Hirdetés
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Prof01
veterán
Nem tudjátok miért nem játsza le a Blade-em a sima mp4-et?

Illetve van-e valami program rá amivel avi-t vagy mkv-t lehet lejátszani? -
ux1
addikt
Nos most hogy ilyen jól sikerült a napom:
meglepi
FLB-r9a-ux1-Xtra-en
MD5: 7108a7b00026f5f61da97e5d6f320026
- CWRecovery 3.0.0.6 ajánlott
- Install : Wipe-> majd install zip from SD->reboot
- !nem kell utána wipe! a /data partíció miattAz első boot hosszú 6-7 perc míg az Xtra települ

- ElegantSteel téma
- 32m heap
- hwui on
- OC kernel
- Darktremor A2SD -
Hohohohóóó..
csendes tag
Sziasztok, lenne egy problémám, nem 100%-alékig ide tartozik, de talán.
SF-óm van és hidegben elkezd felül egy sávban kéken villogni a kijelző, minnél hidegebb van annál nagyobb, végül az egész. Azután, hogy bemelegszik, eltűnik. Miután nem szeretném e módon hőmérőként használni és mivel, ha gariztatnám már nem amoledeset kapnék, a javíttatást részesíteném előnyben. Szerintetek mi lehet a probléma? Esetleg Blade-del történt már valakinek ilyen? Lehetséges, hogy csak valami apróbb hiba amit lehet könnyen orvosolni? -
tariattila
veterán
nem értem... ha cserélik és ismét valami hibásat fogsz ki (és itt a pixelhiba sajna nem játszik) akkor tovább cserélik... addíg míg használható nem lesz.
az asszonyé is egy pixeles és még foltos is kicsit de legalább a wifi jó benne és tényleg "használható"...
meg is mondták trénél hogy ha a foltok erősödnének és zavaróvá válnának akkor egyből csere... -
Frozzy
őstag
-
Stirlitz
senior tag
-
tibz03
őstag
válasz
üzenetére
Rendben, köszi a választ. Egyébként én JJ9-et használok. Amikor megvettem a Blade-et, akkor ez volt az aktuális "sláger-ROM", úgyhogy ezt tettem fel, és nincs is vele semmi gondom (azt leszámítva, hogy a rendszer bebootolását követően hibaüzenetet dob, de azt leokézom, és minden rendben). Van értelme R9-re váltanom szerinted? Van valami érezhető plusz a JJ9-hez képest?
-
törölt tag
válasz
tibz03
üzenetére
Ami témákat találsz R8-hoz, az valójában R7 és felfele kompatibilis, megy R9-cel is. Most frissítettem én is R9A-ra, feldobtam a témákat újra és megy, ahogy mennie kell. Szerintem ha magyarított R8 témát teszel fel R9-re, akkor ugyanúgy magyar lesz, de azért javaslom, hogy a téma felrakása előtt backupolj, hátha...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Stirlitz
üzenetére
A pixelhiba nem a használatban zavaró, hanem azért mert vannak hibátlan darabok, és eladásnál bizony megfogják kérdezni, hogy van-e pixelhiba. Te vennél használtan egy telefont 30K-ért, aminél ki van írva, hogy pixelhibás (Hiába nem lehet látni, az most teljesen mindegy) vagy a hibátlant ugyan annyiért...?
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Az FLB R8-hoz készült témák kompatibilisek az FLB R9-cel is? Valamint ha felteszek egy magyarított, R8-hoz készült témát az R9-re, akkor az is magyar lesz?
-
-
ux1
addikt
válasz
compi.hu
üzenetére
Na jó ezzel nem kinyírom csak az mtd blokkokat lezérózom. attól az FTM még marad. De a "bios" szintet ez nem éri el. Jön a csodazip és helyrerakja. Ezzel a partíciók nem szűnnek meg csak 0 lesz a tartalmuk. Mivel ugyan arra a partícióra írod vissza a 0 "$DEV"
Nagyokos....
Az mbn-ek viszont magasabb szinten vannak ugye, mert az jelöli ki neked a NAND-ból az mtdblock-okat. Úgymond particionálja. -
Beleczkil
tag
Na kész, belegabalyodtam a pengébe

HELP
Melyik ROM-ot ajánljátok ami stabil ?
-
Prof01
veterán
Gyári 2.2 nincs még a Blade-re? Csak hackeléssel lehet feltenni?
-
Stirlitz
senior tag
Ti döntésetek. De ezzel az erővel semmilyen fogyasztási cikket ne vegyél, mert hátha szarrá válik valamilyen alkatrésze... Meg a pixel hiba az nagyon tetszik, ne haragudj.
Ha valami, hát akkor az rendesen fel lett fújva. (nem Te, a topic eleje másról sem szól, meg a 256 vs 512mb változatról) Ha látnál egy pixel hibás darabot, mert a Tied nem az, rögtön megértenéd, hogy gyakorlatilag semmi. Nem veszed észre, csak ha speciális körülményeket teremtesz. Ellenben a wifi-t remekül kiszúrtad, hogy de zavaró, hogy csak a router közvetlen közelében jó. Használd ki a garanciát. Miért kapnál rosszabbat? Szerintem csak jobbat kaphatsz. -
gordonfreemN
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Hahaha, nem bírta elviselni a májad, hogy alulmaradtál és sírtál egy moderátornak...

-
ahmedke
csendes tag
Sziasztok
Egy feltételes problémával szeretnék hozzátok fordulni.
Mi lenne, ha mondjuk a ZTE-men supervisor jogot szereznék, majd leszedném a Titanium Backup programmal a DOCStoGo-t (mert a gyári nem tud írni, csak olvasni). Eltávolítás után viszont nem tudnám feltenni a DOCStoGo egyéb verzióját. Mit tehetnék ebben a kínos helyzetben? Persze ez csak feltételes mód.Köszönöm a segítséget.
-
tpeti78
senior tag
Hát ez az,pont ugyanilyen megfontolásból nem viszem vissza én sem!
Ennek más baja nincs (eddig...) ,sem pixel hiba,semmi.Feltettem a wifi analyzert,és teljes mértékben igazolja amit mondok.
Magánház,lent a nappaliban középen a router,ha csak elfordulok,csökken,vissza fordulok nő a jel.Felmegyek az emeletre,ugyanaz a légtér,NINCS fal,csökken a jel,ha magamra csukom az egyszerű gagyi fa szobaajtót (ez a távolság légvonalban max. 6 méter a routertől) ,meg is szűnik néha,olyan alacsony.

Router jó kell hogy legyen,Asus F5 noti tökéletesen dolgozik,fullos térerőt mutatva....
(#35154) MartOOn: Ezek szerint egyiken jó a wifi,másikon meg enyhén szólva nem jó....
Használd a keresőt,mint ahogy Mira is mondja! (Lehet kulcs szó például a "mindenevő" is....)

-
Stirlitz
senior tag
-
MartOOn
addikt
hali! valaki tudna nekem segiteni a cimben tiltott nagyon csúnya dologban?
CSAK privátban! köszi!tpeti: ez a wifi problem nem általános ugye? nekem tökéletesen müködik, földszint és az emelet között is ami távolságban jóval több mint 6-7 méter plusz egy vastag födém...
-
Wolfeee
tag
köszi a válaszokat. meg is próbálom a rockplayert. még azt szeretném megkérdezni, hogy csak készített témával lehet megoldani, hogy a menüben is megjelenjen a beállított háttér?
-
Stirlitz
senior tag
válasz
balalev
üzenetére
Vidd vissza, hibás. Régi, vastag vert vályogfalú házban lakom, 3fal után is van jellem. Pedig, ha valamit nem szeret a wifi, az a betonkoszorú után rögtön a vályogfal. Ha kimegyek az udvarra, a fél utca routerének a jelét látom jó erősséggel.
Keressetek marketban a wifi analyzer nevű cuccra, ezzel tudjátok könnyedén nézni, hogy milyen erősségű a jel amit fog.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Glatius
üzenetére
Ha ez megnyugtat,gyári 2.1-el is ugyanilyen sz@r volt a wifi...

Mira: Kelzsoca féle r_8 van a gépen,de mint említettem,gyárival sem volt jobb.És tényleg csak kb. 3 méterről használható,6-7 méternél még talán látja,de használhatatlan már onnan...Erre gondolom nincs megoldás? (Ezért meg nem megyek veszekedni a nagy T-hez,mert előfordulhat,hogy egy még rosszabbat sóznak rám.Amúgy más bajom nincs vele.)
(#35148) api29: +1 Másik Pengével teszteltem,nincs ilyen baja.De úgyis mindjárt megmagyarázza valaki okos,hogy mi vagyunk a hülyék.....

-
madgie
titán
Gyerekek, senki ne vegyen hűdematt fóliát. Én megtettem, tényleg nem tükröz zavaróan sehol sem, viszont szemcsés lesz a látnivaló, ami kis betűknél zavaró, emellett a képernyőt is kényelmetlenebb taperolni, szinte homokszerűen kuszol az ujj alatt.
-
Ronam
addikt
válasz
Frozzy
üzenetére
rc1-et próbáltam.20mp-s hívás közben jó volt,2 perces hívásnál meghalt a képernyő,nem akart visszajönni.remélem hamarosan orvosolják a problémát.amúgy azt nem tudom hol olvastad hogy javították már ezt a bugot
..adw launcher van benne alapból,nálam lassú volt :S,szaggatott kicsit.várni kell még ezzel a ROM-al egy kicsit,ráfér jópár javítás -
Frozzy
őstag
Offical RC1 V7.0.0 CM-el próbáltad? vagy a bblack verzióval?
mert nem m1
elvileg az offical rc1 az már jó
még nem raktam fel de félóra mulva fentlesz.
ja és hogy irjak okosat is
ADW launcher EX valami brutális gyors ezen a telefonon. launcher pro köhög rajta egy kicsit és sztm itt a kompatibilitásokkal van baj, szerintem még a launcherpro nincs felkészítve gingerbreadra. ellentétben az adwex-el :] "gondolom én" 
@Balev&tpeti78: nemtudom ti hogy csináljátok, lehet egyéni user error. de én speciel egy 10emeletes bérház 4. emeletén lakok. és a parkoló felőlli nagyszobában van elhelyezve a router. és az utcafelőli helyen lent az utcán veszi a jelet és lazán használom a wifit :] az szerintem több mint 15méter is :]
-
-
-
balalev
tag
Wifi mtől méterre van net, 6 m ről már nincs. Speedtouch. megoldás?
-
TRob1
veterán
válasz
_X10Dead_
üzenetére
Köszönöm az újabb 'oktatást', bemutatót. Nálam nincs ilyen, de ha követed itt az eseményeket, akkor láthattad volna, hogy másfél órája már írták mi az oka. De ugye ha tudod ezt, akkor megírod Te az okát, és nincs ez a felesleges pár kör.
(#35006) vargalex: Köszi szépen.
-
Ronam
addikt
válasz
Nohab61
üzenetére
most próbáltam,nálam visszajön a képernyő.5x is megpróbáltam,semmi gond nem volt,modacon azt olvastam hogy csak 3-4-5 percnél hosszabb hívások esetén fordul elő ez a probléma,persze ettől még probléma marad
alapból adw launcher van rajta,elég lagosnak tűnik :S,megpróbálom egy Launcherproval -
Nohab61
aktív tag
válasz
energy_
üzenetére
Sajnos még nem jó. Legfőbb hibája, hogy néha telefonálás után nem kapcsol vissza a képernyő és csak az akku ki be segít.
Legjobb tesztelés aki ki akarja próbálni, aktív hívásánál az ujjaddal letakarod a szenzort majd elveszed előle és várod hogy feléledjen a képernyő
és ezt megcsinálod sokszor. Így könnyű előidézni a bug-ot. -
energy_
senior tag
cyanogenről vannak már tapasztalatok? kelzsoca nem főzöl egyet?

-
shagy
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Pannon/telenor MMS beállítás
Név: Pannon MMS
APN: mms
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
Felh/jelsz: üres
Kiszolgáló: http://mmsc.telenor.hu
MMSC: http://mmsc.telenor.hu
MMS Proxy: 193.225.154.22
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 01
Hitelesítés tipusa: PAP
APN típus: MMShajrá
-
ux1
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Csak úgy halkan megjegyzem. Ha már CM7-ezünk....

[RECOVERY] 3.0.0.6: ClockworkMod Recovery for ZTE Blade [OLED+TFT]
-
dragon1993
addikt
1000 Ft-s tokból van még mert letettem valahova szobámban a tokom én nincs meg , ahogy magamat ismerem annak vége .
-
balalev
tag
úrsiten egyenleg 6 FT..most mi van?
-
kinggagyi
csendes tag
Kelzsoca FLB-R8_HUN Romnál egy hibát tapasztaltam...
Ha a névjegyzékből, vagy a hívásnaplóból indítok hívást,
akkor eltelik vagy 8-10 másodperc mire tényleg kimegy a hívás.
Roppant kellemetlen....Vajon van erre valami gyógyír?
És egyébként egy nagy RESPECT Kelzsocának.
-
Szelecki
csendes tag
na valaki megmondaná a mostani legjobb romot amibe van rádió?

-
balalev
tag
üdv
felakartam rakni az nfs shift et. felmásoltam az SD re(120mb) de azt írja ki, mikor megnyitom, hogy kevés a telefon memória. pedig 157mb om van. na de a lényeg az, hogy nem lehet beállítani, hogy sd re telepítse?
-
.DLL
veterán
Nem kérdezték a T-esónál, hogy mit csináltál vele? Nekem garinál mindig bepróbálkoznak, hogy de hát ilyen nem szokott előfordulni, így még nem láttak elromlani semmit, még senki sem hozta vissza, stb. (ezt most nem a t-re írom hanem a pár éves vásárlási tapasztalatomra) Szóval nem szívóztak? Vagy ha igen hogy vágtad ki magad?

-
Nundee K.
tag
válasz
Prof01
üzenetére
Üdv!
Beülsz egy sötét WC-re, a tel-en kiválasztasz egy sötét (lehetőleg fekete) képet, max-ra állítod a fényerőt és nézed a kijelzőt erősen.
Ez az ún. "buditeszt". Ha rám hallgatsz, akkor nem keresed a pixelhibát, amennyiben a hétköznapi használat mellett nem tapasztalsz ilyet, akkor no para.
Ha mégis, akkor legalább 3 darab kell a gariztatáshoz, ami 40 cm-ről is látszik. Ez a T-mob. service gyakorlata... -
ux1
addikt
válasz
compi.hu
üzenetére
Azt megnézném... A fleshel nem éred el az mbn területeket ha bele gebedsz akkor se.. attól még a FTN boot és FASTBOOT működni fog! A tpt meg nem a "flesh eROM"-ot buzerálja. Hanem azt a területet ami megmondja hogy az a qva NAND mely területe a boot, system, data, cache. Ezért tudod csak TPT-vel elbarmolni a készüléket, míg a ROM flessel nem. Ez olyan mintha kivennéd az alaplapból a biost, vagy kitörölnéd a tartalmát. Attól még a többi jó
Vagy a Winyód MBR-ét megsemmisítenéd... A partíciók ott vannak csak nem butul.... 
-
.DLL
veterán
@Lasy (és a többiek)
Ok, meggyőztél, feltoltam inkább youtube-ra a videót. Hazafelé készítettem, nem nagy szám, de a felhős idő pont jó tesztre, nyáron ennél csak jobb lehet. Beltérben meg nyilván rosszabb, a záridő mégjobban megnyúlik, a képfrissítés mégjobban lecsökken.
Ha nyugton tartod a telefont akkor a videóból is ki lehet nyerni olyan szintű állóképet, mint pár éve egy VGA fényképezőből.Ez Mpeg4 videó-kodekkel és AAC hang-kodekkel készült, de ezen kívül választható még H.263, H.264 (erősebb tömörítés, kisebb méret), valamint 3 féle egyéb hang kodek, de mind felejtős, az sAMR-t a VLC nem is játszotta le. Az AAC hang a legjobb, 44 kHz, 16 bit.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android játékok topikja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Diablo IV
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.szép,jó,gyors csak pont a lényeg nem megy rendesen

)