- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
turho
addikt
Én ma vettem észre....
#47770: a Powerampban az eq-nál vanboost csúszka is tudtommal, ott ad rák kis bónusz-erősítést. Ehhez nem szükséges equalizert sem hesználni, elég azon tolni.#47768: innen származhat a neve is, mindent duplikál, be is takarta az sd-helyemet rendesen
-
Joshi
titán
"(#42758) Joshi : Hát igen, valami hiányzik a Csendes mód és a Rezgés között
(gondolom te a sima 8ast használod, és nem az újabb, 9ből és 8ból mixelt "új" 8ast)"
Ja hát így már mindjárt más a helyzet, mind1 már csak a 2.3-at fogom feltenni ha egyáltalán lesz olyan.
(#42768) Majci: igen más a romod mint az enyém, külön progit nem telepítek így is tele van a teló mindenféle sz@rral.
-
-
ux1
addikt
Ha minden igaz innen.
A készítő lapja.Még nem néztem, hogy a blade-en működik-e változtatások nélkül...
Keeperv85:
Már csak este... Otthon.
-
vampire17
addikt
-
törölt tag
Az még nem, de hibernálás igen, mert a Windows 2000 már tudta.
(#40961) mira72: Az, hogy minek hívják az egy kérdés, inkább az a fő, hogy milyen state kapcsol olyankor a gép, S3, S4, stb.
"de nem is akarom ismerni.. "
Bocsi, de ezt inkább nem akarom kommentálni, banán lenne belőle. Én meg az OS X-t nem akarom még véletlenül sem megismerni, meg úgy egyetlen Apple terméket sem, herótom van tőlük.
-
kopuler
tag
Annyiszor volt már kérdés ez a mi fogyasztja az aksit, hogy ÁÁÁ. Nem értek embereket, hogy miért kérdeznek mikor 1000...+1 le van írva már. Bár ez sose volt kérdés. Tudom alacsony a kerítés..
Ami áramot használ az fogyaszt? Ez érdekes. Most használ vagy fogyaszt? Szinonima.TRob1!
Régebben még volt egy Epox alaplapom AMD procival. Nem tudom, hogyan csinálta az alvó állapotot, de nem fogyasztott semmit. Letettem alvóba a gépet és áramtalanítottam. 2 óra múlva a gépet vissza dugtam és bekapcs és érdekes módon alvóból jött vissza.
Ennek az alvó állapotnak is vannak különböző fokozatai, van, hogy csak procit kapcsol le, vinyó meg Ram megy tovább, stb stb.
Ezzel nehéz példálozni. Valamelyik gép ezt valamelyik azt használja.Az Android Linux alapú, "mint tudjuk" a Linux alapú rendszerek a folyamatos működést szeretik, nem szeretik a ki be kapcsolgatást, persze ezen az idők folyamán csiszoltak, de ez alap. Szóval pl. a miért nem úgy ébreszt az Android mint a Nokia valószínű ennek is betudható. Kikapcsolva nem ébreszt az Android.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
én optimus one-t tervezek venni... nem a gt540-et
meg hát miből nem fordul elő 1-2 hibás készülék?!de ez is olyan, h kinek a pap, kinek a paplan...
(nekem LG monitorom van, és qwa jó
)
egy példa: winyóknál kérdezz meg 10 hozzáértőt, h milyet ajánl, és miért! mind elmondja, h azért WD, mert... azért Samu, mert... stbstb
mindegyiknek szar a másik, csak az övé jó... és ez mindennél így van, lsd ezt a topikot@r0by: igen, meg kell!!! tán nem az tudja a véleményt alkotni róla, aki használja???
és miért ne lehetne elmondani, h miben jó, és miben nem?? -
CoolBoy323
nagyúr
épp azt írtam le, h nem úgy gondolkodom, hisz PULSEom van!!!
de mindegy, nem vitázom, ezek amúgy is csak számok, ettől még lehet egy teló szar/jó!de az akkor is elég nagy hátránya a telefonnak, h rengeteg hibája van!!! jó, egy dolog, h azonnal cserélik, de ki akar havonta/hetente a Tbe járkálni?!
ilyen szempontból az LG jobb...
esetleg még meggondolnám a ZTEt, ha lehetne hozzá kapni nagyobb akksit... lehet?
-
.DLL
veterán
-
kelzsoca
félisten
Az R9-nél a folyamatos visszajelzések gyorsan merülő akksiről szóltak, ami érdekes módon még nálam is előjött
Az r9 és a frissített r8 között nincs olyan jelentős különbség amiért úgymondd Neked érdemes lenne "visszaváltani"
(#40576) hjanos1
Majd intézek valamit.
(#40578) csandi86
Ez melyik ébresztő?
(#40580) .DLL
Új rom megjelenésével nem kötelező arra frissíteni, természetesen ha olyan súlyos hibák lennének akkor erősen ajánlott lenne leváltani.
-
kelzsoca
félisten
Le vannak írva a romnál.
Én nem támadok semmit, csak mondtam hogy nincs változás
Keeperv85 is átnézte, és látod ő sem talált változást.
(#40546) COPA
Ha az r8 full-t teszed fel, akkor recoveryből formázz, ha nem akkor nem kell.
(#40554) vampire17
Világos, csak miért kell akkor számot váltani
-
kelzsoca
félisten
Nem lesz semmiféle általam publikált flb-r10, mivel ezen dolgokat már integráltam az r8-ba, és nem is értem miért kell ilyen dolgok miatt fellépni 1 számmal, mikor ez még mindig csak az flb-r8 rom tovább csiszolása
(#38998) ux1
Kemény változások
(#39005) madgie
Remélem hamar kibukik mi a probléma nálad, én első körben a widget-ek használatára gyanakszom
-
-
fazekasg
csendes tag
Persze, abban igazatok van, hogy a 2.2 is jobb, mint az eredeti, de nekem pont az a bajom, hogy nem akarok naponta rom-ot cserélni. Ok, hogy az oprendszerem minden frissítéssel frankóbb lesz, de a rom csere mellett a korábban telepített cuccaimat is újra kell húzni (tudom, erre is van megoldás), és ennyi időm egyszerűen nincs, hogy hetente bíbelődjek a dologgal. Helyette inkább kivárnám a 2.3-asból a stabil verziót, de csak akkor, ha érdemes. Igazából erre vonatkozott a kérdésem: szerintetek a 2.3-as gingerbread miben tud többet, mint egy jól összerakott froyo? Mit tettek bele, ami miatt érdemes lenne arra várnom? (a 2.2 mellett pl. jól megfogható érvek, hogy minden tesztprogram szerint gyorsabb lett, lehet SD kártyára telepíteni, stb.) Mi az, amit a 2.3-as megold, és égető probléma volt a froyoban? Még gyorsabb lett? Energiatakarékosabb? A másik, amit írtam, a harverigény kérdése: ha csak olyan kütyükből hoz ki többet, ami a blade-nél irreleváns (mondjuk valami olyan hardver szabványt kezel, teszem azt blutooth vagy wifi nemtommilyen protokollja, verziója - most csak mondtam valami hülyeséget - amit a blade hardverileg amúgy sem tud), akkor nyilván felesleges rá várni.
Üdv. -
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Metal topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest