Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Frozzy
őstag
nem szeretem a Stock romot. Faternak is az van fent, és csinál furcsaságokat
i♥CUSTOMROM -
bodoraudio
aktív tag
a francba túl szép szép lett volna,csalók most nézem már mások is ráharaptak.

-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
A következő problémám áll fent. A telefonom olyan mintha eldobálná a hívásokat. A lényeg az, hogy nem mindig, hanem random módon néha nem lehet engem felhívni. Amikor nem lehet hívni akkor nem is jelzi a telefon, aztán jön az sms, hogy önnek x darab nem fogadott hívása volt. Eredeti ROM van a telefonon. Vissza lett állítva gyári beállításokra, és nincs semmi alkalmazás telepítve, és így is megcsinálta már. Mi lehet a gond? Valakinek volt/van ilyen problémája?
-
mira72
őstag
válasz
bodoraudio
üzenetére
kamu, reklám, lopás ....
-
Glatius
őstag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Moderátori beavatkozást igényel. ;-)
-
Frozzy
őstag
válasz
bodoraudio
üzenetére
NAGYON NAGYON gyanúsan olcsó
htc desire HD 76e. sima desire 73e
OO meg SGS 8GB 62e
lehetetlen hogy enyiért adják 
-
Lasy
veterán
válasz
bodoraudio
üzenetére
Ha ez egy rejtett reklám akar lenni akkor felejtős, hiszen aki itt használ az mind BLADE-et használ az meg eleve nem is szerepel a listán.
Köszönjük emese..
Ez az én véleményem.kopuler
Nekem semmi gondom nem volt eddig a Type Fresh progival sem. -
kopuler
tag
Font típus (betűtípus) csere.
Egy alternatíva az 1 Hsz.-ben leírt módszer kiváltásához.
Superuser kell hozzá.https://market.android.com/details?id=com.martino2k6.fontchangerlite&feature=search_result
Nálam működik szépen.
-
Lenry
félisten
válasz
bodoraudio
üzenetére
gyanúsan túl olcsó
frozzyZTE, Lasy köszi, olvasgatok
-
bodoraudio
aktív tag
erről mi a véleményetek?
Ne linkelj olyan oldalt, ahol még csak kapni sem lehet a Bladet....[ Módosította: philoxenia ]
-
Lasy
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
36364 ennyit kellett volna olvasni csak .

Nem is akartad látni, csak gondolom megláttad, és már írtad is.
Én is így lennék vele, kinek van energiája az egy nap alatt összejött hozzászólásokat is visszaolvasni, nemhogy 10-et.
Azért egy oldalt még el szoktam olvasni. -
Frozzy
őstag
hát igazából egy átlagos felhasználónak a cm7-et MÉG nem ajánlom van még mit csiszolni rajta. de én attól függetlenül azt használom.. tudnék ajánlani Modacos R12őt vagy ottvan az FLB9 vagy a Jellyfist RLS9 mind nagyon jó romok OC kernellel, kivéve a modacos R12 és ez mind 2.2 FROYO romok.
@Lasy: bocsi :$ nem nagyon láttam :$ kéztetést éreztem, hogy énis kitegyem
hagy lássa a nép
UP!: szerintem senki sem fog megsértődni. legalábbis remélem :] -
Lasy
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
Miért nem olvasol egy ici picit vissza?
Lenry
Függ, hogy fontos e neked a magyar nyelv vagy sem?
ha fontos, akkor Kelzsocáék által modosított romokat ajánlom.
LRS11, vagy FLB8 hun_update.
A custom romok sokkal gyorsabban mint a gyáriak.
Modaco.com oldalon elolvashatod angolul, hogy melyik miben tér el. -
-
Frozzy
őstag
CYANOGEN MOD 7 Nightly 3 [2011-02-21 03:32:33]
ismét a srácok közzétettek egy új verziót :]
md5sum: 5eb65ae4fd307eb3672128bae5ed4082 -
Glatius
őstag
Egyféleképpen lenne megoldható: Ha egy program átállítaná az USB töltőcsatlakozás flagjét, így nem pihenne le teljes mértékben a készülék. Hátránya, hogy ez nem csak a kijelzőmeghajtó programot veri át, hanem az egész készüléket. A kijelző vezérlés átalakítása pedig komoly programozói feladat, és a hozzáértők most nem az elavult 2.1 vagy a hivatalosan meg sem jelent 2.2 fejlesztésén dolgoznak, hanem a készülő 2.3 használhatóvá tételén, úgy tűnik, erre érdemes energiát fordítani.
-
deniel86
csendes tag
Reggelt
Valaki elmagyarázná nekem h lehet a google maps navigátorát működésre bírni?
Aurát leszedtem marketről de valami termékkódot kér... amiről még a gugli sem tud o.oPls help délután messzire mennék :S
-
-
zool1
őstag
Üdv!
Azt hogy lehetne megoldani, hogy a kijelzőt, ne a power gombbal kelljen feléleszteni, hanem mondjuk a menü gombbal?!
Esetleg valami program hozzá?Thx
-
rezme
tag
jaja újra várjuk a tapasztalatokat

(lassan már csak akkor írok be ha van új cm7 build, és akkor is ugyan azt kérdem
)Ux1: és a hívás utáni cink is maradt?
-
ux1
addikt
Ahogy elnézem semmin... Nem látok változást a branch-ben
Nincs commit se.Én mondtam, hogy egy csomó dolog nem megy...
Egy dolgot még kipróbálhatsz, az adott alkalmazást visszamozgatod az internal membe, és megpróbálod úgy. Alaphelyzetben minden SD-re települ, csak ezt nem minden szereti.
-
ux1
addikt
CM 7 imádóknak :
új build cm_blade_full-3.zip
md5sum: 5eb65ae4fd307eb3672128bae5ed4082 83.26 MB 2011-02-21 03:32:33 -
Glatius
őstag
válasz
d@minator
üzenetére
A beállítás azzal kezdődik, hogy egy szövegbeviteli ablakot megnyitsz, és hosszú nyomással előcsalod a beviteli módot, és kiválasztod az AnySoft billentyűzetet.
Ezután kell megnyitni az AnySoft beállítását: parancsikonról indítva. A billentyűzet kiválasztás alulról a második pont. Ha telepítve van a magyar kiosztás, akkor itt kétféle angolt, és ötféle magyart találsz. Csak egynél maradjon pipa, mert ahogy megfigyeltem alapértelmezésben a legfelsőt használja.(#36353) Lenry
Figyelembe veszik a dominós múltat is, ha azt a számot változtatod előfizetésessé. Új kártya vásárlásával nem tudják folyamatosan kezelni. -
latis666
aktív tag
-
válasz
gordonfreemN
üzenetére
szerintem az aranykártya meglététől és állapotától is függ, nekem 10x890 volt, két évre hosszabbított előfizetéssel és egy évre lekötött 500-as nettel.
-
rick009
tag
érdekes ezeket olvasni, hogy hol mi mennyi, de hogy ennek SEMMI köze nincs a telóhoz, az tuti. asszem ezért lett létrehozva a blade off topic. peace!
-
Fail3D!
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
hmm najo az nem rossz de mondjuk en 5 emberrel beszelek sokat kb havi 6 orat ingyen szoval kotott vagyok
plusz a tobbi... a net meg az 50 mega is eleg ha nem letolteni csak bongeszni akar az ember mivel korlatlan igy tokeletes a tobbire ott a wifi
de ha nem lennenek rossz tapasztalataim akkor lehet en is bevalalnek elofizura telot csak az 2 ev kotodes minden szempontbol -
-
nekem így most ECO 1850 + 200 Ft hívószámkijelzés + 1990 mobilnet + 1180 telefon
Ugyanígy akartam venni, csak kp-ra. A MédiaMániaS havi 5k, jobbak a percdíjak, és ugyanúgy benne van az 500 MB net. Maga a telefon meg 8 ezerbe kerül. Igaz így két éven keresztül havi 5k az (1év-4k + 1év-2k) helyett, de az egész 5 ezret lebeszélheted, míg a másiknál csak 1850 Ft-ot. Másrészt valószínű az első év lejárta után is szeretnél majd mobil netet, szóval...

-
Fail3D!
addikt
hat nemtudom nekem a vodanal a 14 forintos percdij 1500 huf ert amibol 1k lebeszelheto plusz kb 30 sms.... es ha nagyon kemeny akarok lenni 1000 huf ert 50mb/ korlatlan net...
csak sajnos ott nemvolt blade
de remeljuk ez valtozik
(#36353) Lenry jo de a masik 500 az a csoporotos ingyen hivas... es a 14 huf meg mindig jobb
es az 1k net se rossz
az sms kuldes a 30 meg ingyen van nem 28 hanem szinten 14 ft...
ez most nem reklam!
csak a t szamomra nemtud olyan ajnaltot tenni amiert atmennek
-
gordonfreemN
addikt

Mikor irtam, utána/közben szerkesztetted te is, hogy meglévőt ujitottál...Nem tudja valaki egész véletlenül, hogy ha teloval netezek, opera mobile 10.1-el, miért csak néha animálódnak pl a kis smile-k itt a fórumban. Vagy azt is mondhatnám, hogy az sg.hu-n a hirdetések néha jönnek, néha nem. Ez mi? Másnak is ilyen?
-
Lenry
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
settings->wifi/data -> mobil network-> gsm/umts settings -> acess point -> menü gombot megnyomod és alaphelyzetbe állítod.
Bocsesz, azt hittem lejár a limit... -
csaresz002
senior tag
Data Enable kipipálva,
APN button bekapcsolva és nincs netem
eddig semmi gond nem volt....vmi ötlet?
-
Lenry
félisten
válasz
Fail3D!
üzenetére
ez lesz az első tapifonom/androidom, és úgy gondoltam, hogy ha valami miatt mégse barátkoznánk össze, akkor se került sokba
(#36337) Luissimo 9x1180 Ft
(meglévő előfizetés meghosszabbítása, plusz 2 év hűség a T-hez (úgy 7 éve vagyok T-s, szerintem menni fog
), meg elő kellett fizetni 1 évre egy 1990-es mobilnetre, ami meg úgyis kell egy ilyen telefonhoz) -
Fail3D!
addikt
oks csak kiv voltam hatha kulfodrol valami olcson oledes valtozatot
ezek szerint nem tervezed a valtast egyhamar ha 500 ft vetted
en nem banom hogy dominoba vettem ugyis mar kezdem kinoni es gyurok a skatre ha nem lesz 50k nal dragabb. mondjuk pofara eses lesz ha csak t nel leszes nem lehet majd fuggetleniteni szoftosan
-
Lenry
félisten
válasz
Fail3D!
üzenetére
T-s webshop, 486 Ft lesz

-
Lenry
félisten
rövidesen Blade-társ leszek

1-2 nap és hozza a futár
-
spence225
aktív tag
válasz
Fail3D!
üzenetére
én nem vettem észre ilyesmit.
Esetleg próbálj meg játszani a 200 és a 240 közötti értékekkel hátha.
Igazából nekem már az is tetszett ha 220-ra vagy 210re állítottammihelyt visszapakolgattam mindent a telóra megnézem
Aggregátor: Lehet függ a ram-tól is, bár 512-nek elégnek kéne lennie.
Én még olyat tapasztaltam pl Miami Vindication-nál hogy ha több szabad hely van a memkarin akkor jobban fut. Lehet itt is érvényes ez.Esetleg üsd be a market keresőjébe hogy emulator hátha dob ki valamit, mert mintha találkoztam volna ilyen régi 2d-s játékokkal amiknek ... valami emulator volt a nevük
-
válasz
vtommy
üzenetére
Sebaj, egy próbát megér.
Saccco: hmm, ha már a GTA2 akad, akkor nem fűzök hozzá túl sok reményt

Pedig itt azt írja hogy 600 Mhz+ proci kell neki. A minimum legalább megvan.szerk.: vagy nincsenek ilyen régebbi játékok portolva Androidra? Marketen semmi ilyesmi nincs. Akár DOS-os játékok is érdekelnének.
-
Prof01
veterán
Nem tudjátok, hogy lehet átállítani lezárt állapotban, hogy a feloldó csuszka mellett a másik ne rezgőre tegye, hanem némára?
-
Próbálta valaki a psx4droid-ot? Hogy viszi a játékokat a Blade? Gran Turismo2-t szeretném rátenni, a régi idők kedvéért

-
ux1
addikt
válasz
spence225
üzenetére
Nem fog károsítani semmit
Max a szemedet
Tulajdon képpen azt az arányt állítod be hogy egy inch hány fizikai képpontnak feleljen meg. Azért lehet pl. vonalzó és egyéb pl. szög mérő alkalmazásokat csinálni, mert 240-es értéknél (240képpont valóban 1 inch)Aggregátor
Ahhoz a Blade nagyon kevés

-
spence225
aktív tag
Nah megvolt a cm 7. Én személy szerint kicsit lassúbbnak találom az flb8-nál dehát nem véletlen nincs még kiforrva, de az élmény megvolt ugyh mehet vissza az flb 8
-
Fail3D!
addikt
hat ez a 200 ertek kicsit durva a felso sort mar nehzkesen lehet olvasni de amugy jobban bejon

-
spence225
aktív tag
Fent van a cm 7. Érdekes
-
r0by
addikt
-
Saccco
nagyúr
válasz
spence225
üzenetére
Android SDKval csináltam.
Tools/ddmsKicsúsztam a szerkesztésből...
szerk:
mira72:
Így sem talált semmit... Elhamarkodtam a linkelést nem jó ez...
(#36315) r0by:
Nah látom itt is meghonosodik a linkelési formám...
Érdemes amúgy a képet is a link belsejébe a szöveg mellé tenni.
-
Saccco
nagyúr
válasz
mira72
üzenetére
Én is próbálgattam, de nekem sem megy.

Amikor linkeltem csak a romot néztem meg, hogy bent van-e.szerk: Most, hogy nézem a kommenteket hát kevés embernek megy...

szerk2: Valaki azt írja a settingsben a quick rom search kikapcsolása után elvileg megleli a romokat. Most próbálom.
-
Frozzy
őstag
valaki tudna ajánlani valami jó power widgetet meg egy olyan digitális órát ami nem foglal sok helyet az "asztalon" az sem baj ha fizetős ?
előre is köszii -
spence225
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Hát igen én is visszanyomtam 200-ra

Most tesztelem kíváncsiságból a cm7-et aztán visszapakolom az flb8-at és akkor én is lenyomom 200-ra.
csak azért gondoltam hogy lejjebb veszem 240-ről mert akkor így már van értelme 5 soros főkijelzőket beállítani a launcher pro-ba.
Ezeket a képeket azzal a rázogatós alkalmazással csináltad ?
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Ne terminállal próbálkozz. Fastboot lesz a barátod.
Kövesd azt a leírást, mintha recoveryt telepítenél.
- Telefon kikapcs
-(menu)+[VOL+] + [On]
-zöld droidnál áll
- USB->PC összeköt
- parancssor elindít elmész abba a könyvtárba ahol a fastboot program van.
- FASTBOOT-WINDOWS.EXE FLASH SPLASH SPLASH.BMPAhol a SPLASH.BMP annak fájlnak a neve amit fel szeretnél tenni.
Fontos, hogy a fájltípus és méret az legyen amit írtam! -
spence225
aktív tag
válasz
csaresz002
üzenetére
igen
-
csaresz002
senior tag
csudazip1-re ugye rámehet a 2es?

spence225: thx

-
Eclips21
őstag
válasz
Fehercsoki
üzenetére
T-mobile honlapján fent van a gyári rom csináld végig igaz elveszik minden adat a telódról és egy gyári állapotot fogsz vissza kapni de akkor tuti vissza álleredetire
-
spence225
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Végülis jogos. Köszönöm a választ.
Azért kérdeztem mert leveszem 200-ra akkor egész pofásan néz ki. Kissebb érték nem jó erre rá kellett jönnöm mert akkor már annyira pici minden ikon hogy nehezen kezelhető.
Nem mintha bajom lenne az alap kijelzővel csak próbálgattam.Tegnapelőtt próbáltam nem rossz kis progi.
Csak sztem arra figyelj hogy ha nem is 200 de 190-180 alatti értéket ne nagyon adj meg neki, utánna nehéz visszaállítani.
Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
i♥CUSTOMROM
htc desire HD 76e. sima desire 73e
A logout blogjában megtalálod 

Ez tényleg így van a galaxy s-men most ki is próbáltam, és simán feloldja. Úgy néz ki, hogy ez akkor minden androidos készüléknél így van.