- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz ska-punk #36217 üzenetére
Most ez olyan, hogy a szakértő Urak azt is mondogatják, hogy formázzuk az akksit, stb.
Ha nincs net előfizetés/csomag a sim-edhez rendelve, akkor biztos, hogy nem fog fizetős adatforgalmat generálni. Ez nem szakértelem, ez tapasztalat.
De amúgy egyszerű a dolog.
Ha nem használsz mobilnetet és nincs is a simedhez semmilyen net csomag rendelve, akkor nincs gond, akkor 1000 %, hogy nem csinál fizetős adatforgalmat az agps.Ha használsz mobilnetet, akkor meg könnyen és gyorsan te is letesztelheted, hogy csinál-e adatforgalmat, vagy sem. Leszedsz marketről egy adatforgalom számlálót (Netcounter, stats, callmeter ng, stb.), bekapcsolod az agps-t, mész pár kört és megnézed a programmal, hogy generál-e adatforgalmat.
De mondom én akárhányszor használtam agps-t sose kaptam meglepetés számlákat...
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz ska-punk #36196 üzenetére
Egy biztos! Ha nincs semmilyen net előfizetés/csomag a sim-edhez rendelve, akkor biztos, hogy nem csinál fizetős adatforgalmat! Tapasztalatból mondom!
Sőt szerintem az AGPS-hez nem is kell egyáltalán net előfizetés, hiszen adatcsomagokat anélkül is tud küldeni, fogadni a telefon. Ezt erősíti, hogy az AGPS-t akkor is be tudod kapcsolni, hogy ha nincs net előfizetésed, és ha fizetni kellene érte, tehát adatforgalmat generálna, akkor arról csak bökne eléd valamit a telefon. Továbbá nekem net előfizetés nélkül másképp is viselkedett picit a helymeghatározás, amikor be volt kapcsolva az AGPS, tehát ez is azt bizonyítja, hogy nem kell hozzá net elérés, nem csinál fizetős adatforgalmat.
Szerintem ez a hülyeség, hogy az AGPS olyan adatforgalmat generál, amiért fizetni kell csak egy nagy félreértés, ami abból ered, hogy voltak/vannak olyan GPS szoftverek, amik netről szedik le a térképet, és egyéb netes szinkronizációt végeznek (ezek persze, hogy adatforgalmat generálnak, de azok se az AGPS miatt!).Szerintem azokban 2.2-es romokban, amelyekben nem lehet állítani az AGPS-t, ott ki van kapcsolva.
Az egyéni csörgés meg bug.
[ Szerkesztve ]
-
syl5
őstag
válasz ska-punk #27647 üzenetére
Cseréld le a clockwork-öt AmonRA recovery-re, és particionálj azzal!
Tökéletesen végzi a dolgát, nem úgy mint a clockwork. Nem is értem, hogy sokan miért ragaszkodnak a clockwork-höz...Szerk: igaz az amonRA backup/restore funkcióját nem próbáltam még a Blade-en, de szerintem nincs gondja azzal sem. Korábbi tapasztalatok alapján pedig az amonra a tuti, a clockwork-el mindig csak a baj volt...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Assetto Corsa EVO
- Parfüm topik
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával