Hirdetés
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
sonique
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
control widget amit sly5 hasznal
extended controls
a naptart nem tudom -
kelzsoca
félisten
Ha esetleg valaki nem próbálta volna, az általam módosított alpha5-ös romban a MENU gomb 2x lenyomása feloldja a bill. zárat.
-
futo001
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem eseményekre be van állítva a zene.

Beállítások>hangok.Szevi
Valószínűleg rosszul csinálod. SD-n létrehozol egy image nevű mappát. Ebbe beleteszed az update.zip tartalmát. Aztán az update.zip-et is tedd fel az SD-re (ez elvileg nem kell, de azért tedd csak fel). Utána a telefont kikapcsolod. Ha kikapcsolt, benyomod a hanf fel és menü gombokat és miközben nyomva tartod, bekapcsolod. a telefont. -
djozsi
senior tag
válasz
devast
üzenetére
Alapjáraton nem jók az alsó gombok, de ha villog valami miatt, akkor azt hiszem a BACK gomb ébreszt, mérget azért nem vennék rá, most épp töltőn van a telefon, 7%on van az aksi.
De hangsúlyozom, csak az alpha4-ben van ez így (szégyellem, de nem tudom már, hogy kinek az alpha4-ét tettem fel, talán a Dashes-féle egy korábbi verziója). Alpha5, jellyfish1, jellyfish3 nem teszik meg ugyan ezt. Legalábbis nálam.
-
kexksz
addikt
Hogyan lehet kicserélni a lockscreent? Nem ilyen Lockbot szerű felületes megoldásra gondolok, hanem valami olyanra, ami az alap lockscreent "felülírja".
-
Ren Hoek
veterán
Ezért vigyázzatok a warezzal

http://index.hu/tech/cellanaplo/2010/12/30/trojai_tamad_az_androidon/BUÉK
-
Knagymate
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat

-
Szevi
tag
Hali,
Egy kis segítség kellene. 512-re frissíteném a telóm, követtem az utasításokat, de indításkor megjelenik a zöld droid és nem csinál semmit.
http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_15285-15285.html
http://prohardver.hu/tema/zte_blade/hsz_14481-14481.html
Akku ki segít csak. -
törölt tag
Segítsetek. :S

Mióta feltettem a csodazipet kicsit megvan őrülve a cucc, mert ha rádugom gépre vagy töltőre ilyen kínai zenét kezd el játszani és nem áll le.
Tapasztalt már vki ilyet? Elég zavaró.
Hogy lehet megszüntetni?
(Elnézést az amtőrizmusomért) -
esox
senior tag
froyo alpha5 óta nincs usbs kapcsolatom....grrr..de keresek...biztos volt már ilyen másnak is
-
Saccco
nagyúr
Mert mindenki panaszkodik az újakra, pedig már majdnem áttértem én is az 1.8ra.
Knagymate:
Szerintem ez van a videón: Extended Controls -
Knagymate
csendes tag
Sziasztok! Valaki nem tudja hogy lehet a telefonomra ilyen átlátszó power controlt varázsolni : http://www.youtube.com/watch?v=wSPoX_uk8Sw
Eredeti rom van a telefonomon!
-
djozsi
senior tag
válasz
Frozzy
üzenetére
Ügyes vagy, büszkék vagyunk rád, attól még nálam (és másnál is, írta fentebb) nem működik a backup/recovery funkciója. Hidd el, bármennyire is hihetetlenül hangzik, ez nem rajtam múlik, ugyan úgy kattintok rá egy menüpontra, mint bárki más.
Új romot telepíteni tudott és sd-t mountolni is.
Mást nem próbálgattam. -
joci1987
csendes tag
sms karakter beállításban tudna valaki segíteni? 1 üzenet 60 karakter csak, ékezetek nélkül is... melyik beviteli módot használjam?
köszi
-
Frozzy
őstag
1.8 recovery van fent nekem is és tökéletesen működik.. kezdj mindent előlről

-
Reag3nS
senior tag
Reggelt,
Tegnap megnéztem ezt a Sygic navit, letöltöttem, beállítottam, próbaképp megadtam neki egy célt, jó is volt. Kiléptem belőle, később vissza, aztán már máshogy lépett be. Az a képernyő fogad, hogy Sygic GPS Navigation, mellette egy pötty, amit ki lehet jelölni. Semmi más, ha ezt kijelölöm, akkor bejön eu térkép, de csak homáosan, otthonnak célnak nem tudok megadni semmit mert azt írja nem állnak rendelkezésre országok.
Uninstalláltam, letöröltem sd-ről az előzőleg letöltött fájlokat, újra raktam, újra letöltöttem ugyan ez. Ötlete valakinek?
Esetleg milyen navit ajánlotok ami ingyenes és használható is? Tudja a hangos navit!
-
futo001
senior tag
Köszi, azt megtaláltam. Úgy emlékeztem, hogy ütemezhető a szinkronizáció, de lehet rosszul emlékszem.
atillaahun
Igazad van, nálam is megegyezik a legalacsonyabb hőmérséklet az aktuális értékével.djozsi
Nálam megy az új CW is, ott inkább az lehet a gond, hogy a backup más verzióval készült. -
atillaahun
veterán
válasz
Murderer69
üzenetére
Pont a témázás miatt használok ADW-t, egyébként végigpróbálgattam mindkettőt, nekem nem tűnt fel jelentős sebességkülönbség, bár lehet az EX-en gyorsítottak valamit.
Visszatérve a BW weatherre, az ugye H-val meg L-lel jelzi a napi várható legmagasabb és legalacsonyabb hőmérsékletet is, de érdekes módon (és ahogy nézem ez a te 13 órakor készített screenshot-odon is így van) az aktuális hőmérséklet mindig megegyezik az aznapra várható legalacsonyabbal. Ami azért általában hajnalban szokott bekövetkezni nem pedig dél körül. Nem furcsa ez szerinted? Mert így -3 és -7 fok között még belefér, de amikor hajnalra nagyon lehűl a levegő, -10 fok alá (mostanában megesik), nappal meg alig van hidegebb 0-nál, akkor azért már gáz az eltérés.
-
stefi68
addikt
válasz
Murderer69
üzenetére
A névnapok megjelenítése elég részletesen le van írva itt
Melyik rész nem tiszta?
-
djozsi
senior tag
Na én bő fél nap próbálgatás után visszahoztam az alpha4emet.
Személyes véleményem, hogy amit ki lehetett hozni az ilyen hegesztett ROMból azt ebben sikerült kihozni. Egyetlen komoly hiányossága volt, a rádió, de már ez is megoldódott.
Olyan apró hibácskák maradtak csak benne (őszintén szólva egyet se tudnék mondani
), amik (számomra) nem zavaróak és mint az alpha5 is mutatja sajnos 1-2 ilyen lényegtelen hiba javítása mellé sok új, akár bosszantó (multitouch probléma, hiányzó menüpont a kikapcsoló menüből, nem jelez maileknél, satöbbi..) is becsúszhat a rendszer komplexitása miatt.
Kíváncsi vagyok, mint fog hozni a hivatalos ROM, attól még várok előrelépést, de addig attól tartok nem lesz egyik se jelentősen jobb, mint az alpha4, legfeljebb mások lesznek a hibái.Annyi tanulsággal járt ez az egész, hogy egyáltalán nem kell fosni a rom cserélgetéstől. Le kell menteni az előzőt és kész. illetve kell csinálni egy titanium backupot mindenről aztán kedvére állítgathatja vissza bárki a korábbi programjait akár egyesével, minden beállítás vissza fog jönni.
Illetve nem kell félni a ROM alapértelmezett programjainak variálától se. Bemész a zipbe a system/app-ba és kész. Arra kell figyelni, hogy amiről nem tudjuk, mire való azt inkább ne abajgassuk illetve az ide tett programok nem vagy csak körülményesen lesznek eltávolíthatóak, frissíthetőek, szóval nem érdemes ész nélkül mindent berakni, amit használni fogunk, sőt, inkább az a nyerő vonal, amit az itteni ROMkészítők is követnek, csak a legszükségesebb appokat tegyétek bele, aztán mindent mást, ami kell külön telepítsetek fel. -
desigo
senior tag
Üdv!
Az mitől lehet,hogy újraindítás után is a CPU használat 94-99% között mozog ?
Összes Taskot kilőve sem javul semmit.
3Gre sem csatlakozik pár napja,bár az inkább más jellegű probléma. -
Murderer69
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
a noti bar megmarad de szvsz felesleges az adw a LP sokkal gyorsabb igaz nem témázható meg mittomén de gyorsabb sokal
a BW nekem jól teljesít annyi van és olyan kint amit ő mutat az előrejelzés is elég jó nekem bevált.... -
Gekki
csendes tag
Ősök, Hősök!

Mielőtt feltenném a (csak) 5. rom-ot.
1. a mostani romokhoz is kell 3D gyorsítás, vagy az beépítve némelyikbe?
2. hwui lenne a 3D gyorsítás? ha igen hogy tudom ellenőrizni hogy bekapcsolva?
na nem az akkor mi?
3. ext.3 > honnan tudom kezeli-e? és ha kezeli hogy tudom ellenőrizni?thx,
-
atillaahun
veterán
válasz
Murderer69
üzenetére
Ha erre az alap témára rárakok egy ADW EX-et és ahhoz letöltök egy másik témát, akkor a fekete notification bar attól még megmarad?
szerk.: neked egyébként jól működik a BW weather részében a hőmérséklet kijelzés? Mert én ha Google-ra állítom kb. 10 fokkal mutat hidegebbet, ha Accuweather-re akkor meg minimum 5-tel, mint amennyi éppen van. Pedig Miskolcon lakok nem a puszta közepén. A hőmérséklet változást viszont jól követi, de olyan mintha késne kb egy 5-10 órát. Nem lehet valami időzóna eltérés miatt nem mutatja rendesen?
-
72mviktor
senior tag
válasz
Saccco
üzenetére
Nem az volt a baj.Igazából nem tudom mi volt de most ok.Kellett neki egy újra inditás akkor megjavúlt a multitouch,aztán a képernyőforgatást addig nem engedte érvényesiteni amig nem volt egy kijelző ki-bekapcs.Érdekes ilyen még sose volt.Szerintem a launcherplus beállitása összeveszett az alap display beállítással,vagy mittomén

-
sonique
őstag
felkerült ide egy partition_zte.zip file elvileg 10% al töb hely lesz
gondolom nincs olyan aki ki merné probálni

-
djozsi
senior tag
válasz
Latency
üzenetére
Huhh, kössz a tippet és tényleg...
Nem értem, hogy akkor miért nem javítják, hisz egyszer már jó volt. Oké, most megfordult, öröm, boldogság, de végül is csak arra nem jó, amire kitalálták.
Senki ne használjon 2.5.0.9-esnél újabb clockworkot, ha szüksége van a recovery funkcióra!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Frozzy
üzenetére
Kösz.

Újra frissül az első hsz, ilyen lesz.
más:
Úgy néz ki jól jártam, hogy nem raktam fel a 1.8as recoveryt.
72mviktor:
Tedd fel még egszer egy wipe kíséretében. -
sonique
őstag
'Geinimi' trojan infecting Chinese Android devices
szoval majd ovatosan a kina romokkal

-
-
Saccco
nagyúr
válasz
djozsi
üzenetére
Nem különböző verzióval próbálod a backup/restore-t?
Volt elég hely a kártyádon a teljes backuphoz?Bazijoe73:
Egyelőre csak a JellyFisheket lehet húzni, azokban is csak az AHB-t. Nézz rá Dashes V5.1 ROMjára. -
djozsi
senior tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy clockwork-ban bármit is backupol, ha recoveryzik akkor kap egy fasza bootloopot? Mert nekem most ezt csinálja...
-
Bazijoe73
senior tag
A ronan féle rom-okat lehet húzni???
-
Frozzy
őstag
[zteblade] ha gondoljátok töltögessetek és adhattok tippeket hogy mi kéne még oda
ja és szerintem mehet 1.hsz 
-
joci1987
csendes tag
sziasztok!
az sms küldéssel lenne problémám: csak 60 karaktert tudok írni, utána már 2 üzenetet számol fel...
tudja valaki, hol kell beállítani? előre is köszönöm
-
djozsi
senior tag
audioboost bootloopot okoz alpha5nél.
piroe: sajnos sokszor nagyon pontatlan a kijelző, úgyhogy ebből még azért ne vonj le messzemenő következtetéseket.
szerkesztés: apropó bootloopról jut eszembe, az egyetlen bootloopból való kilépési lehetőség az aksi kivétele vagy van más is?
-
piroe
csendes tag
amióta megtörtént a frissítés, durva akkuidő növekedést tapasztaltam. nem gondoltam volna, eddig fél nap használattal 15-20%-ot mindig csökkent reggel óta, most meg 3%-ot adott le eddig, pedig volt 20 perc zenehallgatás, egy kevés telefonálás, net is picit, meg reggel vagy három szundi. nagyon megéri frissíteni, és nagyon egyszerű is! aki eddig még nem tette meg, mindenképpen tegye!
-
csibusz0314
aktív tag
De én most valamit nem értek amúgy... Ha factory resettelek, akkor miért marad rajta az android? Vagy az nem szedi le az OS-t?
Vagy, hogy lehet teljesen leszedni az androidot? Csak a particionálással?
Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hogy lehet megszüntetni?

Vizsont a galleryben meg megy.Zsoca mi van ilyenkor?