- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
pooshi
tag
válasz
Polacheck #4720 üzenetére
Nalunk MC es BWL is 3.5-5 ora korul van ha rendesen megyunk, tobbit nem tudom, nem nagyon jarunk mostanaban mashova (AQ 40 meg csak Twin Emp-ig megy) Remelem vegre elkezdjuk Naxx-ot is a heten. Ony kill, hat az odautazas meg a felallas vagy 30 perc, a kill 10 perc talan.
-
pooshi
tag
válasz
Andras6800 #4713 üzenetére
Reziszt ide vagy oda, en huhuran-on kivul sehol semmilyen rez cuccot nem hasznalok (nincs is) huhu-nal is csak gyuru, trinket meg back. egyedul Ony kopenyem van de az is csak a shadow flame ellen BWL-ben, felveszem neha ha eszembe jut
-
pooshi
tag
válasz
szepi79 #3919 üzenetére
En csak jot tudok mondani a GM-ekrol, allitottak mar vissza nekem torolt itemet (ezt 1x mindenkinek megteszik), egy tobb mint fel eve letorolt karaktert is visszahoztak (altalaban ezt is megoldjak), neveztek mar at karakteremet (na ehhez mar jol kell tudni indokolni, vagy ha olyan a neved (pl: jogvedett vagy mas okbol) ok fogjak atneveztetni veled).
A guildunkbol mar tobb embernek atneveztettek a karijat az Blizzard kezdemenyezesevel, pl: Breavehearty, Knight.
Ja es pl: engi-seget leadtam, majd kesobb ujbol felvettem es nem tudtam szakosodni, ezt is megoldotta a GM, mire relogoltam mar szakositott arra amit kertem.
[Szerkesztve] -
pooshi
tag
Naxx elso benyomasaim:
Tegnap beugrottunk kicsit Naxx-ba, sajna az emberek egy reszenek nincs meg az attuned oda, igy kb. 25-30-an ugrottunk le. Altalaban az arcane kristaly a gond (AH-ban most 50-80g 1 db nalunk) pedig ez mar regota koztudott hogy kell az attunedhez... (en vettem is 2 hete 24g-ert darabjat) radasul en 3 hete feluton voltam revered fele, 3 scholoban meglett a hianyzo 6k repu. (kb 4-5 ora volt osszesen)
A deathking wing-be indultunk el (ebben az agban 3 boss van, pontosabban a 3. boss a four horsemen) Hat mit mondjak, igaz hogy csak 30-an voltunk de a trash-ek kemenyek, mindegyik 61-es elite es az szerint is viselkedik, a nagy reszuk minden cc-re immunis (humanoid nem barizhato, undead nem ketrecelheto, fagyi csapdara immunak) egyszerre altalaban 3-6 db jon beloluk. Cloth-ba 2k korulieket utnek (en a legutolso trashtol is mailban kaptam minimum 600-1500-at) a cloth-ok itt nagyon fognak hullani mivel veletlenszeru aggro listaja van minden trash csoportba 1-2 trash-nek (pl. olyanra is ramentek aki hatul ult AFK-ban, magus volt, 2-3 utes)
Van olyan csapat, hogy egyik mob benne 1-2k-s shadowboltozik kb. 30-35 yardig, a masik fearelget es a ket ''kicsi'' veletlenszeruen rohangaszik az emberek kozott es levagja oket. Mikor az egyik nagy meghal 2-3 szinten 61-es elite spawnol belole, finom.
A ''kis'' trasheknek 25k koruli a HP-juk a ''nagyoknak'' 100k koruli. Az elso boss termenek a bejarataig mentunk, mivel csak benezes szintjen mentunk le.
Ja, ebben az agban van ketrecben egy NPC aki megtanitja a craftereknek a frost resistes recepteket ingyen, (tul keppen itt altunk meg tegnap) illetve aki nem crafter annak ad egy konyvet es ha azt leadod EPL-en a Chapelnel a kovacsnak akkor o megcsinalja neked az 5 db frostos itemet (nekem 4 mail cuccot meg egy back-et) ha viszed a szukseges cuccokat es itemenkent 200-300g!-t, koszi blizz, biztunk benned.
Naxx bejarata egyebkent 40:25 korul van EPL-en (stratholm undead bejaratatol delnyugatra levo zigurattol nyugatra kicsit, szoval ertitek
Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest