Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Lasy
veterán
-
panizzi
aktív tag
Most vettem az íbén, kb. 900 Ft volt ez a headset, és tökéletesen működik a blade-del.
Ajánlott.(már egyszer vettem egy nokia koppintást, az mondjuk hulladék, kidobtam)
-
anglergab
addikt
válasz
Zsolaf
üzenetére
Nekem eddig minden rom esetén ugyanolyan "erős" volt a wifi.
15 Mbit/s-es letöltési sebességű net esetén max. 10 Mbit/s-et tudtam elérni kb. 1 méterről a routertől. Ha centikre rakom a router antennájától, akkor igen gyorsan javul az erőssége, ezért gondolom, hogy hardveres probléma állhat az esetek nagy részének a hátterében. -
TothMG
aktív tag
Hello, tegnap sikerült szert tenni egy ilyen telefonra, és tetszik meg minden, de meg lehet valahogy oldani, hogy a billentyűzár az alsó gombokra is oldódjon mint mikor fel van dugva tölteni? Igazából ez az 1 nagy bajom van vele.
-
bodoraudio
aktív tag
nekem nagyon jó a wifi,de a gps volt már jobb is más rommal.
-
Hosiminh
tag
Sziasztok,
nektek nem csinál olyat a telefon, hogy amikor hívnak nem lehet a fel venni a telefont vagyis a zöldet elhúzni, sőt nem lehet semmit se kezdeni a kijelzővel nem reagál semmilyen érintésre, de csak akkor csinálja ezt amikor hívnak főleg ha alvóból áll fel. Nem tudtok erre vmi megoldást? Előre is kösz. -
anglergab
addikt
válasz
Zsolaf
üzenetére
A 2.2-es rom-ok a Kínában, Japánban kiadott hivatalos 2.2-esen alapulnak.
Csakhogy ott kicsit más a telefonok hardvere: épp a WLAN modul is más,
nyilván Kínában és Japánban más wifi szabványt használnak a 802.11b/g szabványon belül, mint Európában (sztem a csatornakiosztáson túl is van eltérés).
A 2.2-es Kínai kernelek lettek meghekkelve, hogy működjenek az európai készülékekkel.
Nyilván a T-s 2.1-es rom-ot az európai készülékhez csinálták, így azzal minden tökéletesen működik. A 2.2-es használatával meg sok előnyhöz jutunk, azonban azért némi árat (pl. potenciális inkompatibilitások) biztosan kell fizetni. -
kelzsoca
félisten
válasz
balalev
üzenetére
Azzal kaptad nem?
Formázd le és hagyd benne, ha cserélik kapod az újat, vagy rá is kérdezhetsz.
(#35485) Forceman
Reméljük hamarosan lesz javított kiadás is.
(#35483) anglergab
Szóba se állnak veled, ők csak a hazai T-nek fognak bármit-bármikor mondani.
(#35488) Saccco
我在那裡工作,但我把它太多

-
anglergab
addikt
válasz
balalev
üzenetére
Érdemes megpróbálni, mert azért 5-10 méterről, főleg úgy, hogy van optikai rálátás is a routerre működnie kellene. A csodazipet tedd fel, visszaállítja a gyári (T-s) állapotot.
Saccco: miért gondoltad, hogy a kérdésemet viccnek szántam?

Saccco, Kelzsoca:
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy a gyártó mit gondol erről:
az AR6002 chip hibája (Atheros gyártja?)?,
az antenna hibája?
vagy az elterjedt kernelekben lévő wifi driver rossz (mert szinte minden 2.2-es romunk most már azonos kernelre épül)?
vagy ők sem tudják? -
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab
üzenetére
"Van itt valaki, aki esetleg a ZTE-nél dolgozik?" - Ezt ugye csak viccnek szántad?

Antenna erősítésre példa:
Az egyetemen egyik teremben nem akart menni a wifi, látta a routert, de nem tudott csatlakozni. Keresztbe rátettem a telefont a spirálfüzet gerincére és láss csodát felerősödött a jel és sikerült csatlakozni...
-
anglergab
addikt
válasz
tpeti78
üzenetére

A gyenge wifinek sok oka lehet: ezek közül csak egy a "rossz" chip.
Lehet, hogy rosszul tervezték a wifi antennát (tudniillik az is van bent): túl rövid, esetleg hozzáér valami testhez (hasonlóan járt az iphone 4 a GSM-mel). Vagy a csatlakozásnál van gond: lehet, hogy nem elég erősen csatlakoztatták a gyárban a mini koaxiális kábelt, és csak meg kellene nyomni a csatlakozásnál. Lehet, hogy rossz minőségű a wifi "antenna" (~kábeldarab), nem megfelelő az impedanciája stb.
Érdemes lenne ezt a problémát jobban megvizsgálni: egyébként nálam sem túl "erős" a wifi (a routertől való távolodással irreálisan gyorsan gyengül az érzékelt jel): ez kétségtelen a telefon hibája.Van itt valaki, aki esetleg a ZTE-nél dolgozik? Ha jelentkezne, akkor sokat tudna segíteni, hogy megérthessük a wifi problémák igazi okát, illetve megoldhassuk azt (esetleg anélkül, hogy telefonokat kellene kicseréltetni).
-
dipeti
senior tag
-
olasz69
senior tag
Sziasztok,nekem is FLBR8 hun van fent xp pro 32bit és win7 ultimate 64 bit usb-csatlakozás tökéletes!

-
Tonchi
aktív tag
Most hogy így nézegetem a ZTE jonlapját erre figyeltem fel:
[link]

Ez ugyebár a ZTE Blade másik néven
A Features menüpont alatt a OS bekezdésnél ANDROID 2.2 szerepel
ez már hivatalos???
nem is tudtam
-
Mr.C
őstag
nekem egyáltalán nem dobálja (Win7 home premium x86) USB debugging kikapcsolva.... mikor rádugom felajánlja h ellenőrizze-e és rányomok h nem... aztán megy minden simán
-
Mr.C
őstag
Win7-en v XP-n?
-
Acsifun
aktív tag
FLBR8 hun eldobálja az USB-t? Ez normális? Egy fáljt nemtudok átmásolni...megjelenik rámegyek hogy csatlakoztatok aztán puff kilövi :S
-
Saccco
nagyúr
Úgy látszik még a hibák is szépen szórnak...

-
Ronam
addikt
rockplayer,yxplayer,vplayer mind működött nálam
aura tökéletesen megy,gyorsabban talált jelet mint bármelyik 2.2-n.nagyjából 10 mp alatt házban!
rádió valóban nem megy

és bizony sajnos van pár program ami fczik.de nem vészes,eddig 2vel volt gond
Lasy:a telefonálás problémát megoldották átmenetileg,egy progival (just shake)szerintem ma írom le 3.jára,de már többen is írták
-
Fail3D!
addikt
válasz
mira72
üzenetére
jogos de ha talanek valami tabot a8 cortex sim 2.2 vel akkor ha nem is telonak arra jo lesz valmi gayi de hasznalhatosagban mar jobb mint a blade es azalatt amr olyan vas van hogy nem kell support mert balde sose lesz olyan akarmilyen jo fozott 2.3 romot adnak ala... de meg nemtudom kell e ez nekem...
csak meg most ha eladnam a bladet viszonyalg keves veszteseggel kijohetnek es lenne 1 tabom amit azert jobban kitudok hasznlani mert valjuk be a telot mar nem is telonak hasznaljuk es akar 10" tabal mar jobban kielegithetnem az en igenyeimet
de most ez a dilemma kell e ez nekem es nem csak valami ujabb luxus
csak eddig arra vartam legyen vegre erintokijelozos telom es nesze 2-3 honap altt mar meguntam valami jobbbat akarok
viszont mint berbol elonek elkene dontenem.. milyen szinten luxus mar ez
mert ennyi erovel akar 3 havonta megjelenik valami jobb es valthatok.. lasd pl 2 magos procira lassan olyan gamek jelennek meg hogy az 1 gigas snapdrogos valamit veszek mar megint gayinak kezdem majd erezni
-
ux1
addikt
válasz
RAiN91
üzenetére
Még folytatom a sort.
- nem mennek jól bizonyos videoplayerek,
- nem mennek bizonyos gps programok, pl navitel ez már nálam kizáró ok mivel Mo. összes túra útvonala azon van

- nem megy a rádió

- és még sorolhatnám.... napestig annyi minden FC-ző, fagyó alkalmazást találtam

-
Lasy
veterán
válasz
RAiN91
üzenetére
Mert amikor elkezdessz hívni valakit nincs is gond, de fehete lesz a képernyő és onnantól kezdve semmiot nem tudsz csinálni.

junkpod
sajna ezt nem tudom megmondani neked. Az tuti, hogy restart után is ott van, gondolom a memkarin lesz és images képfájlban valahogy így tudom elképzelni.- -
Greg-77
aktív tag
A telefon kijelzőjének a bal alsó sarkában kb 2cm hosszan és 2-3 mm szélesen meggyűrődött a fólia ami a kijelző rétegei közt van. Úgy nézett ki mintha szörp folyt volna bele és az megszárad az üvegen. Sajnos a kártyát nem sikerült vissza hozni az élők sorába több progival is próbálkoztam.
-
Szelecki
csendes tag
Bocsássatok meg lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de az új rds-es rádió kernel felmegy a gyári t-s romra is vagy csak az r8-ra?
Választ köszönöm! -
Mindenkinek ajánlom a dropboxot és többet nem kell aggódnia, hogy nincs mentése, mert meghalt a gép/SD/stb.
Titanium Backup meg tud is oda syncelni. -
Greg-77
aktív tag
Sajnos egyik reggel egy fordítva tartott tokból kb 1.5 méter magasból kijelzőre esett a pengém méghozzá járólapra! Hajnalban megyek melózni a félhomályban nem láttam rendesen így fogtam meg a tokot fordítva!
Nagy szerencsémre nem tört össze a kijelző, csak a fólia a sarkában megráncosodott. Sem a képminőséget sem az érintésérzékenységet nem befolyásolta a dolog, de azért elég zavaró volt. Elvittem a T-be hátha szóba állnak velem és minden tisztelet az övék szó nélkül kaptam egy újat. Az egészben az az érdekes, hogy ebben már veszettül hangosan szól a zene míg az enyémben max hangerő sem lehetett hallani szinte semmit (legelső nap vettem nov. 15). Mindent kiszedtem sim és micro SD kártya azon vannak a cuccaim lementve, de sajna mikor betettem az új készülékbe semmi nem is látta. Gondoltam jó, vihetem vissza a készüléket? De nem, mert a kártya szart be csak nem tudom mitől? Mikor kivettem az előző telóbol minden ok volt, mi történhetett egy kis tokban 1-óra alatt vele h nem működik? Sem másik teló sem gép nem ismeri föl nem is látja! Ez akkor kuka vagy csere ez is gariba? Csak azt sajnálom, hogy képek, videók, progik, sms-ek stb.. vannak rajta! 
-
kelzsoca
félisten
Nah végre nem mobilnetről vagyok, visszajött a kábeles netem.

(#35431) mira72
Közben elszállt az a particióm ahol a linux fekszik, így sehol sem vagyok

-
mira72
őstag
-
dragon1993
addikt
Megoldva.
-
Fail3D!
addikt
de miert? 2.2 hw ott van 4,3" akkor nem mind1 minek hivjuk ennyierovel a skate is lehet az nem? 2 hete eroteljesen gondolkozok hogy valantani kene kinabol eleg jo cuccokat lehetne rendelni akar tablet pc re.. de meg varni kene 1-2 honapot hogy kijojjenek a mwc rol a dolgok az arakat meg meg jobban lejebb verjek.
-
.DLL
veterán
válasz
cheetah21021
üzenetére
Kicseréltem a Kelzsoca-flb-R8-hun 2.3-as fájlkezelőjét az magyarított R11-ben lévő Filer-rel és máris lett olyan lehetőség, hogy Csengőhangnak beállít (hosszú megnyomásra). Valamiért a FileManager-ből ez kimaradt, de az SD-kártyás Android mappás bemásolás ettől függetlenül, működő dolog.
-
Joshi
titán
Az egyik kollégám tegnap rakta fel az FLB R8_HUN_All in romot és arra panaszkodik hogy alig egy nap alatt 30%-ra esett az aksi ideje. Azt mondta hogy nem volt 100%-on az aksi a telepítést megelőzően, de nekem nem merül le ilyen hamar pedig nekem is kb 85%-on lehetett amikor romot cseréltem. Szerintetek mi lehet a bibi? Azt mondta hogy kikapcsolt minden vezeték nélküli dolgot.

-
Fail3D!
addikt
http://www.archos.com/support/download/spec_sheets/A43IT_spec_sheet_en.pdf
errol a telorl mi a velemeny? mert szerintem ez nem kapott akkora rivalda fenyt mint az uj zte igaz kockazatos mert megkell rendelni de szerintem ebbe meg erdemes lehet belefektetni. 1ghz 854x480... es mindennel egyutt kb 55k
-
istnag
addikt
-
Ronam
addikt
válasz
RAiN91
üzenetére
én is feldobtam tegnap,a just shake-s megoldás a képernyő visszahozásra nálam működik rendesen.eddig nem tűnt fel semmilyen probléma,1-2 program fc-zik,azt leszámítva pörög rendesen
.próbáltam pár játékot,nekem úgy tűnik jóval gyorsabbak mint 2.2n.nagyon remélem hogy dolgoznak rajta a modacosok és pár napon belűl kapunk egy hibátlan verziót -
RAiN91
őstag
Nekem most a CM7 van fent. Gyors, de vannak hibái, egyelőre 3 amit észre vettem:
-nincs autofókusz
-néha behal az érintés, nem reagál semmire, lockolni kell a kijelzőt, aztán unlockolni, és jó lesz.
-ez eddig csak egyszer fordult elő: lezártam a képernyőt, és utána nem tudtom visszahozni sehogy, akksit kellett kivenni.
Tegnap raktam fel. Amúgy tetszik, még tesztelem pár napig, aztán majd meglátom, hogy visszatérjek e froyo-ra.
-
tpeti78
senior tag
válasz
anglergab
üzenetére
Különbözö cégek termékei kerülnek az egyes sorozatokba,aha.Két nap különbséggel lett vásárolva mindkét penge,mindkettö a fekete bekapcsoló gombos,tök ugyanolyan szériás telefon.Akkor miért is kerül bele más alkatrész,de komolyan?Semmi bajom a telefonommal,nagyon szeretem.De szerinted egy nokiánál,beleférne ilyen szórás? Ne egyedi esetekkel jöjjön elö senki,mert a pengék elég nagy százalékában xar a wifi.....Na ezért Made in China szvsz....

-
anglergab
addikt
válasz
kilencven1
üzenetére
Természetesen, tudunk róla. Ez egy kernel forráskód, a mostani rom-okban már ez (is) van, lefordított (bináris) formában. A méretéből (túl nagy) nem gyanús, hogy szöveges kód?

Természetesen ezt ebben a formában nem az átlagfelhasználónak, hanem fejlesztőknek szánták.Beleczkil: másold be Root Explorer-re vagy ADB-vel a telefon system partícióján a media mappa megfelelő almappájába.
-
kilencven1
csendes tag
sziasztok, arra kerestem rá itt nálatok, hátha vki ir a zte honlapján 1.hó 6.ai dátummal keltezett kernel frissítésröl bladehez, ami 2.2 froyo, letöltöttem a zippeket, összerakva egy 380 mb-os file lesz "kernel_2.6.32_blade" néven. vki esetleg erröl vmi infót tud?
-
anglergab
addikt
válasz
cheetah21021
üzenetére
Az előbbi hozzászólásomat elolvastad? Hangsúlyoztam, hogy olvasd el ezen topik 1. hozzászólását!
De azért idemásolom a megfelelő részt:
Hogyan tudok saját csengőhangot/SMS hangot betenni?
Az SD kártyán egy ilyen stuktúrát kell létrehozni:
/sdcard/media/audio/alarms
/sdcard/media/audio/ringtones
/sdcard/media/audio/notificationsA megfelelő almappába pedig bemásolod az mp3-at: ekkor azt ki tudod választani csengőhangként/alarm sound-ként/notification sound-ként.
-
junkpod
nagyúr
sziasztok, tudja valaki hogy hol és milyen formában, felbontásban tárolja a telo a szinkronizált Picasaweb képeket? Azt látom, hogy a már szinkronizált mappák képeinél is van néha várakozás, mire a teljes felbontás megjelenik.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest