Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Hello, nem lehet hogy egyszerűen a telefonokba kerülő panel minősége ilyen? Mármint nem túl jó a színhűsége, vagy egyszerűen nincs kalibrálva. Igazság szerint nem tudom mit várnak egyesek ennyi pénzért. Valahol ki kell gazdálkodni az árat, itt úgy látszik a panel az egyik áldozat. Más telefonon meg máshol spóroltak (proci, összeszerelés, 3D gyorsító). Akinek nagyok az igényei az válaszon más, drágább telefont, hátha ott többet kap. Vagy rendeljen pl ebay-en egy San Francisco-t. Én ezt tettem, vállalva ennek a módszernek a kompromisszumait.
-
Lagler
tag
Nem azért az öthuszért, de eddig szinte az összes példány szenved ezzel a problémával....
Hát nem tudom, vagyunk egy páran akinek teljesen jó a kijelzője, nekem az említett jelenségek nincsenek. Megnéztem a háttereket is, egyik sem csinálja.
Bárkinek megmutatom aki nem hiszi el, hogy semmi baja a kijelzőnek
Üdv.
Ákos
-
Lagler
tag
Ma vettem egy csecse tokot a Blade-emnek

Teljesen passzentos, a belseje nagyon finom és puha, elég jól védi a készüléket, és még elegáns is
Pár kép róla:
Tok 1
Tok 2
Tok 3
Tok 4
Tok 5
Tok 6
Tok 7
Tok 8A Mammut 2-ben van alul egy GSM bolt, ott kaptam, 3k volt. (A srác meg is kérdezte, hogy milyen HTC-m van, és akkor esett le az álla, hogy ez nem is HTC
de elismerően nyilatkozott róla.Üdv.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Milyen küldözgetés!!!! ma vetted rossz akkor csere vagy pénz vissza és ha nem már ütöd is a rabszolgát ha ennyire lojális a kizsákmányolójával szemben.

-
djozsi
senior tag
-
devast
addikt
Nagyon egyszerűen szerintem... a szürke-kék problémát: Felraksz egy power control widget-et a képre, és ha nincs benne kék félkör akkor jó, ha van benne akkor nem. Kék vibrál: berakod a magic smoke élő háttérképet, mikor kiválasztod bemész a settings-be, és addig nyomkodod amík kék színű lesz a felhő ami mozog... ott tisztán látni hogy vibrálnak egyes kék árnyalatok. Viszonyításképp nyomkodhatod, és a zöld és piros se fog vibrálni... meg a fekete se(fekete max kicsit kékes lesz itt-ott
). -
djozsi
senior tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Első androidos telefonom, szóval le tudnád írni lépésről lépésre a háttérváltást?
Nem vagyok hülye hozzá, csak ugye nem tudom, hogy merre, hol kell csinálni és nem ott akarok szerencsétlenkedni vele.
És akkor van valami kék háttér benne, azt tegyem be és ugrik is a majom a vízbe?
-
kentucky
őstag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
ennek örülök, mert a galaxy 3 ról való lemondás fájdítja a szívem, de nekem is a felbontás nem tetszik
-
djozsi
senior tag
Én nem a kijelző miatt vártam a telefont. ;-)
Őszintén szólva nem is hittem el egy pillanatig se, hogy amoled lenne egy 36ezres telefonban, az nem ez az árkategória.
Olyan ez, mint amikor az új termékek bejelentése előtt mindig beindul a pletykálás, hogy lesz benne ez, az, amaz, aztán persze a tizede sincs benne. Rendszeresen megfigyelhető jelenségről van szó.
-
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
pepevfr
üzenetére
Én most váltottam Galaxy 3-ról Blade-re. Nekem a Galaxy felbontása kevés volt.
Boltosként a Nexustól a Desire HD-ig mindenem volt, ha másért nem a kijelző (felbontás) miatt (már amelyik nem hibás
) érdemes a Blade-et választanod! A nagyob kijelző sokkal jobban használható. (Szerintem..) Meg hát a Froyo is megköveteli a felbontást..(..mondjuk a vasat is..) -
pepevfr
csendes tag
Jó estét!
mi a véleményetek a ZTE Blade és a Samsung Galasy 3 párosról?
Melyiket érdemes választani, úgy hogy szinte egy árban lenne a kettő.
Örülnék neki hogy ha segítenétek az ügyben, mert még sosem volt androidos telefonom és csak tapogatok mint vak ló a sötétben.köszönöm!
-
|AP|
veterán
Szerintem pedig nem kellene... Ez is a telefonról szól és ahogy elnézem valami tényleg nem oké ezzel a kijelzővel.
Számomra is furcsa, akárcsak djozsi-nak, hogy van aki el van ájulva tőle, van aki pedig zavarónak találja.
Aki isteníti a kijelzőt az látott már iphone, wave, vagy hogy egy olcsóbb és tft-s készüléket mondjak LG Arena kijelzőt? Ezekhez viszonyítva is szép? (tudom-tudom, ez sokkal olcsóbb, de akkor is... az "ennyi pénzért jó ez a kijelző" választ nem fogadom el
)
Vagy akkor tisztázzuk és mondjuk ki: a telefon olcsó, jól össze van rakva, viszont ami miatt annyian vártuk (AMOLED, de ha már TFT akkor legalább szép kijelző) az nem igazán stimmel.Az pedig engem is érdekelne, hogy boltban nyomogatásnál hol lehet először és legjobban észrevenni a hibákat...
-
Saccco
nagyúr
Nagyon hasznos ez a magyar swype funkció, gyorsan lehet smst írni vele.
-
Dashes
őstag
Max. fényerő, tájolást is kapcsold ki. Új üzenet-nél fekete alapon látni fogod kevésbé fényes helyen a hibás pixeleket. Iletve rakd ki a Power Control widgetet azon látszik a kékes sáv. Felesleges ezeket megnézni, itthon minden készülék hibás szerintem. Max. az egyiken kevesebb hibás pixel van, mint a másikon.
-
palad
tag
Tényleg kellene egy külön topik ennek kijelzőtémának....
-
palad
tag
Tényleg kellene egy külön topik ennek kijelzőtémának....
-
djozsi
senior tag
Fura ez az egész. Páran össze-vissza élveznek a kijelző minőségétől, páran pedig a halálf****ra kívánják és rohannak vele vissza a szervizbe.
Mégis úgy tűnik, hogy mindegyiknél van valamiféle anomália a kijelzővel.Felmerül a kérdés: bár mindegyiknek vagy valami apró belekötni való a kijelzőjében, mégse mindegyik komoly hibás, csak némelyik VAGY ennyire különbözőek vagyunk?
Ez viszont FONTOS!!
Ha megyek venni a boltba egy ilyen telefont, akkor ha ott helyben bekapcsolom hogyan tudom ellenőrizni a képhibát? Mit állítsak, mit nyomjak, melyik menüket nézzem meg ott gyorsan, mielőtt hazaviszem a készüléket? -
kentucky
őstag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
én akkor is ilyet kérek karácsonyra

-
apeelme
addikt
friss infó most kaptam hogy székesfehérváron a plázában lévő t-be szerdán érkezett az árú, és még senki sem vett belőle, remélem én leszek az első...

-
devast
addikt
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Nem azért az öthuszért, de eddig szinte az összes példány szenved ezzel a problémával....
-
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
..vagy ne használjátok az említett két hátteret...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dirty.yakuza
aktív tag
Beléptem én is a klubba! ...már ami a hibás Blade-eket illeti..

Ma megvettem kipróbáltam, minden csitti-villi, pixelhiba nuku...
Otthon jobban bogarászva a hátterek között észrevettem hogy a grand canyon-osnál és a live wpaperekből a fűszálasnál vibrál felül a kijelző..

A galériában pedig hányadék kékes-szürke foltok váltakoznak ahogy mozgatom...11-kor vettem 16-ig töltöttem utána próbáltam ki tüzetesen akkor találtam a hibát.
17:00-kor vissza oda ahol vettem (Corvin Bev.Közp.) közlik sajna náluk nincs szervíz hétvégén..
F@_za! Irány a Westend mert ott van. ...csak éppen Blade nincs...

..úgyhogy holnap kezdhetek a Petőfi Sándor utcában hátha ott lesz...

Szóval srácok még tüzetesebben nézzétek át ha ilyet vesztek....
-
Gyurmacko
csendes tag
Akinek sikerült problémamentesen felrakni a Modaco romot és változott meg az összes szín a képernyőjén írjon pls hogy hogyan csinálta!
-
Gyurmacko
csendes tag
Nem tudjátok miért nem tudok restore-ozni egy backup-ot sem? Amikor rámegyek a Clockwork-ben hogy restore azt írja, hogy no files found.. már megpróbáltam csomó alkönyvtárba tenni a backupot amit csináltam de sehogy nem találja meg...
-
llaszlo
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
-
Amúgy még egy gondom lenne, nem tudjátok miért nem akar az itthoni wifire felcsatlakozni? WPA/WPA2 PSK az itthoni, de beírom a jelszót, írja hogy csatlakozás, és utánna meg szétkapcsolva:S valaki?
-
Addel
senior tag
Más.
Valaki írta itt hogy Symbianról váltott Bladre és Handy Safe helyett talált androidra valami ingyenes alkalmazást. Megtudhatnám ha olvassa és magára ismer, hogy mi volt az mert én is Handy Safe helyett keresek valami használhatót.
-
llaszlo
veterán
Érdekes.
Nálam ro.
sh-3.2# df
/dev: 53692K total, 12K used, 53680K available (block size 4096)
/sqlite_stmt_journals: 4096K total, 0K used, 4096K available (block size 4096)
/system: 102400K total, 96072K used, 6328K available (block size 4096)
/data: 92416K total, 45276K used, 47140K available (block size 4096)
/cache: 20480K total, 14612K used, 5868K available (block size 4096)
/system/sd: 234626K total, 206744K used, 27882K available (block size 1024)
/sdcard: 7459032K total, 5133392K used, 2325640K available (block size 4096)
sh-3.2# mount
rootfs / rootfs ro 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,mode=600 0 0
proc /proc proc rw 0 0
sysfs /sys sysfs rw 0 0
tmpfs /sqlite_stmt_journals tmpfs rw,size=4096k 0 0
/dev/block/mtdblock1 /system yaffs2 ro 0 0
/dev/block/mtdblock2 /data yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0
/dev/block/mtdblock3 /cache yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0
/dev/block/mmcblk0p2 /system/sd ext2 rw,noatime,nodiratime,errors=continue 0 0
hwvefs /data/hwvefs fuse.hwvefs rw,nosuid,nodev,user_id=0,group_id=0,allow_other 0 0
/dev/block//vold/179:1 /sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,uid=1000,gid=1000,fmask=0000,dmask=0000,allow_utime=0022,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8 0 0 -
jólvan gyerekek

bevittem és ingyen és bérmentve kicserélték
ez a teló mostmár jól megy minden
|| valaki tud vmi jó kis 3D rpg szerű játékot ami nem netes? -
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Mivel tudom a PC-t és a teló szinkronizálni???
-
asturel
őstag
Clockworkmod recovery bootolhato fastboot 'boot' -al? (amiben aztan letudom backupolni tobbek kozt a recoveryt?)
Hw accel + spec lib mukodik tokeletesen? -
devast
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Tényleg van... pedig mintha úgy emlékeztem volna hogy nekem nem volt. na mind1...
df:
/dev: 82436K total, 12K used, 82424K available (block size 4096)
/system: 212480K total, 134736K used, 77744K available (block size 4096)
/data: 213120K total, 148552K used, 64568K available (block size 4096)
/persist: 1536K total, 1156K used, 380K available (block size 4096)
/sqlite_stmt_journals: 4096K total, 0K used, 4096K available (block size 4096)
/cache: 42240K total, 3052K used, 39188K available (block size 4096)
/sdcard: 7778304K total, 947360K used, 6830944K available (block size 32768)mount:
rootfs / rootfs rw 0 0
tmpfs /dev tmpfs rw,mode=755 0 0
devpts /dev/pts devpts rw,mode=600 0 0
proc /proc proc rw 0 0
sysfs /sys sysfs rw 0 0
/dev/block/mtdblock5 /system yaffs2 rw 0 0
/dev/block/mtdblock6 /data yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0
/dev/block/mtdblock7 /persist yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0
tmpfs /sqlite_stmt_journals tmpfs rw,size=4096k 0 0
/dev/block/mtdblock4 /cache yaffs2 rw,nosuid,nodev 0 0
/dev/block//vold/179:1 /sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,uid=1000,gid=1015,fmask=0702,dmask=0702,allow_utime=0020,codepage=cp437,iocharset=iso8859-1,shortname=mixed,utf8 0 0a /proc/mtd tartalma:
dev: size erasesize name
mtd0: 00480000 00020000 "recovery"
mtd1: 00480000 00020000 "boot"
mtd2: 00180000 00020000 "splash"
mtd3: 00060000 00020000 "misc"
mtd4: 02940000 00020000 "cache"
mtd5: 0cf80000 00020000 "system"
mtd6: 0d020000 00020000 "userdata"
mtd7: 00180000 00020000 "persist"Remélem, ez kielégíti a kíváncsiságodat

-
Gyurmacko
csendes tag
Nem tudjátok miért nem tudok restore-ozni egy backup-ot sem? Amikor rámegyek a Clockwork-ben hogy restore azt írja, hogy no files found.. már megpróbáltam csomó alkönyvtárba tenni a backupot amit csináltam de sehogy nem találja meg...
-
Land
veterán
Most a Sygic androidra jobb, mint az IGO?
Engem kicsit zavar, hogy ha belenyúlok a térképbe, akkor nem mondjuk multitouch-csal nagyít a kijelző vagy nem azt lesz, hogy mozgathatom a térképet, hanem beugrik a Beállításokba..
-
Glatius
őstag
A GPS 10 mp alatt talál műholdat, a Sygic hangos navigációval (saját beszerzés) még zsebbe dugva(!) is haza hozott.
Panelház mellett (tehát vasbeton árnyékolásában) 6-9 wi-fi -t észlel folyamatosan, szerintem ez az érzékenység nagyon megfelelő. -
llaszlo
veterán
Akinek rootolvan van az terminálból dobjon már légyszi egy df kimenetet.
-
bazsu69
csendes tag
Én is ezt csináltam.És így tuti nem csatlakozik?
Egyébként meg kivettem a sim-kártyát és így próbáltam ki a GPS-t,meg wifi se volt sehol és kb 10 mp alatt szobában belőtte,hogy hol vagyok és elkezdett navigálni. És ez,hogy így ellenőrizzem,hogy fizetős-e, csak most jutott eszembe...tiszta hülye vok
-
llaszlo
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Talán azért mert fizetős játékról van szó. És te ezek szerint loptad valahonnan.
-
llaszlo
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ennyi erővel egy trabantban meg egy porsche-ban is van hasonlóság. Kerek a lámpájuk.
-
volvoguy
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A SIM-en 1 darab üzenet nem volt, mivel most kaptam a telefonnal együtt. Kétlem, hogy az az 5 SMS megtelítette volna a SIM-et...nemde?
De akkor most alapból hova menti az üzeneteket? A Telefonba vagy a SIM-re?
-
bala6120
senior tag
Segítség kellene:
Rootoltam a telót Universal Androttal(1.6.2-beta5), van Superuser Permissions.
A Root Explorer(2.12.4) viszont nem indul el, mindig váratlanul leáll.
Így nem tudom bekapcsolni a hardveres gyórsítást.Köszi!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12
üzenetére
magyarul kiszedhetem kézzel...

-
cellpeti
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
app2sd -> főzött ROM

Tud olyat a masina, hogy a facebook profilokból kiszedje a hivók képét?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Válasz:
Alapból sehogy.
Megoldás:
1. Kivárod az android 2.2öt.
2. App2SD telepítéssel. (root, custom ROM, lehet megy alapon is, még nem próbáltam(ezen)) -
Fitzgerald
veterán
Csocs.
Azt megmondja valaki, hogy hogyan tudom elérni, hogy a Marketről letöltött dolgokat/játék install fájlokat ne a készülék memóriájába mentse az oprendszer, hanem az SD-kártyára? Vicces, amikor kiírja, hogy egyre kevesebb a szabad hely, mert van ugye 15 meg a teló memóriájából, de a kártyán még ott van 600 mega szabad hely...Köszi
-
vadászcsiga
félisten
Na megyek kipróbálom a telefon gps útvonalrögzítési képességeit is a Sportstracker segítségével, majd beszámolok róla.
...basszus alig kapcsoltam be a gps-t már meg is talált wifi meg a-gps nélkül szobában

-
Richee11
senior tag
Szerencsétlen
, csak hülyültem, semmit nem tudok a telefonról, csak azért írtam ezeket, mert itt offolsz. de aért jó volt felhúzni 
-
Richee11
senior tag
anyám tudja hogy rossz

-
Richee11
senior tag
és ha azt mondom hogy a ZTE rossz, akkor gondolom az ide tartozik

-
b4ndee
csendes tag
van valami tipp, vagy info, hogy függetlenül mennyibe fog kerülni?
-
Richee11
senior tag
nekem akkor is jobban tetszik az x8
am a samsung galaxy 3 se rossz -
bazsu69
csendes tag
Nekem is hasonló problémám volna.Én csak wifit használnék.Fizetőset nem akarok.Na most átállítottam kizárólag 2G-re meg amit mondasz,hogy kitörlöni az APN-eket az nem megy.Belépek,de csak kijelölni tudom 3 közül vmelyiket: a Tmobilre H-t, a Tmobile Net-et vagy a Tmobile mms-t.Ilyenkor hogy kell törölni,meg ha törlök az nincs hatással a telefonálásra ugye?Mármint a hálózatot nem törlöm attól?Ja és így akkor a gps se használna mobilhálózatot?
-
cellpeti
nagyúr
Rendesen meg kell csinálni az első hozzászólást, de akkor mindennel együtt
Custom romok
pixelhibák
készülék tulajdonságai -
-
sto1911
veterán
En tervezek egy Blade-es wikit, ide, a PH-ra, aki szeretne, hogy felkeruljon valamilyen irasa, az privatban, vagy mailben kuldje el. Egy rovidebb tesztet is tervezek irni a jovo het elso feleben, rootolas, custom rom es a2sd nelkul, mert ahhoz meg nem nagyon ertek.
-
apeelme
addikt
válasz
kentucky
üzenetére
http://wiki.modaco.com/index.php/ZTE_Blade
http://zte-blade.fw.hu/doku.php
nagyon tetszik nekem is a telefon, be fogok szerezni a jövő héten egyet.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Autós topik
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- Milyen NAS-t vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Hardcore café
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Tekken 7 Playstation 4
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).