- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
sasa311 #4888 üzenetére
lvl 40es ló warlocknak ingyen van akárcsak palának, és epic lóhoz meg epickveszt kell, és közel nincs olyan drága mint sima epicló. Multkor DM-ben segitettem klántársamnak hogy meglegyen epicpacija (ő is human warlock), hát szerintem közel sem olyan durva az az epic befejező kveszt mint a palás...csak nehezebb eljutni oda.
-
DaveNo1
veterán
Én most nagyon rá álltam honorozásra. 2 nap alatt majdnem revered vok már Stormpikkal, elmult 3 napban több mint 50k honort gyüjtöttem, tegnap 4 wsg-t is nyertem alival (ez nagy szó), volt amikor 3-ból 3 és 3:0-ra 10 vs. 10ben. Jo kis random csapat volt, ha jó a csapat horda simán verhető. Tegnap előtt AV-t is nyertünk este, nem voltál ott pola pedig nagyon komoly volt. Elejétől ott voltam ott is sok honort gyüjtöttem, ráadásul mi summon nélkül vertük le a hordát (igaz elmult 2 napban 5* öltük meg ice lordot). Úgyhogy fejlődik az ali ragnán hurrá
Tegnap este voltunk elöször ubrs-ben 2 és fél óra alatt végigütöttük 1* volt wipe, főbosst elsöre lenyomtuk (amikor 15%on volt már tank nem is volt mert meghalt mindkettő, akkor már én tankoltam sajna 1%nál én is behaltam
) Szombaton megyünk ZG-be elöször kiváncsi vagyok milyen lesz
-
DaveNo1
veterán
válasz
Polacheck #4765 üzenetére
Jah majd megdumálhatjuk, de mostnálunk káosz van összebalhéztam mage class leaderrel, feje tetején áll minden, szóval most rendbe kell hozni nálunk a dolgokat (remélem holnap meglesz ubrs kulcs és akkor talán minden oké lesz.) Egyébként elözö éjjel volt egy nagyon nagy party. Vegyes emberekkel 10es raid (klánotokbol búú volt ott) és Booty Baytöl egészen Lakeshireig harcoltunk hordával, olyan 100hk-t tuti összegyüjtöttem
Lakeshiret beraidelték ölték 30+osokat 8an 60asok de széjjelvertük őket mikor összeálltunk ott is.
-
DaveNo1
veterán
Én még a Dranei shamit úgy ahogy megértem. De BE pala??? mi köze a szent fényhez a blood elfeknek? és mi köze a paláknak a hordához? Na ne vicceljen mára blizz hogy palák fognak az orcok,trollok stb népség mellett harcolni...(w2-ben is már palákkal irtottam a orcokat...)...nem lesz szivem megölni a hordás palákat...de ami muszály az muszály
Mondjuk azt is elmondhatnánk hogy nem sok köze vana be-kneka hordához, sőt a be-k és a draneiek együtt harcoltak w3 ft-ben na de mind1...eléggé meglettek kuszálva a dolgok -
DaveNo1
veterán
válasz
szepi79 #4752 üzenetére
Ez igaz de 5 perces cooldawnja van és ''csak'' 12secig véd, utána semmi védelme nincs már palának, mage, priest meg folyamatosan tolja fel magára (előbb vertem el majdnem egy tier2es warlockot végén 300hp-ja maradt bosszankodok is
), de ez instancekban és raidben is szarul fog jönni ha pala nem sérthetetlen egy ideig, mert akkor papoknak jobban odakell palákra is figyelniük..
Árnylovagok tényleg elcseszte...én is szerettem volna odamenni, erre csak 50+osokat vettek fel, most meg már hozzánk is onnan jönnek át emberek erről ennyit
Honor and Gloryban vasszigor? szerintem pola te vagy ott a rangidőshaver aki megjárta már összes nagyklánt mesélte hogy milyen kölkök vannak ott...egyébként jó fejek, néha velük szoktuk hordát gankelni, 60asok közül párnak altja is van nálunk. Ha v.mi horda gankelés van majd szoljál nekem (Baalouros) abban mindig benne vagyok, imádom őket ütni vágni
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
Mi tegnap STV-n kempeltük ahordát elöször 30+osokat, majd jöttek segitségükre 60asok de azokat is leöltük
elözö éjjel raid is volt STV-ben horda tábor ellen de svédekkel volt u.hogy sok értelme nem volt...ahhoz hogy ubrs kulcsot lbrs-ben lootolni lehessen csak 5fős csapattal lehet lemenni? (10fős raidben állitolag nem lehet)
Jah és ráadásul megtámadták tegnap Goldshiret is elwynnbe! Szerencsére klántársammal 60as priestel közelben voltunk ugyhogy epicre szálltunk és levadásztuk őket, el menekülni sem tudtak (34es shami, 58as wari, 57es hunti, 43as mage lol)
Pola halottad hogy palátol 1.12ben elveszik a halhatatlanság képességét? Divine Shield csak 50%os védelmet fog adni...felvagyok háborodva. Egyetlen imba varázslatot is elveszik tiszta kicseszés, bezzeg a cheater kasztoktól semmit nem vesznek el
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
válasz
Polacheck #4643 üzenetére
Tnx.Mások meg olyat is mondtak hogy 4 palával megy csak, hát mi nekünk 1el is sikerült, lényeg a gyorsaság, + judgement kilegyen talentolva hogy 8sec legyen a cooldawnja, 2* feküdtünk elöször 3. majd 4. szellemhullámnál, death knight elsőre ment.
Jah néha szoktunk együtt partyzni Honor and Glorysokkal, thunderfurys rugot is ismerem egyszer altjával kveszteltem együtt.Sok sikert bwl-hez. Egyébként ma lettem nálunk pala classleader
-
DaveNo1
veterán
Tegnap meglett az epiclovam jeah! Charger (pala-epicló). Nos kicsit meglepődtem, hogy meglett, örültem is nagyon, most leírom hogyan érdemes megcsinálni 1 palával a küldetést, remélem sokat segitek annak aki pala és még nincs epic lóva.
Szóval. Tegnapi felállás: Pala-Hunti-Warlock-Mage-Priest
Első két kisérlet sikertelen volt, harmadikra már összeszedtük magunkat és sikerült jó kis taktikkal és odafigyeléssel. Szóval pala azért kell mert palaküldetés + a megfelelő sealekkel a szellemhullámokat tudja stunolni és jokat sebezni bele. És személy szerint holypala vagyok, mert raidben ez a jó, de tegnap erre a küldetésre áttalentoltam magam dps palára (meg kell hagyni nagyon durva volt amikor 1000ket ütöttem holy sebzéssel együttvéve, de volt 1200as critem is). Mage+Lock aoe +lock imp pete +staminát ad, ami jól jön a szellemhullámoknál, +ss-t is nyom priestre ha esetleg buknánk van még egy lehetőség. Hunti pete jó betankolni végén a halállovagot, v.mint huntink aki a klán vezetője áttalentolta magát jó kis sebzőre, szal ő is jókat vitt a halállovagba. Priest meg alap, csinált jó kis macrokat így gyorsan tudott gyogyitani mindenkit. (halállovag után max hp-nk volt csak manánk volt nullán)
Nos ami kötelező az hogy mindenkinél legyen egy major mana potion halállovagnál.
Szóval elhelyezkedés teremben: bejárat felöli jobb sarok. Igy 3. hullám nem fog rátok rontani hanem huzhatjátok ti oda őket. 4. hullámnál viszont már középre kell befutni. Fontos megjegyezni amikor egy szellem sincs akkor töltsön mindenki, ha jol csináljátok akkor halállovagnál max manátok lesz. Én is a hunti nem nagyon használtunk manát és mi figyeltünk szellemekre mig atöbbiek töltöttek.
Nos a harc. 1. hullám könnyed bemelegitő sima szellemek jönnek mindenhonnan. Ezek simán verhetőek aoe-val. 2. hullám szerintem még ennél is könnyebb igaz itt már elitek jönnek de csak 1 vagy 2evésel. Nálunk a hunti huzta be őket simán nyirbáltuk őket. 3. hullám. Nos ez kicsit neccesebb. 3-3-3 elite szellem helyezkedik el a teremben. Ha rosszat huztok akkor jön az egész bagázs. Középsőt huztuk mi és csak 6an jöttek. Szal sikerült eltalálni. Én stunoltam őket folyamatosan hogy ne üssenek és ment aoe meg minden ami belefért. Ezután töltés és bedaráltuk maradékot. 4. hullámnál már shadowcaster szellemek jönnek. Nos ez az a hullám ahhol nem szabad várni. Elején csak 3 jön azokat kell gyorsan bedarálni akkor már csak egyesével jönnek sima ügy az egész. Mi ugy csináltuk hogy divine shieldem beronhatam közéjük összehuztam őket, többiek is jöttek középre stunoltam mind a hármat aoe és feküdtek. Ezután többiek töltöttek mindig mi meg huntival figyeltünk a többi szellemre.
Ha vége a hullámoknak jön a deathknigt. Szerintem gyengébb mint baron. Nincs sebző aurája ami 150hp-t nyom le szinte folytonEbbe küldjetek bele mindent ami van, itt jol jött a dps nálam jokat ütöttem belé+ ha manája elfogy mindenkinek jöhet a mana potion + magenak még van mana rubyja is. Tud mindcontrolt, figyelni kell rát kit controlott, poén az volt hogy szinte végig nálam probálkozott ütöttem is többieket meg nyomtam a holy lightokat, de szerencsére priest gyorsan leszedte rolam mind conrtolt. Végén amikor megfeküdt max hp-nk volt ezt nem gondoltam volna
De eredménye meg is lett szép kis epicpaciRemélem ifju paláknak sokat segitettem a taktik leírással.
Ja és megjegyezném hogy este jó kis party volt horda ellen. 6 60as hordás megint betámadta southshoret és abban lelték élvezetüket hogy 6an ölnek 30+osokat és kempelik őket no comment. Kinyirták egy két klántagunkat is. Csináltam is felhivást klánban plussz jöttek Honor and Glorysok is (köztük t2es pala aq40es sisakkal) és visszavertük hordásokat kb 10en 50+ és 60asok tarrenmillig, amit kb 30percen át raideltünk. De elég kamu hely folyton jönnek az örök ezrével, érdekes hogy ilyen egy alis városban sincs.
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
Na 1hete már meglettem 60as egész jó kis kaszt a pala. Duelben lockon kivül bármelyik kasztot verem simán, főleg a warikat alázom egyben az egyben
Ma egyesült guildünk egy másik guildel, fasza kis buli volt tüzijáték meg minden lehet beküldjük képeket wow-nak hátha kirakják. Jövőhéten kezdünk raidelni, ZG-ben, augusztusra meg talán megleszünk egy MC-re is, esetleg Onyra.
Ja és én vok a pala classleader szoval hurrá. Most már nem bánom hogy nem jelentkeztem a Honor and Gloryba...(főleg miután mesélték hogy 14évesek gyülekezete akik randomra küldenek el a ***** anyádba poénbol, ezért is léptek ki onnan sokan és van ott tagfelvétel)
Ja, multkor klán vezérrel megsasoltuk ketten uc-t eléggé ramaty hely lift elötti két ört leöltük, le is néztünk de sehol nem volt egy hordásUtána meg IF-ben szaladgáltak 60as ud warlockok de azokat kinyirtuk.
-
DaveNo1
veterán
Komolyan mondom aki ezt a blizzard downloadert kitalálta nagy ********** lehetett. 2megabites ADSL-esl 6kb/seccel töltöm le vele az uj patchet már ha egyáltalán tölti mert ált. kiirja a gépem tüzfal mögött van blá blá blá. Még akkor is ha ki van kapcsolva tüzfal szal LOL. Mondjuk szerverek ugysem müködnek még, már nem meglepő hogy szenved a blizz...
És jeah 5mb-ospatch fél óra alatt lejött!már most félek mi lesz 1.12-nél...
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
válasz
Viktor77 #4374 üzenetére
5 nap alatt meglehet exaltad av-n? az nem semmi...még 3-4 nap lvl 60 vagyok aztán végigcsinálom epicpacis küldiket (3-4nap talán) és megyek av-zni hogy meglegyen az exalted
Az a gáz hogy AV-n alig nyer alliance viszont...szóval hogy lehet 5nap alatt ezt megcsinálni?
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
Engem is eléggé meglepett, remélem nem sokára üzemel. Hordával könnyü nyerni, de biztositom hogy jön fel az szövetség Ragnaroson. (márha ott vagy). Tegnap klánunkból eccere 5en voltunk bg-n warsongon és igy jó csapatmunkával megvertük jópárszor a hordát. (tegnap előtt este meg végig mi nyertünk)
lvl50től lehet menni AV-re nem de?
-
DaveNo1
veterán
huh épp lvl50 lettem mielőtt szerver leállt. nem tudja v.ki mi ez a szerverleállás? erről kajak nem volt szó sehol sem
-
DaveNo1
veterán
Kiskrapek: 24orás szerverkarbantartás van a legnagyobbakon, de van ahhol 36 órás...amikor játékot inditod akkor Breaking Newsban részletezve van...Ragnaros is csak holnap pirkadatkor indul be
Allien: PvP szerveren ha nem alliance / illetve horde területen vagy akkor betámadhatnak...Alliancen csak akkor ha te kezdeményezel, hordásnál ugyanigy. Osztott területeken ami sárgával van jelezve bárki támadhat bárkit, ezek a területek lvl20tól vannak. Vannak normális 60asok akik csak integetnek és továbbállnak inkább mennek instancera/raidre mint, hogy szivassák kisebbeket, de vannak szemetek is akik abban lelik örümüket ahelyett hogy normálisan gamelnének, hogy náluk jóval alacsonyabb szintüeket öldökölnek, mert egyenlőszintüekkel már esélytelenekTapasztalataim szerint a svédek eléggé genyák, de a magyarok között is akar jópár...
-
DaveNo1
veterán
Ebben van v.mi hogy az ilyenek rontják a játékot...honor pontot ugysem kapnak azért, mert leölnek egy náluk 20-30 szintel alacsonyabbat. Tegnap is Farelas Nagabarlangban kveszteltem volna, és mi volt ott? Egy 60as full epices ud rogue...egy ütéssel megölt (2100hp, 3200armor), ennek nem tudom mi az értelme amikor alapbol keresni valója sincs ott...STV-n is multkor két 60as rogue öldögökölte embereket az egyik táborban, aztán odajött egy tier 2es pala (dungeon set rulz), meg egy 60as elf hunti és futottak de nagyon a roguek...60asok ellen már nincs merszük
Egyébként azt a 60as Taurent elkaptuk 3an 40+osok és megöltük közös erővel.
[Szerkesztve] -
-
DaveNo1
veterán
Azért ez egy kicsit kicseszés főleg mert itt az idő sem v.mi jó, éjjel rohadt nagy vihar volt és most is borong meg minden napozni nem igazán lett...asszem ezzel lőttek annak hogy ebben a hónapban lvl 50 meglegyen
A multhét szerdai ''patchszenvedés'' után azthittem már rosszabb semmi sem lehet...egyébként +1 ingyennapot ezért tuti fognak adni. No mind1, legalább ma rendet tok rakni meg egyebek, és nem függeni a wow-on
-
DaveNo1
veterán
lvl 44-től 50ig merre érdemes kvesztelni? Tanaris, Farelas, Searing Gorge, Hinterlands?
2 meg 3 napja is elkaptunk egy 44es warriorral egy 60as shamit meg maget
Azota STV-n minket szivatnak folyton szal ebből a helyből már elegem van...egyes 60as epices hordásoknak nincs jobb dolguk mint 30+ meg 40+osokat megölni 1-2 ütéssel...lol
-
DaveNo1
veterán
Nah már lvl 41 vok
most már én is lovon kergetem a hordásokat, mostanában ugyis nagyon átmentek szivatóba
-
DaveNo1
veterán
+1 nap ingyennel én is egyetértek...nem mintha olyan nagy dolog lenne hogy -1 nap, de azért mégis írták volna azt, hogy estére lesznek kész a szerverek nem délre...lassan már 18 orája szarakodnak
pedig ma 40es szerettem volna lenni, most már annak is örülnék, ha kicsit gamelhetnék...
YES JÓ A RAGNAROS
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
na fenn van a patch, kössz a linket, végre megnyugodtam
viszont a szerverek még tényleg nem élnek...ennyit blizzardról (3-tol 12ig-et írtak, ehhez képest már 1-től 16.30ig)
-
DaveNo1
veterán
na asszem most roppantam össze idegileg, amit egy a tracker művel + ez a döglesztő 32 fok...
lejött 778kb aztán csá, amit linket lent meg benyomtatok nem jön be v.mé
-
DaveNo1
veterán
10.8kb-nál meg is állt a downloader...tracker is not responding. Ez is nem lesz egyszerű, asszem hosszú lesz ez a nap
-
DaveNo1
veterán
akkor én most mit mondjak?
2megabites adsl-el nyomom aztán update lejön 10perc alatt majd kiirja hogy hiba van a patchel, rossz a csatlakozás vagy v.mi hiba van esetleg telepítsem újra játékot...hát most pár szép szavam lenne blizzardra
-
DaveNo1
veterán
válasz
Polacheck #3778 üzenetére
Wow-Europe v.mit nagyon elcseszett de nagyon...pedig elvileg éjjel 3kor álltak volna le hát már 1kor is down volt minden szerver...de egyenlőleg most ismét gondjaik vannak mert eu webszerver sem működik. Szerintem 5kor semmilyen roham nem lesz ha még patchet sem lehet letölteni
Egyébként blizzard tul bonyolitja ezt a letöltési-patchelési folyamatot...direktlinkel minden egyszerűbb lenne...igaz azzal is behalnának a szerverek. De legalább most az Update felgyorsult
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
hurrá én most elkezdtem újra updateelni az egészet...remélem lesz v.mi, mert már nálam is kezdenek fellépni az elvonási tünetek LOL
-
DaveNo1
veterán
update 100%ig elment...más forumokban azt írják megakadt már 84%nál...és nem mozdul. Nálam Blizzard Downloader el sem akar kezdeni tölteni...na sebaj ebből asszem ma VB nézés lesz. Ma már annak is örülni fogok ha majd betok jutni a játékba
-
DaveNo1
veterán
azért aranyos a blizzardtól hogy kiirják hogy braking news blá blá blá stb...downloader nálam sem akar menni
-
DaveNo1
veterán
vá 30%nál ledobott a szerverről patchtöltés közben...úgyérzem ez hosszu munka lesz letölteni
na de legalább nem kezdi újra 0%rol...úgyérzem ma nem lesz egyszerü jáccani...mindenki tolongani fog szervereken, hatalmas lagparty lesz
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
Nah már kocog lefele (szószerint) az 1.11es patch
-
DaveNo1
veterán
válasz
Viktor77 #3675 üzenetére
de ha a kis királyt kinyirnák akkor állítolag 3 napig nem lehet kezdeni ember karaktereket a játékban...így hallottam. Na de kinyirni úgy sem fogják, első támadásnál eljutottak hozzá, de szerintem már az is meglepte őket, hogy a királyka 4000et sebzett
, másodiknál meg dwarven districtnél már elkapták őket, miután első támadás után még IF-ben is riadót fujtak, hogy szórakáznak a hordások
-
DaveNo1
veterán
Este hordások egy csapata Ragnaroson betört SW-be, hogy kinyirja a kis királyt, de hát nem sikerült nekik, gyenge probálkozás volt horda részéről, de már készül a bosszu UC ellen
-
DaveNo1
veterán
válasz
Polacheck #3641 üzenetére
nincs, beszéltem tegnap infernával aztmondta 50+ felett lehet menni, persze ha tudsz ''becsempészhetsz'', mivel vannak nálam alacsonyabb szintüek is a guildetekben
Egyébként már 50 körül lehetnék ha nem lett volna annyi technikai problémám (tegnap pl. kikellett procihütömet cserélni ezért alig tudtam hétvégén jáccani, mert wowozás közben 85 fokra felment procihőmérséklet és szirénázott folyton, mellesleg pár ismerőssel igy csináltuk végig Scarlet Monostaryt meghalás nélkül)
-
DaveNo1
veterán
Azt olvastam v.hol, hogy lvl 40es szinten a palák katedrálisban / IF-ben kapnak egy rövid küldetést, amiért cserébe 450 manából ingyen varázsólhatnak elő egy horse mountot. Ez igaz?
(holnap estére már lvl 40 leszek rulz
)
-
DaveNo1
veterán
nem tudja v.ki hogyan lehet orvosolni ezt az ''5302''es hibát? tegnap ota folyton összeomlik a wow.exe emiatt a hiba miatt és byebye játék..ma is instance közben döglött be és nagyon ideges lettem
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
SW nem szokott annyira tömve lenni, inkább IF-ben van több ember, viszont ahol nagy a zsufoltság nagy a lag is
Egyébként vannak a demonak kikötesei is, wow hivatalos oldalán ellehet olvasni...(mint pl. max lvl 20ig lehet nyomni, csatornákon nem lehet beszélni, vagy pl nem lehet kereskedni a rendes felhasználokkal)
De egyébként megéri letölteni -
DaveNo1
veterán
lvl 32es palával merre érdemes kvesztelni?
-
DaveNo1
veterán
no hát...asszem most nyomtam utoljára instancot külföldiekkel
3 holland hunterrel lementünk deadminesba, egész jól nyomtuk végig, én voltam a healer, v.mint gáz esetén feltámasztani is tudtam...aztán Edwin VanClief kinyirása előtt technikai problémám lépett fel (optikai egér nem reagált, restartolni kellett gépet), mondtam nekik várjanak, de mire visszaértem már leléptek a rákba...
Úgyhogy megint mehetek majd végig...
-
DaveNo1
veterán
Én meg azt nem értem hogy lehet megunni...
Petie: engem is berakhatnál wow-os tagok közé első hsz-ben: DaveNo1 - Alliance - Baalouros (Ragnaros szerver) tnx előre is
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
Egy technikai probléma miatt érdeklődnék, hátha már másnál is fellépett. Szóval az a gond hogy már napok óta nem tudok normálisan játszani, mivel a játék reakció ideje eléggé behal az indulás utáni percekben. Értem ezalatt: Varázsolni szeretnék, vagy csak harcolni aztán semmi nem történik, eltelik 20-30 sec aztán csak összejön (lehet közben már meg is haltam, de ez csak 20-30 sec után derül ki).
WLan kapcsolat van a router és a gépem között, elsőre erre gyanakszok, hogy a netem miatt szarakodhat a játék, bár péntek előtt ilyen hiba nem lépett fel. Másik esetleg a szerver tulterhelési, bár akkor meg lagolna nem reakcióhiba lenne
Akinek esetleg v.mi ötlete van az szoljon...
Egyébként: Ragnaros - Alliance - Baalouros -
DaveNo1
veterán
Lenne egy kérdésem...
Néha folyton behal a játék mármint kilép a program és v.milyen hosszu hiba sort ír ki, + küldjem el a blizzardnak a hibareportot.
Ez általában akkor történik meg ha inditom a játékot vagy pedig tölt be a wow világ.
V.hogy orvosolható ez a hiba? -
DaveNo1
veterán
nekem 5 s kéne (márha s = silver)
ha áll a biznisz akkor holnap déltől délután 2-3ig, v.mint este 7-8tól éjjel 11-12ig megtalálsz SW közelében (Baalouros). Ma már nem leszek mert erősen befagyott v.miért a játék, aztán inkább kiléptem, most meg már msn-ezek haverokkal szal majd holnap.
-
DaveNo1
veterán
Köszi, de már megtaláltam SW-ben, megkérdeztem egy lvl 55ös guardon kapunál hogy hol van weapoint trainer aztán elmondta hogy hívják és kardokra van specializálódva a foszer, + volt 1 kard tábla kirakva boltocskája előtt viszont 5 ezüstöt még összekell most kaparnom hogy megtanítsa a kétkezes kard használatát.
Egyébként első tapasztalaim játékról...elmondhatatlanul rohadt jó...most még csak tesztelgetem, jövőhéten majd csatlakozom, egyenlőleg most soloban tanulom el dolgokat.
-
DaveNo1
veterán
megyegetnek a kvestek, néha összefogok v.kivel és párban fedezünk fel barlangokat v.mint gyilkolászunk
Viszont egy kérdésem lenne (remélem van itt v.kinek Palája)...szereztem egy nagyon jó kétkezes kardot, viszont használni még nem tudom. Hol és hogyan lehet képzést csinálni hozzá? -
DaveNo1
veterán
Nos elkezdtem játszani
Rangaros szerver - Human Paladin - Baalouros néven...még csak lvl 6 de tápolom folyamatosan felfele.
-
DaveNo1
veterán
Büszkén elmondhatom, hogy most már én is World of Warcraft tulajdonos vagyok 60 napos kártyával együtt
Mindjárt elkezdtem feltelepíteni, aztán megnézegetem, majd regisztrálom acountomat és utána mehet a solozás, v.színüleg Paladinnal
Akinek esetleg kell 10 napos Guest Pass az szóljon privátban aztán elküldöm a jelszavát. -
DaveNo1
veterán
hello, holnap v.színüleg megvásárlom a WoW-t plussz játékkártyát hozzá mivel dombornyomatos kártyám még nem lehet. Már tavaly megakartam venni kezdéskor, csak hát ugye volt az a nagytolongás játék nem jutott aztán időm sem volt, de most eljött az a pillanat, hogy tagja legyek a wow társadalomnak
Különösebb gondok nem hiszem hogy lesznek a játékkal mert már minden cikket elolvastam magyarul-angolul vele kapcsolatban, plusz nagy warcraftos vagyok szóval átérzem a játék világát hangulatát.
Visszaolvasva mindenki azt írta hogy Ragnarosra kell menni (PvP szerver) mivel ott vannak a PH!-sok.
Karakterem vagy ember paladin vagy ember pap lesz. Igazából Pala párti vagyok, csak mindenhol ez az egyik leggyakoribb karakter. Viszont félig gyilok félig varázsló egység, úgyhogy nekem való. Természetesen szövetséges oldal.
Ha holnap beszerzem akkor gyorsan fel is tápolom megfelelő szintre karakteremet, remélem akkor másokhoz is csatlakozhatok
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Macska topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest