Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Aktív témák
-
roti86
őstag
válasz
donzoli
üzenetére
Ha már újkora óta nem érzékel akkor sajnos vissza kell vinned és vagy cserélik (nem tudom, hogy most tényleg cserélik e a t és zte közötti viták miatt, a webshopból is levették a terméket) vagy visszaadják a vételárat

Ha nem jól tudom akkor valamelyik okosabb fórumtárs kijavít

-
Saccco
nagyúr
válasz
No-kia
üzenetére
http://wiki.modaco.com/index.php/ZTE_Blade Drivers rész
sagesz93:
Detto.
Viszont a Dungeon Hunter megy szépen (3.1.1).
-
sagesz93
addikt
a gangstar beizzításával foglalkozott valaki? Nekem sikerült, csak textúra hibás..
de ha nem lenne az, szépen menne. -
Lawboy
tag
Ha feltettem a Blade wifi FIX-et akkor utánna mit kell csinálnom?
Vagy már alapjáraton magától jó lesz? -
donzoli
aktív tag
megjött tegnap a webshopos Bladem, nem működik az érintőképernyője
esetleg valkinek ötlet erre?Boldog Karácsonyt mindenkinek

-
fattyu666
tag
válasz
No-kia
üzenetére
Hát, ebben nem tudok segíteni. Mert soha sem használtam.
De a későbbiekben majd szerintem használd a SMS Backup+ -t.
"Az SMS Backup az Android telefonra érkező SMS-t azonnal elmenti a Gmail fiókodba. Ráadásul nem az Inbox-t szemeteli szét, hanem az SMS label alá tolja be. Így ha otthon hagyod a telefonodat, és SMS-eid érkeznek a nem fogadott hívásokról, és nem felejtetted kikapcsolva a telót, a Gmail-ben könnyen értesülhetsz az üzeneteidről."
-
roti86
őstag
Aki még nem ismeri: Offline BP menetrend androidra. Köszönet a szerzőnek
szerk.: Jómagam nem teszteltem.
-
cowboy_bebop
őstag
Modaco-s 2.2 alpha 4-es rom alatt lehet valahogy húzni a procit?
-
No-kia
addikt
myphoneexplorerben nem volt olyan menüpont hoyg telefon hozzáadása? mert nekem csak kapcsolódás van most, de úyg rémlik múltkro először hozzáadás volt
-
Saccco
nagyúr
Contactok -> menü gomb -> accounts -> manage accounts alatt az emailed -> sync contacts pipa ki
mraco:
Ezt a clockwork backupot tedd fel: [link] - gyári 512es rom
Biztos ami biztos alapon tedd fel még egyszer a recovery-t
(windows-fasboot flash recovery recovery.img - értelemszerűen a clockwork fájlnév kell az aláhúzott rész helyére)rosszat linkeltem javítva
-
atiska007
senior tag
Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket!

-
vwxyz
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha beírok egy telefonszámot, aminek a tárolási helyének a telefont adom meg, akkor egy idő után átkerül a Google fiókomba. Mivel minden számot a készülékben és a SIM-en tárolok, ezért nagyon idegesít, hogy a felvitt kapcsolat eltűnik a kontaktok közül és csak akkor látom, ha láthatóvá teszem a Google fiókot. Le lehet valahogy tiltani a Google fiókot, mert nem azt szeretném használni. Továbbá melyik az a normális telefonkönyv, ami korrektül kezeli a telefon és a SIM számokat, úgy hogy csak a telefonban lévőket látom.
Hülyesége, amikkel én eddig találkoztam:
- a Phonebook 2 nem tud létrehozni csoportokat
- a Youlu AdressBook csinál csoportokat, de egy idő után eltűnnek és a fent említett problémát is produkálja
- Contact Group Manager: nincs tárcsázójaNos, bocsi ha hosszú voltam.
Tud valaki valami megoldást, vagy valami jól beállítható free telefonkönyvet?
Köszönöm
-
Saccco
nagyúr
válasz
zsebmester
üzenetére
Beállítások -> kijelző -> időzítés (nem tom hogy van a magyar romba)
veector szerintem nem erre gondolt
Amúgy aki életében először vesz androidot, tegyen már meg annyit, hogy végignyomkodja a beállításokat menüket.
-
zsebmester
csendes tag
Még egyszer köszönöm!!!
-
veector
senior tag
válasz
zsebmester
üzenetére
Olyat nem lehet (legalábbis külön program nélkül) max 30 perc míg lezárja a képernyőt. De jó a 30 perc is és akkor bekapcsológombot röviden megnyomod lezárja a képernyőt.
Beállítások -> képernyő és ott -
zsebmester
csendes tag
Lenne még 1 kérdésem!!!!A billentyű zár túl gyorsan lezáródik!!!Hogyan kel beállítani hogy mondjuk csak akkor záródjon le ha én akarom???
-
fattyu666
tag
válasz
zsebmester
üzenetére
Azért vagyunk hogy segíthessünk.

-
zsebmester
csendes tag
Húúú!!Nagyon köszönöm!!!Sikerült!!!
-
fattyu666
tag
válasz
zsebmester
üzenetére
Használtam helyetted a keresőt
: [link]Remélem a linkre rá tudsz kattintani.
Bocs! 
Vagy letöltesz valamilyen alkalmazást pl. RingDroid (ezzel meg is tudod vágni az MP3-at)
-
zsebmester
csendes tag
Milyen kereső????nem sokat értek ehhez a telefonhoz azért kérdezem!!!
-
DIEGO15
őstag
válasz
zsebmester
üzenetére
kereső
-
zsebmester
csendes tag
Üdv mindenkinek!!!!Én most vettem egy ZTE Blade-t és lenne egy kérdésem vele szembe!!!Raktam bele egy MicroSD memória kártyát!!!Vannak benne zenék videók stb!!Na és azt szeretném kérdezni hogy hogyan kell beállítani a ........ zenét csngőhangnak a memória kártyából???Mert ugye a beállítások menübe csak az alap csangőhangokból lehet választani!!!Ebben szeretném a segítségeteket kérni
-
Equinoxe
csendes tag
válasz
smallrobi
üzenetére
Nekem is ez volt a problémám. Saját routerre nem engedett csatlakozni még akkor sem ha nyílt hálózatra állítottam.
Megoldás: Routeren belül hozzá kell adni a telefon MAC címét (beállítás -> Wifi és hálózati kapcsolatok -> Wifi beállítás -> menü gomb -> speciális -> itt lesz a MAC cím) az engedélyezett eszközök listájára. Ezek után nekem egyből csatlakozott. -
pista59
őstag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!!
(bízok a szoftveres javításban, de pár nap múlva kiderül) -
fattyu666
tag
Mi érdekes ebben?
Vagy megegyeznek a ZTE-vel és találnak közösen valami megoldást.
Mondjuk én a soft csere=512MB-ban nem nagyon hiszek, tehát szerintem vagy cserélik, vagy azt mondják, hogy a 256-osnak sincs semmi baja.Vagy nem egyeznek meg a ZTE-vel, akkor kivonják a telót a forgalomból és aki úgy gondolja, vagy akinek tényleg elromlik, annak vissza fizetik a vételárat.
-
Mcomp
tag
Csak egy érdekesség a t-mobile levette a zte blade-et a telok között ugyan még ott van de ha meg akarod nézni semmilyen információt nem jelenit meg,azért ez érdekes.
-
fattyu666
tag
válasz
jozsef1987
üzenetére
Én ezeket használom:
GPS - a három betűs "akinek nem mondjuk ki a nevét" természetesen nem kell hozzá net.
Film - RockPlayer, vagy YXPlayer, gondolom marketről is letudod ezeket tölteni, de ha kicsit tovább olvasol...
-
róland
veterán
válasz
smallrobi
üzenetére
Csak annyit kérdez, hogy kívánsz-e csatlakozni? - s utána automatikusan csatlakozik az elérhető nyílt hálózatra. S ha egyszer sikerült, akkor a nyílt hálózatokra hatókörön belülre érve teljesen automatikusan lép fel, bekapcsolt wifi-vel.
A leírásod alapján mintha te bontanád manuálisan a csatlakozást.
-
smallrobi
csendes tag
valakinek valami ötlete?vagy vigyem vissza?
-
sonique
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
ahova irni akarsz hosszan nyomod
felugro menüben input kiválaszt
és ott lesz a Htc bill .... -
smallrobi
csendes tag
és még mindig nem jó a wifi,és wifi fixert se találok sehol,tökjó..

-
tpeti78
senior tag
Egy kis olvasni való!Remélem még nem volt!
-
kelzsoca
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Mondjuk felteszed simán?
-
Dashes
őstag
Felkerültek a hiányzó gyári alkalmazások kérésre. link
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
sagesz93
addikt
-
Land
veterán
Boldog Karácsonyt!
-
tpeti78
senior tag
-
Frozzy
őstag
válasz
jozsef1987
üzenetére
HelloSzia neked is
Lehetne egy kérésem ?:] ha igen akkor.. tárcsázóba üsd be hogy *983*0# meny a memory-hoz és ird le nekem/nekünk hogy mit látsz ott :] -
sif85
tag
válasz
tpeti78
üzenetére
Én a boltban kaptam meg a bontottat! Csak nem néztem meg. Itthon láttam, hogy megy a készülék, benn az akksi, meg 256 ramos is volt. Aztán visszavittem, hogy új készüléket szeretnék, nem más által már próbáltat. Visszavették némi pofavágás után, de készülék már nem volt, uh vételár vissza. Ennyi... Tré oldalán meg már nem is lehet rendelni. Kezdek kicsit izgatott lenni, így 24.-e délután.
-
sif85
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: A T-Mobile végleg megszüntette a készülék forgalmazását? Mert -aki tegnap olvasta amit írtam,az tudja hogy jártam- visszavittem a használt telómat, és visszakaptam a vételárat. Egy kisebb hőbörgés után nem próbáltak győzködni tovább, hogy a használt az nem használt.
Mindenképpen ilyet szeretnék vásárolni, de tudok várni. Csak legyen.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
kentucky
őstag
valaki nem tudja, hogy alapból a bladen a billentyűzethez milyen fajta swype szerűség van?
előre is köszönöm
-
dodo76
tag
BOLDOG,BÉKÉS,KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!Dodó s családja
-
Saccco
nagyúr
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
-
xdx@
aktív tag
válasz
jozsef1987
üzenetére
Kereső.
-
LaTisza
csendes tag
nem mondod komolyan hogy olyan sok pénz... 
nincs semmi mobilnetes előfizetésem... csak sima flottás előfizum van...
ez komolyan ilyen sok pénzbe fog fájni???
-
jozsef1987
csendes tag
sziasztok.
tegnap vettem meg a telefont. lenne pár kérdésem, láttam, hogy több ezer hozzászólás van, légyszi segítsetek.gps-t hogyan tudom használni, mit kell letölteni az androidról?
és wifi nélkül, ingyenesen használhatom majd ezután?filmek nézéséhez milyen programot töltsek le marketről
köszönöm!!!!!!!!!!!!!!
-
bunnyhu
senior tag
Andfire-t használja valaki? Miért van az, hogy bepipálom az appsoknál minek engedek hálózatot, de ha átlépek onnan majd vissza, szürke minden. root-olni kéne a androidot, hogy menjen?
Aktív témák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Arch Linux
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

esetleg valkinek ötlet erre?

hiszen a rendszer kiirja de látszik hogy totálban mégis 256os akkor most hogyvan ez ?