- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
vampire17
addikt
-
Nyertes480
csendes tag
válasz havast #37394 üzenetére
Nem akartam bunkó lenni, és kritizálni sem akartalak. Én minden információnak csak örülök. Azért raktam be a két linket, hogy más is tudja csekkolni az oldalakat, és egyből kiderüljön, ha történik valami. Az állítólaggal sincsen baj, csupán csalódott lehet az ember, ha ezen hirtelen fellelkesül.
saját kezűleg épített OSB dobozos projektor
-
kelzsoca
félisten
válasz energy_ #37396 üzenetére
Az r9-ben már alapból benne van az OC rom.
(#37396) energy_
Megvan a teljes verziós is, csak megfelelő módon kell telepíteni és azzal se lesz gond
(#37397) hekmi
Azt jelenti hogy délután kiadtam egy fullos romot, ami tele volt szórva minden jóval, de ennek a romnak szüksége van minimum 3.0.0.5-ös recovery-re és ext partícióra is.
[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
illetve látom hogy az új r9 le lett butitva rendesen és hogy a régebben leszedett r8 húzos kernel ugyanugy jó hozzá?
-
havast
aktív tag
válasz Nyertes480 #37343 üzenetére
Na most aztán jól megmondtad a magadét
1. Akinek nem terjed ki a tudata arra, hogy elolvassa az első hsz.-t, az miért olvasná el a 37343-at?
2. Nem idézem magam, de mintha mondtam volna olyat, hogy állítólag kint van. Érzed a különbséget a kint van és az állítólag kint van között? Amúgy cseppet se tudtam utánnanézni (mivel dolgoztam épp), talán facebook-on olvastam valami hírt erről munka közben. Ezért írtam, hogy állítólag.Ha tudok segíteni amúgy a romok fordításában valahogy, (nem tudom ki(k) az illetékesek), akkor kérek pü-t.
Angol megy, szívesen segítenék, ha tudok.
-
Saccco
nagyúr
válasz csaresz002 #37391 üzenetére
Bármilyen appal ami kiírja az internal storage méretét. Pl: Quick System Info
(#37392) energy_:
Titanium Backup Pro - nálam tökéletesen megy.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
energy_
senior tag
sziasztok van valami olyan cucc amivel egy kattintással lehet az összes appomat lementeni illetve visszaállitani mertmindent probáltam már de csak egyesével tudtam aminek semi értelme akkor már simán felteszem újra marketből :S
szerk: sacco:nah végül megtaláltam de jól elvolt dugva és be kellett álitanom időre xd m1 sikerült
[ Szerkesztve ]
-
csaresz002
senior tag
válasz kelzsoca #37390 üzenetére
nem akarok hülyeséget kérdezni,de én már nem tom mit raktam fel
csudazip2: segítségével könnyen telepíthető a recovery+ az alap 170mb-os szabad telefonmemória 256mb-ra növekszik. - ezt hol tudom ellenőrizni?
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
kelzsoca
félisten
válasz GoldMonGold #37388 üzenetére
Persze, világos
(#37389) Lenry
Erről a logout blogomban olvashatsz.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz GoldMonGold #37388 üzenetére
mert a csoda és csudazip nem ugyanaz?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kelzsoca
félisten
válasz GoldMonGold #37384 üzenetére
Már annyira megszoktam az r8-at hogy az elnevezésnél automatikusan azt írtam, de ha egyszer azt MONDOM hogy FLB-R9b_HUN_Allin az akkor úgy is van!
(#37386) Lenry
Modacos-hoz képest persze, módosítások, javítások miatt mindig érdemes a frissebb romot használni.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz kelzsoca #37377 üzenetére
a blogodban leírt Módosítások/javítások az az R8-hoz képest módosítások, vagy a MoDaCo-s ROM-hoz képes?
R8-ról érdemes frissíteni?
biztosan millóan kérdeztek már ilyeneket ebben a topikban, de még új vagyok és pofátlan
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
barnam_
nagyúr
válasz mira72 #37376 üzenetére
van egy ilyen is: let me google that for you (ez is magyar)
TRob1: áh, megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
SupaCow
aktív tag
Estét. Adjatok tanácsot, hogy memória kártyát hol, milyet? Nem kell nagy csak gyors legyen.
Talán van aki most vette jó áron a sajátját.f: @geboleather
-
kelzsoca
félisten
FLB-R9b_HUN_Allin
MD5: 36d69ca314a7a5f083f1bc2d8b70ab87
Felteszi a 3.0.0.6-os CW recovery-t, átméretezi a partíciós táblát+felteszi az FLB-R9b_HUN romot.
Telepítés:
1. bontsd ki és másold be az SD kártya gyökerébe az image mappát
2. kapcsold be a telefont a hangerő fel + bekapcs. gombbal (vagy hangerő fel+MENU+bekapcs.)
3. várd meg amíg végez a flash-el, és újraindul a készülék a friss rommal!AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A TELEFONBAN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT![ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Semmit nem kell tenned, automatikusan használatba veszi a rendszer.
(#37271) Bazs888:
Első hszt olvasd el!
részlet:
Miért van az, hogy 1 napja használom a telefont és már nincs pénz a kártyámon?
Az android rendszer lételeme az internet elérés. Emiatt alapbeállításon kérdés nélkül barangol az interneten. Könnyen kikapcsolható: Beállítások -> Vezeték nélküli vez (felül) -> Mobil hálózatok (alul) -> Adatkapcsolat(felül, valami hasonló) pipa ki.
Kapcsolgatni is lehet ha erre van szükség, erre célszerű a marketből leszedni az Apndroid nevezetű appot.(#37343) Nyertes480:
Jól bírtad, mi itt napi szinten osztjuk az észt...(#37376) mira72:
Hehe[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Geree
senior tag
másik kérdés...nemrég próbáltam a Google féle Car Home progit feltenni, feltelepül, ugy néz ki minden ok, de sehol nem látszik, csak a marketben meg az feladatkezelőben..elinditani nem lehet. Ha jol láttam ez az eredeti FLB romban benne van.. esetleg tudjátok miért nem megy?
a friend in need is a friend indeed
-
Geree
senior tag
Az uj romban sem rezeg sms-nél a telefon a gyári programmal?
a friend in need is a friend indeed
-
róland
veterán
EasyTether - aki nem akarja rootolni a készülékét. Nálam végre egy olyan program, amivel megoszthatom a mobilnetet, igaz USB-n a netbookkal.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Nutszeru
csendes tag
Ritkán írok fórumba, mert a keresők az esetek 98%-ban előbb-utóbb megadják a választ. Most nem…
A következő elvetemült kérdésem lenne:
Megoldható-e egy lemerült készüléknél, hogy ha töltőre dugom, automatikusan elinduljon? ROM-ba ilyen szinten bele lehet nyúlni?
( Egyáltalán felmerült ez már másban is?) -
stefi68
addikt
válasz kelzsoca #37362 üzenetére
Eredetileg már volt magyar nyelv egy előző verzióban, én csak aktualizáltam a fordítást (kb. 40%-ot), tesztelni viszont nem tudtam mert nem lehetett (nem tudtam) vissza fordítani. Így hát megküldtem a fejlesztőnek aki a mostani verzióba bedolgozta...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
stefi68
addikt
Ha már ilyen népszerű lett a DialerOne (igaz kényszerűségből) akkor esetleg jelezhetnétek a magyarításban található hibákat (akár priviben is), több szem többet lát alapon és megküldöm a fejlesztőnek Yermek Zhumagulov-nak, hogy dolgozza bele a javítást az köv. verzióba....
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
kelzsoca
félisten
válasz mira72 #37357 üzenetére
Már írtam hogy a Dialer One tárcsázót ajánlom, fent van a Marketen is
Igen. felmegy bármilyen particióra, mivel a data/app mappa tartalma máshová települ
A Dialer One-t inkább a system/app mappába dobd be.
(#37358) spence225
Azért tapasztaltad mert nem úgy telepítetted fel ahogy kellett volna
Fent van a rom azóta már, kicsit átdolgozva.
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
válasz kelzsoca #37355 üzenetére
hmm
lestem ezt az újabbat..
én a régit szívesebben használnám.
milyen caller ami használható és bele lehet tenni? nem linkelnél be egyet? és ez mehet a system/app-ba ? a dialer one?
meg ez felmegy átparticionál telóra? ha jól sejtem igen, mert a data/app-ok nem oda mennek?[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
acura
tag
Szevasztok Rom-Guruk!
Nem tudjátok véletlenül, hogy van e bármilyen negatív hatással, ha a market témáját módosítom? Már megtettem ugyan(persze van backup), egyenlőre működik.
vagy hiba volt?
Tudom-tudom van kereső odafent.
Szóval lehet ennek valami hátulütője?
Az aktuális market-témákat innen szedtem:
http://www.droidxforums.com/forum/droid-x-themes/19422-download-market-themes-38-different-themes.htmlui:
Köszönet mindenki munkájáért, igazán sokat tesztek a magyar zte felhasználókért! -
kelzsoca
félisten
Felkerült a rom a logout blogomra!
(#37352) mira72
Persze, de total commanderrel nyisd meg és úgy törölj illetve módosíts benne bármit is, a zip tömörítést pedig tedd be 0-ra.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz kvojnovics #37346 üzenetére
Sajnos a tárcsázó valamiért hibával leáll, helyette töltsd le Marketről a Dialer One tárcsázót, ami mellesleg tud magyarul is.
A system/app mappából pedig távolítsd el Root Explorer-el a SmartDialer.apk-t, illetve az Emode.apk sem kell akkor.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Tessék itt vannak az APN Beállítások.
Remélem sikerült a naprakész beállításokat összegyűjtenem.Kelzsoca mikor lesz javított rom ?
[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
válasz kvojnovics #37346 üzenetére
Ez jó, kell egy másik tárcsázó, és kész.
A győztes féreg irtó baktérium
-
Nyertes480
csendes tag
Na sziasztok!
Először is szerettem volna köszönni a Blade-es közösségnek. Új vagyok a fórumon, igaz read only módban már itt vagyok január közepe óta. Blade-em február eleje óta van.
<OFF> Olvastam a hozzászólások nagy részét, és megdöbbentett, hogy hány ember van, aki egyszerűen lusta venni a fáradtságot, hogy egy adott kérdésben használja a google-t vagy akár a fórum keresőjét. </OFF>
Érdekesnek találom még a kijelzőhibákkal küszködők problémáját. Eddigi tapasztalataim alapján két baj lehet: 1. grádiens hiba (valaki észre sem veszi): Mivel ez szoftveres hiba, a csodazippel , vagy szoftverfrissítéssel lehet orvosolni.
2. pixel- (subpixel-) hiba: 4 hibás pixel után cserélnek garanciában, ennek további részleteit, feltételeit nem ismerem. (Szerintem helyenként változik, az ügyfelesek idegrendszerétől függően.) A kijelző felbontása 480*800px, ami ugye 384 EZER pixelt jelent. Ebből nem tudom kinek zavaró akár 10 pixelhiba is. Nem flamelni akarok, de nekem ez olyan, mint amikor valaki a túrkálóban válogat. Az én ELSŐ Blademen 4 pixelhiba volt, amit csak kíváncsiságból kerestem meg, addig észre sem vettem. (Utána gyenge wifi-antenna miatt vittem vissza, de ez más kérdés.) A Második Blademen nincs pixelhiba.
(3. Dupla off, az oled/amoled/tft kérdése. Tudomásom szerint az oled képernyők kék subpixelei "csak" kb 4000 üzemórát bírnak, hajlamosabbak az elhasználódásra. Ezzel azt szeretném érzékeltetni, hogy még kiforratlanabb technológia. TFT esetén kevésbé félek attól, hogy a 2 éves garancia lejárata után egy hónappal eldobja magát a készülék.)
A ROM cserélgetéstől meg annyit, hogy annak nem kell félnie, aki értelmesen végig tudja olvasni az első hozzászólást. A többiek inkább ne is kezdjenek bele, mert utána majd gyártják az ehhez hasonló offokat.
Olvastam olyat, hogy "állítólag a ZTE oldalán van hivatalos..." Nem kell állítólag, ITT mindenki ellenőrizheti maga, hogyha van.
Aki a T oldalát is szeretné nézegetni, annak itt egy másik link.
Elnézést kérek mindenkitől, akinek felesleges szájbarágás volt, de már január közepe óta gyűlik bennem mindez.saját kezűleg épített OSB dobozos projektor
-
Bazs888
csendes tag
Zenét, játékot melyik mappába másoljam be?
-
Sztlaci
aktív tag
SMS-ben kapott névjegyet, hogyan lehet telefonkönyvbe menteni?
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
Bazs888
csendes tag
Jaj még valami. Tényleg 14-16órát kell először tölteni? csak mert 2óra alatt feltöltött. levehetem már, vagy hagyjam reggelig?
-
szezso155
csendes tag
válasz djkrisz1 #37326 üzenetére
Bocsi,de ez a 0^90 mod micsoda?
Nem vagyok valami profi...Mira72: Bocs,a szerkesztést elfeledtem
De ha keresőnél arra gondolsz,hogy 2-szeri menu nyomásra felkel,az nálam nem műkszik[ Szerkesztve ]
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
-
mira72
őstag
válasz xlife11 #37330 üzenetére
miért nem lehet a keresőt használni ?????????????????????
ezt ma már vki kérdezte és választ is kapott...
de esetleg a T oldalán nincs fent ????
az nem off, ha 16x jelenik meg ugyan az a kérdés ??
(#37333) szezso155 : szintén kereső ??? és a szerkesztés gomb..
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
xlife11
senior tag
Gyerekek légyszíves valaki egy T-Mobilos APN beállítást küldjön nekem mert az extendedcontrols elcseszte
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #37319 üzenetére
Félreértések elkerülése végett nem rossz, csak túl sokat tud, de már butítom visszafelé
-
lac14548
aktív tag
Azt hittem, hogy én találtam fel a spanyolviaszt, és ilyen még nicsen, nem volt. De utánanéztem és találtam...
Örülök is meg nem is.
Viszont kellene még ilyen.
Vonalkódolvasós játékokat keresek...
Mint például ez.
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
szezso155
csendes tag
Bocsánat,hogy megint zargatok,de nincs olyan program amitől nem csak a bekapcs.gombra kel fel a teló,hanem pl.:a menu gombra is?
Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
dragon1993
őstag
Egy kérdésem lenne Kelzsoca új romja tényleg annyira rossz ?
Kelzsoca azt írta ,hogy ne tegyem fel a lapomra mert bugos , mi a hibája és mikorra lesz javítva. -
pista59
őstag
válasz Bazs888 #37297 üzenetére
Én novemberben letöltöttem két térképet, kb. 20-30 mega volt, a t-mobilnál az egyenlegem valami60 ezer FT-t írt. Szerencsére az még bőven benne volt az 500 mega ajándékba, de ha nincs net előfizetésed, figyelni kell rá, nagyon sokba kerülhet.
A győztes féreg irtó baktérium
-
Fitzgerald
veterán
-
-
Bazs888
csendes tag
Ha rámegyek a naptárra, google account jelenik meg. ez miért van?
-
kelzsoca
félisten
A romot átalakítom normál verzióra, de nem tudom hogy mikor kerül ki ismét.
-
róland
veterán
válasz Victoryus #37231 üzenetére
Akkor a rövid válaszok:
- NEM
- NEM, ld. #1 hozzászólás
- NEM, sokkal egyszerűbb némára állítani, mint a Nokia-kat
- Nem tudok róla nyilatkozni
- Szolgáltatói beállításfüggő, alapesetben a T-nél külön díjat számolnak fel a hívószámkijelzésre, némely díjcsomag viszont tartalmazza
- Hát nem túl ngay, de azért észrevenni
- MŰKÖDIK - teszteltem közel 2*1100 km-es úton
- fentebb említett mellett nekem a Sygic Aura jött be leginkább, de lehetőség még az NDrive, WisePilot, Navitel (bár ez inkább túrázásra)
- szerintem a fórumozók 99,9%-nak semmi baja a kijelzővel.http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
szezso155
csendes tag
válasz Fitzgerald #37302 üzenetére
Igen teljesen gyári rom minnyá akksi kivétellel próbálom...
De azért leírnád pontosan hol kell kapcsolgatni,mer lehet h én nyomok rosszatGoogle fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel