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Másodpercenként ~ 1 müon (olyan mint az elektron, csak ~ 200-szor nehezebb) és 10^12 neutrínó halad keresztül a tenyerünkön. Ezek kozmikus részecskék, döntő részt a Napból származnak.
Ezek a kozmikus részecskék a NAND chipek gyártásakor hibás szektorokat okozhatnak (igaz, kicsi az esélye, de a veszély fennáll, és ahogy láttuk, volt is rá már példa). Vagy kockáztat a gyártó (cserébe olcsóbb az alkatrész), vagy mindent megtesz, hogy kivédje a meghibásodást, illetve szeparálja a selejtet, viszont az utóbbi esetben a jelenlegi gyártástechnológia mellett irreálisan emelkednének az előállítási költségek.
Tehát sajnos nem meglepő a hibás szektorok jelenléte gyárilag (az igen nagyfokú miniatürizálás, és a tömegtermelés okozza azt). -
pista59
őstag
A veszély fenn áll. De nem kell eltúlozni. Bármivel, számítógéppel, telefonnal megtörténhet, hogy elromlik. (hibás szektorok miatt, akkor ez már eleve garanciális)
Tehát, ha elromlik, az a szerencsés helyzet van, hogy csakis egy újat kaphat. -
Glatius
őstag
válasz
mira72
üzenetére
No igen.... van egy volt piacvezető mobilgyártó (nem akarom dícsérni a Nokiát) ami több készüléket is úgy szoftverezett fel, (pl. E-52) hogy alapbeállítás szerint csak akkor volt hajlandó wifit keresni, ha nem volt elérhető mobilnet szolgáltatás. A tesztnél ez akár hibának is tűnhetett, de ez végül is telefon, amit nem routerek mellett használ az ember, hanem mobilcellákban.... ami sokkal nagyobb szabadságot ad. A Wifi épp azt nem adja, amit a telefon megkövetelne...
-
Beleczkil
tag
Rom nálam a Kelzsoca féle 2011.02.13-n kiadott.
Jó tudom mindig az a hülye felhasználó a leggyengébb láncszem, de sok telóm volt, egynél se volt ennyire gyenge a wifi
Viszont nettel meg nem nagyon kell már a wifi, kivéve ha sok cuccot akarok letölteni. -
Lasy
veterán
válasz
Pumika1975
üzenetére
Ez az pontosan.
green_walpapper
-
stefi68
addikt
válasz
anglergab
üzenetére
Kössz az infót!
Akkor mégis ux1-nek volt igaza a TPT-zés veszélyeiről....
Ha ez biztosan így van, akkor bekerülhetne az 1. Hsz.-be KIEMELVE!
UX1 elmondása szerint a 8 telefonjában mindegyiknél volt hibás szektor

Továbbá a partíciós tábla eredeti állapotra történő visszaállításkor szállt el neki, micsoda pech, pont amikor vissza akarta állítani az eredeti állapotot.... -
anglergab
addikt
Ha valaki TPT-zni szeretné a telefont (csodazip, csudazip, csudazip2, All-in) akkor előtte érdemes Clockwork recoveryben (backup után) wipe-olni, formázni, majd ezután az advanced menüben => report error. Ez a Clockwork naplófájljait az SD kártya clockwork almappájába helyezi, ami PC-n Notepad++-szal olvasható (a sima Jegyzettömb nem jó választás, mivel a sorok "összefolynak", így nehéz elolvasni azzal). A megnyitott log fájlban keressünk rá (Ctrl+F) a következő kifejezésekre: bad block, block error,
not erasing bad block at, not writing bad block at
Ha valamelyik fenti kifejezést megtaláljuk a naplófájlban, akkor inkább NE alkalmazzuk a TPT-s módszereket. Hibás blokkok (hibás szektorok) jelenlétekor a TPT-zés kockázatos, téglásodáshoz vezethet (mindez a partíciós tábla átírása miatt van, ami alacsony szintű (~BIOS-szinten történő) beavatkozás).
A sima ROM-csere nem kockázatos művelet ilyen szempontból, az sokszor végrehajtható (clockwork-ös ROM-telepítésnél a hibás blokkokat a rendszer figyelmen kívül hagyja, viszont azok a partíciós tábla átméretezésénél bekavarhatnak). Továbbá valószínűleg a TPT-zés nem kelt hibás blokkokat, azok a gyárban kerültek a telefonba, ha már ott vannak. -
csihun
csendes tag
A superuser progi működéséről, használatáról hol találok leírást?
-
Lasy
veterán
videók, képek feltöltés alatt még
kmisi99
vagy letöltöd a grren-es hátteret innen a topicból, vagy pedig a menu háttérkép, ás a legalsóban kiválasztod.
-
kmisi99
addikt
FLB R8_HUN rom om van és oszt társam elállította az alap greenes háttérképet! Hogy lehet azt visszarakni mert nem találom a telefonon!
-
Saccco
nagyúr
-
Metal213
tag
szevasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy r8-on az energigazdálkodás widgetben hogy lehetne beállítani, hogy a mobil netet tudja ki/be kapcsolni ne a sync-et!
válaszokat előre is köszi
-
gabe96
aktív tag
válasz
Pumika1975
üzenetére
azt raktam föl, de nem müxik
-
pista59
őstag
Találtam commodore c64 emulátort.
Tetszik, igazi nosztalgia

-
rezme
tag
van valami olyan progi amivel launcher pro alatt lehet a menüben mappákba rendezni a progikat?
-
gabe96
aktív tag
tudtok olyan filekezelôt ami kiírja a mappák mèretèt?
-
válasz
Saccco
üzenetére
ok de az android talan most jutot el arra a szintre hogy megteheti hogy kicsit nagyobb kovetelesekkel az androidos telokat szukitve 1 sokkal jobb rendszert fog letrehozni mint az iphon csak felek ennek mi isszuk meg a levet... de vegulis mivel a penzrol szol a piac es az iphon milyen bevetleket csinal kevesebb eladasbol... ezt jobban tokeltesiti azzal a google hogy azert megis csak tobb telefonon lesz android csak sajnos az olyan hogy blade nem lesz eletkepes a piacon... mert a sok fejlesztes valszeg dragabb telefonokkal fog jarni
sot az se loizart hgy az androidbol is 2 fajtaj lesz 1 az olcsobb szegmensbe 1 meg a dragabbak snob iphonosok kielegitesere..
-
Saccco
nagyúr
-
válasz
Saccco
üzenetére
de ez erdekukben allhat, vegulis az iphon elonye hogy a os lehet nem tud anynit mint az android de sokkal jobb abban amit tud... es ezzel elerik hgy csak olyan androidos telefon lesz a piacon ami tenyleg jo es nem lesznek olyan problemak mint pl itt, hogy alandoan heggesztjuk a romot hogy jobb legyen. mert lehet sokan vagyunk akik fozott romokkal buzulunk de a tobbseg tulajokhoz kepest valszeg nenm elegen

-
bunnyhu
senior tag
De ha elfut rajta miért ne férhetne hozzá? Én is kissé öngólnak tartom őszintén, bár jó lenne a gyártókat noszogatni, még mindig vannak 1.6-os androidos telók, de azért ez imho nem egy jó módszer.
Ha már annyira aggódnak a fragmentáció miatt, miért nem kérik be ők a gyártóktól a megfelelő drvier-eket, és adja ki a google a telókra a rom-ot? -
bunnyhu
senior tag
AZért erre nagyon kíváncsi leszek [link]
Kötelező lesz a szoftverfrissítés
A jövőt hosszan ecsetelő bemutatóban azért fontos információmorzsák is akadtak. Az első ilyen, hogy a Google rendkívüli módon fel kívánja gyorsítani az Android fejlesztési ütemét annak ellenére, hogy a gyártók még a mostani tempót sem tudták tartani. A keresőcég azonban úgy tűnik, megtalálta a gyártók ösztökélésére a megfelelő módszert: amelyik nem frissíti pár hónapon belül a készülékeit, azt kitiltják a Marketről, ezzel elkerülhető a fragmentációt, vagyis az Android platform töredezettsége, másrészt a gyártók rákényszerülnek a hosszabb távú szoftvertámogatásra.
-
Pumika1975
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
a pro ban bekapcsoltam magas min. görgetést+ a rugakmas göretést+ minimális görgetési sebesség 91+ 3d bekapcs, ésnem akad nekem
-
bala6120
senior tag
CM7 + MortPlayer: EQ + Bass Boost

-
gordonfreemN
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Viszont ADW EX-et meglestem, nem gyorsult nekem, a 3D drawer, a futószalag effektus nagyon belassítja, pedig Launcher2-ben nagyon fajinul viszi.
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Nem felfér a 128M-es systemre. Ezért használok data-t.
És ha megpróbálkozol vele: install után nem kell wipe! itt
Csak előtte, de ott szigorúan 
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
neked ment privi.
A LPro-val az a baj, hogy istenigazából 2.1-re optimalizálták, nem tudom hogy ebben van-e olyan, hogy walpapper hack, az ADW-ben van, ha azt kikapcsolod lényegesen gyorsabb.
-
Pumika1975
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
bocsi mégegyszer is a 2d 104 nekem és nincs gondom a launcher pro val
-
rezme
tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Az nekem is de mindegyik romban
-
Pumika1975
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
bocs csak korán van még a teljes értékek írtam. bocsi!
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)