- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Beleczkil #48928 üzenetére
Engedi. 1-et is lehet, nemtom mennyi a max, 21-nél meguntam a próbát
Az óra az a Make Your Clock Widget, szintén megvan stefi68 blogjában, mind2-t ő fordította magyarra.
-
tpeti78
senior tag
válasz
Beleczkil #48050 üzenetére
Nekem a lite van fent belöle,csodát ne várj.Elketyeg két napot,ha szinte csak telefonálásra használom.De ma nyomkodtam rendesen,játék,net,telefon,és már töltön van.Ez az aksi dolog annyira relativ,mindenkinél más.Nem értem,miért téma mindig,abszolut user függö az üzemidö.Ha akarom,tuti elmegy négy napot is,de akkor meg minek a mobilnet,a játékok,a wifi....Szóval a vége számomra ugyanaz:Akkor minek az ilyen telefon?
-
spence225
aktív tag
-
Glatius
őstag
válasz
Beleczkil #47448 üzenetére
Előveszel egy jó nagyítót, és utána összehasonlítod EZZEL HA nem zöld-kék-piros szubpixelekből áll egy képpont, hanem picizöld-kék-picizöld-piros, akkor kehet OLED technológiával készült. OSF nél érdemes megnézni, de T-mobilos nem készült csak TFT-vel.
-
Glatius
őstag
válasz
Beleczkil #47199 üzenetére
Konkrétan melyikhez?? Egyiknek sem fáj, de van amelyik igényli, egy 256MB-os partíciócska nem nagy érvágás a 2 gigás kártyából se. (Az én ext3-am tartalma összesen nincs 70 mega és nagyon sok alkalmazás van telepítve, ha valaki nem nagy igényű, a 128MB is bőven elég.
Ha rákeresel a romra, mellette az ismertetőben szerintem ott kell hogy legyen. Ha nincs ott, akkor az nem komoly dolog... -
turho
addikt
válasz
Beleczkil #46804 üzenetére
Én mindet kedvelem és üdvözlöm a különféle módszereket
De most elolvastam 200+ hozzászólást és már öreges az agyam, szét akar pattanni...belezavarodok, nem tudok belőle meríteni.
A kelzsoca-megjelenéseket tudtam követni....lerva, blogban vagy weboldalon, útmutatóval....itt holnap már senki sem fogja egykönynen megtalálni a régitv-effekt és a wifi-térerő modokat. -
Stirlitz
senior tag
válasz
Beleczkil #46804 üzenetére
Az hagyján, de van olyan is (ÉN) aki direkt örül, hogy penge nem dobja el a wifi jelet. (Regpon nélkül) És nem hülyeség ez az abszolut minimalista rom, majd én teszek rá amit akarok. Még Skullen rom-jában is van fölösleg, pl a dolphin browser. Az se kell nekem, csak Market legyen.
-
Glatius
őstag
válasz
Beleczkil #46373 üzenetére
A különböző raktárakból összelapátolt al-szériák is okozhatnak ilyet, a más nagyobb tudású hardverhez (1GB RAM)másképp portolt szoft is kell, a mezei 2.2-t hiába pakolásszuk rá...
Mindig hangsúlyozzuk, hogy mindenki úgy fogjon hozzá a moddinghoz, hogy SAJÁT backupja van!Beleczkil
A visszafelé kompatibilitás megoldható, de 4 hónapja nem tudhatták, milyen Blédek jönnek ki a héten.dragon1993 Vannak bűncselekmények, amelyek esetében az előkészület is bűntetendő, nem csak a kísérlet, vagy a befejezett cselekmény... létezik még felkínálkozás is, hogy a felbujtást ne is emlegessem. LOL
-
Xmodule
őstag
válasz
Beleczkil #45884 üzenetére
hat nem tudom. nekem is r10b lite van fent az akksi file is fent van. kedden reggel leszedtem a töltöröl azota folyamatosan megy offline nelkul, volt sok hivas, kicsi netezes, email, video nezes par perc, marketböl telepitesek, fenykepezes, es most van 31% on az akksi. szoval en 100% ig meg vagyok elegedve.
(mellesleg itt eleg svedben es mikor olvastam hogy szerdan mar nyomta a comviq ami nekem is van a frissitest nem voltam ideges mikor mult szombaton buheraltam a telot...) marmint azert kiprobaltam volna a hivatalos romot is, de most mar mindegy.
-
Glatius
őstag
válasz
Beleczkil #45243 üzenetére
Ha eltávolítod a power widgetet, és pl. az extended controlson bepipálod a láthatóságot az értesítési mezőben, akkor csak egy sor fog látszani, ami bárhonnan meghívja a widgetet, de teljes méretben nincs benne csúszó mezőben, így a törlés lehetőségével sem piszkál minduntalan.
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Beleczkil #40219 üzenetére
Én a Lookoutot használom.
(#40242) kelzsoca:
Inkább max 512 nem min.(#40276) cruyff
Fut az szépen. Letölteni nem érdemes, mert az warez...(#40278) Peteke:
Egyrészt recoveryből is lehet recoveryt flashelni. Másrészt ott van az első hszben a terminálból való flashellés leírása is... -
kelzsoca
félisten
válasz
Beleczkil #39957 üzenetére
Üdv!
A SetCPU root explorer-el pár pillanat alatt törölhető a system/app mappából.
A bash és text editor pedig csak magától nem működik, pl: az editorhoz kellene az android terminál alkalmazás ami nincs is fent a lite romon, továbbá még ha fent is lenne, akkor is megfelelő parancsok használatával lehetne elérni.
Tehát a SetCPU eltávolítása az amit csinálj meg a többivel ne is foglalkozz.
(#39959) anglergab
Azért Te majd nézz rá a nano-ra
(#39961) Fail3D!
Természetesen tudok róla, a teszt alapját is én adtam
-
anglergab
addikt
válasz
Beleczkil #39957 üzenetére
Kezdő felhasználó nem is igen fogja (tudja) elindítani a nano-t.
A nano-hoz és a bash támogatáshoz terminal emulator app kell.
Röviden: a SetCPU egyszerűen eltávolítható, a terminal emulator meg defaultból fent sincs.
Egyébként nem értem a félelmedet (mivel teljesen alaptalan): aki nem ért ezekhez, az nem tud ilyen eszközökkel semmit sem "elrontani". A nano egy egyszerű, ám okos szövegszerkesztő (~Jegyzettömb Android terminal emulátorra, parancssorban indítható csak el). A bash támogatás (szintén csak a terminal emulatoron belül van) meg nehezen vehető észre -- még a haladó felhasználóknak is (és csak előnyei vannak).(#39960) kelzsoca
Ok, ma 19 óra után tesztelni fogom a nano-t, bash support-ot is! -
kelzsoca
félisten
válasz
Beleczkil #38742 üzenetére
Vigyázz, ha eltávolítod nem lesz keyboard a romban!!!
Direkt azért tettem bele mert a gyári androidos egy hulladék volt, ez pedig ha kell magyar ha kell angol.
Kipucolni úgy tudod, hogy leszedsz egy másik keyboardot, majd telepíted, és aztán root explorer-el törlöd az any-t a system/app mappából.
(#38743) pojakcs
Még nem érkezett ezzel kapcsolatban hozzászólás, bár nagyon jó lenne.
Én jelenleg nem szeretném az utolsó sd-m is esetlegesen használhatatlanná tenni, ezért nem néztem meg mi a helyzet vele. -
Luissimo
veterán
válasz
Beleczkil #36720 üzenetére
@36720: Beleczkil (és más pannonos juzerek figyelmébe)
Én most küzdök ugyan ezzel.
Nekem még mindig Pannon-t jelez a készülék (kártyacsere után is), és láss csodát a régi pannon-os NET és MMS beállítások működnek.
Mondták, hogy ez elvileg nem lehet de mégis ez működik.Nálam is megy a régi Pannonos kártyámmal, és teljesen mások a beállításaim, mint a belinkelt Telenoros !
Vannak még csodák. -
TRob1
veterán
válasz
Beleczkil #36793 üzenetére
Ezekszerint senki nem használ tokot, csak te
Köszi szépen 1ébként, sejtem milyen, nem muszály a kép. Én inkább vmi telefonkihúzós, vagy csak simán zsebbetevős bőrtok szerűt (vagy vmi kimélőbb anyagút) keresek. Azt beszélik a Nokia E sorozatos tokjai is jók hozzá pl., csak kiváncsi lettem volna a véleményekre (ki-mit használ, mennyire koptatja stb.), de itt ez nem jön össze asszem. -
syl5
őstag
válasz
Beleczkil #35574 üzenetére
Hétvége nem számít bele a 72 órába!
(#35473) dipeti
Build mennyi?(#35446) Greg-77
És mit mondtál mi történt a telefonnal?
Gondolom nem azt, hogy leejtetted?
Illetve hol történt a csere?(#35255) bala6120
Nem lehet, hogy azért villog már 30 perce a led, mert a just shake free nem engedi aludni a telót? -
istnag
addikt
-
anglergab
addikt
válasz
Beleczkil #35394 üzenetére
Beleczkil, tpeti78: nagy az alkatrészek szórása, mivel különböző cégek termékei kerülnek az egyes legyártott sorozatokba. Made in China => ez manapság mindenre elmondható, nem szabad belelő semmilyen, főleg a minőségre vonatkozó konklúziót levonni!
Attól, hogy Kínában készült, illetve ott tervezték simán lehet a minősége kifogástalan! Sőt!Szeleczki: nem kellene olyan művelethez programot ajánlani, ami anélkül is (kézzel) egyszerűen megvalósítható.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest