- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
powers
tag
válasz balpeter04 #41406 üzenetére
nem mondom hogy hú de zavar,azért ha van rá lehetőség eltüntetném
lehet kiszúrt velünk a készítő belső mongóliában -
Kombat
őstag
válasz balpeter04 #36910 üzenetére
Köszönöm!
Közben megtaláltam az 1.hsz-ben is.
(Ehhez viszont annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy NEM ugyanúgy kell, mint a ROM-ot.
A ROM-ot ki kell csomagolni a kártyára, a témát meg nem. Elég nagy különbség.) -
Luissimo
veterán
válasz balpeter04 #36285 üzenetére
bizonbizon.
Ez még a winmob-ban is így műkö(dött)(dik) és ami bevált, azon minek változtatni... -
kelzsoca
félisten
válasz balpeter04 #34605 üzenetére
A szerdai nap emlegetése egy vicc, elképzelhető hogy nem is lesz T-s 2.2 rom.
(#34608) joni20
Majd ha lesz olyan verzió amivel érdemes dolgozni akkor igen.
Valamelyik szerdán jön
[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
válasz balpeter04 #34207 üzenetére
Nofene, gyári 2.2 helyett új telefonokat kaptunk 2.3-mal? Persze ez lehet némi jelzés arra, hogy foglalkoznak a fiúk a 2.3-mal, tehát lehet egyszer jön egy kernel is a blade-re 2.3-ból. Meg persze az is lehet, blade-hez nem jön semmi, vegyél új telefont
4070TiS, 13600K, 64GB DDR4, Reverb G2, TM wathog, crosswind.
-
barnam_
nagyúr
Jól néz ki a fehér Blade, csak az előlap ronda a fekete betéttel.
musclemuseum: na tessék
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
szepen lefedi a piacot a ZTE. De adjak csak saját néven, ne csak brand-be, Legyenek buszkek a ZTE-re
[ Szerkesztve ]
-
vtommy
aktív tag
http://mobilarena.hu/hir/mwc2011_zte_amigo_a_kozepkategoriaban.html
-
törölt tag
válasz balpeter04 #33370 üzenetére
Mert áthelyezték a témát is, meg a fájlokat is. Blade FLB r7+ themes
(#33366) smog000: Olvasd el a leírást hozzá... kelzsoca FLB-r8 hun update az TPT módszerrel tehető fel, nem recoveryből. És abban a hszben benne van ultra részletesen, hogy hogyan kell feltenni... Amúgy recoveryből használj újabbat, 2.5.1.8, esetleg 3.0.0.5.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
válasz balpeter04 #32838 üzenetére
Semmi ok rá, az csak a csodazip hülyebiztos változata.
Ha a verzóinformációt megnézi és egyezik, el sem fog indulni.
A hivatalos 2.2-t váróknak:
A kijelzőmeghajtó és memóriakezelő hibáinak javítására a T-mobile kettő hónap alatt csinált publikus változatot a csodazipből. Szerintem nem szabad várni.[ Szerkesztve ]
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
mira72
őstag
válasz balpeter04 #32838 üzenetére
ha 512 ramod van akkor nem érdemes, de egy froyot mindenképp érdemes feltenni
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
sto1911
veterán
válasz balpeter04 #31128 üzenetére
Keresel egy romot, amiben az van, kiveszed belole, es siman felrakod, mint egy barmilyen mas progit.
@(#31129) Indiant: sajat kulccsal alairni probaltad?
@(#31133) Gudy: root kell hozza, talan ADB-vel menne, de root nelkul ketseges az is.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz balpeter04 #31124 üzenetére
Nálam semmiféle szót vagy mondatot nem ajánl fel, tehát a nyelv és billentyűzetnél keresd a probléma okát.
(#31125) pista59
Nincs semmi, csak hülyéskedtünk kicsit
(#31130) mira72
Maradt a jól bevált csodazip és társai.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz balpeter04 #31124 üzenetére
Nalam ki lehet kapcsolni...
-
zozyk
addikt
válasz balpeter04 #30699 üzenetére
Csak egy kis odafigyelés kell....
Grat.
-
mira72
őstag
válasz balpeter04 #30699 üzenetére
nem másnak kell köszönni szerintem ha véletlen sikerült nem összekeverni a zipeket
http://www.autoblog.hu/videok/video_amikor_elromlik_az_ablaktorlo.html
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz balpeter04 #30693 üzenetére
Természetesen igen
....
Egyébként tegnap T flash alatt lemerült a telefonom, rádugtam töltőre, ismét hangerőfel+bekapcs, és gond nélkül sikerült feltennie.Pedig ha valami nagyon rosszul sülhet el, az nem más mint amikor elmegy az áram/lemerül az akksi firmware update alatt.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz balpeter04 #30648 üzenetére
Én mondjuk adnák neki egy főzött romot is, az nélkül még több napig nézegetheted a zöld kis droidot
-
ux1
addikt
válasz balpeter04 #30685 üzenetére
tedd fel a csodazippet, kikapcs, vedd ki az sd-t, sim-et, bekapcs. ha igy megy, akkor az sd a ludas....
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
zozyk
addikt
válasz balpeter04 #30685 üzenetére
Írd le légyszíves lépésenként,hogy mit csinálsz...
1,létrehoztam egy ... mappát
2,belemásoltam ezt meg ezt meg ezt...stb....
3,
4,(#30688) balpeter04
Akkor minden görbe egyenes?[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
válasz balpeter04 #30675 üzenetére
Az elvileg jó lesz rá.
(#30677) sharanfan
Akkor passz,annak rá kellene férnie...[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Mit vártál,mi fog történni?
Idézet kelzsoca blogjából:
Ezek a csomagok tartalmaznak szoftvert (romot) is?
Csak a gyári T-mobil által kiadott "csodazip" tartalmaz szoftvert, a csudazipben csak a 2.5.1.8.-as recovery van, illetve a csudazip2-ben a 2.5.1.8-as recovery+particiós tábla átméretező alkalmazás!
Tegyél fel egy főzött ROM ot a kártyádra és hajrá,rakd fel recovery ből.
-
Saccco
nagyúr
Másolj fel egy rom zipet és install any zippel tedd fel.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sharanfan
csendes tag
Szia! Pont előtted írtam, hogy a 2es nekem se ment, ugyanezt csinálta. Csodazip vissza, majd elölről az egész a sima csudazip1el. Nekem csak ez segített.
-
mira72
őstag
azután nem kellene romot feltenni véletlenül ??
-
hjanos1
senior tag
válasz balpeter04 #30638 üzenetére
Nem, ilyen esetben recovery->install zip from sdcard->choose zip from sdcard->kiválasztod, és már rakja is
The Factory Must Grow
-
Glatius
őstag
válasz balpeter04 #29582 üzenetére
A Blade felbontása túl finom... túllépett a racionális szinten.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
Saccco
nagyúr
válasz balpeter04 #26085 üzenetére
Be
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
qltsar
veterán
válasz balpeter04 #25243 üzenetére
hát sajnos nemhiszem, mással szeirntem nem tudod szűrni a dolgokat. android internet függő, de szerintem érdemes is egy okostelefonnál valamilnyen netelőfizetést kötni. én vodánál vagyok ott "korlátlan" netem van (adatmennyiségre) 1000ftért.
-
qltsar
veterán
válasz balpeter04 #25227 üzenetére
Droidwall nevű tűzfalprogrammal tudod kontrollálni, hogy minek hagysz internethozzáférést, minek nem. root kell hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
válasz balpeter04 #18198 üzenetére
A seasons nekem is akad, a másik nem. Egyik rommal sem.
furumc
A topik címében benne van, hogy érdemes lenne elolvasni az 1. hozzászólást. Ha megteszed, megvan a válasz is.
Miért nem mi felelünk? Mert akkor pl ezt is naponta 5-ször kéne szájbarágósan leírni. Ami unalmas. Ezért van korrektü leírva az elején, hogy ilyet még kérdezni se kelljen. Ha onnan sem megy, jöhetnek a kérdések.[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
xdx@
aktív tag
válasz balpeter04 #18196 üzenetére
Melyik pályán akad?
-
Addel
senior tag
válasz balpeter04 #15464 üzenetére
Nem lehetett a sim-ről törölni, én is a régi nokia-ban töröltem a sim-ről a telszámokat, de kipróbáltam mostmár a Blade is tud törölni sim-ről.
-
atillaahun
veterán
-
xdx@
aktív tag
válasz balpeter04 #14857 üzenetére
Elvileg igen, bár kitudja lehet hogy késni fog a frissítés.
-
istnag
addikt
-
Peat;)
veterán
válasz balpeter04 #13631 üzenetére
Először nekem sem javult, aztán valami csoda történt és jó lett(én totál lemerítettem 1-2x, ahol piros akksijelet rakott meg 1%-ot írt ki). Most egy nap alatt már elég nehéz lemeríteni, minimális piszkálással meg két nap 100% hogy meglenne, szerintem három is. Lehet totál mindegy hogyan töltöd de be fog állni. Meg érdemes odafigyelni programokra mert az android tökéletlensége miatt ha kilövöd akkor is fut még valahol és szívja az akksit. Nálam ilyen pl. a meteor blitz nevű játék, kilőttem, újraindítottam és még úgy is megjelent a fogyasztási grafikonnál. Ilyen ez az android, felügyelni kell, ez pl egy baromi jó játék lett volna. És ez nem a játék hibája, mert ha kilövöm akkor az oprendszer intézze el és ne hagyja meg valahol futni, legyen az a játék bárhogy megírva! Sajnos nem teszi és még tájékoztatást sem ad, csak akksi infonál bukik ki.
[ Szerkesztve ]
-
mira72
őstag
attól függ mit teszel vele
nekem telefonálgatás, sms, wifin mélezés ebook olvasás stb.. azzal 2 nap simánoszt ha 3G net megy az eszi, a navi is eszi, a angry b. meg kukuriq de eszi akár fél nap is lehet
-
sagesz93
addikt
-
fonix232
aktív tag
Átlag 1 napot bírnak, ha ki van kapcsolva a wifi akkor esetleg 2-t is!
Okostelefon, ha a hosszú töltöttség számít, vegyél mellé egy egyszerűbb modelltMert csak.
-
fattyu666
tag
válasz balpeter04 #12979 üzenetére
Mint többen is írták a Beautiful Widgets is tud ilyen skint, meg még nagyon sokat, amiket a programon belül letölthetsz.
Külön óra és időjárás skineket.Mondjuk én ebből is a minimalistább stílust szeretem, pl:
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz balpeter04 #13114 üzenetére
Elvileg,ott a név arra rámész és ott kell lennie az összes üzenetváltásnak, amit Te küldtél neki és amit Ő küldött Neked
-
TOZ
addikt
Fancy Widget 1.3 verzio
-
kelzsoca
félisten
Beautiful Widgets
-
sagesz93
addikt
-
jangamennn
csendes tag
fancy widget
-
djozsi
senior tag
válasz balpeter04 #12654 üzenetére
Nálam nem. Settingsben beállítottam, hogy mindig maradjon. Bár lehet visszaállítom, lehet, hogy néha bosszantó, hogy megszakad, de amikor akár órákra lockolva van a telefon a szebemben, akkor teljesen feleslegesen meríti le.
Van olyan beállítás, hogy ha hálózatra van kötve, akkor sose szakítsa meg, arra fogom beállítani.
Lock feloldás után kábé 5 másodperc alatt visszacsatlakozik itt is, melóhelyen is, annyi meg belefér.xdx@:
Igazából a legtöbb program maximum 2-3 megás, ami class6-tal is fél másodperc alatt beolvasható adatmennyiség, szóval szerintem tökéletes lehet az is. Ennél nagyobbak csak a játékok azoknál meg lényegtelen, hogy 5 vagy 10 másodperc alatt töltődnek be. Amúgy még én is agyalok, hogy 6-os vagy 10-es legyen.[ Szerkesztve ]
-
Krinyo
senior tag
válasz balpeter04 #12597 üzenetére
Az Aura 3D-gyorsitott felulete nagyon ott van, a Navigonnak viszont jobb a terkepe...
-
sagesz93
addikt
válasz balpeter04 #12597 üzenetére
Én navigont használok, azt rendesen meghajtja a cucc.
-
adsnew
tag
válasz balpeter04 #11718 üzenetére
na ha már elkezdtük:
Nem küldenek azok Kínába semmit sem hiszen, van ZTE Hungary akinek a haszonkulcsába bele van építve sok minden, szállítás, garanciális problémák stb.Nem kell a T-t félteni, valószínűleg olyan feltételekkel kötötték a beszállítói szerződést, hogy minden garanciával kapcsolatos kiadást áthárít rájuk
A t egy gazdasági szervezet ami haszonkulcsra hajt, mert ez a dolga, a tulajdonosai ezt várják el tőle, hogy virítsa a lóvét.
A lóvét az előfizetői befizetésekből telefon értékesítésekből teremti meg, így Te és Te(Ő) és Te(Ők) fizetsz meg mindent -De ha ezt nem látod akkor jó neked...
Egyébként ha el akarsz juttatni egy ilyen méretű 1 db csomagot Kínába az úgy 35 dodo körül van
-
vampire17
addikt
válasz balpeter04 #11718 üzenetére
kifizeted busasan az elofizeteseddel vagy dominofeltolteseddel
-
Krinyo
senior tag
válasz balpeter04 #11705 üzenetére
Az a biztositek, hogy szinte minden program a memoriaban marad. Eddig meg nem igy volt. Most van teljes multitasking, korabban meg csak reszleges volt.
-
adsnew
tag
válasz balpeter04 #11698 üzenetére
a T-Mobile-nak is kell szállítási díjat fizetnie a telefonokra Kínába
Nem kerül azoknak a szállítás egy fillérjükbe sem.
Te fizeted ki a költségeket, nem az Üdv Hadsereg a T álcaruhában. Lehet, hogy frissíteni kellene a közgazdasági ismereteidet -
tpeti78
senior tag
Összeesküvés elmélet....
A ZTE honlapján is 512 van.....Vagy eleve a buheráltat küldik szerinted?Hívjuk Muldert?
Galaxy Tab2 CM. 4.2.2
-
Tomate
veterán
Nem valószínű!
-
Land
veterán
válasz balpeter04 #11698 üzenetére
Ígyis úgyis vissza kell küldenie. Akkor már úgy lenne jó, ha szólna, mindenki bevinné és 1 szállítással megoldaná. Mivel szoftveresen nem tudják javítani, így utólag cserélik.
Egyébként a Build 3-ra végződik majd a javított ROM-ba. Nem 5re végződik az 512-eseké?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
lumber_hw
csendes tag
válasz balpeter04 #11490 üzenetére
"Angry Birds néha befagy, de csak akkor amikor a madarat éppen kilőném. A csúzlit teljesen hátrahúzom és amikor elengedem PAFF megáll a játék. --> Home --> Feladatkezelő --> Angry Birds kill
Másnál is előfordult a hiba kellemetlenség?"Sajna én is tapasztalom.
-
Krinyo
senior tag
Az a folia nem kepernyovedo, pillanatok alatt le fog jonni, erdemes rendelni hozzavalot. Az Angry Birds meg nalam is hajlando megallni neha. Valoszinuleg mindenkinel.
-
atiska007
senior tag
fólia lehúz, pucér képernyőt tapiz
Ezeknek a kijelzőknek semmi baja nem lesz, ne izgulj.
Bár mondjuk gyémánttal, korunddal meg tudod karcolni, ha épp az van a zsebedben
Mittudomain!
-
ViTaZi
aktív tag
-
Tomcy7
tag
válasz balpeter04 #10333 üzenetére
De csak ott ahol van szerviz, szóval hozzánk győrbe az árkádba ne hozd mert elhajtunk!
Amúgy a webshoposnál ha 8 napon belül visszaküldöd is cserélik vagy a pénzt vissza adják.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Hát ez bizony meglepő (annyira azért nem) mert nekem ma ugyanerre a kérdésre, azt mondták 8 napos webshopos elállási garanciát kizárólag postai visszaküldéssel lehet érvényesíteni. Egyébként nekem is az rémlik, hogy bármelyik üzletben lehet, mikor rendeltem webshopon olvastam ilyesmit, de most sehogy sem találom. Te se tudod hol lehet?
-
darky4e
tag
-
darky4e
tag
válasz balpeter04 #10342 üzenetére
Előfizú! Ha már ekkora f..... legalább jogilag bevédik magukat
Live long and prosper
-
llaszlo
veterán
válasz balpeter04 #10337 üzenetére
Ha nem új előfizu akkor bárki átveheti.
-
darky4e
tag
válasz balpeter04 #10337 üzenetére
Nekem nincs aláírva a szerződésem.. sztetek? bemehetek,hogy én nem fogadtam el semmit adják vissza a pénzem?
Live long and prosper
-
vampire17
addikt
Igen, a webshopbol mar a 512 megasok jonnek.
-
sagesz93
addikt
Hát eddig még mindenki 512-es példányt kapott, legalábbis senki sem írta hogy 256-ost kapott volna.
nekem is igazán hozhatnák, gondolom majd mostanában fogják, mikor pont megyek el itthonról... remélem akik itthon vannak átvehetik.[ Szerkesztve ]
-
zsombi915
csendes tag
válasz balpeter04 #7401 üzenetére
Egy isten vagy. Köszi működik.
-
embe
nagyúr
válasz balpeter04 #7298 üzenetére
Amikor én is venni akartam vagy 1,5 hete nem volt. Kértem egy értesítőt. Amikor megjött az email, hogy újra kapható, akkor rögtön megrendeltem. Most meg használom .
-
fattyu666
tag
válasz balpeter04 #7298 üzenetére
Viszik mint a cukrot
-
Maxtreme
addikt
válasz balpeter04 #5794 üzenetére
Bizony.
Ráadásul ott meg tudod nézni, aztán felbontatni az egész készletet -
Maxtreme
addikt
válasz balpeter04 #5790 üzenetére
Csak futárral. a T--s bótba' veszed, azt bármelyik város T-pont szaküzletébe érvényesítheted!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával