- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
Szerintem kelzsoca az ext részre gondolt, mikor azt írta, hogy hibás...
szerk:
Azt nem látod kártyaolvasóban, legalábbis windowson. Linuxon látszik, a macet meg nem tudom.(#36701) atees:
Akkor, ha úgyse jó semmi, akkor wipe vagy reflash.Lehet, hogy a géppel való összekötésnél halt meg. Én is jártam már úgy.
-
atees
őstag
sziasztok!
r11 fent van de ha telepíteni akarok bármit akkor újra indul a telo. Mi lehet a baj??? -
RAiN91
őstag
A quadrant hibás, hogy 1040 pontot adott, CM7 alatt? Többször is próbáltam.
-
junkpod
veterán
válasz
lsebestyen #35991 üzenetére
hello, ma nekem is volt ilyen kép-telen lefagyásom: először mintha a fényérzékelő nem akart volna rendesen menni, mert kinti utcai fényben is sötét maradt, alig láttam a képet, aztán telefonáltam, letettem, még jó volt. utána pihenő módban folyamatosan pittyegtek a naptárbejegyzésem figyelmeztetései, egyet kilőttem, de félóra múlva már nem tudtam visszahozni a képet, hangot továbbra is adott, de nem reagált semmire, se gombra se töltőre, csak akku ki-be...
még kelzsoca R11 (asszem) van fentlehet rom bug vagy valamelyik futó progi gyilkolt?
-
Nohab61
aktív tag
válasz
Pumika1975 #36684 üzenetére
Valami nem stimmel a driverrel és nem látja a telefont. Probálj ki egy másik portot vagy telepítsd újra a drivert.
(#36685) Fredy74:Handcent SMS elküldi.
-
Fredy74
tag
Hali, nekem egy olyan kerdesem lenne, hogy hogyan lehet ures SMS-t kuldeni?
Meg tudna nekem valaki mondani, mert fontos lenne. Koszi -
tariattila
veterán
válasz
spence225 #36682 üzenetére
full screen caller ID
épp megelőztél...mire kikeresgettem
és akkor egy fizetős is (triál verziója is van...)
full screen caller pro
csak, hogy ne legyen teljesen fölösleges a HSZ -
spence225
aktív tag
válasz
tariattila #36678 üzenetére
Full Screen Caller ID- teljes képernyős híváshoz
-
atees
őstag
Sziasztok!
Felakarom rakni az r11et és ezt írja ki a telo:
E: Can't mount /dev/block/mmcblk0p1 (or/dev/block/mmcblk0)
(Invalid argument)
Ean't mount /sdcard
Mi lehet a baj?
Kártya jól müködik gép és telefon is felismeri!
Köszi a váalszt előre is! -
OrLiX
tag
-
esox
senior tag
Néha jól jönne egy két embernek. -
esox
senior tag
válasz
tariattila #36670 üzenetére
ja igen persze themebuilder, sorry, elrontottam a nevét, korrekt srác, vásárlás után egy nappal nálam volt a cucc és plusz dolgokat is kaptam hozzá.
-
-
OrLiX
tag
válasz
catroot #36663 üzenetére
Én tapasztaltam a képi minőség romlást.
Ha tudnánk, hogy mekkora kép az, amit híváskor megjelenít, és attól 1-2
képponttal kisebbet rendelsz a névjegyhez, akkor szerintem nem lenne romlás.Az 1-2 képponttal kisebbre azért gondoltam, mert egy fehér keretbe teszi a képet
híváskor. -
dodo76
tag
Néha Jó derüt csalni az emberek arcára akik értik hogy ez miröl szól,aki meg nem aszt sajnálom!ne vedd magadra,de én már csak ilyen vagyok
De a segitséget mindenkinek köszönöm szépen
!!!!További kellemes,mosolygós időtöltést mindenkinek!!Mosolyogj hisz az öröm neked is meg örmet lehet szerezni vele másoknak is!!!
-
esox
senior tag
válasz
barnam_ #36500 üzenetére
Xears Powerball-t ajánlom. Német iparos munka. Nagyon jól szól, hardveraprón themebildert keresd. Ő árul Xears cuccokat. Máshonnan szintem nem is beszerezhető.
-
PpenoO
őstag
válasz
Fail3D! #36419 üzenetére
Üdv!
Én CX 300-II használok vele mixzing lejátszóval, eq bekapcsolva +12dB beállítással úgy beállítva, hogy ne torzítson. Így csutka hangerőn annyira hangos, hogy pl metrón sem hallom a külvilágot és a basszus is elég erőteljes
. Ezek után már csak rajtad múlik még mennyire kell, hogy hangos legyen... Persze nem hasonlítanám a bladet egy iaudio lejátszó minőségéhez, egy CX 300as fülest jobban is meglehet hajtani, de ami a fontos, jobb hangminőség érhető el egy minőségi lejátszóval. Ez van, ennyiért ennyi jár
.
-
catroot
veterán
-
-
catroot
veterán
válasz
diegho #36634 üzenetére
Most kíváncsiságból feltettem a Sygic-et és amikor megjelenne a főtérkép, amikor bezoomol az aktuális pozícióra, akkor szépen kidob... Vagyis olyan, mintha megnyomtam volna a Home-gombot. Aztán fut a háttérben, csak mindig visszadob a főmenüre. Érdekes. Bár annyira nem izgat, mert inkább a használom a Nemmondommeganevét navit!
-
apeelme
addikt
válasz
dodo76 #36643 üzenetére
szőrnyű hogy nem tudod - és nem is akarod - használni se a szerkesztés gombot, se a fórum keresőjét, se a google-t.
Vodafone MMS:
Név: Vodafone MMS (ez igazából mindegy)
APN: mms.vodafone.net
Proxy: nincs beállítva
Port: nincs beállítva
Felh. név: nincs beállítva
Jelsz: nincs beállítva
MMSC: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMS proxy: 080.244.097.002
MMS port: 8080
MMC: 216
MNC: 70
Hitelesítés típusa: nincs
APN típus: MMS -
dodo76
tag
JAVITVA Így :valakinek megy a vodás MMS??valami megoldás rá,mert én nem tudok fogadni MMS-t,hogyan,holl kell beállittani???
-
diegho
nagyúr
-
dodo76
tag
Fülessel kapcsolatba ha valakit érdekel
ekem ilyen van ZTE Blade-hoz.s teljesen meg vagyok vele elégedve!!Hangos környezetben dolgozok,gépek között s jó a hangerő és a hangminöség is.Az ár is nagyon jó4700Ft Panasonic RP-HJE170E-K fülhallgató,bordó
Jellemzők
Gyártó: Panasonic
Kivitel: Füldugó
Csatlakozó: 3,5 Jack
Frekvencia max.: 23 kHz
Frekvencia min.: 6 Hz
Kábel méret: 1,2 m
Szín: Fekete
Súly: 10 g
Cserélhető méretű szilikongumi fülpárna
Neodymium mágnes
iPod, iPhone kompatibilis
Impedancia: 16 ohm
Érzékenység: 100 dB/1mW -
dodo76
tag
vakainek megy a vodás msn??valami megoldás rá,mert én nem tudok fogadni msn-t,hogyan,holl kell beállittani???
-
diegho
nagyúr
Nektek nem szokott szórakozni a GPS? Nálam a Cygic most abszolút nem talál helyet, ki-be kapcs után sem, szabad ég alatt sem. Beállításokban (nem a cygic-ében) be van kapcsolva az agps funkció, 3g net kapcsolat él. Google maps is csak néha találja meg a helyemet, sokszor kell próbálnom mire megtalál. Mi lehet a gond?
-
OrLiX
tag
Fülessel kapcsolatban:
Ilyet ne vegyetek csak a Blade-hez, mert kicsúszik a jack, vagyis
nem áll meg a Blade aljzatában a füles csatlakozója. -
m_peti01
csendes tag
valaki tudna nekem priviben küldeni navitel-T?
úgy tudom túrázáshoz ez a legjobb -
-
vampire17
addikt
-
Remington
őstag
sziasztok
ma vettem egy bladet, nagyon tetszik meg minden de sajnos a gps nem talál egy árva műholdat se. se a teszter, se program, próbáltam szabad ég alatt, levett hátlappal, másik rommal, percekig, de semmi.
webshopból rendeltem a telót, ha bemegyek egy t-pontba akkor foglalkoznak velem vagy küldjem vissza?
-
vampire17
addikt
javított CM7 img: [link]
Ezzel allitolag mar visszajon hivas utan a kijelzo!!
Aki nem akar vele kulon szorozni, elv. a kovetkezo nightly alapbol tartalmazza.
Ugye most elso voltam??
-
barnam_
nagyúr
válasz
spence225 #36598 üzenetére
Én is a PSX4Droid V2-t használom. Feltelepítettem újra, így már elindul a játék, de nagyon akad, pedig beállítottam mindent, hogy gyorsabb legyen.
Kikapcsoltam a hangot, így már jobb, de még mindig akad. Amúgy érdekes, mert azt írja 30-35 fps-el megy, mégis "szemre" jó ha van 15-20... -
szezso155
csendes tag
válasz
tariattila #36600 üzenetére
Kösszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest