Aktív témák
-
bélanéni
őstag
válasz
Darth_Revan #3805 üzenetére
mire kimondtad, bár be is lassult
nem értem, hogy lehet, hogy maga a letöltés 1 perc alatt indul el, de utána villámgyors (itt a cégnél 500Kbájt/sec-el csorog)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
-
bélanéni
őstag
honnan lehet lerántani a 1.11-es patchet?
(a Blizzard downloader kivételével)
-
bélanéni
őstag
Ha tölthető az 1.10 ---> 1.11 patch, valaki izibe dobjon egy linket!
-
bélanéni
őstag
válasz
sasa311 #3438 üzenetére
ez nem így van!
Nem akarok nagyon a részletekbe merülni, de azért nem fordulhat elő, mert ha megváltoztatja a pwd-t, akkor az ''Acc. Manager'' oldalon a belépésnél ''Elfelejtettem a jelszót'' szövegre kattintok, megadom az email címemet, aztán oda elküldi a szerver. Én megváltoztatom a jelszót és ennyi. Az email címet meg asszem nem lehet megváltoztatni, vagy ha meg lehet, akkor is egy megerősítést váró email jön a régi email címre, amihez meg csak én férek hozzá. Tehát nem olyan eccerű az -
bélanéni
őstag
Üdv,
Olyan embert keresek, aki hosszútávon szívesen játszana a játékkal, de nincs annyi pénze, hogy megvegye, illetve sokallja a havi 3.500 - 4.000 díjat. Arról van szó, hogy nekem már hónapok óta megvan a progi, de csak heti 2-3 órát tudok előtte ülni, és így kissé kihasználatlan az Account, emiatt valakivel elfelezném mind a havidíjat, mind a használat jogát.
A heti 2-3 órát nem nagyon fogom (jelentősen) átlépni, a maradék időben a másik felhasználó annyit játszik amennyit akar. Cserébe annyit kérek, hogy az a 2-3 óra játék gondtalanul teljen. Egyetlen feltétel, hogy az illető megbízható legyen. (A többi részletet privátban)
Akit érdekel a lehetőség, keressen meg emailben. (Adataimnál a címem!)
(ezt a hozzászólást korábbról illesztettem be, az előző 2 hónapot ''nofreenick''-el feleztük el, de ő abbahagyja a WoW-ozást) -
bélanéni
őstag
ti értitek ezt az új hírt: ''New Hosting Site Opened for World of Warcraft in Europe''
miről is szól pontosan, most új ''oldalt'' vagy új szervereket állítanak be az európaiak számára? nem vágom -
bélanéni
őstag
Remélem a most következő beírásom nem számít illegálisnak (legalábbis nem teljesen
)
Olyan embert keresek, aki hosszútávon szívesen játszana a játékkal, de nincs annyi pénze, hogy megvegye, illetve sokallja a havi 3.500 díjat. Arról van szó, hogy nekem már hónapok óta megvan a progi, de csak heti 2-3 órát tudok előtte ülni, és így kissé kihasználatlan az Account, emiatt valakivel elfelezném mind a havidíjat, mind a használat jogát.
A heti 2-3 órát nem nagyon fogom (jelentősen) átlépni, a maradék időben a másik felhasználó annyit játszik amennyit akar. Cserébe annyit kérek, hogy az a 2-3 óra játék gondtalanul teljen.Egyetlen feltétel, hogy az illető megbízható legyen. (A többi részletet privátban)
Akit érdekel a lehetőség, keressen meg emailben. (Adataimnál a címem!)
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
ciao, faber24: köszönöm a kimerítő válaszokat!
Akkor még csak annyi, hogy hányas is a MAX LEVEL a mesterségeknél? Eddig a 2250 a legnagyobb elhangzott szám(akkor én még kismiska vagyok a 150 körüli értékeimmel
)
-
bélanéni
őstag
Lenne egy-két kérdésem:
- hol lehet Tailoring recepteket venni? Az NPC-ktől, akiktől magát a Tailoring skillt lehet megtanulni/feljebb tornázni, igen gyenge fehér színű tárgyakat készítő recepteket kaptam. LVL29-esként még csak egyetlen receptet találtam, az se nagy szám.
- Ugyanez a kérdés a First Aid mesterségre? Ebben a szakmában pláne nagyon szerény választékkal ''büszkélkedhetek'', asszem összesen 2 vagy 3 cuccot tudok gyártani.
- Érdemes AH-ban vásárolni? Vagy hol lehet jó cuccokat találni? Úgy érzem elég gyenge cuccaim vannak.
- Warlock karakterem van, hol tudnék neki Soul Shard-táskát szerezni? (azt olvastam, hogy van már ilyen)
Egyelőre ennyi. -
bélanéni
őstag
Valaki tudja, hogy a CDGALAXIS-nál miért nem jelenik meg a WoW GameCard oldal? Ettől függetlenül lehet rendelni vagy kimerültek a készletek?
És az 576 miért is tolta meg egy ezressel az árát(talán a kifogyott CDGALAXIS készletek miatt?
)
-
bélanéni
őstag
valaki linkelne egy 1.9.3-as patcht? ha lesz má végre egy kis időm a játékra, nehogymá akkor húzzam ezzel az időt
nos? -
bélanéni
őstag
írok az új fórumba is, hogy rákerüljön a ''hozzászóltam'' listára
Aktív témák
Hirdetés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest