Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
Sajnos nekem is recseg. A magasabb hangoknál. Már kezdetektől fogva 2.1-en. Annyira nem zavar, mert napi 1-2 percet telózok kb... de volt hogy idegesített. "Külső" hangszóró nem recseg.
Szerintem nem romfüggő... de elég necces bizonyítani a szervízesnek, mert ott is hangzavar szokott lenni.
-
sastam
tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Ertem koszi!
Probalkozom ujra meg ujra, ennel rosszabb mar nem lesz..(
-
stefi68
addikt
válasz
Saccco
üzenetére
Hááááát igen voltak már kezdeményezéseim kapcsolatfelvétellel.... pl. a DialerOne fejlesztője 2 hónap után válaszolt, most került bele a fordítás update az új verzióba (én csak kiegészítettem a fordítást, kb. 40%-al), persze tesztelni nem tudtam, mert nem lehetett visszafordítani, legalábbis én nem tudtam, így hibák is vannak benne... szóval nem tudom.... megint elküldöm neki a javítást, lehet hogy megint két hónap lesz

spence225: nem élő háttérkép, sima
-
Frozzy
őstag
nekem a beszélőkés hangszórója a bladenak, hogy is mondjam recseg :S CM7 Nightly4 van fent és nem tudom nem emlékszem hogy recsegett-e cm7 nélkül, valakinél fent áll ilyen probléma?
-
Eclips21
őstag
válasz
Eclips21
üzenetére
tárgytalan hülye egy bug de ha felteszed Nightly 4-et és nem rész a kijelzőhöz és kikapcsol utána nem érzékeli de ha gyors hozzá érsz
(félperc van rá aszem) akkor müxik 
(#36989) apeelme
most már jó, én is fent hagyom legalább egy napig mert nálma 2-es is fent volt és azzal nem volt gond kivéve az AWD az tényleg gáz
-
válasz
dragon1993
üzenetére
Azért itt egy multiupload.com-os link a csodazip-hez, ha a tied nem menne: [link]
(#36980) ux1: így már világos

-
sastam
tag
Najo nem vartam, nem vagom en ezt az egeszet es kezdek kicsit megorulni..
Kiprobalom csodazipet (az elobb hibas volt elvileg. Letezik hogy valamit elcseszett?). Leirnatok minek is kellene tortennie ha felraktam es ujraindul a telefon? Ha jol sejtem elindul a gyari rom, nem kell csinalnom semmit csak varni?
(mar nagyon benanak erzem magam)
Szerk: latom most irtal, akkor total feleslegessen probalkozom csodazippel is?
-
pista59
őstag
válasz
dragon1993
üzenetére
küldtem privátot.
-
válasz
dragon1993
üzenetére
pár perc és feltöltöm
vagyis inkább 13 -
dragon1993
addikt
Nagy kérésem lenne valaki egy normális csodazip-et mert most elcsesztem szosszul ment fel szerverre.
Ne az 1.hsz mert azt hostolom én csak elcs//tem. -
apeelme
addikt
válasz
mdani1
üzenetére
parancsolj!
http://www.multiupload.com/0YIR2G5GL2 -
laci.k
csendes tag
Helló!
AllCallRecorder-t ajánlom
Ha felraktad, akkor a progiba beállitod h record other party voice és gyönyörűen felveszi. magától indul a felvétel és magától is áll le.
Látom már megelőztek
-
apeelme
addikt
felrakom én is cm7-et + kernel upd. + gapps-t...megnézem

no problem...bootol...bootanim

-
sastam
tag
sziasztok!
Napkozben volt egy kerdesem hogy milyen romot erdemes feltenni..
Meg is probalkoztam vele, de nem sok sikerrel

Telepitettem a recoveryt. Majd a leirtak alapjan wipeoltam, formaztam, es install rom (flb r8 hun)
A zold figuranal megallt es nem ment tovabb. Utana neztem hogy van ez a csodazip ami visszallit mindent erdetetire (en azt hittem ilyenkor rebootol es elindl az alap rom)
De a zold figuranal ujra megall.
Majd olvasom:
4. hangerő le + bekapcs gombot nyomva tartod, és bejön a recovery menü
5. telepítheted a főzött romotNade egy feher kocka jon be FTM felirattal.
Ez az elso probalkozasom, nezzetek el nekem

Mit lehet csinalni? Hol rontottam el? Kidobjam?

Koszi a segitseget!
Szerk:
Most olvasom az elozo kommentet a csodaziprol. Nekem nincs benne egy konyvtar sem, minden egyben van..Vagy ez masik zip?(jade modnjuk en image konyvtarba tettem az sd-n...) -
dragon1993
addikt
Hello.
percig ne szedjétek a csodazipet mert most nézem ,hogy az csodazipben a fájlok nem úgy vannak ,hogy
/image/fileok
hanem
/fikeokMost lecserélem.
-
Ren Hoek
veterán
-
Pumika1975
senior tag
szia! gondolom már befordulsz miattam, de megint ugyanaz a végeredmény. nem működik a téma. mindent azzal a módszerrel csináltam amit leírtál.
rom, téma totalcommanderben külön ablakban megnyitva system-> framework két file felül ír.
telepít.
mégsem működik.
befordulok, eddig mindent megcsináltam a telóval amit akartam,de ez.... mindegyiket letöltöttem kétszer.....megcsináltam többször!
ja próbáltam újra recoveryből is ugyanaz az eredmény.
Téma letöltése
- zip SD kártyára másolása
- Recovery indítása (hang le+bekapcs hosszan)
- install zip from sd card
- choose zip from sd
- Kiválasztod a zippet
- A sok no közül kiválasztod a yes-t
- Reboot System
-
ha még lenne valami ötleted......? -
synar
őstag
AllCallRecorder, ingyenes Marketről letölthető. A beállításoknál be kell pipálni, a "Record other party voice" opciót, így rögzíti a másik fél hangját is. Tapasztalataim szerint sajnos 2.2-es rendszereken nem működik megbízhatóan, nem rögzíti végig a beszélgetéseket elég nagy százalékban. A T-s 2.1-en hibátlan, én is úgy használom.
-
Artika
aktív tag
Visszatettem a T-ROM ot, holnap viszem a T be mert a telefontok koptatás után (amit még el is néztem a silány festésnek) pattog le a festék a hátlapról
.
Remélem mondanak rá valamit igaz nem igazán szoftveres-garis hiba hanem inkább esztétikai de 3 hét tokban hordás után nem kéne a festéknek lejönni...A kollégám zsebben hordja tok nélkül kutya baja a festésnek
-
eletem elso mobiltelos postja. Mire megirtam, foltelepult a Win7 Sp1

Majd megszokod. Szvsz gyorsabb mint a hardveres billentyűzet.(#36950) ReSeTer: ezért kell a CWM3: [link]
szerk.: visszafele kompatibilis, a 2.5.x.x nem támogatja az újabb fajta scripteket, ezért kell a 3-as verzió. -
ReSeTer
senior tag
Nincs toppon az angol tudásom, ezért lenne egy kérdésem a recovery 3.0.0.6-al kapcsolatban.
Visszafele mivel nem kompaktibilis? Csak 2.3-mat lehet vele installálni? Vagy nem értem.
Érdemes felrakni? -
Ren Hoek
veterán
2.1-el próbáltad? Azzal ment?
Ehh lehet várok egy kicsit még ezzel a rom cserével.
(#36946) dragon1993: De ez tök érdekes, mert nekem az alap böngészővel meg ment, Opera Minivel meg semmi nem töltött be...Skyfire-el meg Dolphinnal nem próbáltam, utóbbi nekem nem is tetszik
-
-
Ren Hoek
veterán
Nekem volt ilyen egy WPA2-es kávézós routerrel. Operával semmiféle honlap nem volt hajlandó betölteni...Nem azzal próbálod? Otthon és egy másik kocsmában tökéletesen működik WPA2-vel.
Próbáld ki facebook app-al, vagy az alap böngészővel, azokkal meg hibátlanul ment a problémás kávézós routerrel is.
Más téma: Láttam élőben egy 3. generációs Ipod Touchot meg egy Iphone 3G-t. 480x320-as kijelzővel. Hát megalázóan veri a Blade 800x480-as kijelzője mindkettőt. Pedig nem egy árkategória a kettő. Tisztán látszanak a pixelek a képen.
Enyémen is van egy pixelhiba, de én már észre sem veszem... Inkább egy pixelhiba, mint egy ócska 480x320-as kijelző. Soha nem vennék már olyat. (Csak azoknak akik gondolkoznak x8, pulse, LG vagy eközött)
-
roKas
tag
Sziasztok!
Tudna ajánlani valaki egy olyan call recorder app-ot ami mindkét fél hangját rögzíti?
Sajnos az általam kipróbált auto recorder és egy másik nem rögzíti a másik fél hangját.
Lehet, hogy a Pengén nem is lehetséges ez? -
Lenry
félisten
nem tudom pontosan hogy keressek rá, ezért megkérdem:
látom a WiFit, fel is csatlakozik, jelerősség is van, de semmit sem tölt be.
3G-n teljesen jó -
kelzsoca
félisten
Ma már nem lesz rom ez biztos, viszont holnap szerda, bármi lehet

.......
A Cyanogen 2.3-as rom ahhoz hogy stabil és a mindennapos használatra is megfelelő legyen még idő kell.(#36940) kelzsoca
Még nincs értelme vele foglalkozni...
-
energy_
senior tag
Tényleg kelzsoca valami új rom? kezdek becsavarodni

-
válasz
dragon1993
üzenetére
Én már a CM7-re várok...

Addig jó az R8 is. -
havast
aktív tag
válasz
dragon1993
üzenetére
nem kell azt siettetni, jo munkahoz ido kell...
inkabb jojjon kesobb,de legyen flott,minthogy naponta jojjenek a javitasok,meg a hibajelentesek. szerine legalabbis. -
dragon1993
addikt
Csak nekem vannak elvonási tüneteim , nincs új rom ?
Kelzsoca FLB9 HUN valami nem várható ?Megvan
Illetve lesz olyan mint az FLB 9 -ben a státusz mezőbe integrált power widget ?
KÉP -
Moon70
tag
válasz
oldhercules
üzenetére
Norbertum, Oldhercules::
Nálam a FLB-R8_HUN -al van hasonló bug, a kiválasztott névjegyzéket nem tudja sms-ben elküldeni. ( az MMS-t nem próbáltam, azt nem használom ). Kiválasztom a névjegy küldését és nem történik semmi....
-
djkrisz1
csendes tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Többször próbáltam és visszajön.
-
válasz
dragon1993
üzenetére
De mindenki tudja hogy az IGO-ról van szó
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem tudom mi az olyan nagy szám benne, néztem Blade-en, akad mint a p.csa... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
dragon1993
üzenetére
Azt ki lehet írni, nem kell rá célozgatni....

-
dragon1993
addikt
Lejárt az 5 perc
Philoxenia
Hárombetűs navi az nem feltétlen iGO lehet a "D&J" navi amit nem lehet letölteni személyesen én adtam oda mindenikek SD kártyán. -
dragon1993
addikt
Cyanogen rom-nál már tényleg visszajön a képernyő a hívás után ?
-
norbertum
csendes tag
válasz
oldhercules
üzenetére
Hello, a névjegyküldési hibát én is tapasztalom. A kiválasztott névjegy helyett, egy másik véletlenszerűen a ZTE által kiválasztott névjegyet küld el. A névjegyek a SIM kártyára vannak mentve. Ha mms-ben akarom küldeni ugyan ez a hiba tapasztalható....
-
gabe96
aktív tag
az ext partíciót hogy tudom eltüntetni a kártyáról?
-
Tirpa
csendes tag
Hali!
Kb 1 hónapja szereztem be a készüléket, és azt szeretném kérdezni, hogy kinek hogyan fut rajta a hárombetűs navi??? Mert nekem nem nagyon sok mindent jelenít meg..Csak a 3szög, h hol vagyok azt kész, többet is próbáltam!
Még minden gyári rajta!
Előre is kösszi mindenki -
Glatius
őstag
válasz
anglergab
üzenetére
Előre egy teljes formázás nem árt, de ha a gyári állapota jó, nincs haszna sem. Ha eddig nem használtál APP2SDt akkor a rendszered működni fog, de egyes programok tárolhatnak adatot az SD kártyán, ezeket egyszerűen csak ugyanabban a könyvtárszerkezetben át kell másolni.
-
meysyem
csendes tag
Hali All. Nekem most ZTE_Blade_Froyo_JJ_RLS7.5_Dashes Rom van fent. szeretném komolían megkérdezni, hogy jelen pillanatban van-e "jobb, újabb, szebb, gyorsabb, stabilabb" stb. rom? + az mitől van hogy root-olt romon a setCPU 2.0.4 723 kHz-nél lefagy a teló?
Előre is köszi a válaszokat....ha PM-es a válasz az se gond

-
Kombat
őstag
válasz
balpeter04
üzenetére
Köszönöm!
Közben megtaláltam az 1.hsz-ben is.

(Ehhez viszont annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy NEM ugyanúgy kell, mint a ROM-ot.
A ROM-ot ki kell csomagolni a kártyára, a témát meg nem. Elég nagy különbség.) -
anglergab
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy 4 GB-os Kingston microSD kártyát (CL 4-es). Nem szeretnék app2sd-t használni, mi a teendőm?
Meg kell formáznom a telefonba behelyezés előtt?
A régi (gyári) microSD-ről valamit át kell másolnom erre, ami kell a rendszer működéséhez?Előre is köszi a választ!
-
balpeter04
aktív tag
-
Saccco
nagyúr
válasz
csaresz002
üzenetére
-
Kombat
őstag
Üdv.
Én is most csináltam meg a frissítést kelzsoca romjára, épp hogy befejeztem.
A leírás alapján tényleg kb. 2 perc.
Mondjuk én annyival kiegészítettem a folyamatot, hogy előtte leformáztam a mem.kártyát, meg kivettem a sim-et a telefonból.MOD: Ezer bocs, ha volt már.
A romhoz készült témákat hogy kell felrakni? -
csaresz002
senior tag
valaki eltudna látni ezzel a háttérképpel? nincs benne a választhatók közt és nem akarok gyári visszát

Saccco (#36909): Thx

-
-
Thrawn
félisten
válasz
geri0001
üzenetére
Nem, mert egy hajszállal sem visz közelebb a megoldáshoz. Szóval, gondolkodj kinek van az ismerőseid között kártyaolvasója, telefonja, stb amit rá lehet csatlakoztatni egy számítógépre. Ebben itt nem tudunk segíteni.
Ui.: Van válasz gombunk is, használd nyugodtan, hogy tudjuk kinek és mire írsz választ
-
geri0001
csendes tag
jolvan nah csak szét vég az ideg! te nem lennél ideges?
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Vírusirtó topic
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Bestbuy játékok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(félperc van rá aszem) akkor müxik
aminek mukodnie kell.

BTW en is zsebben hordtam, es hibatlan, viszont itt mar olvastunk olyat, hogy az agyon hagyta, es osszekarcolodott az uveg... pfff 
Kiprobalom..Koszi!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)