Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
ezek szerint akkor Te már romot sem fogsz frissíteni? fő a biztonság

-
-
compi.hu
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
baratom, hidd el csinalok en neked olyan update.zipet ami pikkpakk teglasitja a telefonodat. (hint: flash_image paranccsal recoverybol is felul tudod csapni a bootloadert valami random kacattal)
-
Szelecki
csendes tag
Sziasztok!
Lécci mondjátok meg melyik a mostnai legjobb ROM amibe műkszik a rádió!
Köszönöm előre is!
-
compi.hu
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Testvereim a droidban, ne beszeljunk mar boszmesegeket! A flasht semmievel nem veszi jobban igenybe egy TPT mint egy "normal" update. Forumtars jo esellyel kapott egy selejtes flash csipet tartalmazo peldanyt ami hamar beadta a kulcsot.
Es lehet nekem jonni azzal hogy debizony igen, csak meg is kene am tudni indokolni hogy miert. TPT es update.zip kozott az a kulonbseg kb, hog ymas szoftverkomponens irja a flashmemoriat. TPT eseten a bootloader, update.zip eseten a recovery. TPT-vel teglasithatod a telefont de ehez vagy nagyon jol idozitve kell kikapd az akksit a kutyubol flasheles kozben, vagy hibas csomaggal kell fejbecsapnod.
PS: szinte minden (>20) alkalommal TPT-vel update-eltem a telefont. Kutya baja.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár magentáéktól a saját Blade-emet. Ennyi pénzért nagyszerű telefon, nagyon tetszik!

Első kérdésem az lenne, hogy milyen programmal lehetne letesztelni, hogy van-e pixelhibája?
Olvastam valami WC teszt-től, de semmi konkrét infót nem találtam róla.
Illetve 414mb-t lát a memóriából, ezt ugye orvosolni lehet a csodazip-pel. Ez nem jár garanciavesztéssel? Ilyenkor a kernel frissül vagy mi is?Köszönöm előre is a választ!

-
ux1
addikt
válasz
Fooler89
üzenetére
Mindent próbáltam
Akkuval, akku nélkül... Se kép se hang. No on... No boot.. A bekapcs gomb jó
Amúgy a T-s csodazip utáni rebootolásnál kikapcsolt és azóta halott. Mint írtam a sok TPT után nálam hibákat írt már a logba a recovery. Az utolsót már nem bírta szegény. Ezért írtam annó, hogy azt inkább csak 1x csinálja az ember és ne TPT-ze agyon szegényt... 
De már debricked...
A nagy "T"esó megoldotta
Hála és köszönet érte...
Cserébe hagyom alapon a systemet meg a datát 
Így nem lesz alkatrészetek

(#35078) Lasy
Szerinted ?

-
Lasy
veterán
valaki tesztelte már a N.O.V.A játékot?
Illetve tudtok olyan játékokat amit akár neten, akár BT-n lehet játszani multiban.
Lehetőleg autós vagy ilyen legyen.
raging thunder 2 jó volt eddig... -
plgr
tag
na megjelent, de hogy mitől javult meg, azt nem tudom

-
Fooler89
őstag
-
plgr
tag
Sziasztok!
A webes marketben nem látom a telefonom, ez mitől lehet? Ugyanazzal az accounttal jelentkeztem be a telefonon és a weben, mégsincs benne a készülékek között ("There are no Android devices associated with this account.")
Mi lehet a probléma? -
Mtbsrác
senior tag
Volt akkor bocs!
Miért van az hogy egyre nehezebben fogja meg a GPS jelet a készülék?
Mikor megvettem pár másodpercen belül megfogott vagy 3-4 műholdat a GPS test szerint.
Mostmeg már 4-5percnek is elkell telnie mire fog jelet. Mindegy milyen időben és mikor próbálom azt vettem észre hogy egyre lassabban találja meg. -
Arm0red
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy téma felrakás elött kell wipe-olni? Ha igen miket?(FLB-R8_HUN_update allin)
Keresgéltem, de számomra egyértelmü választ nem találtam. -
spence225
aktív tag
Elolvastam a teszted: nagyon jó, benne van minden ami számít. Esetleg a különböző szenzorokkal lehetett volna kibővíteni (gyorsulásmérő,fényérzékelő,stb.) de ezek leírva csak a tesztleírás terjedelmére jók.
Lenne egy kérdésem: Láttam a videókat a játéktesztekről.
A Brothers in Arms 2-t honnan szerezted be és melyik verziót, mert én akármilyen verziót feltettem textúrahibás volt a játék. Próbáltam jj9-en, flb-8-on is. -
ReSeTer
senior tag
Nem akarok türelmetlen lenni, csak érdeklődnék, hogy lesz e kelzsoca flb r9?
-
vargalex
félisten
válasz
csonkadavid
üzenetére
Hi!
Én pont azt vettem észre, hogy nagyobb a WiFi térerő. Igaz én az alap FLB R8_HUN ROM-ot használom (nem az update verziót).
-
_X10Dead_
aktív tag
"Ne legyél már ennyire lelkes, újonc! "
En erek elnezest. Szolithatlak Mester-nek?
"Na csak hogy tudd: elég sokszor benéztem az említett menübe, ahol van 3 menüpont: Szinkr.Névj., Gmail, Naptár és semmi több."
Hmmm.. nalam van Picasa is. Szoval 4."Nem lehet pipálni, törölni, stb."
Erdekes:
A tobbi innentol kezdve targytalan
"Ha véletlen hozzáérek a mail fölötti névjegyhez (tudom, vigyázzak), már szinkronizál is.
De még ha ide nem is jövök, akkor is, amint beállítok 1 gmail címet, máris hozzáadott 1 plusz csoportot (az összes névjeggyel), ha törlöm ezt a csoportot, akkor meg törli az összes névjegyemet. Na ezekért nem tetszik ez az egész gmail-es szinkronizáció." -
ux1
addikt
Ezért ágáltam a TPT ellen. Még velem is előfordul ilyesmi... Mindegy úgyis tele volt már a log hibával
Majd a "szakemberek" megmondják mit tudnak vele kezdeni 
Fooler89:
-Ha be se kapcsol? Meg se nyekken? Se LiNUX se Win nem látja? Az adb csak utána jönne
erről a tftp-ről írhatnál... De szvsz az se lehet jó mert min érem el a készüléket
Ahoz vmi hw-t mutatnia kellene. Esetleg jtag. -
rezme
tag
hát ebbő tanulva megvárom a végleges cm7-et aztán soha többet nem flashelem a telót

ux1 sajnálom a telót
-
Wolfeee
tag
válasz
Nova96
üzenetére
Szevassztok. Sokféle divx lejátszót raktam már a telómra, de igazán egyik se váltbe. Az egyik akad a másik kiírja, hogy túl jóminőségő a videó, de volt hogy 720-nél csak sistergett a hangszóró és nem játszotta le az ac3as hangot. Esetleg van valami használható lejátszó vagy kódoló program?
köszi
-
Lasy
veterán
válasz
Nova96
üzenetére
Majd nem leszel az.
kezd a csodazippel, amit csak fel kell tenni a memkarira, és 3 gombnyomással fent lesz a recovery-d is.Ha ez megvan minden menni fog. akár telefonról is.
Ha ezért fizetni szeretnél (5 perces feladat). akkor küld el peste, nagyon szívesen megcsinálom. De a posta minimum 1000.- oda vissza.

A tesztemre senki másnak nincsen véleménye?
Csak az a videó, és kész? akkor jó lett? -
Nova96
őstag
Üdv nem tud valaki Miskolcon szerviz ahol nekem ezt megcsinálják mert én elkezdtem de elég béna vagyok így be is fejeztem.
-
ZenRonin
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Fenn van az új rom tegnap óta.
Nagyon tetszik. Ezer köszönet a készítőnek.
Két apróság felmerült.
1 azt vettem észre hogy a wifi térerőt jelző ikon szinte mindig eggyel kisebb jelerősséget
mutat mint 2.1 alatt. Ez másnál is így van?
2. Az anysoft keyboard problémáját megoldotta a betűtípus csere(win calibri),de én
valamiért ragaszkodnék a gyári betűtípushoz.Abból nincs olyan aminél nem kockák vannak? -
Lasy
veterán
.DLL
Persze jöhet, de ha feltolod youtube-oldalra az is jó, és ott be lehet állítani, hogy csak az lássa aki tudja a linket.kelzsoca
Egy ilyen tapatalk szerűen. pontosan nem is tudom, de ugye opera minivel ugyan úgy bejön az oldal, tehát valami máshogyan.
Igaz akkor lehet nem tudnád használni a blog-oldlat. -
balalev
tag
úristen, de veri a Sony K800i met xD az már vagy 4 éves xD
-
istnag
addikt
-
ux1
addikt
Bricked számláló +1
Se kép se hang.... 
-
-
ZenRonin
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Telepítettem a FLB R8_HUN_All in-t.
Elképesztően gyorsan ment. :-)
Köszönet érte.Most próbálgatom a telefonomat.
Asszem minden faszányos, de gyorsabb működést nem tapasztalok. /talán majd később/Viszont, mikor használni akarom a MobilTV élőfizetésemet, azt írja ki, hogy az ön készüléke nem alkalmas ..... /ezelőtt ment.
Van e valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata?
Ha igen, kérem ossza meg velem.thx
-
balalev
tag
most jött meg a blade em
nagyon noob kérdés, de hogy kell elvenni a hátlapját? mert ahogy a könyve írja, úgy nemnagyon jön, és nem akarom eltörni.
és nem találom az sd kártyát. alapból benne van? -
Ren Hoek
veterán
Tudtok ajánlani valami jó kis stratégiai játékot, ami elfut a Blade-n?
Amúgy Angry Birds nekem azért akadt sokszor, mert futott valami a háttérben.. 2.1-en vagyok, de ha nem fut semmi, akkor csak picit akad, és nagyritkán befagy, de simán játszható.
-
spence225
aktív tag
Tud valaki oldal-t ahol flb8-hoz vannak fent témák ?
Igazság szerint engem csak a sötét értesítési sáv zavar -
.DLL
veterán
Ja és van 640x480-as videó is az FLB romokban, ezt beleírhatnád a tesztbe (R7-R8 amit eddig próbáltam)
jóval részletgazdagabb, de a színek és a képfrissítés továbbra is ergya.Szerk.: a billzet témához
Nekem teljesen jó lenne az alap billentyűzet, elég lenne ha csak a z-y gombokat fel lehetne cserélni. Az Anysofton már túl picik, sokszor félreütöttem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Pumika1975
üzenetére
Na akkor miről beszélünk?

A rom vagy az anykeyboard-al van probléma?

(#35005) Lasy
Megeshet hogy lesz dropbox is

-
shagy
tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Este kiírom...
-
kelzsoca
félisten
Logout blogom Androidra: [link]
-
TRob1
veterán
válasz
istnag
üzenetére
Megoldottam: mindenhonnan (tel. is, gmail is, android manager is) töröltem minden nevet, minden csoportot, majd a névjegyek megjelenítési beállításainál, a gmail címen nyomva is töröltem minden csoportot, és bemásoltam 1 vcf fájlból a telefonba újra a neveket. (habár, mikor szinkronizáltam utána az wifi android managerrel a pc-vel, ott megint gmail-es ikon lett a nevek mellett, ami eddig telefon volt
) Mind1, azért szép lassan csak belejövök az androidálásba
Köszi a helpet.
-
Jama85
tag
Kezd egyre jobban idegesíteni hogy sehogy sem tudom belőni munkahelyen a proxyt.
Már minden progit használtam de semmivel nem működik, saproxy, proxymator, transparent proxy, de eggyik sem akar működni
Van bárkinek bármi ötlete tapasztalata?
Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerviz "T"? vagy otthon fa.brick.áltad meg?
Akkuval, akku nélkül... Se kép se hang. No on... No boot.. A bekapcs gomb jó
Amúgy a T-s csodazip utáni rebootolásnál kikapcsolt és azóta halott. Mint írtam a sok TPT után nálam hibákat írt már a logba a recovery. Az utolsót már nem bírta szegény. Ezért írtam annó, hogy azt inkább csak 1x csinálja az ember és ne TPT-ze agyon szegényt...
Hála és köszönet érte...
Cserébe hagyom alapon a systemet meg a datát 

Mélcímedre mehet?