Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tpeti78
senior tag
-
szezso15
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Arra emlékszem,hogy alap rommal még első feltöltés előtt is jó sokáig bírta (50%-kal bírt majdnem fél napot),de én vissza nem rakom a gyári romot,mer az egy nagy sz@r

Haveromnak még az van és lassú mint egy 3210-es nokia
Próbáljam meg másik rommal?Az csak jelent valamit ha este nem merül f@szt se

-
Glatius
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Ha valakinek kellene Power Widget az értesítési "redőnyre" akkor nagyon jó félmegoldás az Extended Controls. Egy pipa a beállításoknál, és ott a parancsikonja az értesítések között legfelül.
Igaz, nem egy mozdulat hanem kettő, de bárhonnan előkaparható és legalább a véletlen kapcsolások megelőzhetők. -
szezso15
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Ma reggel elmentem akkor volt 89%-on (mondjuk igaz,hogy nem merült semmit éjszaka) és délután 15:12-ig bírta
(néztem az időt),de rendben feldobom...
Jah,és widgetből a zenelejátszó,egy óra és a simi folder van kinn ennyi!
És még widgetlocker-t használok,az nagyon szívja az akksit?
-
Speeedfire
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
És egy hétig rom nélkül fogod használni?
Csak egy monolit kernel lesz rajta.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig onnan lehetne megtanulni, nem a "hogyan főzzünk romot kezdőknek" című tanfolyamból
Hát ja, csak akkor még nem gondoltam volna, hogy nekem a közeljövőben lesz androidos telóm. Most is csak azért, mert a régi meghalt.
Majd elkérem a kurzus jegyzeteit meg diáit és itthon megtanulom. Időm van rá.
-
rex1872
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Siker!

Üröm az örömben, hogy mivel annakidején az összes telefonszámomat 06 XX XXX XXX formátumban adtam meg, de mikor sikerült a PC-re lementeni a csv-t, akkor az összeset lecseréltem +36 XX ...-re. Azt a fájlt viszont már a Gmailem sem olvasta be, csak az eredetit tudta importálni.
-
spence225
aktív tag
-
rex1872
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Rom telepítés előtt kiveszed a sim kártyát, majd ha elindult a telefon, kiveszed a pipát a data enabled elől (nem jut eszembe pontosan hogy van a magyarban). Vagy felteszel egy apndroid-ot. Utána mehet bele a sim kártya.
Na, most hoztam el, és üzemelem be. SIM nélkül kapcsoltam be, valahol megtaláltam azt, hogy ne legyen automatikus frissítés, és csatlakoztam a saját, házi WIFI-mhez is, elfogadta a jelszót is.
Ugye, ha a SIM behelyezése után elindítok egy böngészőt, akkor WLAN-on keresztül fogja a forgalmat bonyolítani?Ja, és mi az, hogy ROM telepítés?
Bekapcsolatam, elindul, bebootolt. Mit kellett volna itt telepítgetni? 
-
Glatius
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Szánalmas jószág...
Kérdés ami miatt esetleg mélyen kéne belenyúlni a ROM-ba: Van-e arra megoldás, hogy a repülési üzemmód bekapcsolásakor is kérjen valami megerősítést az android, mondjuk PIN-t? Borzasztó kényelmes EC vidgetről bekapcsolni, de észrevétlenül is megtörténhet.... ez az érintőkijelző hátránya. A készülék pedig csak lapul kussban, míg észre nem veszem.

Megviccelni is könnyű a másikat... -
pista59
őstag
válasz
barnam_
üzenetére
Olyan volt nálam, hogy a LauncherPro-val csináltam mentést (beállítások, ikonok, widgetek) majd az új LauncherPro telepítése után ezzel akartam visszaállítani mindent, de csak az ikonok, és a saját widgetek jöttek vissza, az egyéb widgetek helye megvolt, azoknál hibát írt ki. Azok kuka, majd újra rakni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Most eskü, idáig majdnem mindent olvastam, de ez nekem új (úgy tudtam csak a T-s korábbiakra jó a custom ROM, és mindegyik gen1-es, telenorosokon touch halál van)... Akkor telenoros/djuice-os készülékeken mennek egyes ramok? Melyikek azok? -ROM telepítésre gondolsz-
Holnap meg cimbora telót venni... Szóval jó lenne tudatni vele, mert szerinte a 2.1 az lassú.
(#49547) Lacka89: Reggelre már nyomod sem lesz itt

-
kelzsoca
félisten
válasz
barnam_
üzenetére
Én nem készülök semmivel

(#49517) Speeedfire
Remélem veszed a viccet azért, mert itt az enyhe szurkálások, piszkálások előfordulhatnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mikor lesz meg a telefon?
(#49519) Sorcery
Szerintem be kell álljon, viszont ez SIM függő is, mert több vodásnak is azonnal hibátlanul írja ki.
-
stefi68
addikt
-
Victoryus
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Értem.
Akkor majd felteszem a Gingerbread Thin Circle_hun témát, R9-en azzal működött normálisan az értesítési területen is. A másik megoldás meg akkor a SetCpu, az mentette a beállításokat.
Az R10 mintha jobban kezelné az akkut R9-hez képest, plusz a Mérges Madarak, Winds of steel se akadt eddig rajta, de lehet ez is csak placebo hatás
-
Epsylon
aktív tag
válasz
barnam_
üzenetére
. Nekem hajnali háromkor átállt. Direkt figyeltem.
Most ROM vagy szolgáltató függő? Ez az automatikusan a szolgáltatótól kéri le dolog hogy megy? Mert nekem mindekettőben azonos szolgáltató kártyája van, az egyik mégis siet egy percet. Vagy a másik késik. Érdekes azért. 
-
PazsitZ
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Igen, az kimaradt, hogy telenoros, előfizetéses vagyok.
De ha jó helyen nézem, akkor úgy tűnik 990 lenne a 100MB, 1990 az 500MBos csomag.
Hát elgondolkodtató, hogy kétszer annyiért 5ször annyi adatforgalmat kapnék és nincs para a túllépés miatt. Ennek is utána kell majd kérdezni, hogy miként büntetnek, ha túllépem
-
tlac
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
köszi!
közben folyamatosan olvasgatok mindenfele, milliónyi infó van...elgondolkoztam rajta, hogy csinálnék egy firmware-t magamnak (bár ahogy megláttam, hogy honeycomb-os is van, kicsit elvette a kedvem, hogy minek is foglalkozzak ilyenekkel, amikor már úgy is sok ember hegeszt romot)
viszont én ezt úgy képzelném el, hogy zte-s kernelt használnám, plusz az android git-ben lévő cuccokat, persze lehet rossz úton járok, alig ismerem még a rendszert
-
törölt tag
válasz
barnam_
üzenetére
Te is fiam, Brutusz ??

Ejha, nemmondod?Ez olyasmilehet, mintmikor némely GPS-eken bepipálod a "navigációs szoftver automatikus indítása" menűpontot és akkor szépen a saját farkába harap.
aztis kilehet szedni a hátsóbejáraton át, de sokember verte már a fejét a falba miatta.

-
-
ux1
addikt
válasz
barnam_
üzenetére
Itt megtalálsz mindent a smartass, BFS/BFQ -ról.
-
törölt tag
válasz
barnam_
üzenetére
Én próbálom folyamatosan, de teljesen kiszámíthatatlan, holvankép, holnincs kép.
Viszont jó ha a kimenő hívásoknál nem használod, mert ha igen, akkor nemtudsz hozzáférni a billentyűzethez, ha valahol kódot vagy mellék számot kell beírnod..
Illetve ha bekapcsolod a z egyéb gombok megjelenítését és a kilépés lehetőségét, akkor igen, de akkormár macerás... -
-
sto1911
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
Allitolag - ennek jartam utana

Az nem azt jelenti, hogy akkor a telefon nincs is készenléti módban? - de, R10-11-el viszont lemegy keszenletbe is. Allitolag.
Ja, meg keszenlet: mar az is haladas, hogy nem kell kulon keep-awake progi!Keszenleti ido: ha eggyel tobb chip fogyaszt aramot, akkor nyilvan annyival hamarabb is merul, nincs ezzel gond.
-
sto1911
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
A SvedR2 is 2.2-es, megis megy vele a CM-es wifi, allitolag az R11-el is ment valakinek (vagy 10-el?). Azert probaltam ki, mert a sveddel felkel a telo a gombokra, allitolag az FLB-vel meg nem, de ugy is marad a folyamatos wifi kapcsolat, es ki szerettem volna probalni.
@(#47620) kelzsoca: a sveddel pedig igy is megy, csak sima masolassal, tobbek kozt en is kiprobaltam, mert szkeptikus voltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koszi a tippet.

(néztem az időt),de rendben feldobom...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)