- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
Egyszerű!
A csávókámtól +22 int to 2H enchantot akartam venni! Jelentkezett is egy, hogy megcsinálja, ugye ijenkor átadom a cuccokat, ő megcsinálja az enchantot, ujra tradelünk, és felrakja...!
na most miután átadtam neki a cuccot, mondja, hogy HaHa, és leugrik IF-ben az AH hídrol, aztán Log out! 5 perc mulva visszajöt, és mikor wispeltem neki, letiltott! Szóltam GM-nek, de azt mondta nem tud semmit sem tenni, hiába volt screenshotom a traderől.... -
aza jo hogy 1-60ig megtanulsz játszani a karival, és ha veszel egy 60as karit azért gáz kicsit megtanulni mit hogy
emléxem mikor volt régen testserver és még rugorol csak annyit tudtam hogy mindig megölnek, inditottam egy rugot tesztszerveren és hát kiscit nem tudtam mit merrede azota fejlődtem
-
szepi79
őstag
aki tier2 karit vesz, az nem azért veszi, mert hajtani akar cuccokra. egyszerűen csak játszik vele 1 hónapot, asse fogja tudni, mi különbség a mage meg a lock között (még akkor se, ha az egyik karaktere a fenti kasztból való), aztán abbahagyja. legalábbis szerintem.
csak akkor értékes valami, ha azért megdolgoztál. ha valami csak úgy az öledbe hullik, hamar elveszti a fényét és megunod. -
ciao
senior tag
jáááj ne addj el felhúzott karit lécci!!! én 2 szer futottam össze olyannal aki vette a lvl60 kariját és 5 perc idegeskedés után kick lett a sorsa... vedd fel a enchanter szakmát szedd szét mindened add el a shardokat és utald át a lét egy lvl1es karinak és úgy add el, ha nem akarod Azerothban ''ragadt'' embertársaid életét megkeseríteni
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest