- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
tjhooker464
őstag
-
tjhooker464
őstag
Meg még azt nem tudom, hogy van e értelme kék-öld cuccokban BWL be menni. Mindenesetre feljelentkezek.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Viktor77 #4542 üzenetére
Ezt is le szerettem volna írni csak már barátnőm hívott, hogy menjek már aludni
Nagy élmény volt!!!! Még kb hajnal 3 ig csak ezen járt az agyamFeeling ahogy 40 ember így összedolgozik. A bombás résznél kicsit fostam amikor rajtam volt a bomba az adrenalin volt a javából
Ragnarosnál viszont már 80 százaléknál a lávában kötöttem ki holtan. Tetszett nagyon a hangulat, jó kis társaság ez. Majd ha otthon leszek én is beizzítom a mikrofont. Alig várom már a köv instát. Meg pár jó cucot, hogy ne legyek ilyen nudli. Szóval összességében nagy élmény volt köszi nektek.
-
tjhooker464
őstag
Valaki le tudja írni nekem a BWL előq et? Vagy, hogy hol találom? Köszi
-
tjhooker464
őstag
Háhá a héten meglesz a gamecard om! Reszkess Azeroth
Petie neked meg részvét. -
tjhooker464
őstag
válasz
Benedentino #4186 üzenetére
Lvl 50 től vért fogsz izzadni
-
tjhooker464
őstag
Igeen megvan a laptopom! Így már egész nyáron bárhonnan tudok játszani ahol sokáig leszek egyhuzamban. Pl. barátnőmtöl aki nem örül ennek annyira mint én
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #4050 üzenetére
Így kell ezt csinálni
-
tjhooker464
őstag
válasz
Kiskrapek13 #4003 üzenetére
Íme egy üdítő kivétel. Ezek szerint te nem tartozol az említett kategóriába. Tudod akinek nem inge.... De azért azt te is beláthatod, hogy a veled egy korúak játékintelligenciája erősen stagnál a nulla körül.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Kiskrapek13 #3948 üzenetére
Próbálkozz folyamatosan kb. óránként. Nekem volt olyan, hogy 2 napig nem tudtam feltölteni.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #3893 üzenetére
A két legtáposabb karim mage és sámán. Gondolhatod
-
tjhooker464
őstag
Mindenki wow ozik.... Csak én tanulok. Nembaj ha sikerül laptopot szereznem akkor bárhol, bármikor tolhatom a nyáron!
-
tjhooker464
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3586 üzenetére
Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel....
-
tjhooker464
őstag
Áááá végre valahára véget érhetne ez a vizsgaidőszak és a vele járó nyűg. Már úgy előfizetnék újra.
Még net közelébe se engedem magam mostanában. Amióta nem játszom zöld vagyok és ingerlékeny(murlock?
). (útálom a vizsgaidőszakot)
-
tjhooker464
őstag
válasz
Polacheck #2210 üzenetére
Nekem nincs szívem leverni őket. Amikor meg elpicsáznak engem akkor úgyis jön valaki és akkor adunk a pofájának. Bár PVP szerveren nem kéne ilyen nagylelkűnek lenni. Erről szól za egész. Csak az ember nem akar bunkó lenni. De megérdemelnék
Megyek is STV be levágni pár 40 est
-
tjhooker464
őstag
Amúgy nemsokára lvl57 leszek.
Nem mintha sok érdemem lenne benne de azért jó
Nagyon gondolkodom, hogy átálljak arcane/fire ről arcane/frost ra vagy frost arcane ra. Bele kéne szokni, hogy a nagyobb instákra már a top on legyek. Tegnap voltam BRD ben, első két boss megvolt aztán elmenta a pala. Ma megpróbálok egy olyan csapatot keresni akivel kicsit mélyebbre majd menni.
-
tjhooker464
őstag
Hát igen ez úgy történt, hogy eredetileg unokatesómnak kerestünk wow ot és amikor találtam egyet akkor meggondolta magát mert gépet fejlesztett inkább. Na de mondom nem szabad veszni hagyni ilyen jó áron, hát megvettem magamnak
Az ezen az accon található kisebb karakter is táposabb az enyémnél ráadásul tetszik is(komolyan mondom volt egy csont ugyan ilyen kinézezű karim) ezért most vele folytatom egy darabig. Biztos sokan rosszallják ezt a hozzáállást de nem lenne se erőm se időm egynél több karit felhúzni max ig. Hát ez a story
-
tjhooker464
őstag
Mennyi ennek a reális ára BS ally oldalon?
-
tjhooker464
őstag
ÁÁÁÁ ez esett egy Badlands i kőelementalból![link]
Nem az, hogy nagy cucc csak mégis epic. Az első
-
tjhooker464
őstag
Milyen fasza manapság a BS
Tegnap áramszünet miatt maradtam ki most meg haldoklik.
-
tjhooker464
őstag
válasz
Darth_Revan #2030 üzenetére
Az a bajszos wisp nagyon kemény!!!!!
-
tjhooker464
őstag
Kezdenek beindulni a szerverek!
-
tjhooker464
őstag
válasz
Darth_Revan #1710 üzenetére
Nem tudom, de tök jól hangzik
-
tjhooker464
őstag
válasz
Darth_Revan #1708 üzenetére
Szinte biztos, hogy az időben kell utazni ezekhez.
Olvastátok már a könyveket?
-
-
tjhooker464
őstag
Hát a gép így úgy nézne ki, hogy athlon64 3200+ 1giga ram és egy x200 as. Azért jó lenne ha elmenne rajta.... Max randa lesz szerintem. Találtam valakit aki ilyen vidkarival wow ozik, most várom a válaszát.
-
tjhooker464
őstag
Helló mindenki! Nemsokára összegyűlik a pénz egy olcsóbb laptopra de gondolkodóba estem. Mindenképp olyat szeretnék amin elmegy a wow! Tudom nem erre találták ki, főleg az olcsóbbik fajtát de azért jó lenne néha amikor barátnőmnél vagyok hosszabb ideig akkor is meg tudjam nézni a karaktereket. Na szóval a kérdés az, hogy normálisan futna e egy atix200 as vidkarin. Nincsenek különösebben nagy igényeim de zért menjen. Asszem Petie nek volt kalandja valami low end kártyával, szeretném ha megosztanád a tapasztalataidat velem. Köszi.
-
tjhooker464
őstag
Hehe. Ma este egy rég nem tapasztalt élményben volt részem! Egy normális pick up csapat jött össze egy SM run ra. Lvl40 és 37 warlock, 37 shaman, 38 priest és jómagam egy 35 ös druid. Namármost én voltam a tank!
Élvezet volt armory t végigtolni így ugyanis SOHA nem tankoltam még, csak annyit tudtam róla amennyit egy napja olvastam itt. Maradandó élmény volt és ami a legmeglepőbb, hogy még az aggrot is sikerült tartani. Amikor a 38 as elitekhez érkeztünk akkor mondjuk voltak már problémák mert 2 nél több sehogy sem akart rajtam maradni. A csattanó viszont akkor jött amikor realizálódott a tény, hogy főellenségünk egy 40 es elite és hát esélytelen lett volna ha én vagyok elöl. Ezért ZakTag ot a 40 es Void ot küldtük tankolni! Itt kiakadtam. Kitaláljátok mi lett az én szerepem? Zak az amúgy skilles démon személyi healere lettem!
Szóval fetrengtünk egy nagyot de aztán lenyomtuk az ellent. Ami igazán jól esett az az, hogy meg lettem dícsérve milyen jól tankolok.
Persze a sámán járt jól az egésszel neki esett egy kék vállas. A druidámról csak annyit, hogy jól lehet vele kreatívkodni. Volt olyan RFK ban, hogy oom pap mellett valaki behúzott pár mob ot és ha nem veszem át a gyógyító szerepét akkor csúnya wipe lett volna. Szóval tetszik ez a sokoldalúsága. Bár most játszottam teszt szerveren egy priest el és nem tudom, hogy a druid mit fog kezdeni a hosszú castolású gyógyításokkal amikor a greather heal is csak 2.5sec ig tart másoknak.... NA mindegy ennyi volt így éjszakára sorry ha kicsit hosszú lett
-
tjhooker464
őstag
Szóval tulajdonképp mit is kell farmolni a kőelementálokból badlands en amiből annyira jön a pénz?
Így értelmes az előző kérdésem.
-
tjhooker464
őstag
Mount ért badlands i kőelementalokat érdemes farmolni ugye? Ami kiesik belőlük minden be ah ba ugye?
-
tjhooker464
őstag
# Make the Priest invisible (similar to the Rogues vanish ability) for the duration of the fade spell, so that the attacker will automatically deselected the Priest. This would give the Priest a few precious seconds to get away.
Na erre emlékeztem. Tényleg nem jön ki combat ból. -
tjhooker464
őstag
A wow loot list oldalt linkelje be valaki légyszi mert nem találom.
Se kereső se google. Az első hsz be is bele lehetne rakni mert jó kis oldal az.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest