Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
válasz
tariattila
üzenetére
akkor bizony jól jártál

-
tariattila
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
egyről beszélünk... nem rég emelhettek

sokáig a 180 perc konstrukcióban 29990 volta tnél bő hússzal drágább csak... mitől ?? a mostani 65 k-s ártól?
akkor a 29990-estől mennyivel több?amikor vettem, a T-nél 90-el jött volna ki drágábbra (a 12 havi részletet is hozzácsapva)

-
törölt tag
jóltudod, biztosan, mert nem működik.
csak aztnemtudom, hogy kellene neki működnie vagy nem is kellene.
(jóötlet ez a hangszóró körüli tapizás a zöld vonallal, de a direkt hardvergomb is hasznoslenne soxor !! )
Ja és igazavan a kollégának, valóban, hiába kapcsolod külsőhangszóróra az "Andorko-féle" (ezekszerint ígyhívják) rédijót, nemhangosodik ki !!kisérleti a verzijó, erősen még. Jójó, jódolog az RDS, de ezt is kék neki tudni azért (szerintem)
Nem szidom, csak agyalok.

-
synar
őstag
Csak fülessel működik a rádió, mivel azt használja antennának is.
(#34579) Luissimo
A 2.2-es főzött ROM-okban nem működött a gyári 2.1-hez készült rádió, ezért Andorko fórumtársunk készített egy új radio app-ot, amin mellesleg megoldotta az RDS-t is és az egész golyón ezt használják. Itt nem működik a külső hangerőszabályzó, azért van felül az a kék kör, amivel tudsz hangerőt állítani. Jól tudom? -
válasz
üzenetére
Az andorko féle rádióban a hangszoró melletti csúszkával tudod szabályozni a hangerőt.
(#34576) tariattila: biztos hogy ugyanarról a telefonról beszélünk?
Samsung Galaxy S (GT-I9000) telenornál 2év hűség:
MobilKvartett 1000 (10k/hó): 35k
180 perc (5k/hó): 65kHa te 30-ért vetted, az az év üzlete

Igaz Trénél hasonló konstrucióban egy bő húszassal drágább... -
syl5
őstag
válasz
CurrentValue
üzenetére
"Épp ezért irnék, hogy létezik-e olyan program ami elvgézi esetleg helyettem a data enabled és 3G hálozati beállitást, ha épp akarom, mint a wifit stb-t kapcsolgatnám."
Úgy érted, hogy pl egy kapcsoló, ami bekapcsolja az adatforgalmat, és egyben át is vált 3g-re?
Ilyet pont nem tudok, de van egy olyan alkalmazás, hogy Tasker és azzal eseményekhez lehet hozzárendelni bizonyos akciókat. Tehát pl megmondod neki, hogy ha bekapcsolod az adatforgalmat, akkor auto váltson át 3g-re, ha meg kikapcsolod, akkor auto váltson vissza 2g-re. Nagyon hasznos program egyébként, sok ilyen kényelmi megoldást lehet vele csinálni.
Egyszerűbb megoldás még a Switchpro. Ott ki tudod tenni a data-t is, meg a 2g-3g ikont is. Igaz két kattintás, de egyszerű.
(#34590) csaresz002
Ez oké.
Azzal is ki lehet kapcsolni a netet, viszont ő szerintem arra keresett megoldást, hogy kikapcsolja és át is váltson egyben 2g hálózatra. Ezt viszont nem csinálja meg az apn on-off.(#34591) Aggregátor
Még nem olvastam mit írtatok, de egy biztos, volt (lehet még mindig van) Telenor-nál 30-ért SGS. 30k havi kb 5000 Ft-os havidíj mellett, egy éves tarifahűséggel és két év hűséggel. Tehát egy évig kötelező 5000-es (sms, hang, net) havidíj, ami ezután akár 1800 ft-ra is csökkenthető.
Én is csak azért nem vettem belőle, mert még jelenleg is fut a T-s hűségem.
A Blade-et is domino-ba vettem. -
Szelecki
csendes tag
Na valalkinek ötlete a rádió widzsetre?

-
csihun
csendes tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Az origon keresd a T-Mobil oldalt ott megtalálod.
http://m.origo.hu/dwap/origo/t_mobile/mobil_tv/alap_csomag/csatornak -
pista59
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Hát, annál nem a legjobb. Próbáld ki az anysoftkeyboard-ot. Ott nem kell hosszan nyomni a betűt, az ékezetesek is kint vannak a klaviatúrán.
-
istnag
addikt
-
törölt tag
válasz
Szelecki
üzenetére
apropopó, RÁDIÓ !!
A zenelejátszó hangerejénél szépen lehet szabályozni a +/- oldalsó gombokkal a hangerőt.Ez a gomb a rádiónál hatástalan (az r8-ban).
Az r11-ben nemtudom, mert ott nempróbáltam. Hmmm. Bug vagy normális?
akinek érintetlen Tré-Mobilos még a kütyüje, az megtenné, hogy kipróbálja ? !!kösz.

-
Lui6
csendes tag
hellótok van egy zte bladem de nem tudom kihangositan a rádiót és nagyon fontos lenne ha valaki tud segiteni egy programmal nagyon megköszönném!!!
-
tariattila
veterán
válasz
Saccco
üzenetére
30k + 5200 ft egy évig... utána csökkenthető is a legkisebbre...
5200 pedig 180 perc lebeszélhetőséggel 28/perc
dominóval sokkal szarabbul jöttem ki ( nekem megérte nagyon)sajna blédet csak a 40 ezres áron tudtuk csak nyélbeütni...
ráadásul sárgafoltos a kijelző amivel elhajtottak...
-
Szelecki
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy nem tudtok-e olyan widgetet amivel a rádió állapotát ki tudom tenni a főképernyőre( úgy mint a zenelejátszót).
Válaszotokat köszönöm!
-
csihun
csendes tag
válasz
csaresz002
üzenetére
Nem kell plusz előfizetni, ugyanis az eredeti 2.1-es ROM-mal megy,kipróbáltam, működött.
A 2.2-vel nem. -
Saccco
nagyúr
válasz
tariattila
üzenetére
30k + havi 10k előfizetés nagyon megéri... Én nem telefonálok el 10k-t egy hónapban.
-
pista59
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
És melyik billentyűzettel?
-
-
hjanos1
senior tag
válasz
csihun
üzenetére
Ugye a mobiltv-t a Dolphin Browser Hd-ból nyitod meg?
Erre mit ir ki a your user agent felirat alatt? -
Sheepczx
tag
Sziasztok
Kelzsoca flb r8hun romja van a telómon (köszönet érte) és egy olyan hibába ütköztem hogy nem tudom feltőlteni fullra a telót (90-92%nál megáll a töltés)
Esetleg erre valami ötlet?
User error? -
pista59
őstag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Honnan ?

-
csonkadavid
tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Ajjaj!
Hova lettek a hosszú ékezetes betűk?
-
balalev
tag
tudom, csak az érdekelt, hogy játékot, programot lehet e SD-re rakni
-
tariattila
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
nézőpont kérdése...
a T-nél van túlárazva az sgsnekem volt egy függetlenem amit dominóval használtam, eladtam 100-ért és telenornál vettem 30-ért...
(az reális ár és még csak részlet sincs rá) inkább búcsúztam a trémob.tól
a maradék 70-ből vettem egy rég áhított cuccot plusz kétszer be is tudtunk kómázni haverrel
marcusa: túlzásokba azért ne ess már!!!
-
kelzsoca
félisten
válasz
csonkadavid
üzenetére
A T-mobil által kiadott CSODAZIP=>MINDENT VISSZAÁLLÍT GYÁRI ÉRTÉKRE!
(#34547) balalev
1.2.3 szuuuuuszaaaa
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Én kb 4-5 napja vettem, már nekem is a kelzsoca féle Froyo van rajta, nagyon elégedett vagyok vele, egy rossz szót nem tudok írni róla, szerintem semmivel sem rosszabb mint a munkatársaim Galaxy S telefonja, viszont sokkal olcsóbb

Amit megosztanék veletek, hogy Tesco-ban találtam hozzá nagyon jó tokot, ilyen kihúzókás, bőr, és kb 2mm-t lóg ki belőle a Blade. Concorde a márkája, és 1390 Ft volt.
Képek:
1
2Azért üresen fényképeztem, mert jelenleg csak a Blade-en levő kamerám van

-
hjanos1
senior tag
válasz
csonkadavid
üzenetére
Igen
-
Saccco
nagyúr
válasz
csonkadavid
üzenetére
Mindent. Azt is.
(#34547) balalev:
Minden amit a Blade elbír. SD-re azt lehet telepíteni ami támogatja.
Vagy ha van ext partició akkor minden alapból oda kerül. (Ha érdekel részletesen első hsz app2sd rész.) -
csaresz002
senior tag
(#34495) Lasy: Nekem is kell
(ha jól számoltam eddig 3 előlap/kijelző kellene összvisz)(#34415) Cilindrik: Szívesen átveszem és az előlap kivételével oda adom Fórum társaimnak az alkatrészeket (hátlap,aksi stb) ...persze csak ha nem sikerül megcsinálni.....

-
balalev
tag
És ezen az R8 All in-en minden játék, program fut? és akkor felllehet rakni SD kártáyra is ?

-
csonkadavid
tag
Sziasztok!
Most készülök feltenni a Kelzsoca féle all in-t.
Csak egy gyors kérdés.
Ha valami gáz van akkor a csodazip a partició átméretezést is visszacsinálja? -
Máté94
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Épp azt mondom. Te nem OSF-t veszel a T-nél, hanem ZTE Blade-et.
ZTE Blade mikor jelent meg? - 2010. november - MO.-n is novemberben.
ZTE Skate mikor fog megjelenni? - 2011. május - relatív, hogy itt is akkor lesz.Érted már?

-
balalev
tag
Na úgy néz ki holnapra meglesz a Blade-em. Megéri felrakni rá az FLB-R8_HUN All in-t? ha esetleg lenne vmi Gari rendben lesz?
és ha felrakom ezt az all in-t nagyobb lesz a belső tárhelyem, RAM-om?
Ja és csak belsó memóriára lehet programokat, játékokat telepíteni? -
Fail3D!
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
remlem nem igy lesz mert 2 honapon belul akrom eladni a telot es nem akarok annyit varni az ujra
aztan pofara eses mert 65k lessz monjduk en meg 50 tobbert nem akarok venni
igazabol a nagyobb dilemmam az hogy kinai tablet pc is lehetne mar venni 50 k korul igaz a riziko hoyg kinabol rendeli az ember de meg akar jobb procival is erkezhet az meg mar ugye csak jobb mint ez a telo...
-
Saccco
nagyúr
válasz
axel0217
üzenetére
2 lépésben:
1. Olvasd el az első hszt
2. kelzsoca blogjában keresgélj FLB-R8-Allin verziót.(#34537) Aggregátor:
"még talán egy berúgásra is marad pénzem" - És a nagy részegség közepette összetöröd a Bladedet és kiderül, hogy jobban jártál volna az SGSel, mert akkor nem tudsz miből berúgni így nem is tudod összetörni...

Ugye, hogy jobb egy drága telefon....
-
Kíváncsiságból megnéztem ezt az SGS-t... biztos nagyon frankó, de 130 ezerért legyen is az

2 év MM_S előfizetéssel 100k, a Blade 8k
A 92 ezer forint különbségből veszek egy frankó fényképezőgépet (még akár DSLR-t is), egy jó fülest/zenelejátszót, és még talán egy berúgásra is marad pénzem 
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
Máté94
üzenetére
Valamint nem értesz. A Blade meg a San Francisco teljesen ugyanaz, egyedül a nevük más.
Szeptember közepén volt Angliában Blade (SF néven), itt meg November közepén. Ez 2 hónapos csúszás. Tehát ha a Skate májusban lesz kapható a nagyobb országokban, akkor legalább július kell h. M.o.-n is forgalmazza valaki.
-
syl5
őstag
válasz
ándrojid
üzenetére
Ilyen kódos függetlenítést nem igazán fogsz semmivel se visszaállítani. Van talán rá megoldás, de ha vissza is állítja a lock-ot, akkor is a logba ott lesz, hogy már unlock-olva volt.
(#34415) Cilindrik
Először is próbáld meg feltölteni a telefont. Az egy rezgés, és semmi az üres akksit szokta jelezni.
Majd akár töltőre dugva próbáld meg elérni a recovery menüt. Hangerő fel+bekapcs gomb. Ha bejön flash-el egy romot onnan.
Ha nem jön be ez se, akkor a T-mobile honlapjáról szedd le a szoftverfrissítést, és próbálkozz azzal. Ha ez se hozza rendbe a telót, akkor vagy elszállt az akksi, vagy valami más gond van, de ekkor nyugodtan visszaviheted cseréltetni, mert akkor ők se fognak tudni vele mit csinálni, mert új akksit nem tudnak adni, ha meg más ment tönkre, akkor azt se tudják megnézni, hogy mókolva volt-e. -
axel0217
csendes tag
sziasztok én elég hülye vagyok ezekhez a romokhoz meg igazábol nem igazán szeretek jáccogatni ezekkel a számomra drága kütyükkel, de szeretnék vmi ujabb romot felrakni amitől gyorsabb lesz a telo.. nemtom h jön-e t-s hivatalos 2.2? mert ha nem akkor vmi főzöttet akarok felrakni.. csak igazábol nemtudom h meiket..(játékokkal is szeretnék jáccani)
ty -
Máté94
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Épp ezt mondom. Az Orange SanFrancisco ez meg ZTE Blade. Ha azt mondták, hogy Skate májusban lesz 30 országban, akkor azt jelenti, ha a jó szokásukat betartják, lesz Skate májusban a T-nél.
-
Máté94
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Novemberben már volt, nem?
gsmarena.com szerintem 2010. nov.-ban jelent meg. Itt most vehetjük az SF- teljesen más telefonnak. Tehát lehet, hogy Skate már lesz a T-nél májusban. -
syl5
őstag
Írnál egy kis Blade vs SGS összefoglalót? Megérte? Mindenben jobb az SGS? Tartozékok (legfőképp headset), zenehallgatás (gyári headset-el, másik headset-el, hangerő), filmnézés, játékok, menüben való akadás, stb?
De úgy tényleg igazából, ne csak úgy hogy az SGS esetleges hibáit palástolod, mert már az van a tulajdonodban, és meg akarod magad győzni. Illetve természetesen a Blade-et se védd, nyugodtan írd le, ha valamiben nagyon elmarad az SGS-hez képest (engem biztos nem fog zavarni).
(#34344) gabe96
Láttam hoztad a formád tegnap este...
Lehet valóban nem kellett volna olyan formában az az off a post végére, de a Blade nem tökéletes az tény! Kiváló ár/érték arányú, de nem tökéletes... -
Saccco
nagyúr
válasz
Jama85
üzenetére
Ha sima nem Pro verziójú backup appal csináltad akkor sehogy. Max ha mindent leszedsz még egyszer.
Csak a Pro verziók tudnak market linket lementeni (root is kell hozzá).Ha Pro verzióval csináltad akkor a Settings->Applications->All->Market résznél töröld a market minden adatát és előkerülnek az appok.
csipu23:
Lehet újabb az a CPU, bár nem találtam rá utalást.Viszont amíg keresgéltem ezt találtam: Game Gripper Bluetooth

-
csipu23
csendes tag
Mielőtt megvettem a Pengét néztem más telefonokat is, köztük a HTC Wildfire-t is. Persze utólag örülök, hogy ezt választottam + pénzt is spóroltam.
Viszont most olvastam, hogy kidobják a Wildfire S-t(320x480 pixel; 512 MB RAM;600MHz Qualcomm single-core)
Csak én nem látok ebbe semmi rációt?
-
mira72
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
azon kívül jön még vagy 3 féle ZTE ... pl qwertz-s is...
március-áprilisra ígérik EU-ra...
itt is lesz időben, és biztosan baráti áron
szóval akkor a blade használtan max 18-20
-
jkorr
csendes tag
Használ valaki NewsRobot? Kelzsoca új romját használva támadtak bizonyos problémáim vele, pedig már újra is raktam, meg telefont is indítottam újra, stb... Egy-két syncig jól megy, aztán vagy elindul az app, de a sync kifagy, vagy már az app eleve fekete képernyővel nyit.
-
pista59
őstag
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
A Blade mennyi idő után jelent meg nálunk?
-
pmikloska
aktív tag
Srácok!
Úgy tűnik, hogy a Telenornál is lesz Blade!
Linkeltem egy hírt nemrég, de senki sem reagált rá, pedig biztosan vannak, akiket érdekelhet.
Talán egy pici árváltozást is előidézhetne számunkra pozitív irányba... -
kelzsoca
félisten
válasz
cheetah21021
üzenetére
Szerinted viccből van benne az update csomagban?
Töröld ki ami nem kell hagyd benne csak a Talk-ot és felteszi gond nélkül.
Rendszeralkalmazásokat nem fogsz telepíteni rendszer alól.
(#34510) Ronam
Várjunk még vele, mert több dologgal is vannak problémák, egyenlőre nem dolgozom vele többet, csak ha kiadják a szerintük is hibátlan romot.
-
Ronam
addikt
zsoca lesz vmi abból a 2.3-ból?vagy várunk még egy két javításra?

-
bunnyhu
senior tag
Stabil, hibáját egy eddig, de lehet az se a rom-é, az autófókusz szerintem lustább, mint a 2.1-el volt a barcode scanner-ben. Fókuszál, de azzal imho sűrűbben próbálgatta. Letölteni ... keress rá dashes fórumtagra, szerintem a blogjában lesz rá link.
Amúgy alap programokkal (+su), nincs benne fontcsere, nem kockásodott meg hasonló itt a fórumon előjött más romokbeli hiba, minden működik ja és ANGOL, ami mondjuk engem nem zavar de lehet másnak gond.
Nekem bevállt, én leragadtam itt, a magyarosítás nem hoz lázba én nem kevelem, amikor a rom-ba bele van főzve csomo 3th part cucc ami vagy megy vagy nem. Inkább felrakom utólag, ha nem megy akkor uninstall. -
syl5
őstag
válasz
vtommy
üzenetére
Milyen rommal nem megy a WPA2?
Mert én anno Pulse-al, 2.1-el nem tudtam WPA2-es hálózatra csatlakozni. Blade-en emlékeim szerint nem próbáltam 2.1-en WPA2-es hálót, de froyo-val (Paul r11) felismeri gond nélkül.
Néha nem árt a router-nek is egy reset...(#34504) RAiN91
A launcher apk-ban vannak a választható háttérképek, a framework apk-ban az első indítás után auto beállított default háttérkép.(#34216) energy_
Lehet tényleg jobban mutatna rajta egy T-mobile felirat, de én már megszoktam így ZTE-ként is, szerencsére elég kicsi a felirat. Viszont még november környékén tőlem is kérdezték már, hogy mi van zalaegerszegi mobilod van? Azóta viszont már szembe is jött velem egy ZTE.
A Skate kínai felirata tényleg durva, viszont nagyon jól néz ki. Hasonlít az SE telókra, a hátoldalán a droid meg egyenesen szuper. -
sto1911
veterán
válasz
cheetah21021
üzenetére
Probald ki a scriptemet, lasd blogom, aztan ird meg, h mukodik-e.

-
Jama85
tag
Sziasztok
allin felrakása után tudom szinkronizálni valahogy a marketet hogy felismerje milyen programjaim vannak felinstallálva?
a másik hogy a meglévő app.et áttudom mozgatni sd-re? vagy csak azokat amik támogatják? ha jól láttam van valami ilyesmi titanium backup-ban.
-
istnag
addikt
válasz
cheetah21021
üzenetére
Mi lenne,ha benne hagynád a zip ben és úgy raknád fel...,ha más nem kell akkor töröld ki azokat ezt meg hagyd bent és CM-ből install zip from sd card
-
cheetah21021
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a kelzsoca féle All In-t. tökéletes. 1000 hála kelzsocának érte.
Viszont szükségem lett volna egy talk programra, amit meg is találtam a kimaradt appokat tartalmazó zip.ből
viszont sajnos nem sikerült feltelepítenem, mert azt mondja install után, hogy "Application not installed"Az apk-t másoltam az sd kártyára és ASTROval próbáltam feltenni. A youtoube.apk és a maps.apk simán felment!
valaki tud segíteni?
Üdv
Chee
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akkor a 29990-estől mennyivel több?

ezek jók.

(ha jól számoltam eddig 3 előlap/kijelző kellene összvisz)