- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Beleczkil
tag
Az lenne a kérdésem, létezik-e olyan időjárás jelszó program ami a Go Launcher Ex-en háttérképként jelzi az időjárást, tehát annak megfelelően változik?
-
Beleczkil
tag
-
Beleczkil
tag
Egy helpet szeretnék kérni.
A gyorstárcsázásnál a szám megadás résznél a nagy tülök tömpe ujjammal véletlenül az office-t nyomtam meg alap beállításnak és nem tudom hogyan lehet megváltoztatni a beállítást.
-
Beleczkil
tag
Akkor még egy kérdésém lenne, aztán eldugulok.
Az R10, ha az SD kártyára teszem a csengőhangokat, a pc-hez való csatlakozás után nem veszti el a csengőhangokat? Nem tudom érthető e a kérdés, kicsit magyartalan lett a mondta.
Ja és milyen böngésző a javallot?
-
Beleczkil
tag
Nekem az R8 volt fenn, a svédig, azR8 2 napot ha birt,a svéd kb 4-5 napot és most nem kell extrém terhelésre gondolni úgy 3-6 telefon és a net kiszolgálja a telót, ennyi.
-
Beleczkil
tag
Guruk help!
Svédacél van fenn, hapiszkálom a telót és hívnak, szépen cseng, jelzi a hívást, ha a képernyő kikapcsolt állapotban van, akkor nem jelenik meg a képernyőm a hívás, de sokszor csengeni se cseng, van amikor meg rendesen működik, mi a penészes rosseb lehet vele. Mit baszok el? Telepítve a lauinch pro van, office, adobe reader, battery notifier, black list és az avg. -
Beleczkil
tag
válasz
Glatius #47453 üzenetére
Értem és hogy gőzmozdony, de mitől működik.
Én Orange-s Pengéről illetve San Francisco-ról beszéltem, amit kedves rokon el akar adni és érdekelt volna ha nem TFT-s, na most azé nem mászok ki Angliába , hogy megnézzem, de mivel kiderült, hogy TFT-s, így ugrott a megszerzése, abból már van egy jól működő.
-
Beleczkil
tag
válasz
CoolBoy323 #47440 üzenetére
A kérdés nem ok nélküli, kedves rokon tavaly vett kint a megjelenés után egy narancsos Pengét és lehet megszerezném második Pengének, de csak akkor ha nem TFT-s, ezért szeretném tudni mi módon tudhatom meg a kijelző fajtáját. Köszi a választ. nézetem is azonnal rokonnal.
Na ebből se lesz semmi
, TFT-s, ezek szerint ott se minden OLED-es volt mind az elején.
-
Beleczkil
tag
Mi módon lehet megtudni milyen kijelzője van a Pengének?
-
Beleczkil
tag
Kell még ext2 partíció az újabb ROM-oknak az SD kártyán?
-
Beleczkil
tag
Na azért ezt a "szerel abból ami raktáron van", nem újdonság.
Spagetti kedvelő olasz barátaink már megcsinálták a FIAT-oknál (Tipo, Tempra), volt szerencsém hozzá, gyönyörű harc volt ahhoz alkatrészt szerezni.
Szóval megint csak mástól tanultak.Stirlitz barátom
A Skullen féle rom nagynon jó, de a magyaritás kicsit mostoha elbánásban részesült.
-
Beleczkil
tag
Persze nem ártana a tudásokat egyesíteni, de azé ne csak egyféle ROM legyen már.
Van aki a FULL, van aki a Lite ROM-okat kedveli és van olyan is aki a Skullen féle minimalistát (Én tuti az utóbbi mellett maradok, szeretem Én eldönteni mi legyen a telómon, minthogy egy rakás olyan program legyen fenn ami sosem kell nekem és csak a helyet foglalja feleslegesen és lehetőséget ad a képernyők számának módosítására is - spec engem megőrjít a sok felesleges képernyő).
-
Beleczkil
tag
Skullen!
Tökéletes lett a ROM, minimalista, gyors és stabil. KÖSZI!!!
-
Beleczkil
tag
Az OK, hogy az egyik verzióra készített nem megy a másikon, de akkor az a kérdés, hogy két féle T-s 2.2-es ROM fog kijönni?
-
Beleczkil
tag
Keresek e-mail widget-et, olyasmit mint a gmail-es, ha valaki tud ilyet, kérem mondja.
Előre is köszi. -
Beleczkil
tag
Az aksim ma reggel 100%-ról indult, most tartok 49%-nál, r10b_Lite van fenn az aksi kalibrációval kiegészítve, kicsit brutálisnak tűnik ez a merülés. 2 telefonálás, egész nap net, ennyi a full használat, ja és napközben 1 óra repülő mód. A futó folyamatok között semmi felesleg nincs, csak ami a minimális futáshoz kell.
-
Beleczkil
tag
Normális működés ez, vagy én vagyok béna?
10b-lite ROM, feltettem a Power Control kiegészítést hozzá adva az értesítési sorhoz, amikor kapcsolnék valamit akkor bevágja a képernyő közepére és megkérdi akarom e a widget-et törölni, e mellet lehet kapcsolgatni, de így szerintem igen nyűgös használni.
Mit b@...ok el? -
Beleczkil
tag
Segítsetek, keresek olyan naptár widget-et ami full képernyős.
Előre is köszi a helpet. -
Beleczkil
tag
Kelzsoca, az lenne a kérdésem, a ROM-ban lévő launcher-t "állítgatása felhasználó által" megvalósítható vagy mindenképpen egy másikat kell feltelepíteni?
Gondolok itt arra, hogy a képernyők számának megadása, sorok és oszlopok számának megadása. -
Beleczkil
tag
válasz
sunahunter #42777 üzenetére
Ez jó kérdés, engem is érdekelne a megoldás, mert baromi unalmas és nyűgös dolog minden ROM cserénél azzal vacakolni órákig hogy mindent beállítsak. Kiegészíteném annyival hogy a Blacklist nevű program beállított listáját, hogy lehet elmenteni és visszatölteni.
-
Beleczkil
tag
Kelzsoca!
Az FLB-R8_HUN_update_lite (2011.03.02.)-ba tervezed a power widgetet beépíteni, mint ahogy a flb-froyo-blade-r10b.zip.-ben benne van?
-
Beleczkil
tag
Az Apndroid-on kívül van más net kikapcsoló program?
-
Beleczkil
tag
Kicsit sok programot próbálgattam (Launcher Pro és a Beautiful Widget kicsit összevesztek) és úgy tűnik nekem, hogy mintha lassulna a rendszer.
Van olyan program, ami kicsit gatyába tudja rázni ezt? -
Beleczkil
tag
Nos 1,5 napi nyúzás után a tapasztalatok az új R8 lite ROM-ról:
Gyors, nem fagy ki a kijelző semmilyen programnál, wifi, bluetooth, GPS és a többi kommunikációs vonal is tökéletesen működik. Akku merülés teljesen normális.
Nekem meg van az az alap ROM amire bármikor vissza tudok térni, erről való váltáshoz újabb atom stabil ROM kell.
THX Kelzsoca. -
Beleczkil
tag
Melyik vírusirtó használata ajánlott, illetve milyen egyéb védelmet érdemes még feltelepíteni?
-
Beleczkil
tag
lustaságomat híven mutatja kérdésem, R8 van fenn Kelzsocától, szándékszom az új R8-at feltenni,vab backup recoveryből és van mybackup-al is.
ROM csere után van esély hogy a backup-ok visszapakolásávall megúszom az újra beállítást meg telepítgetést?ui.:
Lustaság fél egészség, de én egészséges vagyok -
Beleczkil
tag
Egy kérdésem lenne Kelzsoca-hoz.
Van arra mód, hogy a SETCPU, a nano text editor és a bash shell eltüntethető legyen a ROM-ból?
Számomra fontos, több okból is:1, nem akarom piszkálni se a CPU-t se mást a rendszerben
2. nem csak az én kezemben van a telefon, nejem lányom is használja és nem tartom biztonságosnak ezen programok elérhetőségét.Válaszodat előre is köszönöm.
-
Beleczkil
tag
válasz
dragon1993 #39241 üzenetére
Nagyon kiegyenlített az állás.
-
Beleczkil
tag
Nem tudom menyire figyeltél az aksira az elejés, de még most se késő végig csinálni az alábbiakban leírtakat. [link]
Nekem jelentősen nőt az üzemidő.
-
Beleczkil
tag
válasz
dragon1993 #38867 üzenetére
TopMap, magyar cég magyar térkép, sokkal alaposabb mint bármelyik.
-
Beleczkil
tag
Jól működik nálam az R12, de azt hiszem maradok az R8-nál.
Valahogy jobban megfelel nekem. -
Beleczkil
tag
Szépen felment az R12, működök is eddig de az az AnySoftKeyboard baromira idegesít, mi modon lehet kibányászni a rom-ból:
-
Beleczkil
tag
Egy kérdés, mivel nem lesz allin - csökken a rizikó -, az azzal használt/telepített telókon kell e valamit csinálni vagy a szokásos zip feltelepítési eljárást kell követni a jövőben?
-
Beleczkil
tag
Az nagyon jó, hogy a guruk által kritikusnak tartott eljárások eltűnnek.
Lehet hülyeség, de Én jónak tartanék egy átfogó leírást (pdf vagy valami hasonló), ahol minden egyben le lenne írva - tudom ott az #1 bejegyzés, nekem kicsit szétszórt a sok link ami különböző stílusú írásokat hoz fel - hogy még a teljesen lámák is meg tudják tanulni.
-
Beleczkil
tag
A t-s 2.1-es ROM képes a gyorstárcsázásra (Én nem találtam)?
Ha nem, akkor miként oldható meg? -
Beleczkil
tag
Lehet tudni mikor jön ki hivatalos 2.2 a t-nél?
-
Beleczkil
tag
Milyen tárcsázót ajánlotok, mert ami a Kelzsoca féle R89-ben benne van sajnos a gyorstárcsázással hadilábon áll (maga a ROM nagyon jó).
Hiába állítottam be a kívánt számokat, közli hogy ő nem talál beállításokat, ez az R8-ban működött.
Mi lehet a megoldás?
-
Beleczkil
tag
Sikerült Pannonos beállításokat találni, egy ismerős lelte fel.
Bemásolom, hátha más is hasonló gondokkal küzd.
-
Beleczkil
tag
Segítsetek, létezik egy olyan program ami a telepített programokat le tudja menteni az SD kártyára, sajnos nem emlékszem a nevére, hátha valaki tudja a nevét.
-
Beleczkil
tag
Egy láma kérdésem lenne, ha Titanium-mal lementek mindent amit menteni tud a program, akkor ROM csere után van esély, hogy minden program és adat, beállítás visszakerül a pengére? A Kelzsoca féle R9-st tenném fel az R8-helyére.
-
Beleczkil
tag
válasz
Victoryus #37243 üzenetére
Victoryus!
Azt ne feledd minden fórumon csak a hibákat olvashatod, mivel mindenki arra keresi a megoldást, még sehol nem olvastam olyan leírást ahol valaki részletezi milyen remekül működik a kütyüje összes funkciója. Szóval szerintem nyugodtan belevághatsz,akkor már szerintem jó ha mereven nem zárkozol el a linux-tól.
Amugy megnéztem 2 pixelhibás telót is (kollégák is ráharaptak), egyáltalán nem volt zavaró, elég sokáig kellett keresgélni a hibát.
Én is fenntartással álltam a teló-hoz, a wifi-m hibás is volt, azonnal és szó nélkül cserélték és a csere alkalmával addig nyúzhattam az újat aíig akartam, csak utána papírozták le.
Amugy abszolút pöpec kis "telefon" - az idézőjel azért mert ez mrá szinte egy mini hordozható számítógép, szerintem -, remekül alakítható a saját igényekhez.
bocsi a hosszúléért.
-
Beleczkil
tag
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet a betűü méreteket megnövelni?
Kicsit vaksi a bácsi. -
Beleczkil
tag
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet csökkenteni a lapozható képernyők számát?
Mondjuk 3-ra a mostani 7-ről vagy 1-re.Tudom hülye igény, de engem baromira zavar a sok számomra felesleges képernyő.
-
Beleczkil
tag
Lasy:
Köszi az adatokat, de van net megrendelve, működik is, de nem ezekkel a beállításokkal hanem a régi pannon-os beállításokkal, voltam benn telenor-nál, csodálkoztak, nem értették, ahogy az általad bemásolt beállításokra átírtuk a régi pannon-ost, megállt a net és az mms is.
Most ott tartunk hogy kártyát pénzé akarják cserélni (mondván az a rossz), ami nevetséges hisz 2 hónapja ingyen cserélték. Még mindig a Pannon a szolgáltatom (a családban a máik 5 kártya átállt automatikusan,a beállítások is telenor-osra módosultak), ezt írja ki a telefon.
Szerintetek akkor ki a hibás? Én fizessek mert képtelenek rendbe tenni valamit?Elnézést a félig OFF-os témáért.
-
Beleczkil
tag
válasz
hedler #36477 üzenetére
hedler:
Hát szerintem két ok miatt is szerviz és garis csere.
1, a wifi gyengesége, Én is halogattam aztán szó nélkül cserélték, azóta a fél utca wifieit látom.
2. nagy valószínűséggel a BT-is csere ok lenne, nekem egy Clarion fejegységem van, az is elég hisztis, de csont nélkül kapcsolódott a Blade-hez.
djkrisz1: köszi
-
Beleczkil
tag
Kér kérdésem lenne
Az egyik Kelzsoca-hoz, van rá lehetőség vagy kilátás hogy az újabb romban legyen csoport csengőhang?
A másik kérdés, olyan programot keresek mint a nokiánál volt, black list hívásszürő, létezik ilyesmi az androidra?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Beleczkil
tag
Guruk!
Szeretnék egy romot csak a saját használatomra alakítani, mi ennek a módja?
Kiszedni azokat a progikat amik nem kellenek, betenni ami kell, és a saját csengőhangjaimat beletenni.
-
Beleczkil
tag
válasz
darthdenes #36184 üzenetére
Az telefon csere gariban azonnal.
Én ma cseréltettem az Arénában, szó nélkül cserélték. -
Beleczkil
tag
Nah, sikerrel jártam, Arénában azonnal cserélték a wifi gondokkal küzdő Blade-t, nagyon korrekt társaság van ott.
-
Beleczkil
tag
Tudna valaki segíteni?
Budapesten hol van olyan T-pont ami szervizes és szombaton is nyitva van?
Eldurrant az agyam, a wifi miatt, minek szenvedjek vele ha 2 napos készülék és nem tökéletes.
-
Beleczkil
tag
Nyuvasztottam kicsit a wifi-jét (Kelzsoca féle ROM-mal), tökéletesen működik, nem szakadozik meg ilyenek, csak max 5-6 méterről működik, ennyi. Számomra ez elviselhető kompromisszum. Kelzsoca-val értek egyett tudomásul kell venni ez Made in China.
-
Beleczkil
tag
Rom nálam a Kelzsoca féle 2011.02.13-n kiadott.
Jó tudom mindig az a hülye felhasználó a leggyengébb láncszem, de sok telóm volt, egynél se volt ennyire gyenge a wifi
Viszont nettel meg nem nagyon kell már a wifi, kivéve ha sok cuccot akarok letölteni.
-
Beleczkil
tag
Na kész, belegabalyodtam a pengébe
HELP
Melyik ROM-ot ajánljátok ami stabil ?
-
Beleczkil
tag
Sziasztok!
kelzsoca 2011.02.13-ai romját használom - szuper a rom és minden tiszteletem a készítőknek - és az lenne a kérdésem, hogy lehet egyedi és csoport csengőhangot megadni.
Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm a segítséget. -
Beleczkil
tag
Sziasztok!
Egyedi csengőhangot hiába adom meg, mindig csak az alapértelmezett hangon csöng.
Ez BUG, vagy van valami megoldás rá? -
Beleczkil
tag
Szervusztok!
A következő problémába futottam, egyedi csengőhang megadásnál, hiába jelölöm ki a csengőhangot, a kész gomb megnyomására nem tárolja el, csak az alapértelmezett hangon hajlandó csörögni.
a használt rom: flb_r8_hun_update_Allin
Ha tudtok kérlek segítsetek
THX
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest