Hirdetés
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
-
Ombi5
őstag
Tudtok megbizhato boltot, ahol kartyafuggetlent lehetne kapni? ZTE Blade vagy San Francisco..

-
ux1
addikt
válasz
czipkor
üzenetére
Telepítetted a gappsot? Mert akkor működik

Cm7-gapps-2011-03-07 -
czipkor
csendes tag
Sziasztok!
CM7-re van valakinek működő Marketje??
Megköszönném ha belinkelné...
üdv.: CzipKor -
Glatius
őstag
-
embe
nagyúr
válasz
duggoo
üzenetére
Idézem Kelzsoca egy korábbi beírását - utólagos engedélyével.:
" Belépve a recoverybe keressük meg az advenced menüpontot, majd nyomjunk rá, aztán keressük ki a partition SD card menüpontot, nyomjunk rá, majd válasszuk ki: 512M
A swap size-al már nem kell foglalkozni, tehát válasszuk a 0M-t (512mb ram-os blade esetében)
Ezután a készülék elkezdi formázni az SD kártyánkat, csinál egy 512Mb-os ext2 particiót, illetve a fennmaradó helyet fat32-re formázza meg. "Nekem , illetve másnak is megszűnt az ilyen jellegű probléma. Próbáld így! Hátha....
-
chuba
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem a leírások alapján frissíteni a romot, de elég hamar elakadtam, mert következő a résznél:
" 1. Kapcsold ki a telefont, húzd ki a töltőt/kábelt, vedd ki az akksit, majd pár másodperc múlva tedd vissza. A kábelt még ne csatlakoztasd.
2. Tartsd nyomva a "hangerő plusz" gombot, és így kapcsold be a telefont. Ne engedd el a gombokat, várj kb. 10-15 másodpercet,
különben normálisan be fog bootolni a telefon. Akkor jó, ha a zöld droid figura marad a képernyőn, és látszólag itt megáll."mindent megcsinálok a leírások alapján,(akksi ki, várok, + gombbal indítás,(már minden lehetséges variációt kipróbáltam bekapcs gombbal együtt hosszan nyomva, menü gombbal...., szerintem már több lehetőség már nem létezik) ) és mégis tovább megy, nem áll meg a zöld droidnál.

Mi lehet a gond, mit csinálok rosszul?
Előre is köszönök minden választ!
-
ux1
addikt
válasz
sunahunter
üzenetére
Tudod ez csak azért van, mert ebből építkezünk. Ha nem figyelnénk mi történne a világban, akkor te se használnád az FLB-r10 HUN verzáját, hanem a jó kis 2.1-es T-s rommal szerencsétlenkednél.
Pont ennek is köszönhető, hogy kelzsoca blogjában elérheted a legfrissebb újdonságokat. Gondolkozz egy kicsit.... -
Az alap naptár widgeten miért nem jelennek meg a teendők? Sőt, a névnapokból is mindig a következő napit mutatja. Egy másik nagyon jó alkalmazás a Smooth calendar, de az se teszi ki a teendőket.
Az egyik home screenre kitettem a Pure Grid Calendart, az legalább tud napi meg heti nézetet is. Erre mondom én is, hogy jó meg szép ez a droid, csak ha már másfél - két órán át vacakol az ember egy problémával, akkor utána már nem kedveli annyira. -
sunahunter
senior tag
válasz
mira72
üzenetére
Oké, de az a csapat pont egy zárt kör, és nem fogadják a külső észrevételeket.
Kíváncsi leszek a linkelt módosított 23 tapasztalataitokra.
Lenne benne pár dolog, pl. a cm beállításoknál ami említést érdemel.
Biztos jó lesz, ha olyan szintre kerül stabilitásban mint az flb. -
duggoo
csendes tag
Hali emberek. Remélem tud nekem valaki megoldást vagy választ adni problémámra...a következő tőrténik: Vannak olyan .apk dolgok amiket elkezdek telepíteni és egyszer csak újraindul a telefon. Nem értem a dolgot...ha valaki esetleg tud rá megoldást tegye meg legyen kedves hogy dob egy választ.
Előre is Köszönöm! -
Stirlitz
senior tag
válasz
sunahunter
üzenetére
Az is egy rom, nem de? Erről szól ez a fórum többek közt, nem de? Akkor?
-
Glatius
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
Köszönjük a véleményt, de ez egy ZTE Blade topik, nem Stable2.2 leírás. Akinek nem tetszik, hogy minden van, az olvasgassa a tenyerét!
És hogy még az Offtopic gombig se ér el a kezed...
Egyébként RPG-vel nagyon nehéz kergetni, a KPVT alkalmasabb erre.
mira72 Jajj de számítottam rád!

-
mira72
őstag
válasz
sunahunter
üzenetére
inkább mennél sunát vadászni...
az hogy meg mi a felesleges hsz. azzal vitáznék...
arra esetleg nem gondoltál h valaki felteszi és esetleg megírja a készítőknek is hogy ez meg az nem ok, így meg úgy nem-e lehet javítani, stb ? és segít hogy mihamarabb elkészüljön a jó? és ha esetleg, véletlen, netalán tegnap olvastál volna fórumot, a N23 már egész használhatóra sikeredett.. próbálgatni, ismerkedni vele tökéletes ...
az meg h ki veszi észre előbb, sztem nem verseny hanem poén ... -
sunahunter
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Mindig mosolygom, hogy mennyien izgulnak arra a fos CM-re.
Meg mennyien írják be, ez jött ki meg az jött ki, próba után meg megy a pittylegörbítés, hogy használhatatlan
Mért kell vele foglalkozni, tele van szemetelve vele a fórum.
Vannak [itt] jól megszerkesztett elérhető romok.
Elég lenne egy normális CM, de nem, minden gagyira rámozdul valaki, meg verseny, hogy ki látja meg előbb, aztán a nagy semmiből lesz tizenöt értelmetlen hozzászólás. Persze a normalizált, tesztelt változat az oké. Már ami futtatható bugok nélkül.Nem vitát akarok gerjeszteni, ez az én véleményem.
Üdv, PetiJa, a sok láma meg úgy megzavarodik tőle, hogy lassan RPG-vel kell őket az eljő oldalra kergetni.

-
Glatius
őstag
válasz
Kinder
üzenetére
Valahol valamikor felrakott Froyoval nehéz segíteni, tegyél fel egy megbízható stabilat, pl. a kelzsoca féle R10b_HUN_LITE -ot. Ha azzal is hozza, akkor lehet gond. Reset gomb a SIM sarkánál van, de nem tudjuk fizikai resetet csinál-e, vagy mennyire mélyen van lekérdezve.
-
ronin77
csendes tag
válasz
Glatius
üzenetére
Látom, bocs. Leírom, hátha van tipp mi lehet a baja a készüléknek. Az a gondom a vele, hogy ha sokáig áll készenlétben általában kikapcsol, főleg reggelre szokott és az akku töltöttségi szintje nagyot esik. Pl. Tegnap este is 68%-on volt, majd reggelre kikapcsolt és mikor bekapcsoltam már csak 29%. Ezt többször is eljátszotta már, több ROM-al is próbáltam, gyári 2.1-el, illetve az R8, R10-essel is. Mindnél ez a probléma. Semmi progit nem tette fel, minden alap. Egyébként amikor kikapcsol vagy csak akku kiszedéssel lehet bekapcsolni vagy ha nyomogatom a bekapcsoló gombot egyszer csak bekapcsol. Akkura gyanakodtam, de már másik akkuval is próbáltam. Szóval már tanácstalan vagyok, ha esetleg van valakinek valami ötlete az szívesen fogadom.
-
_X10Dead_
aktív tag
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy ZTE Blade-t innen a Mobilarena fórumról valakitől még karácsonykor, aki 2.2-es froyot heggesztett rá annó, és így árulta.
Meg is egyeztünk, megvettem.
Ment szépen, nem volt vele gond, de aztán egy hónapja olyanokat csinált, hogy nem reagált az érintőképernyő, csak az akksi kiszedésével lehetett újra életet lehelni belé, aztán úgy 3-4 naponta újraindult, de amúgy működött.
Na ma éjjel is újraindult, de elakadt a www.modaco.com -os emberfigurás bootképernyőnél, és sehogy sem megy tovább. Szedhetem ki az akksit akárhányszor csak akarom.
Van ezen valamiegyéb hard reset, vagy most mi történt?köszi
Kinder -
ux1
addikt
N.E.W.S. !!!
Hogy nekem is maradjon új hír:md5sum: 49ceff9df23c579dfb4133d69fac1712
84.69 MB 2011-03-19 04:05:24

-
ronin77
csendes tag
Sziasztok,
Garanciába vissza kell vinnem T-be a Blade-m, viszont unlock-va lett. Kérdésem, azt vissza lehet állítani?
-
ux1
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A franc.... Hiába kelek fel korán...

remélem javítják, a WiFi és a notibar hibáját....

-
pista59
őstag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Linpack-al?
Nekem kelzsoca r9-el 7,914.
Jó lenne látni egy 2.1-es eredményt!
Akkor látszana ez a jit. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
app etc és framework mappák tartalma változott. Aztán lehet csak rendezgetésre került sor...

Meta INf és manifest méretre megegyezik.Pista59:Elvileg jit-nek kéne lennie a 2.2-ben. A nexus one sebességét 6-7 MFlops-ról 37-re növelte.
-
gordonfreemN
addikt
N24 első lettem

szerk: szerintem! nem sokban változott... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
pista59
üzenetére
Nem vártam, hogy be fog nekem bootolni vele. Hülye én sem vagyok
Hiába van a két kernel összemosva, akkor sem azonosak a driverek. Várható volt, hogy ezt csinálja majd. Az is csoda, hogy nem a droidba fagyott bele.Viszont technikai tesztnek érdekes. Egyértelmű belőle, hogy az Android nem Windows, hogy mindenre fel lehessen tenni ugyan azt a kiadást. Nem mintha ez eddig nem lett volna tiszta, csak teszteltem egy új lehetőséget, ami mint kiderült még messze nem működik...
@xakta Nem, ez sokkal jobb! Főleg, hogy nem látszik a boot logo sem!

-
Keeperv85
nagyúr
Hát ez az.
Első körben rosszabbra számítottam, de ha még csesztettem volna és kidobom belőle azt a részt, amitől megakadt bootloop-al, és még esetleg megy is, akkor sem lenne több mint egy 2.1-es android, azzal a nüansznyi különbséggel, hogy a HTC-n kb 3-szor több cucc van, mint a Blade-en.... Szerintem felét legalább már átírták ide is, de a másik fele is kéne...HTC Aria ROM. Elvben, de csak is elvben és papíron (még nem látom nem hiszem el...) ebben megoldották a flash-t egy ilyen CPU-re...
-
Keeperv85
nagyúr
Csak halkan jegyzem megy, hogy vállalkozó szellem lévén megnéztem mit szól a penge némi HTC android romocskához.
Hát persze nem kellett csalódnom
Tökéletesen hozza várt eredményt... -
drstupid
tag
skate után remélem kiadnak egy dual simes 1ghz telót és akkor minden vágyam teljesül

-
gabe96
aktív tag
hááát...ezután a svéd 2.2 után nagyon nem érdemes várni a hivatalos T-sre
sokkal lassabb mint kelzsoca romjai, és olyan mint a 2.1
ux1:részvétem
-
syraly
csendes tag
Sziasztok!
1 napja bladem, de a recoverys dolgok nem kakrnak menni.
Az alap hang fel + bekapcs vagy a hang fel + menü + bekapcs gombok nem állítják meg a robotom.
Ezután Telepítettem marketről az Universal Androotot és a ROM Managert
Rootoltam vele a telefont - véletlenül sem ujraindítva
Elindítottam a ROM Managert
wifi+3G mellett ráböktem a Flash ClockworkMod Recovery-re.
Kis gondolkodás után dobott egy telefonlistát, abból kiválasztottam a ZTE Bladeet.
Ezután kiírta:"an error occured while attempting to run privileged commands"Találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
-
xakta
tag
Húúú wattafakk , most nézem közelebbről a Skate-et . Nem rossz kütyinger , Blade mellé befér , ha jó áron lesz !
-
Blyan
félisten
válasz
kelzsoca
üzenetére
Még jó hogy nem tippeltél

Szerk:
Na ugye...

Az irónikus megjegyzésem arra vonatkozott, hogy ha én vettem volna a mostani helyett anno ilyet, akkor nem hiszem, hogy azt vesézgetném, hogy ennyi pénzért ménem sokkal de sokkal jobb telefont kaptam. Emberek, ez egy jó telefon, jó áron, de azért kompromisszumok bizony kellenek.
-
Blyan
félisten
válasz
Keeperv85
üzenetére
Fura, a felsoroltak mindegyike (najó, főleg a processzor) hozzájárul ahhoz, hogy ez egy ilyen bombaárú készülék - no meg az, hogy a gyártó nem a telefonok eladásból akar megélni.
Szerintem...Ennyi pénzért ennek is nagyon örülni kell, vicces lenne, ha egy gigás Qualcomm proci, ledes villanós, 5.8MP-es, autófokuszos (van egyáltalán olyan androidos készülék amely tényleg überfasza kompromisszum mentes fotót csinál?), virtual dolbys cucc lenne.
De nem értek hozzá, nekem nem Blade-em van....

-
czipkor
csendes tag
Kelzsoca féle N23 alatt USB mount nekem se megy akárhogy ügyködöm!
-
kelzsoca
félisten
válasz
maggi1886076
üzenetére
Amit a CM oldaláról leszedsz az úgy abban a formában nem az igazi

(#46028) Geree
Nem tettem bele mert ez csak egy laza kis esti szösszenet volt, éjjel valószínűleg érkezik frissebb rom.
-
Geree
senior tag
kelzsoca féle CM n23:
nálam a Google pack felrakása után youtube app fc-zik, usb-t nem lehet mountolni, programok random fc....wipe volt..lehet h. ez a guglis csomag nem tetszett neki, de market nelkul nem er sokat a dolog.. -
xakta
tag
válasz
maggi1886076
üzenetére
De ha igazán jót akarsz , várj szerdáig !

-
Razor_alpha
tag
válasz
anglergab
üzenetére
IMHO kelzsoca főzeménye flb-r10, cm még nem az igazi, r8 helyett meg tényleg inkább a r10, svédet próbálgatták egyesek, de nem emlékszem olyanra, hogy kiemelték volna miben jobb, magyar nyelvben ott akadnak hibák elvileg, talán a görög froyo, vagy a leendő magyar.
r10et használják legtöbben itt, 'szal a kvázi support is megoldott. -
szeryo
tag
egész jónak tűnik ez a 23 rom.Eddig nincsen hiba
hívás is ok!! gps eddig pontos.
sd re mentés megy.
-
anglergab
addikt
Jelenleg melyik a legjobb rom?
Értesültem róla, hogy kijött svéd rom. Érdemes azt feltenni? -
-
Romeo25
csendes tag
Sziasztok!
Régóta nézegetem a cm romokat, most végre elszántam magam a kipróbálására és az eddigi nyomkodás próbálgatás alapján ez már nem is olyan rossz, mint az eddigi verziók voltak mint ahogy írtátok.
Szóval akinek van kedve, szerintem ezt már ha csak próbaképpen is, nyugodtan fellökheti.
És minden köszönet a kitartó munkáért a "csapatnak"!
-
keletomi
csendes tag
Én a 3. napon vettem a telefonom.
Az 1. romot a saját balfék kíváncsiságom miatt raktam fel, aztán azóta csak 3 darabot.
Most a rls8 van és minden megy ami elvárható a specifikáció alapján.
Van mellette 1 céges voda GT540, de naponta töbször vágnám földhöz, mert olyan tetü, hogy az idegbaj kerülget.
Nem volt soha iphon-om, mert nem akartam megfizetni a 0.2 mp sebességkülönbséget 5Xös áron.
Azt hiszem a topiclakók 99.999999999 % -ával egyetértve, Én meg vagyok elégedve a telefonommal.
Ha nem lennék, akkor vennék 1 Nokia E52-öt és ugyanúgy használnám csak sokkal kissebb képernyőn keresném a pixeleket.Én már 2 hónapja használok Védőfóliát a 6db-os ebay-osat, /az első van rajta/ ,és szerda óta a szilikon tokot /mintha 1 új telóm lenne, baba/ . A végén többe került, de megérte /remélem nem lesz rá alakalom, de ha leesik meglesz a próba.
Hát igen, ha mindenből többet tudna, akkor nem vettem volna meg mert akkor többe is kerűlt volna.
-
Keeperv85
nagyúr
Én megmondom nektek mitől nem csúcs telefon. Konkrétan 4 dolog hiányzik/rossz, amitől nem csak jó lenne, hanem egyenesen agyba-főbe oda-vissza megalázná a nagy konkurenciát:
Fényképezőgép és az ahhoz tartozó perifériák: nincs sem vaku, sem segédfény, de még a kamera is egy fos. Sajnálatos tény. Főleg, hogy nekem van c905-öm, amit ugye tudjuk mit tud ilyen téren. (Meg mennyivel vastagabb, de az most nem lényeg...)
Hangkezelő alrendszerek: értem én, hogy egy okos-telefon nem éppen multimédiás célokra van kiegyezve, na de azért... A távlati nyomába nem ér egy-egy korábbi zenés mobilnak.
CPU: hogy miért pont ezt kellett belerakni, azt nem tudom felfogni. Alig lett volna drágább egy olyan, amiben már pl van flash támogatás. No Comment.
Fizikai hívás gombok: tudom, 2.2 alatt lehet ilyet, de az akkor sem ugyan az. Nem hiszem, hogy a meglévő 3 gombot nem lehetne szoftveresen kezelni, csak senki nem foglalkozott vele a tervezőasztal mellett anno.
..és mitől jó? Imádom az érintőképernyőjét! Gyönyörű ez a felbontás és a színvilág! Napokig tudnám nézegetni. Azt csinálok vele, amit akarok. Úgy szabom testre, ahogy nekem tetszik. Ha kell az egész rendszert átalakítom és ezzel minden negatívumot el tudok felejteni neki.
-
kelzsoca
félisten
Én az első napon vettem blade-et, amikor megjelent.
Jól tetted, más meg kivárt.
Akkor még a most töménytelen hsz-t gyártó guruk sehol sem voltak és azon gondolkodtak, eladják-e a pulse-ot, cseréljék-e le a spica-t...
Érdekes gondolatok...

Annak a szerencsétlennek, aki ios-ról váltott, nem beszólni kellett volna, hanem sajnálni ezért a végtelenül rossz döntéséért.

Mi az oka, hogy közel az 50ezredik hszhez még mindig arról szól a fórum, miként lehet egy újabb romot feltenni, levenni. Melyik romban mi a hiba, mikor indul újra. Miért dobálja el a hívásokat.....és még ezernyi kérdés, miért nem jó valami.
Én mondtam hogy a gyári 2.1-es rom is tökéletesen megfelel az átlagfelhasználóknak, de ez a topic és lakói szeretnék a lehető legtöbbet kihozni a készülékből, és ezért váltanak.
Mert bár tökéletes szoftver nincs és soha nem is lesz, de a valamit-valamiért elv működik itt is
-
turho
addikt
Énnem érteknagyon az iphone-hoz, de az Android az egy nyjlt rendszer, több és érdekesebb lehetőségekkel, de a nylt rendszerek problémáival is küzd. Igazi okostelefont el is lehet baxni az alkalmazások telepítésével és funkcióik egymásra hatásával. gyári megjelenésű rom-ok semgarantálják az ilyesmit, főleg ha az ember telepítget is rá.
A rompróbálgatás meg azoknak akik szeretik, jó szórakozás és mindig lehet tanulni valamit. Nem stabil vas elérése a cél, a legjobb stabil vas elérése
Mi a jó telefon, amikor butább standard telókat is tömegével hordják szervizbe az utóbbi években,mert fagynak/behalnak.
-
peje
tag
Sziasztok!
Én az első napon vettem blade-et, amikor megjelent.
Akkor még a most töménytelen hsz-t gyártó guruk sehol sem voltak és azon gondolkodtak, eladják-e a pulse-ot, cseréljék-e le a spica-t...Mindvégig olvasom a fórumot és most az utólag lehurrogott kérdező után feltenném a kérdést (ami persze nem népszerű):
Mi az oka, hogy közel az 50ezredik hszhez még mindig arról szól a fórum, miként lehet egy újabb romot feltenni, levenni. Melyik romban mi a hiba, mikor indul újra. Miért dobálja el a hívásokat.....és még ezernyi kérdés, miért nem jó valami.Annak a szerencsétlennek, aki ios-ról váltott, nem beszólni kellett volna, hanem sajnálni ezért a végtelenül rossz döntéséért.
(Jah...megvan a Blade-em a mai napig.Szétmoddingoltam. Elkeserítő, hogy sosem lesz jó telefon.)
-
Frozzy
őstag
CM7 N23-ban a GPS hogy működik ?
-
kelzsoca
félisten
Közben mondom hogy CM7 n23 van fent, az első bootnál 18%-os akksi szintem volt, azóta használtam rendesen, illetve telefonáltam is a készülékről, most 14% és durván 3 óra telt el az első indulástól számítva.
-
kelzsoca
félisten
Aktív témák
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hegesztés topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung kuponkunyeráló
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- ASUS routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pont ennek is köszönhető, hogy kelzsoca blogjában elérheted a legfrissebb újdonságokat. Gondolkozz egy kicsit....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)