Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
-
Beleczkil
tag
Egy láma kérdésem lenne, ha Titanium-mal lementek mindent amit menteni tud a program, akkor ROM csere után van esély, hogy minden program és adat, beállítás visszakerül a pengére? A Kelzsoca féle R9-st tenném fel az R8-helyére.
-
FPéter
aktív tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Nekem is fennállt ez a jelenség, mindenféle rommal. Bevittem a T-hez és adtak egy újat. Mindennel próbálkoztam már de csak ez oldotta meg (milyen meglepő...
), ezt ajánlom neked is. Hardveres problémáról van szó.
Az új blade teljesen másképpen viselkedik, még egy utcára a háztól is látja a routert, míg a hibás kb. 5 méter után már megszakadt. -
tpeti78
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Zsoca,tényleg elképzelhető,hogy az új rom orvosolja a wifi problémát?
Akkor ez nem antenna gond lehetett mégsem?
Még annyit szeretnék kérdezni,hogy ha az előző romot (R_8) is all-in módon raktam fel,és ezt is így szeretném majd,akkor csak simán ugyanazt az egyszerű módszert kell követnem?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Fail3D!
üzenetére
32-es heap size-al?

(#37492) gordonfreemN
Olvastam a privátot, de nem tudok benne segíteni, és nem azért mert veszélyes

..................
Javítottam az flb-r9b_hun romban a T-mobile MMS-t is de próbálni nem tudtam, ha esetleg valaki megnézné és megmondaná hogy működik -e az MMS küldés azt megköszönném. -
tpeti78
senior tag
válasz
hedler
üzenetére
Azt mondod,hogy az előző rommal meg volt a wifi probléma,ezzel meg nincs?
Nekem Kelzsoca féle R_8 van fent,és fennáll a jelenség,hogy öt méterre a routertől már alig látja.Nem akartam most romot cserélni,mert nagyon faxán sikerült belaknom a mostanit végre....De ha tuti megoldja a wifi gondot,kénytelen leszek cserélni....

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Meg lehet csinálni, csak kell egy kicsit trükközni vele. Kéne hozzá a 2.3-as alap framework-res, meg a 2.2-es is. A többit nem írom meg azért sem.

szerk:
@Saccco: Igen, mert azok jó eséllyel kibonthatóak, mert nincsen bennük 9patch tartalmú kép. Így persze, hogy meg lehet oldani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Saccco
nagyúr
válasz
Keeperv85
üzenetére
Az UOT Kitchennel lehet a témákba ilyen effekteket főzni, csak nem mindegyikbe. Pl Generation X-be még egyszer sem sikerült belefőznöm, viszont Ginger variációkon megy szépen.
-
hedler
tag
Na egy már biztos az új Kelzsoca féle FLB-R9b_hun rommal: nincs wifi problémám!!!
Eddig csak a nappaliban ment, most az egész lakásban és eddig csak a saját rootert láttam, most 3 van jelen itt a lakásban. (nem lakótelep) Ha már rajta maradt a quadrant azt is lefuttattam, de nem tudom, hogy at eredmény mennyire reális: 783, cpu curent freq: 245,76"?, de a max 806,4 lehetne; neocore teszt: 35,1Fps -
latis666
aktív tag
válasz
tatomi92
üzenetére
Nekem az online poker érezhetően lassabban fut mint 2.2-n szóval nekem felejtős egyelőre a cm7 pedig tetszik.
(#37482) gordonfreemN: Nem gondolom hülyitésnek segiteni szeretett volna de nem vette számitásba hogy a 2.3 sajátossága. Senki nem szólt közbe hogy ne fáradjunk nem fog menni.
-
tatomi92
aktív tag
Szvsz már elég jó a Cyanogen mod-os rom, főleg, h javítva lett a proximity sensor, én már mindennapokban is használom, hibát nem találtam eddig. Launcherpro-val hasonló sebessége van, mint az r9b-nek!

-
-
xlife11
senior tag
Isten vagy köszi
ugyan ezt az apn konfignal probaltam...
-
Keeperv85
nagyúr
Nem vagyok egy lángelme, de ezt az animációszerkesztést nem nagyon értem, hogyan akarjátok kivitelezni... Ahhoz ugyanis, hogy a 2.2-esben használható maradjon egy-egy ilyen kód, szerintem jó eséllyel át kell kódolni ide. Ezzel viszont van egy "apró" probléma. Az eredeti framework-res.apk esetében ez akár még működhet is, de a módosított témákban nem. Azokat ugyanis NEM lehet rendesen kibontani. Az egy dolog, hogy a fájlokat bele lehet módosítás nélkül másolni a 2.3-as téma fájlok közül, de azt már kötve hiszem, hogy valaki bináris formában tud egy xml-t kezelni. Márpedig az anim mappa alapban kódolva van. Ettől kezdve egy nem alap témával rendelkező 2.2-ben egyedi animációt létrehozni: FAIL.
-
bala6120
senior tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Érdekes, nálam nem fagy, nem akad.

A Wi-F-t sem dobálja végre.
-
sto1911
veterán
Aki hasznalja a gyari email klienst: tortent veletek olyan, hogy kikapcsoltatok a wifit, es a syncet is, a kliens viszont beakadt, es 100%on porgette a procit? Nalam tobbszor is elofordult...
-
GoldMonGold
csendes tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nekem volt már korábban ilyen hangerő eltompulós problémám, de "megjavult". Valószínű, hogy valami profil állítós program lesz a ludas, én már többet is kipróbáltam, de egyik sem volt az igazi. Sajnos már nem tudom melyik után oldódott meg a probléma.
-
xlife11
senior tag
Meg egyszer szeretnek mindenkit megkerni hogy egy irja le nekem a tmobile apn beallitasokat mer4t nem talalom sehol ebben a topikban...ja elofizus vagok es bocsi de nincs ekeztem ...

-
Fail3D!
addikt
Olcsobban vehetnenk 16gb class10 mem karit ha 5 db veszunk 1 ph sractol bp-n nem allunk ossze paran, hogy megkapjuk az akciot ra? 8k rol indul es ha lennek ra akar meg tobben is lehet 7 k allatti aron s megkaphatnankirajtok pu-t es szerevvzuk meg a kollektiv olcson bladhez olcso mem karit tudataban.
-
sch_a
addikt
válasz
bodoraudio
üzenetére
köszi, akkor maradok még flb8-nál

-
Lagler
tag
Sziasztok!
S.O.S segítségre lenne szükségem!
kelzsoca r11-ét hsználom, egészen eddig minden ok volt, azonban újra kellett indítanom, és amikor bebootolt, tök más volt a hátterem, meg a régi sms-ek kerültek elő, mintha egy régebbi mentés bootolt volna be!
A friss sms-ek meg számok hiányoznak, valamint újra előjött az, hogy ha belépek az sms-ekbe, elolvasok egy sms-t valakitől, kilépnék a vissza gombbal és hibaüzenettel kidob. Volt már régebben ugyanez a hiba, ki is fotóztam ha jól emlékszem!Segítsetek miért bootolt be egy régebbi mentés?? mi lehet a probléma?

Köszi!
Üdv. Ákos
-
sch_a
addikt
Milyen hibák vannak még az új cm7 romban?
-
latis666
aktív tag
"Simán megfogod azt a témát amit szeretnél használni, és a cm7 témáját. ennek neve framework-res.apk és a system/framework mappában találod."
Ez ok
"megnyitod total commanderrel a cm7 témát és a RES mappából kimásolod F5-el az anim mappát."
Ez már nem megy mert a framework_res.apk be csak akkor lehet belépni ha kiveszem a zipből. Ha meg kiveszem akkor vissza is kell tenni.
-
Frozzy
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
uramisten mikre gondoltok
D a gps-es dolog igen megoldható lazában
de ez a torrent klienses dolog IS.. csak nem olyan gyors a torrent (saját észrevételeim) külső vinyót még nem birja
de egy 16gigás memkari felraksz rá egy filmet beállítod seedbe gondolom csak csinál valamit
Bár ismét mondom, nekem elég lassú volt a torrent 
-
Victoryus
addikt
Köszönöm a válaszokat! Lehet mégis veszek egy Bladet. Csak legyen végre kipróbálható itt BCS-n. Vodánál bezzeg még mindig nincs ilyen teló. Egyébként sim nélkül is lehetne pl gps-nek használni? Vagy amire még gondoltam, torrent kliensnek. Bár gondolom külső vinyót nem kezel még

-
katonam
tag
Sziasztok!
A gyári fülest szeretném lecserélni, olyan vezetékes headset-re, ami 2 részes, azaz az adapter (felvevős) része külön is használható. Számomra fontos, hogy 2 részes legyen, mert a fülhallgatós részt le szeretném cserélni egy minőségi in-ear-esre.
Eddig 2-3 eFt körüli áron a következőket találtam: Nokia HS-45 + AD-54 & Sony Ericsson HPM-75J.
Rákerestem, többen írtátok, hogy működik Blade-el mindkettő.
Azt szeretném megtudni, hogy a felvevő gombon kívül a többi funkció is (amennyiben van) működik-e rendesen (erre nem találtam választ).
Illetve a két fenti fülesen kívül javasoltok e más hasonló árfekvésűt, ami vezetékes, és több funkció is használható a Blade-el.
Köszi!
Misi -
latis666
aktív tag
Lehet ott uszik el a dolog hogy nem lehet csak ugy bemásolni a anim mappát csak ha kimásolom a framework_res.apk-t a rom zipjéből mert zip-et megnyit a total commander de apk-t nem.
Esetleg root explorerrel berakni az animot aztán restart?
másik kérdés hogy korábban valaki adott egy tippet a gps jel megtalálásának gyorsitására. A config file átirásával. Azt nem lehetne integrálni az ujabb romokba? Már ha tényleg működik mert mos tnincs rás szükségem ezért nem babrálok vele ugyis cserélem a romot. De mikor meg kellenei fog nem lesz időm rá vagy alkalmam.
-
Ballage83
csendes tag
válasz
latis666
üzenetére
Sziasztok!
Egy-két gyors tapasztalat és kérdés:
Akksi merülés ha nem piszkálja az ember sokat ami ritkán van 4 napot is kibír.
Hétfőn vittem a telóm a T-be fehérváron, nem talált sehogy sem gps jelet( ld. gps test st..kíváló erre) tegnap hívtak csere készülék! Szal ellenőrizzétek!!! És lásd az új telón családi ház emeletéből kapásból van 4 műhold!
r8 fenn is van nagyon frankó, majd cserélem r9re én is. Köszi a készítőnek.
Kérdések:
3d gyorsítást hol tudom bekapcsolni?
Névnap progi vagy valami van erre a telóra, hogy kiírja ma milyen névnap van?köcce
balázs
-
Lasy
veterán
válasz
latis666
üzenetére
Eddig ezen módszerral ment nekem.
mindjárt utánanézem valaminek.Simán megfogod azt a témát amit szeretnél használni, és a cm7 témáját. ennek neve framework-res.apk és a system/framework mappában találod.
megnyitod total commanderrel a cm7 témát és a RES mappából kimásolod F5-el az anim mappát.
ha ez megvan, akkor azt a témát amit te szeretnél használni a telefonodon, vagy használsz a telefonodon azt ugyancsak megnyitod a totalcommanderrel, és a RES mappába a másik anim mappát felülírva bemásolod. -
latis666
aktív tag
Nekem az a gond hogy megcsináltam amit irtál, de felment a téma és az animáció nem jelenik meg. Ugyanugy sötétül el mint eddig.
Ezt probáltam módosítani:
TrueGingerbread-circlemod-FLB_hun
Kelzsóca oldalán az első linkEleve 2 megával kisebb lett gondolom ujratömöritette a total commander. De ettől a téma felment rendben csak az anim nem megy.
Ha megcsinálnád és megosztanád nagyon megköszönném de ha együtt kitaláljuk miért nem megy nekem akkor megcinálom magamnak.
A nightly cm7 4 ből szedtem ki az anim könyvtárat. -
Frozzy
őstag
a srácok megint kiadtak egy új Cyanogen 7 modot ami a Nightly 6 névre hallgat
[ 2011-02-24 01:30:09 ]
md5sum: 455d014f9e86e7796816c6f4c95ce0ae -
espista
senior tag
Sziasztok. Titanium Backup Proban tudna valaki segíteni? (Màr, ha értitek mire gondolok.)
-
bodoraudio
aktív tag
a régi tárcsázót a névjegyekkel megkaphatnám?
kösz. ez az uj borzalmas szerintem.
gratula a romért zsocca.
-
istnag
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
Velem is előferdült már...
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget,de mindenképp érdekes 
-
Lasy
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Mint írtam ez egy sima animáció, bármikor módosítható...
-
Lasy
veterán
válasz
latis666
üzenetére
Én ezt mondom neked.
Nekem jelenleg 5 féle animációm van, és mindel megtudom oldani. ha kell nagyon szívesen feltöltöm mindet, és akkor lehet szerkeszteni az egészet kinek kedve szerint.
Esetleg meg is csinálom, ha kéritek, és lehet akkor választani kinek melyik animáció tetszik. ezekről tudok videót is adni, ha érdekel valakit.(#37424) ux1
Ő csak az animációt szeretné áttenni, nem az egész témát. Érted?
Látom reggel van.
Miért a cm7 night5 is csak azért nem lett mert csak az oc került bele.
valahol írta is. -
zool1
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
NIMBUZZ
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Remélem nem csak enyi a változás

2011-02-22
Blade: remove non-working FM app for now
HCDRJacob (author)
1 day ago -
rezme
tag
nightly 6 tapasztalatok?

-
Glatius
őstag
Ha az flb-r8-ból piszkálom ki a tárcsázót az r9-hez működhet?
-
latis666
aktív tag
A CM7 képernyő kakapcsolás effektjét fel lehet tenni valahonnan froyora? esetleg a párom 2.1-ére?
-
gordonfreemN
addikt
nightly6
Mas is tapasztalta mar hogy az FLB romokban ha nem inditom ujra kb 1 napig, akkor kepernyo alvoba kuldesenel elfelejt lockolni?
Ezutan csak ujrainditas segit.Ha gond van az APNel, egy apn kezelo miatt, az apn valaszto menuben nyomjatok a menu gombot es allitsatok alapba.
Lefagyasnal nem mindig kell az akksit kivenni, legtobbszor eleg ha kb 20szor megnyomod a power gombot. Ne gyilkoljatok feleslegesen a hatlapot.
Es azt vette eszre mas az FLB8 hun update romnal, hogy gyakran a home gombot 2x kell megnyomni a home kepernyo eleresehez?
Ha magamnak szeretnek ujrafelosztast csimalni a system es a data kozt azt hogyan tehetem? Link? Koszonom
-
tibz03
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Én tapasztaltam ilyet már több alkalommal, én is furcsállom a dolgot. Az esetek kb. 20 %-ában csinálja ezt a teló, ahogy észrevettem. JJ9 ROM van fent, nem tudom, ez számít-e.
-
rick009
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
áh. legjobb ha bekápolsz. nálam egy
titanium backup: hihetetlen jó. mindent visszaállított (na jó, a romot nem xD) az asztalon a parancsikonok, még a számológépben is az utolsó számolásom eredményét is!!! plusz a biztonság kedvéért egy sms backup&restore is! és nyugodtság van! -
Ren Hoek
veterán
válasz
hedler
üzenetére
Ilyenkor az SMS-ek megmaradnak előző romból? Sim-es telószámok? (Bár ez vicces...)
Mert nekem mikor beraktam a régi sim-em, semmilyen telószám nem látszott belőle...Importálni se lehetett sehonnan sem. Remélem csak a régi fajta simkártya miatt volt.Amúgy bemész az OTP-be, ott a számlaszám, személyi se kell hozzá, így is lehet donálni.
-
hedler
tag
Most lusta voltam és az All-In ment fel, előtte recoveryből format SD, sd512 ext. part.
majd image kibont, feltesz, telepítés indít, sárga feliratok, kibontás, telepítés, robot, felirat, bebootol. És érdekes módon bejelentkezésnél felteszi a kérdést, hogy melyik launchert akarom választani. Hmmm. Próbaként az előző verziónél feltettem a sima launcher mellé a launcher pro-t, meg a go launchert is. így a home gomb megnyomására kényem kedvem szerint válogathattam, hogy éppen melyiket akarom használni. Na de azóta volt 1 all-in telepítés, ami elvileg mindent töröl. Ja és más progik is maradtak az előző verzióból: dialer-one, 3D Talking, fanvy widget, quadrant, stb. De minden más eltünt és még az emilezőket is be kellett állítanom újra. Mitől maradtak vissza ezek a progik és hogyan? De minden működik, simán töltök le a marketből, telefonálok, minden tuti. Még nem találtam hibát. 2 óra nyomkodással 16 %-ot merült az akksim.Ja és a legjobb dolog: visszakaptuk a csengőhangokat!
Kelzsoca köszi szépen, meg fogom hálálni!!! Csak nincs Donate-m
-
csaresz002
senior tag
Tapasztalt itt valaki olyat,hogy bejövőhíváskor a csengőhang (mondjuk egy zene) letompulva szól....vagy elkezd normálisan szólni,utána tompul le??Mintha le lenne fogva.... gatya lenne a hangszóró?mondjuk csak híváskor csinálja,máskor nem

-
energy_
senior tag
(lejárt a limit)
végül megoldottam de nagyon idegesitő hogy csak egyesével lehet restoreolni

-
-
Keeperv85
nagyúr
Nem tudjátok véletlen a DroidSansFallback.ttf fájlt mivel lehet megnyitni?? Az oké, hogy ez egy font fájl, sőt mily' meglepő azt is tudom mire kell. (Azt meg gondolom Zsoca' hogy vajon miért nincs benne egyik romjában sem
) Azt viszont nem tudom, hogy az alap font editorok miért nem kezelik, illetve csak sejtem... -
Ronam
addikt
válasz
Nyertes480
üzenetére
lehet jobb lett volna read onlyban maradni

-
Saccco
nagyúr
Kiváncsi vagyok lesz-e éjjel nightly5....

Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet hogy egy próbát megér,hátha....
), ezt ajánlom neked is. Hardveres problémáról van szó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Azt viszont nem tudom, hogy az alap font editorok miért nem kezelik, illetve csak sejtem...