Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Igyekezhetnének már a CM 29-es rommal, már raknám fel! Szerintem kafa lesz...

-
pista59
őstag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Tanultál volna rendesen, most nem kellene újra

-
szezso15
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nem lehet valami kellemes

-
-
szezso15
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Hát legalábbis reménykedem

(#48095) MMA87 :Hát én is ahogy nézem,eddig csak húztak minket,hogy milyen sz@rok a nightly-k ezzel a verzióval már ahibák nagy része befoltozásra kerül szerintem.
Jajj csak videót lehessen nézni rajta
-
mira72
őstag
7 óra és 37 perc már csak
,..... és practice1 !!! végre -
szezso15
addikt
Most szóljatok,hogyha nem jól gondolom(úgyis megteszitek
),de ahogy nézem itt:[link] minden nightly-ből a 30.dik-ig mennek el,szóval szerintem azok a végleges nightly-k,namostmár a blade-re elvileg most jön majd ki az n29,szal az már egész ütős lehet majd 
-
spence225
aktív tag
válasz
szeryo
üzenetére
Bár nem tudom hogy mi volt az alap billentyűzet neve mert én a sajátomat már módosítottam de pl.: ha beírod a merket keresőjébe hogy : Hungarian Soft Keyboard akkor találsz egy magyar kiosztású billentyűzetet. Elég jó, kényelmes , bár nekem az anysoft magyar verzióval sincs semmi bajom.
-
itsDani
tag
válasz
hjanos1
üzenetére
NEM!
A GEN2 modellek gyárilag android 2.2-vel kerülnek boltba, és más a rendszermemória cím-kiosztásuk, tehát ha GEN1-es ROM-ot raknak rá, az olyan helyre is ír gondolom, ahova nem lenne szabad, így tönkre is mehet.A telenoros telók GEN1-esek (ask mr. pigfish), tehát nemhiszem, hogy bármilyen GEN2-es rommal működnének. (Bár lehet hogy a GEN2-es rom nem teszi tönkre a GEN1-es hardwert, én nem próbálkoznék vele)
-
OLE-3
tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nekem SanFrancisco van, az Orange-nál vettem (1 hónapja) és működik vele minden ROM.
-
hjanos1
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Na megtaláltam:
"Here's a version of Swedish Spring RLS2 that uses the original kernel and ril-libs that came with the Swedish Android 2.2 dump: http://www.mediafire.com/?r88jsra9vr79sw5"
Mai változat
-
szeryo
tag
A billenytyűzet nevére lennék kiváncsi ami a kelzsoca féle r10b ben volt mert nemtalálom sehol.Szerintem nem a smart és nem is az anysoft.3 soros volt és külön gombon volt az ékezet.valaki esetleg?
-
Sir Riccio
addikt
Üdv mindenkinek!
Hamarosan megkaparintom az Orange San Franciscomat(special thanks to Tildy
, ha minden jól megy, végül a fehér és a napi egy miatyánk mellett döntöttem, így talán nem pattog majd le róla a festék.Feljebb olvastam több hsz-t azzal kapcsolatban, hogy nem annyira szeretnek működni az újabb készülékeken a főzött ROM-ok, ez vonatkozik narancsék SF-jére is, vagy csak a hazai Trémobilos készülékek esetében van ilyen probléma? Van ennek valami köze ahhoz, hogy egy ideje nincs friss nightly build a cyanogenmod csoporttól? Előre is köszönöm a válaszokat.
-
hjanos1
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ezek olyanok, mint amilyennel a svéd 2.2 jött ki?
Mert akkor elvileg mennie kell rajta a svéd 2.2-es romnak (nem a Swedish Spring, hanem annak az alapja)
Ez a Swedish Spring modacos topicjában van:
"Important! Users with officiall 2.2 Blades should not use this or ANY custom ROM made for the "old" Blades. However, I do have a special version of this ROM that may (or may not) work on an official Comviq/Tele2 Android 2.2 Blade. I'll give the link to those who want to try it and promise NOT TO BLAME ME if it bricks their phones - If you are unsure about this, consult Mr Pigfish for advice." -
Bdanyy
addikt
sziasztok! Felraktam kelzsoca legújabb romjat, azóta nincsen bootloop. Kipróbáltam a telenoros kártyámmal és úgy is megy a telefon, nem lehet valahogy visszaállítani a függőséget ha esetleg szervizbe kell vinni ne vegyék észre?
Létezik valami bluetoot dun kliens androidra? Iosra meg tudom osztani a telefonom netjet bluetoothon, iblueverrel, nincs valami ilyen androidra is? I8910 ről osztanám neki, próbáltam a wifijet megosztani laptop ra is tudott kapcsolódni, de a blade nem. Ssidt változtattam meg titkosítást de egyik beállítással sem találja meg, hiába állítom be akár kézzel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy
üzenetére
Nem, én inkább arra gondolok mint ami a Nokiánál is volt, egyszerűen megmondták a szolgáltatók ha nem készítenek valami normális védelmet a készülékekre akkor nem veszik át a telefonokat (mármint a szolgáltatók)
Így készült el a BB5 SL3-as védelem, ami azonnal és véglegesen kiütötte a turbosimeket is 2008 év végétől, illetve ezen dátum után megjelent Nokiák tényleges függetlenítése is eléggé körülményes...
Persze ezt csak én mondom, remélem ilyenről szó sincs.
(#48076) itsDani
Nem, van védelem, a power+hangerő+ és menu gombot sok esetben már az előző készülékeknél is kellett nyomni.
(#48075) gps76
Nem baráti ajánlgatás, egyszerűen ha nincs normális védelem akkor nem veszik át a mobilokat, lásd a hozzászólásom kezdő sorait

-
itsDani
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
(#48069) kelzsoca
Már a hangerő+power ellen is védekeztek, igaz azt kiüti a saját maguk által kiadott frissítés (amit itthon csak csodazip-ként ismer mindenki)
A hangerő-fel+power gomb elleni védekezés az annyi, hogy a menü-t is nyomni kell mellé. Simán hangerőfel+power csodazip után sem ment, csak azt hittem, hogy megy, de szerintem az történt, hogy amikor 0-ra volt formázva clockworkből, akkor automatikusan boot-loaderben indult.
(#48073) mr.nagy
Én simkártya nélkül próbáltam egyébként (nem megy) -
mr.nagy
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
(#48069) kelzsoca:
Az lesz a szép, ha bejön amit mondtam és védelem van beépítve a custom romok ellen.Egy dolog eszembe jutott, de ha hülyeséget írok majd megmondjátok! Nem lehet, hogy a SIM kártyáktól is függ a dolog? Új előfizetéssel vettem a telefont így új a sim is benne és nem megy a főzött rom.
-
kelzsoca
félisten
-
turho
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nem is látni nagyon még a Modaco fórumokon sem erről a "problémáról" fejtegetést...
De valószínű nem HW védelem....
Vagy ha rosszabb a helyzet, valami általunk nem ismert eeprom checksum vagy hasonló lehet. Vagy egy Android rendszerfájl-bővítmény ami szintén checksum jelleggel működik.

-
Beleczkil
tag
Akkor még egy kérdésém lenne, aztán eldugulok.

Az R10, ha az SD kártyára teszem a csengőhangokat, a pc-hez való csatlakozás után nem veszti el a csengőhangokat? Nem tudom érthető e a kérdés, kicsit magyartalan lett a mondta.

Ja és milyen böngésző a javallot?
-
kelzsoca
félisten
válasz
itsDani
üzenetére
(#48063) itsDani
Az érintő adatok ugyanazok mint a tieden, mégis meghal
Az lesz a szép, ha bejön amit mondtam és védelem van beépítve a custom romok ellen.
Már a hangerő+power ellen is védekeztek, igaz azt kiüti a saját maguk által kiadott frissítés (amit itthon csak csodazip-ként ismer mindenki)
(#48070) Beleczkil
Ha van hely inkább másold be a romba mondjuk root explorer-el a hangokat és akkor nem veszti el.
-
Laacko
tag
Akkor az enyém tényleg kakukktojás lesz.. mert fehérkapcsos, alapból 414-et látott.. mégse mennek a főzött romok..
-
itsDani
tag
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Próbáld hangfel+bekapcs+menü gombbal, nekem úgy ment, DE meghalt az érintőképernyő minden ROMnál, kivéve az alapot.
Pár további infó: fehér gombos, telenoros, most vasárnap vettem (03.20.), alapbol látta a 414 MB memóriát
LCD Truly kijelző, ha valakit érdekel
Flash: hynixEgyébként a BT Information az mi? (nekem BTS4025)
(#47937) kelzsoca
Az érintő adatok ugyanazok mint a tieden, mégis meghal -
Glatius
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Hatalmas kijelző, átlagos akkumulátor, és többnyire koppgázon járó CPU. Spórolni nem fog, de az energiamegmaradás törvényét sem tudja kijátszani. ... A Nokia sem.
Az itteni panaszkodók viszont csak ROM csere után vették észre a fogyasztást.... miután folyamatosan kínozták. 
-
Beleczkil
tag
Nekem az R8 volt fenn, a svédig, azR8 2 napot ha birt,a svéd kb 4-5 napot és most nem kell extrém terhelésre gondolni úgy 3-6 telefon és a net kiszolgálja a telót, ennyi.
-
dragon1993
addikt
válasz
szezso15
üzenetére
Cserélejek veled , kijelő közepén a porszem .
Nem tudom , hogy került oda de a kompresszor sem szedte ki.appelme
Elfeledkeztem , hogy az andoid nem lehet alaplaphibás , hiszen kijön a droid előveszi a forrasztópisztolyt , ha nem menne. neki felhívja a sógorát artuditut ő aztán nagyon jól forraszt.
-
apeelme
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
aham...és az androidos volt?
-
szezso15
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
Remélem,hogy nem az mert nem akarom kicseréltetni a telót mert oda a custom romok

Csak egy új hátlap kéne még

(#48058) Mr.C :kipróbálok mindent,remélem javulni fog,köszi az infót

(#48060) dragon1993: Nem kell cserélni,kösz a tiéd már szét lehet moddolva
,meg nekem is van porszem + egyelőre még nem adom fel 
(#48059) apeelme :androidos nokia
Olyan kell 
-
tpeti78
senior tag
válasz
Beleczkil
üzenetére
Nekem a lite van fent belöle,csodát ne várj.Elketyeg két napot,ha szinte csak telefonálásra használom.De ma nyomkodtam rendesen,játék,net,telefon,és már töltön van.Ez az aksi dolog annyira relativ,mindenkinél más.Nem értem,miért téma mindig,abszolut user függö az üzemidö.Ha akarom,tuti elmegy négy napot is,de akkor meg minek a mobilnet,a játékok,a wifi....Szóval a vége számomra ugyanaz:Akkor minek az ilyen telefon?

-
spence225
aktív tag
-
szezso15
addikt
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Kelzsoca:kétszer már volt merítés-feltöltés,de oké leszedem a widgeteket
(#48048) HaDeSzKa :
Wifi szinte be sincs kapcsolva,task killerből pedig már szinte mindent kilőttem,hogy valahogy ne merüljön olyan gyorsan

Csak elég furcsa,hogy ezt már a másodki akksival is csinálja,a trémobilos azt mondta,hogyha ez is szar,akkor cserélik a telót,de azt nem akarom mert oda a jó custom romok

(#48052) Mr.C:gyári launchert,ha villogni akarok benyomom az spb mobile shell-t,de kb 10 percre,és utána rögtön kilövöm

-
kelzsoca
félisten
válasz
HaDeSzKa
üzenetére
Telenoros készülékre nem lehet custom romot feltepíteni.
(#48044) szezso15
Widgetekből a poweramp és a simiclock van kint és semmi más...
Hát akkor widget-ek kuka, telefont legalább 3x teljes lemerülési és feltöltési fázisba rakni.
(#48045) Beleczkil
Az flb-r10b nem zabálja az akksit.
-
szezso15
addikt
Lécci segítsetek teljesen tanácstalan vagyok!

Eddig is akkumulátor problémáim voltak,de előző héten bevittem a tréhez a telót,és cserélték az akksit.
Most próbálgatom,de most töltöttöem föl 10-15 perce és már 90%-on van és hozzá sem nyúltam!(Kelzsoca kalibrálója is fenn van!)
Widgetekből a poweramp és a simiclock van kint és semmi más...
Légyszi segítsetek,hogy mi zabálhatja a gépet,nem tudok rájönni (bocsánat még a 3g watchdog fut a háttérben)
automata fényerő,proci 122-600 között... Lécci segítetek!
Idemásolom a progijaim:3g watchdog,abduction,adfree,air hockey speed,alkímia,android manager wifi,androidify,angry birds (sima,seasons,rio),anysoft keyboard,ask mr pigfish,bpmenetrend,bubble blast 2,compass,documents to go,dodle jump,drag toilet paper(a lányom miatt
),facebook,falldown,free running,fruit ninja,google sky map,last call widget,maps,motoXtreme,navitel,nfs shift,ninjump,opera mini,paper toss,poweramp,quickmark barcode scanner,root exp.,rope cut,moden combat,sfcave,shazam,shootme,simi folder,skyfire,slice it,smooth calendar,traffic rush,vatera,vm heap tool,wheelz lite,x construct,youtube
a gyáriakat persze nem írtam Melyik lehet a bűnös? -
HaDeSzKa
csendes tag
Sziasztok!
Az lehet, hogy Telenoros Blade-del nem jó a hangfel+bekapcs a recovery telepítéséhez? Bármeddig nyomva tartom, továbblép...
Másik az Android baba után bootolásnál van 6 fehér pixel egy sorban kicsit távolabb egymástól, ez normális? nem pixelhiba, szervizmenüben teszteltem a kijelzőt.
#szerk:
swype, magyar beta, tökéletes keyboard, és open for testing
#/szerkKösz
HaDeSz
-
Beleczkil
tag
Guruk help!
Svédacél van fenn, hapiszkálom a telót és hívnak, szépen cseng, jelzi a hívást, ha a képernyő kikapcsolt állapotban van, akkor nem jelenik meg a képernyőm a hívás, de sokszor csengeni se cseng, van amikor meg rendesen működik, mi a penészes rosseb lehet vele. Mit baszok el? Telepítve a lauinch pro van, office, adobe reader, battery notifier, black list és az avg. -
Glatius
őstag
válasz
kissmelike88
üzenetére
-
alexdp7
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
én csak hülyülök............

egy kis vicc belefér neeeem?

-
drstupid
tag
Sziaszok! Ti milyen billentyüzetet használtok? Kéne olyan bill ami magyar betüket is tartalmazza valaki tudna ilyet mondani? köszönöm

-
esox
senior tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Nekem Március 16-ai immáron a 3ik blade-em és fekete kapcsolós, (most néztem) és flb10 van rajta, a recovery mondjuk trükkösen ment rá (universal and.... + rom manager) de műxik és semmilyen érintőképernyős baja nincs.
-
Glatius
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
A kapcsoló színe tökmindegy.... majdnem lehetetlen, hogy ugyanakkor váltottak volna szállítót egy mikrokapcsolónál, mint az érintőpanelnél. Teljesen esetleges. Az ugye sem számít, hogy a tündérke, aki a boltban ideadta, az szőke volt?
alexdp7
Benzines, vagy dízel autóval?

-
alexdp7
tag
pár napja kérdeztem de nem jött válasz....lehet transzparenssel írok???

Marketen frissítem Opera mini-t.......de vmiért nem csinálja meg az update-et csak 18-as hibával leáll (letölti és az installnál megáll)???
minden más update megy ezen kívül

-
-
Moon70
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Megcáfollak : fekete színű a bekapcsoló gombom, decemberi vásárlás volt és simán mennek rá a főzött ROM-ok.
-
greenmaur
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
nekem fekete, alaphangon 414-et ismer fel és mennek rajta a főzött romok (legalábbis az FLB 8 , FLB 10 lite és a Svéd Skullen féle fapados , többel még nem probáltam. )

-
esox
senior tag
Sokszor volt már mms a téma, most én is emiatt kérdezősködöm.
T-mobile mms szolgáltatást szeretnék beállítani, amit ez alapján a link alapján csináltam anno JJrl9 rommal is, ami műkdödött is rendesen. De most flb10-en csak most jutottam el oda, hogy mms-t is szeretnék küldeni de nem akarja az igazságot.Apnandroid megy a háttérben mms enabled funkcióval de úgy sem akar menni, apnandroid eltávolítása után sem. Van valakinek hasonló témában tapasztalata, de legfőképpen megoldási javaslatra lenne szükségem.
ROM: flb-froyo-blade.r10b
Szolgáltató: T-Mobile -
havast
aktív tag
Köszönöm szépen a névvel kapcsolatos segítséget, ha beszéltem az ügyvéddel, kihirdetem mi is lett a végleges név!

-
Saccco
nagyúr
válasz
KeNTaGoN
üzenetére
"HTC Sense nélkül nem akarok élni"
Akkor kénytelen leszel egy HTC eszközt venni. Itt nem olyan egyszerű a Sense pakolgatás, konkrétan nem lehet.

--------------------------
más:
ZTE Style S
- 4,3"
- 2.3
- 1350 mAh
- 5 megapixelés
ZTE LTE Tablet
- Android 3.0,
- 1280*800,
- 10",
- 1,2GHz
- 6800mAh -
dragon1993
addikt
válasz
üzenetére
A fehér gombos bladekben volt a régi szoftver ami csak 256mb ismert fel.
A csodazipel egyidőben jöttek a fekete kapcsolós bladek amin már az alapból a új javított 2.1 -el érkezett ami alapból felismerte a 414 mb-t. Töri óra vége.Miért érdekes ez most: Ha fehér kapcsolós akkor nagy valószínűséggel felmennek a főzött romok.
-
KeNTaGoN
tag
Ha volt már szó róla elnézést, de iszonatosan megszaladt ez a topic, szal nem olvastam végig...
Szerintetek Blade-re fel lehetne karcolni valahogy egy HTC Sense-t? Mert ha igen, komolyan megfontolom ezt a telót. Kénne vmi occó ződrobotosz telefon, le akarom cserélni az Xperia X1-et, de a HTC Sense nélkül nem akarok élni.

Tud valaki ilyen főzött ROM-ról? Persze a megbízhatóság elsődleges, szóval ha naponta 3szor lefagy, akkor inkább hagyjuk... -
tpeti78
senior tag
Mi az hogy ezüst gombos?Vegyétek már le a hátlapot,ugyan.....Kivülröl mind ezüst....
-
szeryo
tag
A billenytyűzet nevére lennék kiváncsi ami a kelzsoca féle r10b ben volt mert nemtalálom sehol.Szerintem nem a smart és nem is az anysoft.3 soros volt és külön gombon volt az ékezet.valaki esetleg?
-
thomikaf1
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
nem rossz meglátás...nekem is ezüst gombos és minden megy rajta mindenféle fennakadás nélkül...
-
törölt tag
válasz
dragon1993
üzenetére
a puding probája, hamegfőtt, hogy megkostoljuk.
pròbacseresznye.
nekemis ezüstgombosom van és csodazip és Allin rom mén rajta. -
kopuler
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Kipróbálod?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragon1993
addikt
válasz
thomikaf1
üzenetére
Lenne egy felvetésem sok embert érdekelhet.
Honnan tudom meg , hogy olyan TM -os készülékem van amire nem lehet (kifagy a touch) főzött romot rakni.A vásárlás idejéből nem lehet , ki tudja mióta van a raktárba.
Pl: 2. szállítmányból való (fekete bekapcsoló) telómat cserélték és 1. szállítmányt kaptam (fehér kapcsoló 256mb a szoftver miatt).
Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+1

- álljsorba!fogjátokmegegymáskezét!énekeljétekhogyjónapotkívánok! kb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Olyan kell