- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
szezso155
csendes tag
válasz istnag #36594 üzenetére
Jó,rendben köszönöm.
Erre vártam,hogy valaki megerősítsen ebben ,akkor megrendelem még ma
Viszont megmondanátok,hogy mennyivel lesz gyorsabb a penge a főzött 2.2-vel?Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
Glatius
őstag
válasz szezso155 #36591 üzenetére
Nem, tévedsz, sokkal több időd van az indoklás nélküli elállásra. (Ez a webes kereskedelem jellemzője, mert általában nincs mód előre megnézni az árut.) Van módod minden porcikáját rendesen ellenőrizni.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Glatius
őstag
válasz m_peti01 #36588 üzenetére
A harmincnullaötössel ment fel nekem ugyanaz... lehet hogy jó a korábbi is, de ha nem ment az újjal akkor annak más oka lehetett mint a verziószám .
szezso15 A hibák esetlegesek, ne vezessen félre, hogy itt az ország összes hibáját összegyűjtve látod.
Nem a világ legjobb készüléke, de vállalható, és a hasonló kategóriájú más készülékek áráért szinte kettőt is adnak. Előnye, hogy nagyon felhasználóbarát, a ROMchef -ek már a 2.3-at fejlesztik. Hibátlan 2.2 van magyar és angol is.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
szezso155
csendes tag
Üdvözlök minden kedves fórumtagot!
Érdeklődnék tőletek mint mesterektől,hogy érdemes-e megvenni ezt a telefont a hibái ellenére is?
Nem akarok hetente garanciába cseréltetni a telefont...
Válaszotokat köszönöm!Google fordítós haszn. utasítás itt: http://m.blog.hu/bl/blogollo/file/yamada_dvd-jatekos.pdf nézd és röhögj :D
-
catroot
veterán
-
RAiN91
őstag
Értem, köszi a válaszokat
-
Glatius
őstag
válasz RAiN91 #36578 üzenetére
Nem kiadták: más apró változtatások lehetnek benne, de ezt is közzétették tesztelési célra. (Talán érthető, ha a legújabb van kinn.) Nem nulladik, vagy minuszegyedik verzió, hanem egy fejlesztés alatt lévő változat pillanatnyi állapota.
-
Tonchi
aktív tag
EZT BENÔNEK küldöm!!!
-
rzerge
aktív tag
ma megfagyott bennem minden, ami megfagyhatott
full láma voltam...
gondoltam ezzel a rázd-válts számot cuccal fogom a következő trackra rázni...
annyira sikerült a rázás, ahogy a lift előtt várakoztam először persze le a földre, aztán szépen tovább a két lépcső között a pincébe... hát ott azon nyomban keresztet vetettem a pengére.
Lementem, vagyis lerohantam a pincebejáróhoz, és persze a hátlap, aksi, teló 3 különböző helyen volt. Egyből a kijelzőt néztem... szerencsére túlélte, aztán jött a többi. Annyi volt a mákom, hogy valszeg a hátára esett, mert a kamera kis "üveg"/plexi része tört össze, amúgy semmi gáz nincs vele.
Hátlapot meg az ebayről lehet rendelni..."Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
RAiN91
őstag
A nightly 3-ban semmi változás a 2-höz képest? Mert akkor minek adták ki a 3-at?
-
Saccco
nagyúr
Frissült az első hsz.
A frissített részeket >> jel jelzi.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
mira72
őstag
-
Saccco
nagyúr
válasz vtommy #36554 üzenetére
Elvileg megtalálták rá a megoldást. Nem tudom ki linkelte. A következő nightlyba biztosan benne lesz.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
panizzi
aktív tag
Tegnap lefagyott legelső alkalommal, csak az akksi kivét segített.
Adjatok egy lefagyás elleni widgetetgo for it
-
spence225
aktív tag
Tud nekem valaki linkelni itteni topic-ok közül olyan ahol újabb androidos játékok-ról megy a téma?
-
barnam_
nagyúr
Feltettem a psxdroid-ot, a SD kártyára a GT2-t, el se indul. Csak a nagy fekete képernyő van. Valószínűleg user error, de azért ennél többre számítottam.
(#36552) Fail3D!: a HPM75 is csomagolás nélküli.
-
Tonchi
aktív tag
-
apeelme
addikt
kelzsoca: a FLB-R8_HUN_update (2010.02.13.) romod is kompatibilis a 3.x.x.x-os recoverykkel? a kimaradt alkalmazásoknál nálom hogy jelzed, de a romnál mi a helyzet?
-
Szelecki
csendes tag
anno az e70-nél lehetett hátsó kamerával
meg pl 3gs-en skype-on keresztül... -
spence225
aktív tag
válasz apeelme #36555 üzenetére
Hát igen, most próbáltam ki, ugyh maradok az flb8-nál . teszem is vissza
mdani1:Az a helyzet hogy nincs még kiforrva. Igazából személy szerint nem tudom kijelenteni hogy rosszabb. Ha rendesem megoldják a cyanogen-es fiúk a proxity sensor probklémát akkor jó kis rom lessz ez, bár mintha kicsit lassabbnak tűnne mint az flb8, de ezt lehet hogy be lehet tudni az ADW launcher beálításainak is ami persze személyre szabható.
Én eddig kísérletezgettem vel most visszapakolom az flb8-at az egy stabil megbízható rendszer hála Kelzsoca-nak. Majd ha elkészül a stabil végleges cyanogen majd akkor, esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
Szelecki
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy vmilyen progival megoldható lenne a videotelefonálás a pengén?
A választ köszönöm. -
vtommy
aktív tag
CM7 használók találtam egy átmeneti megoldást a kép visszahozásához telefonálás után, ha töltő közelben vagytok, dugjátok be a telefont töltőre, azonnal visszajön a kép, vagy személyes esetemben a fülhallgató is vissza hozza
-
spence225
aktív tag
Üdv mindenkinek !
Látom fent van a cyanogen új frissítéseAkkor most már csak az sd-re telepítés nem jó ?
-
Fail3D!
addikt
válasz barnam_ #36551 üzenetére
http://www.fortunagsm.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1449&category_id=123&option=com_virtuemart&Itemid=58 megrendeled ma holnap mar atveheted... csak nem akarom addig megvenni ameg nemtudom hogy tenyleg megeri e javul e annyit az egesz... mert feleslegesen nem akarok kolteni
bemgyek a boltba es megkerem hogy itt ez a jo zte es hala az egnek megfello zajt produkalnak a vasarlok kibontana nekem ezt meg ezt meg ezt es ezt is hogy kiprobaljam a hallasomnak melyik felel meg? az a baj a most belinkeltbe bementem de csak a xar fulesek voltak amik ugye csomagolas nelkuliek kiprobaltam hangban semmit nem erosodott pedig se volt modnjuk 2k nem varok csodat, de megrendenlni meg nem merem proba nelkul
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Fail3D! #36550 üzenetére
Hova vigyem vissza? Mutass egy boltot ahol lehet kapni.
Ha valamit 2k-ért veszek, nem tartok igényt garanciárade most akkor nemtudom hogy a sanheiser 5k ert vagy az ericcson ami mikrofonkent is uzemel 3,5k t jobb mert ezek szerint a zajszures lenne csak a lenyeg de azt meg kikene probalni mielott megveszem
Természetesen nem csak ez a lényeg. Ilyen alapon egy füldugóval járnál legjobban, annál a legjobb a zajszűrés
Én a mikrofonos fülesre szavazok, de ki kell próbálni melyik jön be jobban neked. Elmész valami nagyobb boltba, biztos ki lehet próbálni ha megkéred az eladót. -
Fail3D!
addikt
válasz barnam_ #36548 üzenetére
nem lenne az de mondom ha nem ugy passzol a fulembe akkor a zajszuresrol lemondhatok es kidobtam a penzt de most akkor nemtudom hogy a sanheiser 5k ert vagy az ericcson ami mikrofonkent is uzemel 3,5k t jobb mert ezek szerint a zajszures lenne csak a lenyeg de azt meg kikene probalni mielott megveszem
(#36548) Aggregátor
akko mar inkabb itt vedd meg 3500 de leglabb barmi bajod van visza viheted a boltba... most 1k mulik a garancia megeri?
[ Szerkesztve ]
-
dever
csendes tag
Sziasztok
Valakinek sikerült már Telenor MMS-t életre kelteni..
Fogadást nem tudom beállítani... lehetséges egyáltalán?? -
barnam_
nagyúr
-
Fail3D!
addikt
válasz vampire17 #36545 üzenetére
(#36545) vampire17 20k ert?na mind1 akkor leeht inkabb megsem dogobok ki erte 1 ft se... majd ha valaki felajanlja hogy kiprobalhatom az o csoda fulhagatojaval es erzem a kulonbseget akkor... mert igy nekem ez lutri
sanhaiser cx 300 v mifenet lehtne venni 5k ert de ezek utan nemtudom megeri e... ugyerzem ez az egesz parasztvakitas igy[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
most akkor igazbol hangeroben semmivel nem jobb ha veszek 1 uj headsetet hozza? csak annyi hogy esetleg a zajt jobban fogja? marha a fulem kompatibilis...
-
Saccco
nagyúr
válasz mira72 #36536 üzenetére
Nekem LG GW620 volt, abban ugyanaz a kijelző van. Az a legjobban használható rezisztív kijelzők egyike. Hihetetlen érzékeny ahhoz képest, hogy rezisztív. Szóval +1. Van viszonyítási alapom, pl a Touch HD nagyon elbújhat mellette, de a Spica is pedig az kapacitív...
(#36532) zolimaster19:
Nem keverted össze a ramot a rommal?
Amúgy, ha nagyon nagy méretű apk-t akarsz telepíteni akkor a Trom tud ilyen produkálni.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
mira72
őstag
válasz kekegsm #36519 üzenetére
Ezzel kicsit vitáznék mármint hogy az LG pont a rezisztív kijelző miatt felejtős.
Használtam 1-2 hetet egy GT540-et, a legjobban használható rezisztív kijelzős telefon, ami a kezemben volt. Meg a készülék is jó alakra, fogásra, méretre stb.. szal mindenre..
A Blade próbál kicsit elegánsabbnak tűnni, és az is. Pár technikai paramétere ( ELTE .. ) annaki aki ezeket kihasználja jobb, mint a GT540, de egy átlag felhasználónak szinte mindegy. Húgom használja a LG-t , neki pl nem bírnék egy pengét elképzelni, viszont én meg nem térnék vissza lg-re.
Aki használta azt is, tudja mit próbálok kifejteni ezzel...remélemX8-at hagyjuk szerintem, support nulla , meg nem is egy csoda...
igen, Blade sok van már, SE-t kell venni vagy várni az új ZTE-t, akkor a Blade használt ára semmi lesz mehet a polcra
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
barnam_
nagyúr
válasz tpeti78 #36515 üzenetére
Majd 2.3-on a Winamp-ot. Sajnos 2.2-n nem megy a Shoutcast
Én PC-n csak Winamp-al hallgatok rádiót, minden stílus van amit eltudsz képzelni, nagyon jó.(#36524) vampire17: ez jól hangzik, kár hogy nem olcsóak a BT fülesek.
(#36525) istnag: hol és mennyiért vetted? SE fülesekkel megvagyok elégedve, de ilyet szinte sehol nem találtam.
hedler: 2 hete ugyanezek az árak vannak.
[ Szerkesztve ]
-
zolimaster19
csendes tag
Olyan kérdésem lenne,hogy telepíteni szeretnék egy programot és kiírja h nincs több szabad hely az eszközkezelő szerint meg a memória fele foglalt..mi lehet a baj?2-3 progit telepítettem rá nem foglalhat ennyi helyet. 2.1-es Tmobile van rajta 512 memória.
-
-
hedler
tag
A mai T-s hírlevél szerint elindult lefelé a Blade ára.
De legalább is nem emelkedett, mint eddig szinte hetente. :-)
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
Saccco
nagyúr
válasz laci1993tb #36518 üzenetére
Ezek közül a ZTE a legjobb.
De miért is kellett full kiemeléssel írni ezt a hszt?!
-
istnag
addikt
Én ezt használom fülesnek,mert elég költség érzékeny vagyok önhibámon kívül,de teljesen elégedett vagyok. Nem igazán lehet összehasonlítani az eredeti koncepcióval
-
vampire17
addikt
válasz barnam_ #36523 üzenetére
ahogy mondod. A telefonbol "kijon" a digit jel, ami (jo esetben) bitre ugyanaz, mint ahogy le van tarolva az mp3-ban. a fulhallgato vegzi a digit-analog atalakitast. a telefon lenyegeben csak "streamel"
A nagysaggal kapcsolatban: a komolyabbakhoz adnak tobb meretu gumi betetet (kicsi, kozepes, nagy)
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz vampire17 #36511 üzenetére
bluetooth-on digitalis jelet kuld, tehat a telefon digit-analog konverterenek "gyengesegeit" ki lehet kerulni.
De amit hallasz, az analóg jel, nem? Csak ha jól gondolom, azt már a bt füles állítja elő, nem a telefon, ezért jobb
Én amúgy ódzkodok az agybadugós fülesektől, akárhányszor próbáltam, nem bírtam beletuszkolni a fülembe (lehet kisebb kellene nekem)
-
Fail3D!
addikt
ha van valaki kedves budapesti lakos aki vett valami ertelmes fejhalgatot/fulhallgatot es megengedni hogy kiprobaljam az enyemmel mielott megveszem en is az t megkoszonnem.
-
_NCT
addikt
Sony a gyatra software támogatási frissítésével kiesett, sztem 2.1 után nem várható rá más....
Keresőbe pedig ha beírod az optimus-t akkor megtudod Volt már róla szó a topikban, amúgy egyértelműen ZTE Blade a 3 közül.
Hardware/software téren mindenképp ZTE jön ki nyertesen, ha nem hiszed járj utána
-
kekegsm
őstag
Ezek közül messze a Blade a legjobb szerintem.
LG: rezisztiv kijelző, eleve felejtős szerintem
X8: nekem túl kicsi volt a kijelző, méretre és felbontásra is.A blade (nekem még full gyári állapotban van) gyors, jó, szép, egyetlen hiba nálam a nagyon halk fülhallgatás, de mint láthatod a commentekben, valamelyest meg lehet oldani egy jó fülessel.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
laci1993tb
csendes tag
Most 3 telefon közt gondolkozok h melyiket vegyem meg, a ZTE Blade, az LG Optimus gt540 és a Sony Ericcson x8 közt vacilálok....szerintetek melyikbe ruházzak be? Mi a véleményetek a Blade-ről, hátrányai stb?
-
Saccco
nagyúr
válasz Jama85 #36448 üzenetére
Az ingyenessel próbáltad? Az nem menti le.
Vagy csak a visszaállításnál nem jelennek meg a linkek a marketben? Akkor settings -> applications -> all -> market mindent törölj ki innen.(#36463) vampire17:
Sok a 3as. Nightly3 harmadszor.(#36474) cowboy_bebop:
Kétségtelenül ez a legnagyobb hibája.(#36493) bunnyhu:
Érdekes és ötletes.(#36503) kekegsm:
Az ez nem megy az nem megy problémák jelentős többsége user error. Ha csak felteszed simán, mondjuk az R8at semmilyen problémával nem fogsz találkozni.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
tpeti78
senior tag
Sracok,netes radio hallgatasra tud vki ajanlani bevalt appot?En a tune in-t probalom,de husz masodpercnel tobb osszefuggo zenet nem tudok kicsikarni belole,allandoan tolt....
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
-
kekegsm
őstag
AudioBoost 2 -t próbálta már valaki? marketen fizetős, de ez gondolom áthidalható B megoldással, csak vajon ér e valamit...,
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Luissimo
veterán
válasz kekegsm #36497 üzenetére
a kisebb ellenállás (vájtfülüek kedvéért IMPEDANCIA ) a hasznosabb a nagyobb hangerő irányába és persze a nagyobb érzékenység.
és lényeges, hogy ne a "mezei" szvacsos fülest, hanem az ugynevezett "agybadugós" In-ear változatot vegyed,( pl Sennheiser cx300, cx 400, cx 500) mert a füledben lévő gumiharang kiválóan kiszűri a külvilág zaját.
(csak nehogy egy busz alá gyalogolj közben, azért figyelni ám ) -
vampire17
addikt
válasz kekegsm #36506 üzenetére
Oszinten szolva en Sennheiser parti vagyok, de az AKG is egesz jo marka.
(#36507) kekegsm : a 2.3 még eléggé kiforratlan, de szépen alakul. En ugy gondolom (nem csak en, masok is) hogy kb 1 honap es mindennapos hasznalatra is alkalmas lesz.
Amit jelenleg erdemes hasznalni az a kelzsoca R8-as 2.2 ROM-ja (magyar), vagy a legfrissebb 2.2 R9-es angol ROM.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz kekegsm #36497 üzenetére
Bármilyen telefontól túlzás lenne elvárni az óccópicikínajiházimozi szerepét... de a Blade nagyon nem híres a kiemelkedő hangerőről, egyes példányok szánalmasan halkak tudnak lenni. Jó fülhallgatóval vállalható a hangerő, az impedancia csökkentés kicsivel nagyobb hangerőt, és sokkal nagyobb torzítást eredményez, mert a végfok munkapontját eltoljuk egy bizonytalan helyre.
A főzetek pedig olyan ROM-ból készülnek, amiket eredetileg nem is az adott felépítésű készülékre terveztek. Senki sem állította, hogy kész van. A fejlesztés folyamatos, az, hogy megnézhetjük befejezés előtt, csak egy kegy... valamint lehetőség a hozzáértőknek, hogy beszálljanak a tesztelés/fejlesztésbe.
[ Szerkesztve ]
-
tect
csendes tag
Sziasztok! A telefon MAC címét honnan lehet elővarázsolni?
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával