- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #49928 üzenetére
Ezt is elolvastad?
As 100% (2/2) of the replies in this thread states that this mod isn't working, I would recommend you don't install this. -
tlac
nagyúr
válasz dragon1993 #49628 üzenetére
ha nekem is jelentkezni fog a probléma, akkor szerencsétek lesz, mert utána fogok nézni
-
Lasy
veterán
válasz dragon1993 #49628 üzenetére
Svéd LRS3-as már mind a kettő gent-támogatja.
Legalábbis ezt olvastam.+36702778032
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #49344 üzenetére
Nem ironikus a szerzői jogi szöveg, annak tükrében, hogy az oldalad nagyrészt a PH fórumról másolt írásokból áll?
-
katonam
tag
válasz dragon1993 #49281 üzenetére
Köszi, nem is tudtam, hogy lila színű a tok belseje...
-
xakta
tag
válasz dragon1993 #49144 üzenetére
Úgy tudom , bár nem olvastam vissza , hogy valaki már dolgozik a megoldáson , valamit a régebbi szállítású telók rendszeréből kivenni - másikba beletenni - védelmet kiütni , szóval nem tudom pontosan de valami ilyesmi rémlik. Ezt egy rom főző emberkétől kéne megkérdezni .
#49141 tboldi : Satbil vagy végleges esetleg bugmentes ? Szerintem egyiket sem állíthatjuk egyik romról sem.
Azért gondolom egy 31-es verziójú CM nightly már csak nem olyan bugos mint az első?
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz dragon1993 #49119 üzenetére
Azért kérdeztem, mert úgy tűnik ebben már minden benne van, ami a minimum 2x ennyibe kerülő márkásabb tabletekben található csak meg. Lehet, várok még egy-két hónapot, hátha lesz még nagyobb választék, esetleg olcsóbban is.
-
Nohab61
aktív tag
válasz dragon1993 #49119 üzenetére
Pedig hidd el meglepődnél zt-180 ebben a tesztbe is írják hogy vitt minden film fájlt rendesen ráadásul a zt-180 kicsit rosszabb is mint a linkelt
-
Thrawn
félisten
válasz dragon1993 #48898 üzenetére
Csak 4 hozzászólást kellett volna visszaolvasni...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #48438 üzenetére
Remélem már napok óta fel van tüntetve a weboldalon hogy senki ne tegyen semmiféle custom romot a frissen vásárolt készülékére.
Ugye van ilyen cikk?
(#48445) Glatius
Recovery az van.
(#48439) kagzer
Elég gyorsan feladod
(#48448) geparduc
Kezdésnek szerintem merülj bele az 1. hozzászólásba.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Ne csodálkozz, a csodazipben az eredeti típusú ROM van, aminek ugyanúgy működik a tapipanelje, mint a főzötteké, hiszen e helyett jól mentek a főzöttek.
Ha lenne mentése, és azt tenné a csodazipbe (a frameworköt meg kiszedné, akkor meg lehetne csinálni.Néhány napot még biztosan kibírt volna... :/
[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Keeperv85
nagyúr
..mert nem fogja az alap rendszer kezelni az új hardvert. Tegyétek rá a T-s javítást (remélem T-s volt) és mehet gariba vissza. Ennek ennyi volt...
-
Lasy
veterán
válasz dragon1993 #48422 üzenetére
Akkor pedig meg kell várni amíg le lesz tesztelve valaki által.
Kelzsoca
- a pinyindb mappát nem másoltad be a helyére mielőtt aláírtad volna az apk-t
ez pontosan mire jó?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Keeperv85
nagyúr
válasz dragon1993 #48404 üzenetére
Kicsit olvass vissza és látni fogod, hogy még azt sem tudom mi az a rész, ami a touch vezérlésért felel, ehhez pedig az társul hogy nem is biztos hogy ez annyira touch hiba....
Szóval: nincs.
-
mira72
őstag
válasz dragon1993 #48404 üzenetére
a gyári ami rajtuk van nem támogatja?
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
fonix232
aktív tag
válasz dragon1993 #48206 üzenetére
Igen lehet, és ez a pontos megoldása
Amúgy meg, ha egy ROM-ban kicseréled a boot.img-t egy ilyen lezárt telefon boot.img-jére, akkor menni fog az is utána, érintőpanellel együttMert csak.
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #48199 üzenetére
Nah, így kellett volna egyből kérdezni
Az a helyzet hogy ilyen T-s mentésünk nincs, csak a korábban általam nyilvánosságra hozott Telenoros van.
(#48201) fonix232
Gondolom, lehet azt kellene csinálni, hogy ne legyen vele gond, és cseréljék ki.
[ Szerkesztve ]
-
fonix232
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #48194 üzenetére
De ilyet nem kereshetsz, mert egyenlőre senki sem tudja hogy mi okozza a problémát.
-
itsDani
tag
válasz dragon1993 #48174 üzenetére
A kiadott gyári Tmobilos nem jó rajta?(vagy csodazip) próbáltad és nem megy? Ha így van, szerintem próbáld meg a telenorosat! Persze lehet jobb ötlet, ha valaki lement egy új T-mobilosat...
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #48165 üzenetére
Nem lesz jó, senki ne csodazippelje már szerencsétlen Telenoros telefonokat.
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #48147 üzenetére
Még ha lenne is jelszavazott zip, ki tudja milyen titkosítással van megküldve, lehet hogy vmi komolyabb AES-el, vagy lehet semmi extra, láttam már olyat is ahol a jelszó feltörése után egy kupac semmit sikerült használni, mivel a fájl egy bizonyos része, ami a működéshez kell máshol volt, és a kettőből lett egy egész
Bár nem hinném hogy a kínaiak így levédenék a cuccot
-
fonix232
aktív tag
válasz dragon1993 #48147 üzenetére
Tudom nagyon jól, próbálkoztam vele Igaz nekem csak egy mezei gépem van (AMD Athlon X2 6000+, ATi Radeon HD3870, 2GB DDR2 RAM), de még ezzel is egy alap zip jelszó feltörése hosszas. És ahogy a T-t ismerem, nem csak egy egyszerű szóösszetételes jelszóról van szó (envagyokajaniaztefrissitesorokreittmaradamigmegnemengedemakibontasatdeaztvarhatjatok pl) hanem valami random generált kód, amit aztán tényleg nem nagyon törsz fel és minimum 256 de inkább 512 vagy esetleg 1024-2048 bájt hosszú, azokkal meg beleőszülsz mire eljut odáig hogy próbálkozni kezd az utolsó szériával
Az a program meg az ősrégi WinZip 8.0 és azalatt létrehozott csomagok egy hibáját aknázza ki ugyanis ott nem jól lett kódolva a file, így ha volt elég minta pillanatok alatt vissza lehetett fejteni a kódot. Az igazi az lenne, ha egy teljes gépparkot rá tudnánk állítani a dologra de ahhoz meg meg kellene szerezni a zipet Amit természetesen megpróbálok!
[ Szerkesztve ]
Mert csak.
-
fonix232
aktív tag
válasz dragon1993 #48137 üzenetére
Nem rossz ötlet, de kétlem hogy az egy hét elég lenne. Megpróbálom majd elkérni, de biztosat nem ígérek, az illető ismerősöm sajnos a TPT-t sem tudta időben eljuttatni hozzám :S
Mert csak.
-
Glatius
őstag
válasz dragon1993 #48056 üzenetére
Hatalmas kijelző, átlagos akkumulátor, és többnyire koppgázon járó CPU. Spórolni nem fog, de az energiamegmaradás törvényét sem tudja kijátszani. ... A Nokia sem. Az itteni panaszkodók viszont csak ROM csere után vették észre a fogyasztást.... miután folyamatosan kínozták.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
apeelme
addikt
válasz dragon1993 #48055 üzenetére
aham...és az androidos volt?
-
szezso15
addikt
válasz dragon1993 #48055 üzenetére
Remélem,hogy nem az mert nem akarom kicseréltetni a telót mert oda a custom romok
Csak egy új hátlap kéne még(#48058) Mr.C :kipróbálok mindent,remélem javulni fog,köszi az infót
(#48060) dragon1993: Nem kell cserélni,kösz a tiéd már szét lehet moddolva ,meg nekem is van porszem + egyelőre még nem adom fel
(#48059) apeelme :androidos nokia Olyan kell
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
alexdp7
tag
válasz dragon1993 #48031 üzenetére
én csak hülyülök............
egy kis vicc belefér neeeem?
La Vecchia Signora, vince Ancora! -ASUS Zenfone 2 - backup - Samsung Galaxy S4 LTE 5.0.1
-
esox
senior tag
válasz dragon1993 #48023 üzenetére
Nekem Március 16-ai immáron a 3ik blade-em és fekete kapcsolós, (most néztem) és flb10 van rajta, a recovery mondjuk trükkösen ment rá (universal and.... + rom manager) de műxik és semmilyen érintőképernyős baja nincs.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Glatius
őstag
válasz dragon1993 #48023 üzenetére
A kapcsoló színe tökmindegy.... majdnem lehetetlen, hogy ugyanakkor váltottak volna szállítót egy mikrokapcsolónál, mint az érintőpanelnél. Teljesen esetleges. Az ugye sem számít, hogy a tündérke, aki a boltban ideadta, az szőke volt?
alexdp7
Benzines, vagy dízel autóval?
[ Szerkesztve ]
-
Moon70
tag
válasz dragon1993 #48013 üzenetére
Megcáfollak : fekete színű a bekapcsoló gombom, decemberi vásárlás volt és simán mennek rá a főzött ROM-ok.
-
greenmaur
tag
válasz dragon1993 #48013 üzenetére
nekem fekete, alaphangon 414-et ismer fel és mennek rajta a főzött romok (legalábbis az FLB 8 , FLB 10 lite és a Svéd Skullen féle fapados , többel még nem probáltam. )
-
thomikaf1
tag
válasz dragon1993 #48001 üzenetére
nem rossz meglátás...nekem is ezüst gombos és minden megy rajta mindenféle fennakadás nélkül...
-
Luissimo
veterán
válasz dragon1993 #48001 üzenetére
a puding probája, hamegfőtt, hogy megkostoljuk.
pròbacseresznye.
nekemis ezüstgombosom van és csodazip és Allin rom mén rajta. -
kopuler
tag
-
MODERÁTOR
-
pista59
őstag
-
Razor_alpha
tag
válasz dragon1993 #47777 üzenetére
"alapja: FLB-Froyo-r11b"
Glatius: Igen, de még mindig nem én kérdeztem, én is csak válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
tpeti78
senior tag
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #47777 üzenetére
alapja: FLB-Froyo-r11b
(#47776) ux1: a smartass miben különbözik az ondemand, vagy conservative beállítástól?
[ Szerkesztve ]
-
Véreshurka
senior tag
válasz dragon1993 #47703 üzenetére
Ha jól értettem akkor csak főzött romoknál nem megy a touch. Most nem találom, de számomra már ez a hozzászólás is azt mutatja, hogy az új tmobile-os blade-ek is ezt csinálják főzött romok alatt.
Persze jó lenne ha nem, mert nekem is tmobile-os lenne.
(#47706) Kelzsoca
Én azért bízom abban, hogy csak az eltérő tft panelek miatt lehet ez, és csak szimplán driver hiba, bár azt még nem erősítette meg senki, hogy jól gondolom-e amit gondolok...
Egy gyors kérdés bárkinek: hogyan tudok szerkesztésben úgy válaszolni vkinek, hogy ne kézzel kelljen beírni kinek hanyadik válaszára válaszolok? Nem vagyok nagy PH fórum mágus, általában csak olvasgatok...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
kelzsoca
félisten
Ez a friss szállítmány lehet, most mát nem csak a Telenor-os hanem a T-mobilos ZTE Blade készülékek sem kezelik le valamiért a főzött romokat (illetve a kijelzővel problémák lesznek custom rom alatt) ez lehet ténylegesen driver hiba de akár másféle védelem is, egyenlőre nem tudni.
..............
Akár az is elképzelhető hogy a szolgáltatók valamiféle védelem kidolgozására kérték a ZTE-t, mivel így a szolgáltatóknak jelentős bevétel kiesést jelent ha az ember megveszi x szolgáltatónál a készüléket, aztán egy custom rommal más szolgáltatói kártyával használja!
Ezt egyenlőre még csak én mondom, sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom, reméljük nem erről van szó!(#47707) salala
Először tudni kellene hogy pontosan mi a probléma...
[ Szerkesztve ]
-
Laacko
tag
Igen... nekem is tegnap cserélték a T-nél, és egy ROM-ot se tudok rátenni, mert kifagy a kijelző.. aztán random idő múlva újra jó... ezt még nem tudom, hogy mennyi.
-
kopuler
tag
válasz dragon1993 #47428 üzenetére
Van rá más megoldás is, uninstall gmail, uninstall for root-al. Majd marketből install.
-
kopuler
tag
válasz dragon1993 #47350 üzenetére
Most ezért nem fogok újra rakni egy már belakott ROM-ot. Bocs, de köszi, ha lesz külön patch, ehhez akkor ok.
-
djozsi
senior tag
válasz dragon1993 #47423 üzenetére
Egyetértek, sokkal jobban fut, mint az alapjáték.
végre megtanultak optimalizálni a Rovionál?
Már csak a korábbi részeket is rendbe kéne járni és teljesértékű angry birds szimulátor lenne a blade. -
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #47154 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ami gyárilag 2.1-el jön ki, az G1, ami 2.2-vel, az G2.
A nálunk kapható Telenor-os készülékeken 2.1 van, és arra G1-t mondott a program.
Viszont mégse mennek a mostani custom Froyo romok rajtuk hibamentesen
Szerintem kell lennie más különbségnek is a memória címzésen kívül.(#47148): nem tudom privátban válaszolt-e, de: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz dragon1993 #47148 üzenetére
Azt eddig is tudtam, hogy lehet. Nem kérdeztem, mondtam. A kérdés abból állt, hogy lehet-e rom update-tel egybekötött recovery flashelést csinálni. Feltételezem, hogy igen.
(#47150) xakta:
Mindenképpen ajánlott![ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #47145 üzenetére
Ha adsz gyári telenoros recovery.img-t akkor én telenoros csodazipet is csinálok neked.
Nem ajánlom, és nem azért nem olyan verzió készült mert nem lehet megoldani, hanem másért.
-
lsebestyen
addikt
válasz dragon1993 #46398 üzenetére
ejj, azt hittem csak én vagyok ilyen gyökér, h összetollazom a telóm de úgy látszik tényleg befogja:S
osztársamnak momndtam, persze ő se hitte el. megfogta a tollat rá írta nagybetűkkel a nevét, mondtam neki h ez bizonyám szopa lesz, és tényleg, amit 1percn belül nem tudott letörölni az máig rajta van. nekem 6-7 toll maszat van rajta, de eddig semmivel nem jött le.
és nekem vlmi 700forintos tollam van -
atsosra
csendes tag
Nekem neoprem tokban van foliával, ez elég védelem (?)
Inkább olvas.
-
rzerge
aktív tag
tartsd a zsebedben órán
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #46380 üzenetére
Nincs is mit átküldeni, mivel nincs semmiféle csodazip ilyen téren.
Ha kell majd a romból készítek egy recoveryből telepíthető változatot (mivel erről van egy biztonsági mentés) de természeten csak Telenor-os kártyával lehet majd használni.
[ Szerkesztve ]
-
Pumika1975
senior tag
-
Luissimo
veterán
Figyelj !
Ezeket mértnem beszélgetitek meg privátban, nem kell ezt hirdetni és akkor nemhallatszik olyan messzire.
tudod, a falnak is fülevan... -
mira72
őstag
de azért mint a hülye , ide leírtad ... 3 év..
sorry a kifejezésemért.. de asszem igazam van
[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz dragon1993 #46340 üzenetére
Ne hagyjuk abba feluton... A proci miatti hype-ot meg csak-csak megertem, de most komolyan: milyen plusz teljesitmenyt adna meg 512Mb RAM? Meg tobb alkalmazas pihenhetne a hatterben? Hagyjuk mar Amalkat...
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Glatius
őstag
Másik példa az elektronikában az ellenállások gyártása: a 10%-os tűrésű sorozat alapértékei így néznek ki:
Névleges Minimum Maximun
1,0---------- 0,90 ----------1,10
1,2---------- 1,08 ----------1,32
1,5---------- 1,35---------- 1,65
1,8---------- 1,62 ----------1,98
2,2---------- 1,98 ----------2,42
2,7---------- 2,43 ----------2,97
3,3---------- 2,97 ----------3,63
3,9---------- 3,51----------4,29
4,7---------- 4,23---------- 5,17
5,6---------- 5,04 ----------6,16
6,8---------- 6,12 ----------7,48
8,2----------7,38---------- 9,02Gyakorlatilag nem csinálnak selejtet, akárhogy sikerül, mindet be lehet sorolni valahová, mert a tűrésmezők átfedik egymást..... és ezeket még csak programozni sem lehet.
Minden a gyártósor végén dől el feliratozáskor, amikor felgyűrűzik.[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ennél rosszabb példát nem is hozhattál volna
Ehh, még visszább olvastam, de kár volt[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #46347 üzenetére
Attól hogy duplázott ram lesz valamiben még nem lesz nagyobb teljesítménye egyébként
(#46346) w333
50-60k körül biztos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
De nem érted meg ha nincs elegendő selejt akkor hibátlan chipet használnak fel.
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #46166 üzenetére
Nincs benne!
Folyamatosan érkeznek a romok, a stable verzióig nem fogok komolyabban foglalkozni egyikkel sem és más sem
(#46170) kentucky
n23 teljesen rendben van akksi szempontjából.
(#46169) api29
Már van egy kész verzióm, de még tesztelni kellene, publikálási idő ismeretlen.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
válasz dragon1993 #45905 üzenetére
Megerősítve. A készítő 3.0.1.4 recowery-t ír, én is ezzel tettem fel, és hibátlan volt a rom csere.
-
Thrawn
félisten
válasz dragon1993 #45885 üzenetére
Majd kelzsoca meghegeszti
-
xakta
tag
válasz dragon1993 #45775 üzenetére
A Telenoros Blade-ek is butítottak , lemaradtam ?
Én úgy csinálnám hogy recovery fel , teljes rendszer lement , t-s csodazip fel , recovery újra fel , mert szerintem törli , Telenor mentés vissza. Ha jól sakkozok. Ha az eredeti Telenoros romnál akarsz maradni.[ Szerkesztve ]
-
pista59
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #45267 üzenetére
Szerintem a saját érdekedben változtass a címen, mert ezért akár be is perelhet a szolgáltató.
Helyette: ZTE Blade hivatalos árak a Telenornál.
(#45269) Jim76
Blogomban a romoknál a végén megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
válasz dragon1993 #45267 üzenetére
Minden telefonja drágább mint kellene!Eltekintve attól a samsung galaxys es korszaktól
XiaomI RedmI Note|||
-
Dj.Mike
senior tag
válasz dragon1993 #45132 üzenetére
Hali köszi a választ. Ha recoveryt akarok feltenni ahhoz kell rootolnom a mostani gyári 2.1-est?
[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
válasz dragon1993 #45128 üzenetére
Pont ezt emeltem én is ki az off topicban
-
kentucky
őstag
válasz dragon1993 #45115 üzenetére
nekem akkor is forgalmaz valamennyit
-
esox
senior tag
válasz dragon1993 #43410 üzenetére
Ja ezt olvastam köszi, igazából a srác esete is érdekelne konkrtétan.
Egyébként meg elmegy a t a pics@ba, ha valakinek cserél, akkor milyen alapon nem cserél másnak. Nem forgácsoló üzemben dolgozom, sima normál körülményke között használom a telefonomat. És ha pl faüzemben dolgoznék? Ez a hozzáállása a t-nek felháborító. Tizen x éve vagyok a társaságnál, ráadásul flottában 5 telefonszámmal... (a flotta egyébként 170 fölötti számmal)... ha jönnek nekem ezzel a szöveggel, akkor borogatás lesz az biztos.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #43410 üzenetére
Zte Blade-re mikor fog megjelenni ,az android 2.2 ? (hivatalosan)
Tájékoztatjuk, hogy az Android 2.2-es frissítés hamarosan elérhető lesz a ZTE Blade típusú készülékhez. Társaságunk csak abban az esetben teszi elérhetővé az újabb szoftvereket, amennyiben azok a tesztelési folyamat során megfelelő működést biztosítottak. Ennek értelmében, az új verzióval kapcsolatban nem tudunk pontos információval szolgálni.
Ez ám a finom és megfontolt válasz.
Benne van hogy jöhet is, de hogy mikor azt még előreláthatólag nem lehet tudni.
Erről az időjárás jelentés jut az eszembe:
Helyenként napos, néhol felhős idő várható, záporok-zivatarok előfordulhatnak az országban.
Ebben is minden van, éppen ez a lényeg, ha jön ők megmondták, ha nem jön hát azt is mondták hogy nem tudják mikor.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #43154 üzenetére
FF 3.6.13, de csak nálad olyan...
Én drukkolok hogy jöjjön
-
72mviktor
senior tag
válasz dragon1993 #43148 üzenetére
A francba Pedig a Skate-re nagyon számitottam
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #43148 üzenetére
Tájékoztatjuk, hogy az Android 2.2-es frissítés hamarosan elérhető lesz a ZTE Blade típusú készülékhez.
Én azt hiszem el amit látok Amúgy lehet a hamarosan nekik még több hónap...megfigyeltem, hogy rendszeresen az írásjelek elé teszel szünetet, ez szándékos, vagy csak hiányosság?
[ Szerkesztve ]
-
anglergab
addikt
válasz dragon1993 #42650 üzenetére
A Blade-en futó webszerver nem több ezer felhasználót, hanem néhányat (1-2) szolgálna ki.
Privát webszerver! PHP működne.
A space-t (1 darabot) csak az írásjelek (vessző, pont) után tedd, köszi.[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz dragon1993 #42344 üzenetére
Ez nekem újdonság, hogy a tpt hazavágja a telefont. Nyilván, ha rossz az sd kártya, vagy az sd kártya foglalat, akkor megeshet, de ezt így konkrétan leírva még sehol nem láttam.
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #42340 üzenetére
Nem, csak gondolkoztam hirdetéseken a blogomra. Bár olyan nagy látogatottsága nincs, szóval felesleges. (Meg nem is tartom túlzottan etikusnak, bár ez már más tészta.)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz dragon1993 #42344 üzenetére
Ha mutatsz nekem 10 olyan embert, akinek BIZTOS a TPT vágta haza a Bladet, még lenne is alapja ennek.
Nem bíztatok senkit, de azért elmondom: azzal kezdem, ha más rom verziót rakok fel (2.3 >> 2.2, 2.2 >> 2.3, 2.1 >> 1.6 ) hogy megy fel a csodazip...
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz dragon1993 #42340 üzenetére
Ami volt rinyálás modaco-n az arról szólt, hogy nem ment a fastboot. Miután tpt-vel feltették a csodazipünket, utánna viszont már gond nélkül ment. Én így értelmeztem az ottani eseményeket.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz dragon1993 #42333 üzenetére
Az újabb romokban már a tpt-t is letiltották ? Ezt nem is tudtam... Azt hittem, hogy csak a fastboot nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz dragon1993 #42333 üzenetére
Hát ha a helyesírási hibáktól eltekintek, akkor szerintem oké.
A format system-t még beleírhatod.szerk.: milyen hirdetések vannak az oldaladon, google adsense?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #42298 üzenetére
...................
(#42299) Joshi
Ezek jó kérdések.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz dragon1993 #42024 üzenetére
Nincs és szerintem nem is kell, be kell álljon a battery.stat, és valószínűleg elfogadható fogyasztása lesz a 2.3-as rommal.
(#42023) .DLL
[ Szerkesztve ]
-
Tonchi
aktív tag
-
hjozsi
tag
válasz dragon1993 #41178 üzenetére
A T honlapjáról letölthető frissítés vissza állítja, nem?
-
ux1
addikt
válasz dragon1993 #41141 üzenetére
Szvsz. újra particionálás és formázás.
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
kelzsoca
félisten
Az SD kártya megsérült, újra kell partícionálni és formázni.
(#41140) Bazijoe73
Nem vagyunk béta teszterek így nem foglalkozunk vele.
(#41146) Keeperv85
Szétkaptad
Az a baj hogy nem értesz hozzá, most hogyan fogod összerakni
[ Szerkesztve ]
-
asanotadanob
tag
Nálam egyszer volt ilyen, de egy reboot segített, ha még nem próbáltad.
-
Glatius
őstag
válasz dragon1993 #40924 üzenetére
Karcolás ellen felesleges a fólia, a hatalmas nyomásérzékeny üveggel botított kijelzőt pedig úgysem védi meg a mellé került kulcs-csomótól, a zsebben a kívülről érkező asztalsaroktól...
Vagy tok, vagy semmi.Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
pista59
őstag
-
hjanos1
senior tag
válasz dragon1993 #40924 üzenetére
Igen, azzal használom kelzsoca új r8 update full romját, nagyon jól megy.
The Factory Must Grow
-
ux1
addikt
válasz dragon1993 #40536 üzenetére
A nighly buildnál az egész fát fordítják, vagy nem. Ha blade része nem változik akkor nem változik. Panasszal fibblesan-hoz és társaihoz lehet fordulni. A blade csak 20-ad rangú ebben a történetben (CM7). Inkább örüljetek, hogy bekerült a fába...
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz dragon1993 #40536 üzenetére
Kitárgyaltuk ma, hogy egy betű sem. Nem is értem miért tették fel....
-
TRob1
veterán
-
Beleczkil
tag
válasz dragon1993 #39241 üzenetére
Nagyon kiegyenlített az állás.
[ Szerkesztve ]
"10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával