- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #47184 üzenetére
A donate gombok suru nyomogatasa ellenere ugyanez a menete a romfejlesztesnek a desire-re is. Ott is egy hibabol 3 -at csinalnak, majd idovel mindet javitjak...
Hát igen, csak szép lassan, nem lehet azonnal kidobni egy hibátlan romot, el kell húzni, és a lehető legtöbb igyekezetet mutatva, 1-et előre 2-őt vissza kell lépni.
Így a rom is készül, a donate gombot is szépen lehet nyomogatják, és a végén mindenki eléri a célját.Én is gondoltam már erre, de ha én írom le, akkor megint az van hogy milyen vagyok
-
szeryo
tag
válasz
gordonfreemN #47182 üzenetére
valóban belassul a pannonos net ennek örülök
kipróbáltam ujraínditva a telot repülöbe kapcs majd locus térkép letölt és tölti
biztos valami hiba. -
Razor_alpha
tag
válasz
gordonfreemN #47182 üzenetére
Ízlések és pofonok, szerintem van aki jobban díjazza, hogy továbbra is gyors a net, ha elfogadható ára van, van akinek meg ugye syncen & mailen kívül másra nem kell, annak a korlátozott teljesen jó. Szerintem minkét opciónál betegesebb minden esetre az adatcsomag előfizetés nélküli net használat.
-
válasz
gordonfreemN #47178 üzenetére
Tényleg, én a MédiaMánia díjcsomagot néztem, ott 0.1Ft/10Kbyte.
Na igen, de a lelassított net sebessége vetekszik egy 56k-s modemével, akkor meg inkább nem is netezek...(#47177) szeryo: akkor szerintem cache-ből tölti be a térképet, vagy nem tudom; elég valószerűtlennek tartom hogy felülírja az apn beállításokat, és még a repülő módot is kikapcsolja
Holnap kipróbálom én is, kíváncsi vagyok. -
szeryo
tag
válasz
Én telenoros vagyok de nemtudok róla hogy a 100mb tullépése után csak sebesség korlátozás lenne.Az szerintem csak sztikes netnél a HSDPA vagy mi anná van
-
kelzsoca
félisten
válasz
Vodánál is így van, nekem havi 2750Ft, ebben 50 perc lebeszélhetőség+100mb net van, és 100mb felett is csak lassítják a sebességet, túlforgalmazási díj nincs.
-
Luissimo
veterán
válasz
gordonfreemN #46462 üzenetére
CSAK ODA LEHET FELHAJTANI, HA MÁSHOVÁ HAJTASZ MEGBÜNTETNEK.
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN #46060 üzenetére
A franc.... Hiába kelek fel korán...
remélem javítják, a WiFi és a notibar hibáját....
-
pista59
őstag
válasz
gordonfreemN #46061 üzenetére
Linpack-al?
Nekem kelzsoca r9-el 7,914.
Jó lenne látni egy 2.1-es eredményt!
Akkor látszana ez a jit. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #46060 üzenetére
app etc és framework mappák tartalma változott. Aztán lehet csak rendezgetésre került sor...
Meta INf és manifest méretre megegyezik.Pista59:Elvileg jit-nek kéne lennie a 2.2-ben. A nexus one sebességét 6-7 MFlops-ról 37-re növelte.
-
turho
addikt
válasz
gordonfreemN #45566 üzenetére
hát ez szomorú...majd kiderül nálam is mit bír fliptokban.
-
turho
addikt
válasz
hát ez szomorú...majd kiderül nálam is mit bír fliptokban.
-
hun_tcs007
csendes tag
válasz
Pro Evolution Soccer
vagyis az unalmas órák mencsvára
-
Saccco
nagyúr
válasz
Pro Evolution Soccer
-
xakta
tag
válasz
Ne akard tudni !!!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #45217 üzenetére
Ne már... én arra írtam, hogy az felfelé csal a teljesítményen, nem arra hogy most fényezzem itt ezt az értéket. Amúgy pont a CM7-en produkálta..
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #45189 üzenetére
Tán, ha ki lenne lőve a stagefright pont a fele lenne
Szerintem...
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #45189 üzenetére
Mint már Keeperv85 kollaga is mondta, a két készülék hardveres és szoftveres felépítése is más, ráadásul a Blade komolyabb kijelzővel is rendelkezik, illetve az LG-nél lehet rágyúrtak az optimalizálásra is.
A felbontas egyebkent 3d-ben nem szamit? Csak mert ott a blade tobbet er el.
3D-gyorsító van egyáltalán abban az LG-ben?
(#45197) Tomcy7
A 2.1 nem játékra való, és a heap-size méretét sincs értelme 32-nél magasabbra vinni, de ha marad a gyári értéken az mégjobb.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #45177 üzenetére
Tán optimalizáltabb a rendszer? Tán más a belső felépítés? Tán pont a Quadrant nem ér semmit?
-
válasz
gordonfreemN #45173 üzenetére
a felbontas eleg indok?
-
válasz
gordonfreemN #45031 üzenetére
Teljesen letiltott netnél nem is fog menni, mert ennek is kell mobilnet, csak a T nem számol fel díjat utána.
-
Glatius
őstag
válasz
gordonfreemN #45023 üzenetére
Válaszként ment, ezért nem részleteztem az előzményeket.
És nem zavar, ha úgy tűnik védem őket - a post végén már éreztem is - akinek bármi problémája van, megvan a fóruma a CM-nek is. Magunk között: mindenféle említése is zavaró (még) egy ilyen gyakorlati topikban, ami egyszerűen nem működik az maradjon a fejlesztői körben. Képzeld csak el, hogy mi lenne, ha az autógyárakból valaki kiadná az összes sikertelen kísérlet dokumentációját... nem segítené a haladást.kelzsoca és minden FLB R10b_HUN_FULL-t használó Az AnySoft hangerőszabályzó bugja javítva, a készítő bolgjában már a jó változat van. Letölt, cserél, és működni fog a kurzormozgatás, de megmarad a hangerőszabályzó funkció is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #44970 üzenetére
Az is, meg a felhasználók hozzáállása a dolgokhoz, illetve úgy tudom a mi csapatunkban sem ér rá mindig mindenki ezzel foglalkozni. A legtöbben már 30 körül vagy az felett vagyunk, van család, asszony miegymás, tehát nem 15 éves tinik csinálgatják a dolgokat suli után
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #44967 üzenetére
Maga kelzsoca is beismerte az elözö oldalon, hogy amit a cm-esek csinálnak nem kis pálya, és még ő is kevés lenne hozzá
Igazából nem ezt írtam, hanem azt hogy 1 embernek ez rengeteg munka lenne, ha talán a mi csapatunk is nekiállna akkor össze lehetne hozni valamit.
Egyébként a csapat: Keeperv85, ux1, hjanos1, Empire, kelzsoca
A Cyanogen-es srácok külső segítséget nem fogadnak el, ami teljesen érthető is, hiszen miért is engednének külsős személy a munkába, mikor ők is meg tudják oldani amit kell, de több készülék van, és a ZTE készülék valószínűleg az utolsó helyen ballag prioritási szinten.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gordonfreemN #44841 üzenetére
Úgy nem néztem hogy közbe zenét hallgatok, de nem is fogom mert tényleg értelmetlen...
A mások meg aki tuningolni akar vegyen minimum egy motorola defyt 800 mhz-es procija 1200 mhz-ig lazán megy... -
bala6120
senior tag
válasz
gordonfreemN #44839 üzenetére
Igen, de nem vagyok senki, főleg nem nagyúr
-
xakta
tag
válasz
gordonfreemN #44592 üzenetére
Jajj te kis antiszemita , hogy mondhatsz ilyet ?
-
72mviktor
senior tag
válasz
gordonfreemN #44343 üzenetére
Nem is értem ez igazából miért kérdés?Ha valaki ismeri a rezisztív és a kapacitív kijelző különbségeit már tudja is a választ.Mivel a kapacitív kijelző elektomosság alapján és nem nyomás pont alapján működik,evidens hogy akkor a legérzékenyebb ha a kezedben fogod,és a másik kezeddel amivel érinted zárod a kört.Ha az asztalon van sokkal érzéketlenebb.Szerintem.Anno volt egy Lg Arénám,az pl nem is reagált semmire ha nem a kezemben volt,vagy csak nagyon ritkán.A Blade működik ugyan de érezhetően nehezebben,mint kézben tartva.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Igen, ez normális, a kapacitív technológiával jár, hogy másképp földelődik a cuccos, ha kézben fogod, és máshogy, ha le van téve, és csak az ujjad ér hozzá. A Bladénál még nagyon jó a helyzet, a Spicát pl. konkrétan alig lehetett így használni. Ez a jelenség sajnos autós tartóban is fennáll.
Mintha lett volna rá példa amúgy, hogy szoftveresen javítottak valamennyit a dolgon. (A Spicánál.) -
kelzsoca
félisten
válasz
Persze hogy választ kapsz, itt senki nincs megkülönböztetve
Igen, régebben is volt már róla szó, hogy asztalon használva nehezebben vagy nem reagál olyan jól a kijelző, mint amikor kézben van.
(#44342) hodostamas
Próbálni kell, éppen ezért is csináltam meg
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #44149 üzenetére
De hogy ha már balgaságokat beszélek itt, akkor egy kis pozitívum jár. Mivel benéztem a legend felbontását, így igen figyelemreméltó, hogy majd dupla annyi pixellel épphogy röccenősebb a blade. Marad a mérhetetlen elismerésem, és ettől már csak jobb lehet.
Más: PL a Legendben mennyi a processzor használat alja? Mert azon agyaltam, ha gazdaságosabb a 122MHz, akkor miért nem azt állította be a gyártó, hisz egyértelmű, nem?
-
válasz
gordonfreemN #44152 üzenetére
lehetne több idő is a hsz-ek szerkesztésére
ha sikerült akkor jó
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Lejárt az időlimit. Bocs nem szóltam, ott 320x480 a téma...
szerk: Természetesen elötte, vagy pedig frissítek. Köszi hogy megnézted, majd lehet újrateszem...
Sikerült. -
válasz
na megnéztem neked a minit is. Letöltöttem, beállításoknál átállítottam desktopra, beírtam h www.pocketnow.com és már be is dobta az oldalt és nem a mobilos változatot. Az oldal betöltése előtt vagy után próbáltál átváltani desktopra?
szerk.: nincsmit, akkor lehet vmi gubanc van a beállításoknál. De egész megtetszett most ez a mini, kicsivel gyorsabb, mint a HD de sok kényelmi funkció nincs benne ami a nagytestvérben igen, úgyhogy maradok a hádénál
-
válasz
gordonfreemN #44147 üzenetére
Én a HD-t használom a "desktop toggles" kiegészítővel, amivel egyszerű váltani android és desktop mód között és ha desktopon van akkor az úgymond rendes oldalakat tölti be
-
TRob1
veterán
válasz
gordonfreemN #44090 üzenetére
Nálam fekvőben is megy a multi
(azért most is kipróbáltam, biztos ami biztos
) (Mondjuk Slice It játéknál néha kicsit megzizzen a multi, de az meg nem is fekvő
).
-
gps76
őstag
válasz
gordonfreemN #43947 üzenetére
Szerintem a gyorsulásérzékelő kavar be,mert pont ott váltogat "polaritást".Próbáld meg átverni ezt és úgy nézd ismét,aztán ird be mi történt.
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN #43873 üzenetére
Igen! Ez így van rendjén. Ez egy 600MHz-s processor.
-
gps76
őstag
válasz
gordonfreemN #43884 üzenetére
Hát nem. Mert ugyanazt a chipsetet használja,csak prociban különbözik,ebben viszont az arm-hez van L2 cache is,ami sokat dob a teljesítményen. Tesztekben lényeges különbség van,de gyakorlatban alig.
Böngészõje nagyon jó a htc-ne,de ha flash-el találkozik megfogja rendesen. Rendes internetre akármelyik csúcsmodel is gyenge. Ezért nincs sok értelme a tableteknek se.Ha rendesen akar valaki netezni pc alapú gép kell.
Lock programból létezik olyan amelyiknél a power gombon kívûl pl.:a hangerõ gombra is "feléled"? Mert a lock screen button-ra érintõképernyõvel ki tudom kapcsolni,de a no lock-ra csak lock screen tünik el,nem reagál a power gombon kívül másra.(Ezek együtt vannak használva) -
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #43578 üzenetére
Örülünk, hogy mi egy alsóbb szintet ütünk meg
Rosszul fogalmaztam, nem a topicba valók azok a beszélgetések.
(#43603) Keeperv85
Jó pár a proxy szenzor?
(#43593) Glatius
Oda dobhatod be a bootanimációt, és tetszőlegesen megváltoztathatod, mert nem lesz a rendszer része, mint amikor a system/media mappában helyezkedik el.
(#43580) ux1
Boldog születésnapot kollega
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #42903 üzenetére
Igazán itt is csak kettő hiba van már, illetve már csak egy lenne, ha odafigyelnének rendesen mit csinálnak. Az egyik a proxi, amit az n15 végre hibátlanra javított (..volna, ha nem nyírják ki a GPS-t közben), a másik a trackbar-oknál fellépő touch panel fagyás, ami még lehet fel sem tűnt nekik.. A merülő akksi már a múlté szinte, ezek az értékek normális határon belül vannak, bár lehetne jobb is. Még az USB driver prüszköl egy kicsit, de használható az is már. Ebből már simán lehetne stabil verzió, csak nem kéne egyik hibába belemenni a másikból...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #42800 üzenetére
Abban persze hogy működik az proxi, mert az 2.2-es alapokon nyugszik. 2.2 =/= 2.3....
Nem hinném, hogy program, vagy rom függő a böngészés sebessége elsősorban...
-
válasz
gordonfreemN #42421 üzenetére
A PH címlap eléggé szenvedős, a fórum egy fokkal jobb (kevesebb a kép), de még ez is lassú. Az Opera Mini sokkal gyorsabb volt Froyo-n. De az alap böngészővel 2.2-n is lassú volt, szóval nem mondanám annál rosszabbnak.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #42057 üzenetére
Két srác vesz részt a aktívan Bladre portolásban Tom Giordano és Jacob Crawley (az utóbbi nick-je néhány helyen Jacobs) Illetve úgy látom vannak azért segítségeik is csapatban, de ez a teló az ő területük elsősorban. Biztasson tud valaki kernelt programozni, mert nem másét használták fel, van teljes Blade forrásuk is és valaki még a hexa editoros hackelést is vágja, mert az egyébként teljesen zárt forrású driverekbe és fájlokba is simán bele tudnak javítani.
Én egy kicsit korainak tartottam az RC fázist még. Inkább alfa fázisnak nevezném ezt az állapotot. (Onnan béta, hogy minden működik, csak előfordulhatnak apróbb hibák... Az RC meg ugye a véglegesített, ami már kiadásra van szánva...)
-
Ronam
addikt
válasz
gordonfreemN #42053 üzenetére
jó sok idő kellett mire rájöttél
.én is feldobtam 1-2x,gondoltam valamivel jobb lett,olvasgattam azt is miket javítottak,de még mindig sok a hiányosság.lényeg,hogy türelem stabil cm7et terem
-
peets
csendes tag
válasz
gordonfreemN #41694 üzenetére
proximity = távolságmérő szenzor?
Előző romokban nem működött?
Mi ez a nagy fellángolás ezzel a nighty 13-al?
Mivet tud kelzsoca flb r8ánál többet? -
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #40675 üzenetére
Ott van a kameránál, de külső gomb nélkül semmit nem ér, hiszen ha már le kell venni a hátlapot, akkor egyszerűbb ha akksi ki-be, mint azt a kis gombot valami hegyes tárgyal benyomni.
(#40674) Aggregátor
A témákat nem mi készítettük, mi csak fordítottuk.
Én a Gingerbread thincircle témát ajánlom egyébként.
(#40677) csibusz0314
max 48, de ott már erősen hibázhat, a cpu-t szerintem max. 710-ig.
-
madgie
titán
válasz
gordonfreemN #40458 üzenetére
Nekem is darabosnak tűnik a böngészés, bár ha visszagondolok, a szifon 3G sem szerette, ha gyorsan scrollozok (ott kockákat mutatott, itt belassul
)
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #40443 üzenetére
Másik böngészőre nem is gondoltál ugye?
-
sto1911
veterán
válasz
gordonfreemN #40443 üzenetére
[link]
Meg nincs valasz, Modacon is megkerdeztem, szvsz ez fontosabb lenne, mint a temak@(#40445) kelzsoca: nezd meg masik bongeszoben pl. a godor.hu-t, szaggat, mint allat (egy nagy kep az egesz :S )
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #40417 üzenetére
Tul nagy okorseget kerdeztem?
vagy idobe telik a valaszt megadni?
csak azert kerdezem, hogy varjam-e a valaszt? -
Lucifer6280
aktív tag
válasz
gordonfreemN #40334 üzenetére
Azt én is kicsit furcsálom főleg hogy az előző Nokia 5800-ámon tökéletesen lehetett nézegetni az oldalakat, pedig aztán abba csak 454Mhz-es proci dolgozott, na meg nem volt benne gyorítás sem, szóval jó kérdés. Nem hiszem , hogy a proci miatt lenne. De amúgy ezt az akadósdit a legjobban a Market-ben figyeltem meg.
-
PpenoO
őstag
válasz
gordonfreemN #40312 üzenetére
Ahogy szegény oldalt ismerem kb fél év múlva
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #37492 üzenetére
Azt meg tudod mondani nekem, hogy a Cyanogen-ben ALAPBÓL is van-e ilyen effekt? Csak ezért nem tenném fel még. Kezd erősödni a gyanú bennem, hogy ehhez az anim mappának az égvilágon semmi köze nincsen ugyanis...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gordonfreemN #37482 üzenetére
Meg lehet csinálni, csak kell egy kicsit trükközni vele. Kéne hozzá a 2.3-as alap framework-res, meg a 2.2-es is. A többit nem írom meg azért sem.
szerk:
@Saccco: Igen, mert azok jó eséllyel kibonthatóak, mert nincsen bennük 9patch tartalmú kép. Így persze, hogy meg lehet oldani.
-
Lasy
veterán
válasz
gordonfreemN #37433 üzenetére
Mint írtam ez egy sima animáció, bármikor módosítható...
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN #37418 üzenetére
Remélem nem csak enyi a változás
2011-02-22
Blade: remove non-working FM app for now
HCDRJacob (author)
1 day ago -
harait
tag
válasz
gordonfreemN #37030 üzenetére
Nekem egyáltalán nem mozognak a smilek, engem különösebben nem izgat.....
-
válasz
gordonfreemN #36341 üzenetére
szerintem az aranykártya meglététől és állapotától is függ, nekem 10x890 volt, két évre hosszabbított előfizetéssel és egy évre lekötött 500-as nettel.
-
válasz
gordonfreemN #36356 üzenetére
hmm najo az nem rossz de mondjuk en 5 emberrel beszelek sokat kb havi 6 orat ingyen szoval kotott vagyok
plusz a tobbi... a net meg az 50 mega is eleg ha nem letolteni csak bongeszni akar az ember mivel korlatlan igy tokeletes a tobbire ott a wifi
de ha nem lennenek rossz tapasztalataim akkor lehet en is bevalalnek elofizura telot csak az 2 ev kotodes minden szempontbol
-
Lenry
félisten
válasz
gordonfreemN #36341 üzenetére
-
Pumika1975
senior tag
válasz
gordonfreemN #35308 üzenetére
a pro ban bekapcsoltam magas min. görgetést+ a rugakmas göretést+ minimális görgetési sebesség 91+ 3d bekapcs, ésnem akad nekem
-
Pumika1975
senior tag
válasz
gordonfreemN #35300 üzenetére
bocsi mégegyszer is a 2d 104 nekem és nincs gondom a launcher pro val
-
rezme
tag
válasz
Az nekem is de mindegyik romban
-
Pumika1975
senior tag
válasz
bocs csak korán van még a teljes értékek írtam. bocsi!
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN #35296 üzenetére
Jó az a 124
A 2D-nek semmi köze a stagefright-hoz. Esetleg elnézte és előtte az IO sebességet mondta be
-
rezme
tag
válasz
gordonfreemN #35296 üzenetére
kit érdekelnek a pontok van valami baj a rendszereddel használat közben?
-
Pumika1975
senior tag
válasz
gordonfreemN #35291 üzenetére
nekem is ez van fenn update tel .
-
smog000
csendes tag
válasz
gordonfreemN #35287 üzenetére
mert lehet hogy sok program fut neked a hátérben azért...mert friss romal futasd le quadrant-ot ugylehetséges annyi pont szerintem...de ha nincs igazam bocsesz
-
Pumika1975
senior tag
válasz
gordonfreemN #35287 üzenetére
Szia! Most néztem meg nekem 426.
miért van? Nem tom. -
tariattila
veterán
válasz
gordonfreemN #35091 üzenetére
ezek szerint akkor Te már romot sem fogsz frissíteni? fő a biztonság
-
compi.hu
senior tag
válasz
gordonfreemN #35091 üzenetére
baratom, hidd el csinalok en neked olyan update.zipet ami pikkpakk teglasitja a telefonodat. (hint: flash_image paranccsal recoverybol is felul tudod csapni a bootloadert valami random kacattal)
-
compi.hu
senior tag
válasz
gordonfreemN #35081 üzenetére
Testvereim a droidban, ne beszeljunk mar boszmesegeket! A flasht semmievel nem veszi jobban igenybe egy TPT mint egy "normal" update. Forumtars jo esellyel kapott egy selejtes flash csipet tartalmazo peldanyt ami hamar beadta a kulcsot.
Es lehet nekem jonni azzal hogy debizony igen, csak meg is kene am tudni indokolni hogy miert. TPT es update.zip kozott az a kulonbseg kb, hog ymas szoftverkomponens irja a flashmemoriat. TPT eseten a bootloader, update.zip eseten a recovery. TPT-vel teglasithatod a telefont de ehez vagy nagyon jol idozitve kell kikapd az akksit a kutyubol flasheles kozben, vagy hibas csomaggal kell fejbecsapnod.
PS: szinte minden (>20) alkalommal TPT-vel update-eltem a telefont. Kutya baja.
-
Glatius
őstag
válasz
gordonfreemN #34818 üzenetére
Nem kell azért túlspilázni! A SE nem végezte ez azt a finomhangolást amit a séfjeink hónapok óta művelnek de nem olyan rossz az a vas, csak a gyári szoftver lett egy kicsit fatengelyes.
A Blade sem volt túl fényes szerszám mikor kijött. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #34812 üzenetére
Ha esetleg Valaki nem értené a hsz-t, amire válaszolok magamnak, akkor a lényeg az benne, hogy hiába a 2.1 az SE X10-ben, 1 GHz-es CPU van benne és a saját gazdája sokkal jobbnak találta a Blade-et.
-
törölt tag
válasz
gordonfreemN #34252 üzenetére
Igen, bugfixek miatt, illetve a 2.3-ból még kell idő, mire olyan jókat faragnak, mint a jelenlegi 2.2-k.
-
Glatius
őstag
válasz
gordonfreemN #34252 üzenetére
A "T" két hónap alatt tudott a csodazipből egy használható hülyebiztos publikus frissítést csinálni. Ebben a tempóban a mai megjelenéssel is rohadt sokat kellene várni 2.2-re... nem érdemes.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #33767 üzenetére
Én nem írtam olyat hogy ez csak nekem való, hol olvastad?
Mindenki megtanulhatja a dolgokat vagy nem, egyén és hozzáállás kérdése.
(#33766) tpeti78
Pixelhiba van?
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #33705 üzenetére
Látom nem írtam le érthetően:
A jelenlegi állás szerint az a cyanogen rom amit kitettek azért rakták ki hogy hozzáértő és tapasztalt felhasználók teszteljék esetleg tegyenek javaslatokat a javításra vagy segítsék a munkát, szerinted tudnál nekik segíteni?
(#33716) nemkovacs
Dehogy hivatalos
Max Japánban vagy Kínában
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #33690 üzenetére
Mivel kezdő vagy, ezért ezek a romok, főleg jelenlegi stádiumában nem számodra készülnek
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Cyanogen forrásból készült. Még nem fogadták el hivatalosnak, de asszem ezt még nem is kérte egyik fejlesztő sem; mert vannak még benne hibák (az eddigi legjobb romban sem üzemel rendesen a wifi pl.).
Pletyka szinten olvastam, h. a héten már lesz hivatalos nightly build (azaz hivatalos, de még kezdetleges rom).
-
ux1
addikt
válasz
Attól hogy a CM forrásaiból készül
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
gordonfreemN #33644 üzenetére
Itt a Jacob-féle forrás.
Itt pedig egy leírás arra, h. lehet befordítani a forrásból.
Edez: Igen, a Tom G félében a Wifi jól megy, viszont a Jacob-féle összességében sokkal jobb, ezért a Tom G féle már nem is fog frissülni, hanem majd besegít Jacobnak az ő kódja fejlesztésében.
Szerk.: a Jacob-féle még nem próbálható ki, mert nincs még befordítva.
-
Edez
tag
válasz
gordonfreemN #33628 üzenetére
Át kell rakni a programot a telefon memóriájára, jelenleg az SD-ről gondok vannak a programok futtatásával. Egyébként igen ígéretes ROM-nak nézünk elébe kb 1,5 napja van fenn egyenlőre stabil, igaz vannak még hibák, videofelvétel nem megy, fényképezőbe nincs előnézet, FM-radió nem megy de teljesítmény szempontjából elég jó. Sőt nem tudom, hogy az Angry Bird-be javítottak-e valamit de sokkal játszatóbb akadni már nem akad néhány pálya kezdésnél érezhető némi lassulás de már annyira nem zavaró. Videó lejátszás SD felbontás a eddigi 8 fps-ről kb 13-14-re nőtt igaz ez így mg nem nézhető de talán van remény. Quaddrant továbbra is hülyeséget ír mivel nem tudja tesztelni h264-es codecet, de elvileg 2.3-ba javítva lesz/van a stagefright.
-
Glatius
őstag
válasz
gordonfreemN #33634 üzenetére
A másik baj, hogy 7 ROM család 77 változatát használjuk... kevesen tudnak részletekről biztosat mondani.
-
tpeti78
senior tag
válasz
gordonfreemN #33631 üzenetére
Szerintem ez egyáltalán nem bizonytalan.Én a Toggle Data Widget-et használom,semmi gond vele,ha nem akarom,nem megy az adat forgalom....
-
Saccco
nagyúr
válasz
gordonfreemN #33631 üzenetére
Nekem egyszerű data enabled pipa ki. (Wireless->Mobile Networks->Data Enabled)
(#33634) gordonfreemN:
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #33628 üzenetére
Nem inkább 2.3?
-
madgie
titán
válasz
gordonfreemN #33611 üzenetére
Nyugi! Néha úgy pörög a topik, hogy egyszerűen elvész egy-egy hozzászólás, két-három oldalt meg nem szívesen olvas vissza az ember. Máskor nyugodtan kérdezz rá fél nap múlva, az itteni arcokat ismerve ezer százalék, hogy segítenek mindenben, amiben lehetséges.
-
Glatius
őstag
válasz
gordonfreemN #33611 üzenetére
Ha van válasz, úgyis megkapod, ne szenvedj má'! Ha tényleg úgy gondolod, hogy személyes oka van, gyere másik nicken ;-) A zoknibáb praktikus is lehet.
Egyébként nem tudom.
Ha megnézed nekem is van egy lebegő kérdésem, és mégse ülök le ríni' a sarokba. ;-) -
válasz
gordonfreemN #33568 üzenetére
Hogyan sikerült 12V-t adni neki? Mire használod te a telefont?
-
pista59
őstag
válasz
gordonfreemN #32901 üzenetére
Nem csodazip, hanem CSUDAZIP
Most látom, neked csodazip kellett, ahhoz viszont, mint látod, semmiféle cw nem kell.
-
kelzsoca
félisten
válasz
gordonfreemN #32910 üzenetére
1 órán belül kint lesz a rom javított kiadása, kezdheted elölről a telepítést
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #32904 üzenetére
Sikerült.
Kicsit felbosszantott a rengeteg fajta leírás, az ember nem tudja mihez nyuljon...
De meg lett a megoldás, csak kelzsoca írásait kell követni, mert minden más nekem túl van variálva (de még hogy mennyire)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest