Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
energy_
senior tag
sziasztok powerampban ilyennel találkoztam:too many failed files,playing will stop now
ez mi lehet? 
-
kelzsoca
félisten
Komolyan mondom vicc hogy még a nevem sem tudják egyes emberek leírni

kelzsoca így a helyes
Vagy kössem helyesírás és iq teszthez a rom letöltését?

-
thomikaf1
tag
hali!
eddig figyelemmel kísértem a történéseket. de ma elszántam magam h feltegyem az Allin pakkot. 3 perc se volt míg felállt a rendszer és nagyon jó. Köszönet érte kelzsoca
-
törölt tag
Urak !
Ismételt figyelemfelhívás:"class 10 16 gb 10 embertol 6400 ft/db aron 6 an mar vagyunk atvetel szemelyesen budapesten hogy kitudjuk probalni tenyleg jo-e ha valaki erdekel tamadjon be es kov heten valamikor megyegyezunk idopontban es megutjuk a remelhetoleg tenyleg jo uzletet!"
még kéne pár ember , hogy meglegyünk 10-en !!
Priviben kérünk jelentkezést.

Más:
-az hogy kilehessen hangosítani a rédijót, az csak naív álom marad?és hogy több állomást lehessen rajta eltárolni, azis? éshogy rendesen hozza az RDS-t, nekelljen rajta trükkösen nyomogatni gombkombinációkat azis? éshogy a hangerő +/- is szabályozza a hangerőt, azis?
vagy túlsokat kérdeztem ??

[ Módosította: Thrawn ]
-
Mr.C
őstag
létezik h egyes játékok a rom miatt nem indulnak ill textúrahibásak?
-
fullboy88
csendes tag
sziasztok!
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy elkezdett befagyni a kijelző, úgy hogy nem reagált semmire, csak a gombok működtek, és általában akksi ki be segít csak rajta, vagy a kijelző nyomkodása 10-20 mp-ig nagy nehezen visszahozza. De néha a nyomást is máshol érzékeli mint ahol nyomom.
Most raktam fel az r8-at hátha rom hiba, de ezzel is produkálja, csak most valamiért kevesebbszer.
Valakinél volt már hasonló?Köszi!
-
válasz
csaresz002
üzenetére
jartam mar en is igy mednet formaztam toroltem recoverybol es az volt a mazli amit meg midnig nem ertek
hogy a plusz jel bekapcsal vissza kerult ra az elso rom amit felraktam... nemtudom hova lehett meg az elemntve...
-
kutyaxx
csendes tag
válasz
dragon1993
üzenetére
köszi, bepróbálom!
-
Ronam
addikt
válasz
dragon1993
üzenetére
nyelvtan 5ös

#37682: ok,sorry.zte blade portált is onnan szerkeszted?

-
dragon1993
addikt
válasz
kutyaxx
üzenetére
Nekem van egy nagyon minimálisan módosított romom.
Néhány app kiszedve.
stagefright off
Nekem megy próbáld meg te is kikapcsolni.
Kicsi módósított rom. -
szezso155
csendes tag
Bocsánat,hogy zavarok de kelzsoca új allin-jében hogy lehet sd-kártyára telepíteni?
Nem tudok rájönni.
Választ köszönöm!
Jah és még egy kérdés:nincs valami olyan billentyűzetprogi amivel állóhelyzetbe használhatok virtuális mobilos gombsort? -
kutyaxx
csendes tag
az alap r9b-nél nekem fagy a videokamera.más is tapasztalta ezt?a kelzsóka-félében működik?
-
csaresz002
senior tag
Pffff..... de hülye vagyok.... ráteszem az új romot sd-re,erre meg leformázom

-
tpeti78
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Én is az update-re gondolok,csak az a furcsa,hogy a marketben az "Alkalmazásaim" tök üres,és azt írja,hogy nem töltöttem még le semmit.Így vajon tudom e frissíteni a dolgaimat?

-
class 10 16 gb 10 embertol 6400 ft/db aron 6 an mar vagyunk atvetel szemelyesen budapesten hogy kitudjuk probalni tenyleg jo-e ha valaki erdekel tamadjon be es kov heten valamikor megyegyezunk idopontban es megutjuk a remelhetoleg tenyleg jo uzletet!
akitol fesszuk:sdkarik, forumon arul tobben vettek mar tole es jonak mondjak. amugy meg 8k-t arulja szoval erdemes tomorulni. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Profi felvétel, profi kommentátorral, egyenesen "SAN FRANCISCO"-ból(ban)(ben)
legalább látni lehetne valamit rendesen.

-
dragon1993
addikt
Kelzsoca a gyári R9B Állapot sávjában van a Power Widget azt miért vetted ki ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
Apa kezdődik...

Nem. Nem is volt még kicsomagolva, csak még megnéztem milyen hosszú rajta kábel. Egy SE HPN75-ösöm van, ahhoz van egy árnyékolt hosszabbítóm, mert annak ugye csak a fej része marad meg széthúzva.
Kimértem műszerrel, csak mondom... Nem írom le újra, hogy az eredmény lehangoló... Egyébként tény és való: bementem egy T-Pontba és ki volt rakva kipróbálásra egy. Már a külső hangszórónak is más hangja volt, mint az enyémen... Lehet valami meg van pusztulva ebben

-
ForRedGlory
félisten
Ezt láttátok? Főleg a kommentár miatt érdekes

-
Ren Hoek
veterán
válasz
üzenetére
Sztem Poweramp-al és hangzással semmi gond nincs. Igaz én hangcuccokon próbáltam ki, azon teljesen rendben van. Nem tudtam sok különbséget tenni a pc hangkártyája meg eközött. Pedig ugyan az szólt
Fülessel a hangerő lehet gond, buszon. Próbáltam egy sennheiserrel, nekem az is átlagosnak tűnt maxra csutkázva (ami buszon lehet kevés). De szerencsére én egyáltalán nem hallgatok zenét fülessel, meg amúgy sem útközben...egyedül egy bluetoothos JBL hordozható hangcuccra kellett (meglepően faja a bass-e), amiben úgy is erősítő van.
-
törölt tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Igen és full HD filmeket sem játszik le.
De attól a videot (avi) lejátssza.
Szóval nemértem a dübörgésed okát.
nem egy hifi csúcskészülék, vehetsz Iphone4-et 6x ennyiért és annak állítólag jobb a muzikalitása, bár szerintem te abba is belekötnél.
Aki a telefonját használja zenelejátszásra, az csupán pótcselekvésként teszi, hogy elüsse az időt addigis valahogyan.
És a powerAMP-al az eredetileg alsótagozatos lejátszóból hirtelen minimum gimnáziumi elsőosztályost tudunk varázsolni, kis kompromisszumokkal.
Szerintem. -
Glatius
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Minél butább annál jobb... mert a rendszerappok kivételével minden más folyamatosan frissülhet.
Annak aki tudja mi kell neki!
-
kelzsoca
félisten
válasz
BladePocok
üzenetére
Pontosan

(#37656) csaresz002
Gondolod a gyári fülessel használja/próbálja?

-
BladePocok
tag
a FLB-R9b_HUN_Allin ROM-nál a partíciós tábla átméretezését Csudazip módjára csinálja ?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
üzenetére
Ismerem a PowerAMP-ot, jómagam le is fordítottam az egyik verziót anno, csak nem lett publikus bizonyos okokból. Van benne pre-amp. Igen. DSP alapú. Magyarul: ahogy hangosodik, úgy vágja le szépen a jelek tetejét egy idő után. Szépen torzít. Az ára meg annyi, mint egy olcsó, de jó mp3 lejátszóé.. Nem akarok én semmi extrát tőle és nem vágyom komolyabb hangzásra, csak ha valamit úgy adok el, hogy rajta van, hogy "mp3 képes," akkor jó volna, ha tényleg képes lenne rá, nem csak majdnem...
-
Tonchi
aktív tag
Itt egy sokat mondó grafikon a már nagyon ismert kérdésről:
Melyik a legjobb böngésző?
Válasz -
kelzsoca
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
Volt egyébként ilyen rom, csak az túl erősre sikerült, sok embert összezavart

-
törölt tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
mondom hogy megfelelő a hangereje.
Letöltötted?
van a powerAMP-ben egy csuszka, az eq bal szélén, az van reájaírva, hogy PREAMP .
Én a tájszólásos angol-tudásommal kikövetkeztettem, hogy az egy ELŐERŐSÍTŐ !
És az is, képzeld.
Feltolod úgy kb. 3/4 állásba és előerősít !!
Ugrásszerűen növeli a hangerőt és van dinamikája is bőven. Ezt egy Best of Dream Theater album meghallgatása után bizton állíthatom.
Senki nem mondhatja, hogy annak a zenének nincs dinamikája.
Bármikor meghallgathatod az enyémet .

Egyébkéntmeg, ha zenejátszóra fáj a fogad, mértveszel olcsótelefont.
A Cowon-om többe került , mint ez a kicsike a Trémobilnál eredetileg van kiírva.
Ezért nem is várok tőle HighEnd hangzást.
(ja, és a poweramp magasabb verziói már tudnak flac.-et és más veszteségmentes zenéket lejátszani)tehát , relax, kompromisszumos az élet !!

-
Gyb001
senior tag
Hello nekem elég érdekes dolgokat csinál az flbr9b 600mhzn minden huzás nélkül quadrant 985 pont 694 mhzn 1231 pont ami nekem elég érdekes a másik pedig hogy wifi jelet talál azt is irja csatlakozva.Jel is jó de nem tud fölmenni netre .Nem tölt be oldalakat csak mobilneten.De a routeren ott van a telefon ip je.flb r8 on ilyet nem csinált
Szerk 691,2 Mhz en 1231
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
üzenetére
Kell hát... egy nagy ló..szt kell. Milyen kell Sennheiser cx 300? SE HPN 75? Arctic cooling p311? Megsúgok egy titkot. Nem az a baj, hogy halk, mert azt lehet(ne) korrigálni. Egyszerűen nincs dinamika tartománya az egésznek. Ezer meg egy sebből vérzik el az egész. Nincs rendes driver, nincs semmi ami segítene ezen. SEMMI! Audioboost? Minek? 2.1 alatt még csinált is valamit, 2.2 alatt már csak a placebo hatás miatt működik. 2.3 alatt valamivel magasabb a hangerő, de a dinamika a béka segge alatt van. Mély, magas nincs. 60 Hz alatt szinte nincs kimenő jel és 13Khz felett sem. Ennyi a történet.
-
pista59
őstag
Mi az oka, hogy az r11-hu gps.conf teljesen más beállításokat tartalmaz, mint az r9b-hu gps.conf?
-
csaresz002
senior tag
Mennyire lett lebutítva az R9 ?
Mert ha nagyon buta,akkor visszateszem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pista59
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
Mármint telefon?
Nincs, azért van az, hogy csak cserélnek. -
törölt tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én a z Opera mobil androidportálon találtam egy PowerAMP nevű lejátszót, (1.0 build 285 ) amiben van EQ és saját hangerőszabályzó is és ígymár a hangerejével is megvagyok elégedve.
Ja és egy Brainwavz M1 agybadugós fülessel hallgatom.
(Jó, nem egy Cowon S9 lejátszó, az azért veri, de ezzel a powerAMP-vel egészen ugrásszerűen javult a kicsike muzikalitása !)Töltsétek le az opera alkalmazások oldalról és teszteljétek, meglátjátok érdemes!
DE NE A SAJÁT FÜLESÉVEL HALLGATNI, KELL EGY MINŐSÉGI FÜLES HOZZÁ !!fagyállót használsz bele??

-
szezso155
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket, már az új froyo muzsikál a pengén nagyon pengén

-
dragon1993
addikt
Ez nem volt jó ?
http://ztebladeportal.co.cc/apn-beallitasok/ -
Beleczkil
tag
Sikerült Pannonos beállításokat találni, egy ismerős lelte fel.
Bemásolom, hátha más is hasonló gondokkal küzd.
-
cruyff
tag
Sziasztok!
Bladet veszek nemsokára valszeg. De előtte lenne még pár kérdésem:
1.zeneileg milyen a teló?? mert ez nekem fontos lenne.
2. fagyni szokott?
köszi -
törölt tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Vanhát !
Vagy Zalaegerszegen
vagy Shanghai-Alsón !! 
-
dragon1993
addikt
válasz
Frozzy
üzenetére
Nekem nagyon erőködnek, hogy elküldik a ZTE Szervízbe mondom olyan nincs erre ,de van.
Ven egy poszem a kijelző közepén.Másik kérdés:
Másik kérdésem van kelzsoca romjában egy data (mappa) feltettem a rom-ot.
A data mappában lévő dlgok hova lettek fel nem települtek az biztos. (Root Explorer ; Power AMP és barátai) -
Az angol FLB_R9b felmegy a 128MB-s rendszer partícióra? Csak mert kitömörítve majdnem 130 MB, és ezek az app-ok a system-ben vannak, nem a data-ban

szerk.: mondjuk a system az csak 125 mb, szóval még akár fel is férhet, ha kiszedek pár programot.
-
Frozzy
őstag
az a baj hogy nagyon sok minden FC-zik a cm7n6-ban :S sajnos.. neoreader sem meg. nekem fczik a gangstar legújabb verziója még a worms is :S meg amiket felrakok progit.
pl make your clock, akkor nem rakja be a widgets részbe :S eléggé idegtépő :S remélem ezek minnél hamarabb javítva lesznek..@dragon1993: NINCS!
ezért cserélik a telefonokat, nem szervízelik.. -
dragon1993
addikt
Lenne egy kérdésem ,van magyarországon rendes ZTE szervíz ?
-
kekegsm
őstag
Az mitől lehet, hogy a Quadrant lefutása után, amikor az összehasonlító eredményekért csatlakozna a netre, akkor a "Service call failed" hibát kapom, és nincsenek eredmények?
Tegnap még működött, azóta nem volt változtatás a telefonon. Kelzsoca féle flb8-as van rajta.
Mielött valaki rákérdez, van internet kapcsolat, 3G és Wifi is, mindkettőn próbáltam.
-
válasz
barnam_
üzenetére
próbáltam nagyobb órajellel is de nem segített...mindegy
a bugra nekem is volt egy sanda gyanúm, de mondom nem foglalkoztam vele h mennyit mutat, csak ne legyen használhatatlan mikor feloldom billzárból. Most hogy letöröltem, max 43-ig ment föl, de ugyanolyan gyors maradt, mint a lezárás előtt
-
Hosiminh
tag
Hali,
próbálta már vki ezt:http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites/telefon/zte_blade
frissíteni szeretném, de amit letöltöttem fájlt a kicsomagolás után nem tudom fel telepíteni a számítógépre, valaki próbálkozott már vele? Esetleg tudtok vmi megoldást rá vagy csak simán rossz a cuc a t-mobile oldalán? -
-
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Feldobtam az uj romot,minden oke,ezuton koszonom!
Appmonster-bol ujra telepitettem az appokat,viszont most a market nem latja oket.Tehat az update is ugrott.Ujra nem szeretnem tenni oket,igy is sok ido,mire ujra belakom a gepet....Ezzel semmit nem lehet kezdeni? -
válasz
barnam_
üzenetére
Persze érezni lehetne, de engem nem az zavart h mennyit írt ( motoron sem figyelem a fordulatszámmérőt mert csak frászt kapnák ha meglátnám mennyire pörög
) viszont a mobil belassulását nehezen viseltem, úgyhogy töröltem. Ha nagyon merülne a mobil akkor esetleg visszarakom, de nem hiszem, hogy annyit számítana, mivel ígyis-úgyis szinte egész nap használom a mobilt és esténként töltöm is. Most is mobilról irogatok 
-
harait
tag
Sziasztok,má annyi info van a topicban h elveszek benne, kereső nem segített így feltenném a kérdést:
zsoca flb r8 all in, tudja az OC-t a kernelje?
-
DarkGubi
aktív tag
Feltettem a legújabb FLB-R9b_HUN -romot, és belefutottam egy kis kellemetlenségbe. FLB-R8-ban még működött. A Youtube-ról letöltött MP4 videók nem működnek megfelelően. Van ahol a zöld szín eltolódott és van, ahol csak csíkok jelennek meg.
Az egyik például ilyen:
Van rá valami megoldás?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ez mi lehet? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)